Ay inşallah:) buarada ben tartıyı kaldırdım. dayanabilirsem bir pazar günü bir de çarşamba günü tartılacağım @puantiyeli_kelebek sen peki
Ay hadi inşallah bir sorunun yoktur. Valla bende bayılıyorum şu konserve domateslere de sağolsun Anneciğim yapıyor benimkini
Kabuklu alıyorsun değil mi ben tozunu gördüm fakat almam çünkü katkılı olabilir kabuklu alırsam rendelenir mi Canım
Canım kendini sıkıyorsun biraz serbest bırak olur mu şu kitaplarıda oku sakince ekmek değilde yufka yeme olasılığın yada ince lahmacun ekmeği gibi yeme olasılığın varsa ye olur mu
Hiç öylesine yani her gün tartılmamak için kendime gün belirlemişim ozaman dayanayım diye. AmaBen carsamba gunune kadar tartilmayacagim canim boduna gerginlesiyorum gerek yok haftada bir ne verdiysek o gercek kilomuz zaten vücut günlük oynamalar yapinca biz de üzülüyoruz pazar gunu neden tartiliyorsun canim?
Sağol tatlım sizdeTadi bir baska oluyor gerçekten canim hele kisin o yavan kalas gibi domatesler bunların yanından gecemez ohh sanslisin valla afiyet olsun saglicakla yiyin
teşekkür ederim canım
Ay evet neydi o gecen hafta 1 gün önce 71.5 ertesi gün 73.4 kafamı karıştırdı zırt pırt tartıya çıkmaktan beynim döndü şuan kilitli kapıda şükürOlabilir sen 69 da olmus olabilirsin 73 de sağın solum belli olmuyor ki bacim
Geçmiş olsun Canım ama akşam yinede güzel bir menü olmuş afiyet olsunHemen menümü yazayım, geçmişi okuyayım :)
Sabah: Peynir, ot kavurma, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Balık, salata
Ara: Salata, bir küçük parçada bitter çikolata
Akşam: biraz tuhaf olduÖnce mantar yaptım, sonra yanına et pişirirken miydem bulandı ilaçlardan dolayı bir dönem kokuya hassasiyet oluşmuştu, yine başlıyor galiba
Gittim kustum
Çok sonra biraz mantar ve çiğ badem yedim,
Akşam ki menün tam benlikmiş afiyet şeker olsun Canım benim leptinin işini kaptın aferin sana bol leptininler minik kuşumgünaydıııın
çoook yoğunum beynim sulandı yeminle
dünkü menümü yazayım
sabah bir dilim kaşarlı börek zeytin.
öğlen kuruyemiş meyve
akşam ızgara köfte söğüş domates salatalık soğan ve turşu.
su 2 buçuk litre
spor yok
Miyav_su leptin 7 saat
Sen kışın domates mi yiyorsun canımTadi bir baska oluyor gerçekten canim hele kisin o yavan kalas gibi domatesler bunların yanından gecemez ohh sanslisin valla afiyet olsun saglicakla yiyin
Bencede burası Türkiye özellikle aktarlar denetlemeden biraz daha uzak bana göre onu araştırmak lazımBen toz alıyorum.
Kabuklu aldım ama rendelemek çok zor oldu. Baş edemedim.
Aslında onu çeken değirmenler var mıdır acaba , bende tekrar bir araştırayım.
Benim gecen haftada o kadar oynadık ki bende karıştırdım inan kaç kiloydum bilmiyorum Allah'dan buraya yazıyoruzHiç öylesine yani her gün tartılmamak için kendime gün belirlemişim ozaman dayanayım diye. AmaMiyav_su ya da dedim. Dayanabilirsem eğer bende çarşamba gününe kadar tartılmayacağım.
@SucceSSstorY ye ulasan var miBenim gecen haftada o kadar oynadık ki bende karıştırdım inan kaç kiloydum bilmiyorum Allah'dan buraya yazıyoruz
@puantiyeli_kelebek canım eşim gece memleketine gitti ve çocuk odasının kapısını kilitledi salı günü gece gelicem dedi umarım gelir gelmezse bile sorun değil ben burada tekstil için büyük kantarlar var orada tartılırım yazarım ki o kantarlarda çok hassastır gramına kadar yazar
Günaydın canımGünaydın
Hemen menümü yazayım, geçmişi okuyayım :)
Sabah: Peynir, ot kavurma, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Balık, salata
Ara: Salata, bir küçük parçada bitter çikolata
Akşam: biraz tuhaf olduÖnce mantar yaptım, sonra yanına et pişirirken miydem bulandı ilaçlardan dolayı bir dönem kokuya hassasiyet oluşmuştu, yine başlıyor galiba
Gittim kustum
Çok sonra biraz mantar ve çiğ badem yedim,
Sen kışın domates mi yiyorsun canımbu aylarda son artık domates bilgine ben gök domates alıyorum kışın güneşe koyuyorum yerli domates kızarınca yiyorum bilgine
@SucceSSstorY ye ulasan var mi
Ona ulasmaliyim buradan tanustigim bir arkadasim ve telfon degistirince numarasini kaybettimNeden canim hayirdir
Birazdan yazarım ona canim isterse numarasini verebilirimOna ulasmaliyim buradan tanustigim bir arkadasim ve telfon degistirince numarasini kaybettim
Tamam cok tesekkurler 'adaşin' derseniz bilir beniBirazdan yazarım ona canim isterse numarasini verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?