Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay inşallah:) buarada ben tartıyı kaldırdım. dayanabilirsem bir pazar günü bir de çarşamba günü tartılacağım @puantiyeli_kelebek sen peki

Ben carsamba gunune kadar tartilmayacagim canim boduna gerginlesiyorum gerek yok haftada bir ne verdiysek o gercek kilomuz zaten vücut günlük oynamalar yapinca biz de üzülüyoruz pazar gunu neden tartiliyorsun canim?

Ay hadi inşallah bir sorunun yoktur. Valla bende bayılıyorum şu konserve domateslere de sağolsun Anneciğim yapıyor benimkini

Tadi bir baska oluyor gerçekten canim hele kisin o yavan kalas gibi domatesler bunların yanından gecemez ohh sanslisin valla afiyet olsun saglicakla yiyin

Kabuklu alıyorsun değil mi ben tozunu gördüm fakat almam çünkü katkılı olabilir kabuklu alırsam rendelenir mi Canım

Ben toz alıyorum.
Kabuklu aldım ama rendelemek çok zor oldu. Baş edemedim.
Aslında onu çeken değirmenler var mıdır acaba , bende tekrar bir araştırayım.

Canım kendini sıkıyorsun biraz serbest bırak olur mu şu kitaplarıda oku sakince ekmek değilde yufka yeme olasılığın yada ince lahmacun ekmeği gibi yeme olasılığın varsa ye olur mu

Marketlerde satilan yufkalardan yedim çoğunlukla ama nasil yapılmıştır bilemiyorum haklisin biraz rahatlarim inşallah kitaplari okuyunca

Ben carsamba gunune kadar tartilmayacagim canim boduna gerginlesiyorum gerek yok haftada bir ne verdiysek o gercek kilomuz zaten vücut günlük oynamalar yapinca biz de üzülüyoruz pazar gunu neden tartiliyorsun canim?
Hiç öylesine yani her gün tartılmamak için kendime gün belirlemişim ozaman dayanayım diye. Ama Miyav_su ya da dedim. Dayanabilirsem eğer bende çarşamba gününe kadar tartılmayacağım.

günaydıııın
çoook yoğunum beynim sulandı yeminle
dünkü menümü yazayım
sabah bir dilim kaşarlı börek zeytin.
öğlen kuruyemiş meyve
akşam ızgara köfte söğüş domates salatalık soğan ve turşu.
su 2 buçuk litre
spor yok
Miyav_su leptin 7 saat

Geçmiş olsun Canım ama akşam yinede güzel bir menü olmuş afiyet olsun

Akşam ki menün tam benlikmiş afiyet şeker olsun Canım benim leptinin işini kaptın aferin sana bol leptininler minik kuşum

Tadi bir baska oluyor gerçekten canim hele kisin o yavan kalas gibi domatesler bunların yanından gecemez ohh sanslisin valla afiyet olsun saglicakla yiyin
Sen kışın domates mi yiyorsun canım bu aylarda son artık domates bilgine ben gök domates alıyorum kışın güneşe koyuyorum yerli domates kızarınca yiyorum bilgine

Seninle anca öyle baş edebiliyor enişte demek ki

Günaydın canım

Etten mi midem bulanıyor canim?
Geçmiş olsun menun güzel afiyet olsun
Sen kışın domates mi yiyorsun canım bu aylarda son artık domates bilgine ben gök domates alıyorum kışın güneşe koyuyorum yerli domates kızarınca yiyorum bilgine

Ivit ama bu kis yemiyecegim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…