Özelden mesaj atınOna ulasmaliyim buradan tanustigim bir arkadasim ve telfon degistirince numarasini kaybettim
Sende vardı değil mi numarası ben unutmuşumBirazdan yazarım ona canim isterse numarasini verebilirim
Atamadim birturlu soyleyebilir misiniz o bana atsaÖzelden mesaj atın
@puantiyeli_kelebek vardı numarası sanırım o ulaşacaktır sizin adınızaAtamadim birturlu soyleyebilir misiniz o bana atsa
Tamam cok tesekkur ederim@puantiyeli_kelebek vardı numarası sanırım o ulaşacaktır sizin adınıza
Bende çok severim yağmuru yanlız ben öyle soba ve yağmurlu bir ortam olursa yanında minder atarım kedi gibi uyurum sonra uyanır çayımı elime alır kitap okurumSelam Kızlar. Burada bugün yağmur yağıyor. Yağmuru seviyorum, söyle güzel güzel yağacak, cama vuracak damlalar, bir yandan soba yanacak. üstünde çayın suyu çıt çıt damlayacak sobanın üzerine ohh mis ya :)
Köfte yap diyeceğim ama azmış çorba yap kıymalı hem protein hem karbonhidrat almış olursunBuarada akşam için halen bir yemek bulamadım. Yardım edin, biraz kıymam vardı çıkardım ama napayım ki
Rica ederimTamam cok tesekkur ederim
Selam Kızlar. Burada bugün yağmur yağıyor. Yağmuru seviyorum, söyle güzel güzel yağacak, cama vuracak damlalar, bir yandan soba yanacak. üstünde çayın suyu çıt çıt damlayacak sobanın üzerine ohh mis ya :)
Buarada akşam için halen bir yemek bulamadım. Yardım edin, biraz kıymam vardı çıkardım ama napayım ki
Patlıcanı közleyip karnıyarık yapınca harika oluyor ben gecen yapmıştım bayıldım ya of bugün yemekte yiyemedim arka arka gruplar geldi wc bile zor gittimSebzen ne var canım kiymali yapabilirsin karniyarik gibi ama patlicani fırında yada haslayarak pisir tabi:))
Himm bu bilgide güzel oldu bende patlicani haslayarak karniyariklik buzluga attim kislikPatlıcanı közleyip karnıyarık yapınca harika oluyor ben gecen yapmıştım bayıldım ya of bugün yemekte yiyemedim arka arka gruplar geldi wc bile zor gittim
Eline ve emeğine sağlık canım
Var Canım benim ben gecen dersimi çok güzel aldım onu yedim wc gittim pat müşteri gelmiş içeriye gitmiş salak şey sinir oldum herşeyin fiyatını söyletti gitti zaten benim tuvaletimi tutmam lazım birde susuz kalmam lazım ben bu yüzden oruç bile tutmuyorum yasakHimm bu bilgide güzel oldu bende patlicani haslayarak karniyariklik buzluga attim kislik
Canim ya yaninda kuruyemisin falan yok mu?
Eline ve emeğine sağlık canım. Veren herkesi tebrik ediyorum artıda olan arkadaşlar da bol eksilere kavuştu inşallah
Afiyet olsun Canım özellikle akşam menün süperSelamlar.
Dun sabahtan aksama kadar disardaydim gelme firsatim olmadi malesef. Kahvaltiya bi arkadasa gittik aksami da orda gecirdik anca ciktik :)
Yediklerimi yazayim.
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates sosu
Salatalik
1 dilim ekmek
Ara
Uzum
1 murdum erigi
1 mandalina
Aksam
Kuri fasulye
Tursu
1kasik pirinc pilavi
Aksamdan sonra cekurdek yedik biraz. Boyle istw. Su galiba 1 litre kadar oldu.
Cok fazla gecmis birikmis okurum ama yine alinti yapamayacagim telefondan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?