Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende çok severim yağmuru yanlız ben öyle soba ve yağmurlu bir ortam olursa yanında minder atarım kedi gibi uyurum sonra uyanır çayımı elime alır kitap okurum çocukluğum aklıma geldi

Nerelere götürdün beni ya bayılırım :)

Patlıcanı közleyip karnıyarık yapınca harika oluyor ben gecen yapmıştım bayıldım ya of bugün yemekte yiyemedim arka arka gruplar geldi wc bile zor gittim
Himm bu bilgide güzel oldu bende patlicani haslayarak karniyariklik buzluga attim kislik
Canim ya yaninda kuruyemisin falan yok mu?

Selamlar.

Dun sabahtan aksama kadar disardaydim gelme firsatim olmadi malesef. Kahvaltiya bi arkadasa gittik aksami da orda gecirdik anca ciktik :)

Yediklerimi yazayim.

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates sosu
Salatalik
1 dilim ekmek

Ara
Uzum
1 murdum erigi
1 mandalina

Aksam
Kuri fasulye
Tursu
1kasik pirinc pilavi

Aksamdan sonra cekurdek yedik biraz. Boyle istw. Su galiba 1 litre kadar oldu.

Cok fazla gecmis birikmis okurum ama yine alinti yapamayacagim telefondan dolayi

Himm bu bilgide güzel oldu bende patlicani haslayarak karniyariklik buzluga attim kislik
Canim ya yaninda kuruyemisin falan yok mu?
Var Canım benim ben gecen dersimi çok güzel aldım onu yedim wc gittim pat müşteri gelmiş içeriye gitmiş salak şey sinir oldum herşeyin fiyatını söyletti gitti zaten benim tuvaletimi tutmam lazım birde susuz kalmam lazım ben bu yüzden oruç bile tutmuyorum yasak

Afiyet olsun Canım özellikle akşam menün süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…