ay sorma basım boynum ağrıdı bilgisayar başında sabah beri.
ben nohut ıslattım öğlen. akşama yapıcam yanına sebzeli bulgur pilavı cacık ve turşu ileBuarada akşam için halen bir yemek bulamadım. Yardım edin, biraz kıymam vardı çıkardım ama napayım ki
Evet ya ama artık sobalı evler kalmadı ne yazık ki ya, sebzem var var da saat 5 ten sonra yapılmıyor ya geç oluyor. Daha çabuk olabilecek bişiler düşünmem lazım. AslımdaNerelere götürdün beni ya bayılırım :)
Aslında bende nohut düşünmüştüm de dün yeşil mercimeğe nohut katmıştım. biraz ara vereyim dedim. Ama patates oturtma çocuklarda seviyolar olabilir gerçi ben bazen bir yemeğe karar veriyorum eve gidene kadar vazgeçip başka bişi yapıyorum öle de deli huyum varben nohut ıslattım öğlen. akşama yapıcam yanına sebzeli bulgur pilavı cacık ve turşu ile
kıyma ile patates oturtması yapabilirsin yada patlıcan musakka
Eline ve emeğine sağlık canım. Veren herkesi tebrik ediyorum artıda olan arkadaşlar da bol eksilere kavuştu inşallah
Bende karnı yarığı öyle seviyorum. Ben hünkar beğendiyi de seviyorum da eşim çok sevmiyor. onu da düşünebilirdim aslında ya bu erkekler yok mu herşeyi de yemiyorlarPatlıcanı közleyip karnıyarık yapınca harika oluyor ben gecen yapmıştım bayıldım ya of bugün yemekte yiyemedim arka arka gruplar geldi wc bile zor gittim
Bir keresinde vermisligin vardı kuzum sana güveniyorumSağol canım ahh benim artim baya fazla kurtaracagimi sanmıyorum bu hafta ama bakalim Allah tan umut kesilmez dimi:)
Var Canım benim ben gecen dersimi çok güzel aldım onu yedim wc gittim pat müşteri gelmiş içeriye gitmiş salak şey sinir oldum herşeyin fiyatını söyletti gitti zaten benim tuvaletimi tutmam lazım birde susuz kalmam lazım ben bu yüzden oruç bile tutmuyorum yasak
sanırım tutmamam lazım diyecekti canımNasil yani anlamadim tuvaletini neden tutman lazim
Akşam ki menün tam benlikmiş afiyet şeker olsun Canım benim leptinin işini kaptın aferin sana bol leptininler minik kuşum
Bir keresinde vermisligin vardı kuzum sana güveniyorum
Hayirli olsun büyük nimet artik kisliklari atarsin içine:)Bugün nihayet dondurucu alıyoruz
Aynen kuzum ben zaten her iki aile ile ayni yerdeyim. O yüzden sebze meyve tarzı şeyler bolca geliyor. Bazen maalesef israf oluyor bende o yüzden degerlendirmek istiyorum. Kızım okullu oluyor hızla yine ona beslenmelik şeyler hazırlamak amaçlı kullanacam bakalım. Öyle kuzum işteHayirli olsun büyük nimet artik kisliklari atarsin içine:)
Devamlı su içiyorum canım günlük 3 litreyi geçmem lazım yoksa böbreklerimde taş oluşuyor anlıyacağın ben sorunlu insanım gecen sene lazer ile kırdı doktorNasil yani anlamadim tuvaletini neden tutman lazim
Artık kek değil bence sen ağlamalısınYa az önce çok kötü bir şey yaptım. İş arkadaşım Ağlayan kek yapmış getirmiş ne yazıkki dayanamadım İki tane yedim hem de iki tane inanamıyorum neyse akşama artık daha hafif geçirmek zorundayım
Hadi ya kolay gelsin canımay sorma basım boynum ağrıdı bilgisayar başında sabah beri.
iş çok ama sistem açılmıyor büyük ihtimal cumartesi de burdayız.
Akşama size gelebilir miyim Canımben nohut ıslattım öğlen. akşama yapıcam yanına sebzeli bulgur pilavı cacık ve turşu ile
kıyma ile patates oturtması yapabilirsin yada patlıcan musakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?