Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Buarada akşam için halen bir yemek bulamadım. Yardım edin, biraz kıymam vardı çıkardım ama napayım ki
ben nohut ıslattım öğlen. akşama yapıcam yanına sebzeli bulgur pilavı cacık ve turşu ile
kıyma ile patates oturtması yapabilirsin yada patlıcan musakka

Nerelere götürdün beni ya bayılırım :)
Evet ya ama artık sobalı evler kalmadı ne yazık ki ya, sebzem var var da saat 5 ten sonra yapılmıyor ya geç oluyor. Daha çabuk olabilecek bişiler düşünmem lazım. Aslımda Miyav_su nun dediği gibi çorba olabilir de evdekiler yermi onu bilemedim

ben nohut ıslattım öğlen. akşama yapıcam yanına sebzeli bulgur pilavı cacık ve turşu ile
kıyma ile patates oturtması yapabilirsin yada patlıcan musakka
Aslında bende nohut düşünmüştüm de dün yeşil mercimeğe nohut katmıştım. biraz ara vereyim dedim. Ama patates oturtma çocuklarda seviyolar olabilir gerçi ben bazen bir yemeğe karar veriyorum eve gidene kadar vazgeçip başka bişi yapıyorum öle de deli huyum var

Eline ve emeğine sağlık canım . Veren herkesi tebrik ediyorum artıda olan arkadaşlar da bol eksilere kavuştu inşallah

Sağol canım ahh benim artim baya fazla kurtaracagimi sanmıyorum bu hafta ama bakalim Allah tan umut kesilmez dimi:)

Patlıcanı közleyip karnıyarık yapınca harika oluyor ben gecen yapmıştım bayıldım ya of bugün yemekte yiyemedim arka arka gruplar geldi wc bile zor gittim
Bende karnı yarığı öyle seviyorum. Ben hünkar beğendiyi de seviyorum da eşim çok sevmiyor. onu da düşünebilirdim aslında ya bu erkekler yok mu herşeyi de yemiyorlar

Nasil yani anlamadim tuvaletini neden tutman lazim

Hayirli olsun büyük nimet artik kisliklari atarsin içine:)
Aynen kuzum ben zaten her iki aile ile ayni yerdeyim. O yüzden sebze meyve tarzı şeyler bolca geliyor. Bazen maalesef israf oluyor bende o yüzden degerlendirmek istiyorum. Kızım okullu oluyor hızla yine ona beslenmelik şeyler hazırlamak amaçlı kullanacam bakalım. Öyle kuzum işte

Artık kek değil bence sen ağlamalısın olan olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…