Bende öyleyim eşim çok kızıyor sorar ne yapıcan diye başka yemek yaptım dumar olur özellikle menemen ve fırında patates yapıcam derim başka birşey oldu mu küserAslında bende nohut düşünmüştüm de dün yeşil mercimeğe nohut katmıştım. biraz ara vereyim dedim. Ama patates oturtma çocuklarda seviyolar olabilir gerçi ben bazen bir yemeğe karar veriyorum eve gidene kadar vazgeçip başka bişi yapıyorum öle de deli huyum var
Kesilmez canım canım senin hayatında herkes var hiç kendi bir hayatın yok ki çocuk ,eş ,elti ,görümce kayınpeder Allah kolaylık versinSağol canım ahh benim artim baya fazla kurtaracagimi sanmıyorum bu hafta ama bakalim Allah tan umut kesilmez dimi:)
Benim ki şükür yiyor Allah varBende karnı yarığı öyle seviyorum. Ben hünkar beğendiyi de seviyorum da eşim çok sevmiyor. onu da düşünebilirdim aslında ya bu erkekler yok mu herşeyi de yemiyorlar
Aynen hızlı yazanca öyle yazmışımsanırım tutmamam lazım diyecekti canım
Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım Nasıl alacaksın buzdolabı tipi mi birde hangi markaBugün nihayet dondurucu alıyoruz
Çok iyi yaparsın mantıklı canım hiç olmazsa Pazar'dan manavdan gdolu ürün almazsın evine ne güzel ben burada afedersin yırtınoyorum yerli ürün diyeAynen kuzum ben zaten her iki aile ile ayni yerdeyim. O yüzden sebze meyve tarzı şeyler bolca geliyor. Bazen maalesef israf oluyor bende o yüzden degerlendirmek istiyorum. Kızım okullu oluyor hızla yine ona beslenmelik şeyler hazırlamak amaçlı kullanacam bakalım. Öyle kuzum işte
Sağolasın kuzum cekmeceli dolap tipi alacam canım. Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama boş bir marka işteAy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım Nasıl alacaksın buzdolabı tipi mi birde hangi marka
benimkide dün mücver istedi. ben de severim ama hem çocuklar yemez hemde kızartılmış istiyor onuda yemek istemediğimden ona mücver yaptım çocuklarla banada köfte yaptım. kızartırım normalde. dün ızgara yaptımBende öyleyim eşim çok kızıyor sorar ne yapıcan diye başka yemek yaptım dumar olur özellikle menemen ve fırında patates yapıcam derim başka birşey oldu mu küser
Çok iyi yanlız Bosch hem Türkiye hem yurtdışı diye ayrılıyor arkasında tr varsa ona göre pazarlık et çünkü onlar burada montaj oluyor canım birde no frost şeklinde al ki karlanma oldu mu temizlemek zorunda kalmazsınSağolasın kuzum cekmeceli dolap tipi alacam canım. Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama boş bir marka işte
gel yavrum buyurAkşama size gelebilir miyim Canım
Süpersin mücver fırında da oluyor canım tavsiye ederim birde içine peynir pırasa ve taze soğan koydun mu süper oluyor beni kilo aldıran gıdalardan biride bu eşim kızartmayı çok sevdiği için haftada 3 gün ya patates yada mücver kızartırdımbenimkide dün mücver istedi. ben de severim ama hem çocuklar yemez hemde kızartılmış istiyor onuda yemek istemediğimden ona mücver yaptım çocuklarla banada köfte yaptım. kızartırım normalde. dün ızgara yaptım
sağol canımHadi ya kolay gelsin canım
Sağol yanlız yanımda sumaklı soğanda getiririm ay kokuyor demegel yavrum buyur
beyaz peynir ve kuru soğanı rendeliyorum maydonoz da koyuyorum cnmSüpersin mücver fırında da oluyor canım tavsiye ederim birde içine peynir pırasa ve taze soğan koydun mu süper oluyor beni kilo aldıran gıdalardan biride bu eşim kızartmayı çok sevdiği için haftada 3 gün ya patates yada mücver kızartırdım
ayy çok severimki ben onuSağol yanlız yanımda sumaklı soğanda getiririm ay kokuyor deme
Süpersin fırında yaparsan sende yersin bence seviyorsanbeyaz peynir ve kuru soğanı rendeliyorum maydonoz da koyuyorum cnm
Kesinlikle canım hele çocuklar da olunca doğallık en büyük tercih oluyorÇok iyi yaparsın mantıklı canım hiç olmazsa Pazar'dan manavdan gdolu ürün almazsın evine ne güzel ben burada afedersin yırtınoyorum yerli ürün diye
Deme birde cacık sarımsaksız olmaz sarımsakta atalım tamam artık patlıyacak bomba gibi dolaşırızayy çok severimki ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?