Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende öyleyim eşim çok kızıyor sorar ne yapıcan diye başka yemek yaptım dumar olur özellikle menemen ve fırında patates yapıcam derim başka birşey oldu mu küser

Çok iyi yaparsın mantıklı canım hiç olmazsa Pazar'dan manavdan gdolu ürün almazsın evine ne güzel ben burada afedersin yırtınoyorum yerli ürün diye

Bende öyleyim eşim çok kızıyor sorar ne yapıcan diye başka yemek yaptım dumar olur özellikle menemen ve fırında patates yapıcam derim başka birşey oldu mu küser
benimkide dün mücver istedi. ben de severim ama hem çocuklar yemez hemde kızartılmış istiyor onuda yemek istemediğimden ona mücver yaptım çocuklarla banada köfte yaptım. kızartırım normalde. dün ızgara yaptım

Sağolasın kuzum cekmeceli dolap tipi alacam canım. Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama boş bir marka işte
Çok iyi yanlız Bosch hem Türkiye hem yurtdışı diye ayrılıyor arkasında tr varsa ona göre pazarlık et çünkü onlar burada montaj oluyor canım birde no frost şeklinde al ki karlanma oldu mu temizlemek zorunda kalmazsın

Süpersin mücver fırında da oluyor canım tavsiye ederim birde içine peynir pırasa ve taze soğan koydun mu süper oluyor beni kilo aldıran gıdalardan biride bu eşim kızartmayı çok sevdiği için haftada 3 gün ya patates yada mücver kızartırdım

beyaz peynir ve kuru soğanı rendeliyorum maydonoz da koyuyorum cnm

Çok iyi yaparsın mantıklı canım hiç olmazsa Pazar'dan manavdan gdolu ürün almazsın evine ne güzel ben burada afedersin yırtınoyorum yerli ürün diye
Kesinlikle canım hele çocuklar da olunca doğallık en büyük tercih oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…