Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tr kısmıni bilmiyordum sorarım kuzum ama nofrosta özellikle dikkat ettim çünkü benim buzdolabim lofrost ve her yıl bi boşaltmam gerekiyor. Birde litresine baktım özellikle 320 lt brüt hacmi

Tr kısmıni bilmiyordum sorarım kuzum ama nofrosta özellikle dikkat ettim çünkü benim buzdolabim lofrost ve her yıl bi boşaltmam gerekiyor. Birde litresine baktım özellikle 320 lt brüt hacmi
Çok iyi en son bana Avrupa çıkışlı 2500 TL fiyat verdiler Bayram'dan önceki hafta fırsatçılık geldi almadım tr çıkışlı 1400 TL tr almam çünkü benim beyaz eşyalarım Bosch yada Siemens bulaşık makinem tr çıkışlı malesef memnun Değilim burada vardır topiklerde bahsetmişlerdir

Bende de mercimek çorbası biber dolması salata karpuz menüde bunlar var. Planladigimdan geç yiyecez çünkü dolap almaya gidecez altı bucüğü bulur

Bizimkide 2400 lira çok pahalilar ya

etin kokusundan miydem bulandı
Bir ara bazı yiyeceklerin kokusuna dayanamaz durumdaydım, direk çıkarıyorsum.
Umarım o boyuta gelmez tekrar

Seninle anca öyle baş edebiliyor enişte demek ki

Günaydın canım

Etten mi midem bulanıyor canim?
Geçmiş olsun menun güzel afiyet olsun

Ivit ama bu kis yemiyecegim işte

papatya1994 2 gündür menü yazmıyorsun Canım neden @puantiyeli_kelebek izin mi aldın canım geliyor kayboluyorsun
Unutuyorum ya dün öğle yarım kavurma durum akşam ciğer sote 1 dilim ekmek bugün ku menum öğle 2 dilim ekmek kavurmali yumurta şimdide helva ile 2 top dondurma yedim akşam yemiyecem malum hastayım tatlı krizim tuttu

Merhaba fıstıklar. özledim sizi çok çok
Geçmişi okumaya kalkıştım olmadı olduramadım
Kızlar kahvaltıdan sonra 2 kare çikolata yedim ve çikolata olayına veda ettim kendime hedef koyuyorum 79u görene kadar çikolatanın Ç si yok... bu da burda dursun

Bizde seni özledik...
Geçmişi okumadan bende rahat edemiyorum

Ben eminim sen 79 görene kadar asla Ç.. yemeyeceksin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…