Kesinlikle canım hele çocuklar da olunca doğallık en büyük tercih oluyor
Tr kısmıni bilmiyordum sorarım kuzum ama nofrosta özellikle dikkat ettim çünkü benim buzdolabim lofrost ve her yıl bi boşaltmam gerekiyor. Birde litresine baktım özellikle 320 lt brüt hacmiÇok iyi yanlız Bosch hem Türkiye hem yurtdışı diye ayrılıyor arkasında tr varsa ona göre pazarlık et çünkü onlar burada montaj oluyor canım birde no frost şeklinde al ki karlanma oldu mu temizlemek zorunda kalmazsın
Çok iyi en son bana Avrupa çıkışlı 2500 TL fiyat verdiler Bayram'dan önceki hafta fırsatçılık geldi almadım tr çıkışlı 1400 TL tr almam çünkü benim beyaz eşyalarım Bosch yada Siemens bulaşık makinem tr çıkışlı malesef memnun Değilim burada vardır topiklerde bahsetmişlerdirTr kısmıni bilmiyordum sorarım kuzum ama nofrosta özellikle dikkat ettim çünkü benim buzdolabim lofrost ve her yıl bi boşaltmam gerekiyor. Birde litresine baktım özellikle 320 lt brüt hacmi
Bizimkide 2400 lira çok pahalilar yaÇok iyi en son bana Avrupa çıkışlı 2500 TL fiyat verdiler Bayram'dan önceki hafta fırsatçılık geldi almadım tr çıkışlı 1400 TL tr almam çünkü benim beyaz eşyalarım Bosch yada Siemens bulaşık makinem tr çıkışlı malesef memnun Değilim burada vardır topiklerde bahsetmişlerdir
Seninle anca öyle baş edebiliyor enişte demek ki
Günaydın canım
Etten mi midem bulanıyor canim?
Geçmiş olsun menun güzel afiyet olsun
Ivitama bu kis yemiyecegim işte
EvetZayıflamak için mi yapmıştın o çorbayı
Bizimkide 2400 lira çok pahalilar ya[/
Şimdiden hayırlı olsun dolabın
Unutuyorum yapapatya1994 2 gündür menü yazmıyorsun Canım neden @puantiyeli_kelebek izin mi aldın canım geliyor kayboluyorsun
Canim ben bildirim yapmıştım amapapatya1994 listeden cikarildi
@KUMKUM06 listeden çıkarıldı
@88li listeden çıkarıldı
@kremsokola listeden çıkarıldı
Merhaba fıstıklar. özledim sizi çok çok
Geçmişi okumaya kalkıştım olmadı olduramadım
Kızlar kahvaltıdan sonra 2 kare çikolata yedim ve çikolata olayına veda ettim kendime hedef koyuyorum 79u görene kadar çikolatanın Ç si yok... bu da burda dursun
CanımsınBizde seni özledik...
Geçmişi okumadan bende rahat edemiyorum
Ben eminim sen 79 görene kadar asla Ç.. yemeyeceksin canım...
Oh süper afiyet olsunMiyav_su şimdi eşim haber verdi kayınvalidemler bahçede mangal yapıyorlarmış bizi de çağırmışlar, bugün de yemek bulamamıştım ya çok sevindim :) bende kıymayı yarın lahmacun yaptırırım ohh misler gibi çocuklar da seviyorlar yeriz
Sağol canım Amin inşallahKızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum...
Sağlıklı beslenelim , bol hareket edelim , bol kahkahalı bir haftasonu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?