Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hatırlatırım ama çok pis ona göre yemin et küçük cadı

Kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum...

Sağlıklı beslenelim , bol hareket edelim , bol kahkahalı bir haftasonu olsun
Ne güzel dilekler bunlar Kim ne dilerse Allah ona bin katını versin derler ya sana da öyle işte Musmutlu haftasonları bol kahkahalı huzurlu sağlıklı

Bende dükkanı kapatıyorum kızlar ablama gecicem akşama orada yer eve gecer uyurum malum eşim yok salı gününe kadar

efkarlı kedi sen nasılsın neler yaptın dökül bakalım
Ne yapayım minik kuşum dükkandaydım kapattım şimdi 17.30 otobüsünü bekliyorum ana yola çıktımda eşim bu hafta yok dükkan nöbeti bendebugün o kadar çok Rus geldi ki ögleden sonra gelen Avrupalıya Rusça konuşmuşum Nevrim dönmüş kadın çıldırdı rehber yetişti dedi Rusça konuşuyorsunuz diye uyardı yarın birde Türk grupları varmış

Commadante- stresden yüzümde egzama oluştu eşim gelince doktora çıkacağım internetten baktım en önemli nedeni stres ikinci kullandığımız deterjanlar v kozmetik ürünleri geliyormuş bende yediğim gıdalardan sanıp korkmuştum şuan o kadar stres var ki iş stresi anlatamam belkide o yüzden kilo veremiyorum bilmiyorum da acayip gerginim

ayy çok güldüm

bi güldürdün bi üzdün miyavcım geçmiş olsun umarım hemencecik geçer

ayy çok güldüm

bi güldürdün bi üzdün miyavcım geçmiş olsun umarım hemencecik geçer
Ay inşallah canım akşam eşimde üzüldü gelince yüzmeye gideceğiz dedi umarım işler rast giderdi gideriz o birşey mi gecen yıl çok yoğunduk sabah altı akşam 9 da bitiyordu işimiz paso Rus ağırlıklı idi neyse o kadar bunaldım eşim dedi hadi avm gidelim herkesi Rusça algılamaya başladım eşimde öyle bir krize girdik Avmde şaşkın şaşkın gezdik

Commadante- şimdi minibüse bindim şöför tam Ege şivesi ne diye bekliyop durun yürü gari diyordün Trakyalılar geldi şiveli konuşuyorlar hemen onlar gibi konuşdum be ya beni tırakyalı sandılar

Menum gelsin
Sabah: 2 kk peyniri yağda eritip 1 dilim çavdar ekmekle yedim
4 zeytin
Öğle : 2 ceviz, avuç içi çiğ fındık
2 dilim bitter Türk.Kahvesi

Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
2 dolma biber 2 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları maden suyu
2.5 litre su

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…