Hatırlatırım ama çok pis ona göre yeminMerhaba fıstıklar. özledim sizi çok çok
Geçmişi okumaya kalkıştım olmadı olduramadım
Kızlar kahvaltıdan sonra 2 kare çikolata yedim ve çikolata olayına veda ettim kendime hedef koyuyorum 79u görene kadar çikolatanın Ç si yok... bu da burda dursun
Ne güzel dilekler bunlarKızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum...
Sağlıklı beslenelim , bol hareket edelim , bol kahkahalı bir haftasonu olsun
Kolay gelsin canım afiyet olsunBende de mercimek çorbası biber dolması salata karpuz menüde bunlar var. Planladigimdan geç yiyecez çünkü dolap almaya gidecez altı bucüğü bulur
Sözüm söz Laz sözüüüHatırlatırım ama çok pis ona göre yeminet küçük cadı
efkarlı kedi sen nasılsın neler yaptın dökül bakalım
Ne yapayım minik kuşum dükkandaydım kapattım şimdi 17.30 otobüsünü bekliyorum ana yola çıktımda eşim bu hafta yok dükkan nöbeti bendeefkarlı kedi sen nasılsın neler yaptın dökül bakalım
ayy çok güldümNe yapayım minik kuşum dükkandaydım kapattım şimdi 17.30 otobüsünü bekliyorum ana yola çıktımda eşim bu hafta yok dükkan nöbeti bendebugün o kadar çok Rus geldi ki ögleden sonra gelen Avrupalıya Rusça konuşmuşum Nevrim dönmüş kadın çıldırdı rehber yetişti dedi Rusça konuşuyorsunuz diye uyardı yarın birde Türk grupları varmış
bi güldürdün bi üzdün miyavcımCommadante- stresden yüzümde egzama oluştu eşim gelince doktora çıkacağım internetten baktım en önemli nedeni stres ikinci kullandığımız deterjanlar v kozmetik ürünleri geliyormuş bende yediğim gıdalardan sanıp korkmuştum şuan o kadar stres var ki iş stresi anlatamam belkide o yüzden kilo veremiyorum bilmiyorum da acayip gerginim
Ay inşallah canım akşam eşimde üzüldü gelince yüzmeye gideceğiz dedi umarım işler rast giderdi gideriz o birşey mi gecen yıl çok yoğunduk sabah altı akşam 9 da bitiyordu işimiz paso Rus ağırlıklı idi neyse o kadar bunaldım eşim dedi hadi avm gidelim herkesi Rusça algılamaya başladım eşimde öyle bir krize girdikayy çok güldüm
bi güldürdün bi üzdün miyavcımgeçmiş olsun umarım hemencecik geçer
ohh ohh birde benim yengelerime eniştelerime laf etCommadante- kız kilo veremiyorum stresden dedim ya Çaktırma Laz güzeli aslında Bayram'ın ilk günü kavurmayı bandıra bandıra yufka ile yedim suçu iş stresine atıyorum Nasıl taktik ama
Anaohh ohh birde benim yengelerime eniştelerime laf etneyse toparlarsın sıkma canını bakalım
seni gidi bukalemun seniCommadante- şimdi minibüse bindim şöför tam Ege şivesi ne diye bekliyop durun yürü gari diyor dün Trakyalılar geldi şiveli konuşuyorlar hemen onlar gibi konuşdum be ya beni tırakyalı sandılar
Biraz öyleyim sadece Doğu siveşini beceremiyorum bende ablama geldim görüşürüzseni gidi bukalemun seniher şiveye giriyor
Bana müsaade tatlışlar
Afiyet olsun canımMenum gelsin
Sabah: 2 kk peyniri yağda eritip 1 dilim çavdar ekmekle yedim
4 zeytin
Öğle : 2 ceviz, avuç içi çiğ fındık
2 dilim bitter Türk.Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
2 dolma biber 2 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları maden suyu
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?