Afiyet olsun canım. Yumurtan bitti mi kahvaltı için canimBugün ki menü kahvaltı 08.30 : avakodolu domates ezmesi ,3 zeytinyağlı kuru incir ,zeytin ,yerli muz ,ceviz öğlen 5 saat leptinin öğlen :13.30 ceviz ,maden suyu filtre kahve 6 saat leptinin 19.30: fırında karnıyarık ,salata @puantiyeli_kelebek
Iyi geceler canım benimİyi geceler kızlar
Sarımsaklı ve naneli azcikta pul biber ohh misss ama malesef yiyemedim cnm. Eşim gelmedi. Kv nin günü varmış o çağırdı pancar salatası yedim iki dilimde ev baklavas bir dilimde börek. Onunla bitirdim akşamı yemedim artık. Yemekte yarına kaldiDeme birde cacık sarımsaksız olmaz sarımsakta atalım tamam artık patlıyacak bomba gibi dolaşırızafiyet olsun soğan ve sarımsak çok sağlıklı bir gıda
Canım stres mahvediyor insanı. Tüm dengesini bozuyor. Stresin azalınca normale donersin merak etme.Commadante- kız kilo veremiyorum stresden dedim ya Çaktırma Laz güzeli aslında Bayram'ın ilk günü kavurmayı bandıra bandıra yufka ile yedim suçu iş stresine atıyorum Nasıl taktik ama
Olsun kaç gündür yemiyorsun zaten afiyet olsunBugünkü menum
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmege labne ve acı surdum yedim ise getirdim
Öğlen patlican guvec ve elma
Aksam 5te pancar salatası 2 dilim baklava ve bir dilim borek
Biraz öncede 4 tane taze ceviz yedim.
Aksam cok fazla oldu farkındayım yarın telafi ederim inşallah
Su 2 litre
Ay yavrum benim Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Nasıl şu an iyidir umarım. Bu kadarla geçmiş olsun tekrar takipte kalın canım.İyi geceler kızlar.. Sabah 10:00 2 si 1 arada
Öğlen 13:00 bir haşlanmış yumurta 4-5 çatal patates kızartması bir dilim tere yağlı ekmek domates
Akşam 19:00 üç parça tavuk ızgara bir tanecik köfte ızgara salata
Oğluşum kafasını tahtaya çarptı kafası kırıldı dikiş attık kötü bitti gün
Bence de sen telafi edersin canım pişman olmak yok oldu bitti. Afiyet olsunBugünkü menum
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmege labne ve acı surdum yedim ise getirdim
Su 2 litre
Sabah ve öğle senin menüler de yer değiştirse harika olacak. Akşamın çok güzel afiyet olsun..İyi geceler kızlar.. Sabah 10:00 2 si 1 arada
Öğlen 13:00 bir haşlanmış yumurta 4-5 çatal patates kızartması bir dilim tere yağlı ekmek domates
Sağol kuzum şuan iyi şükür biraz uyutmadım gözetim altına aldım sonra uyuttum arada acıyor diye uyandı ama şükür yineAy yavrum benim Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Nasıl şu an iyidir umarım. Bu kadarla geçmiş olsun tekrar takipte kalın canım.
Ya işte çalışınca anca böyle oluyor ama büyük oğlum ana okuluna gidiyor sabahçı ona kahvaltı hazırlayacam öyle olursa ben de yaparım öğlende eşimle atıştırma yaparım artıkBence de sen telafi edersin canım pişman olmak yok oldu bitti. Afiyet olsun
Sabah ve öğle senin menüler de yer değiştirse harika olacak. Akşamın çok güzel afiyet olsun..
Var bugün verdiler baya bir Liste sordum basen yapar mı diye ağır bisiklet sürersen yapar dedi boşta yaparsan yapmaz dedi ben ayakta sürüyorum canım çok zor her yerim ağrıyorderman hızlı dediği Kardio olarak Canım senin vücudun çok güzel basen olmasın birde ağırlık filan yok mu
Geçmiş olsun canım acil şifalarİyi geceler kızlar.. Sabah 10:00 2 si 1 arada
Canım senle hedefimiz aynı boyun kaçBence de sen telafi edersin canım pişman olmak yok oldu bitti. Afiyet olsun
Sabah ve öğle senin menüler de yer değiştirse harika olacak. Akşamın çok güzel afiyet olsun..
Bana listeni özelden atsana Can'ım merak ettim de bir Mansur'u yoksa eğerVar bugün verdiler baya bir Liste sordum basen yapar mı diye ağır bisiklet sürersen yapar dedi boşta yaparsan yapmaz dedi ben ayakta sürüyorum canım çok zor her yerim ağrıyor
Hadi yine iyisin bulmuşsun baklavalarıSarımsaklı ve naneli azcikta pul biber ohh misss ama malesef yiyemedim cnm. Eşim gelmedi. Kv nin günü varmış o çağırdı pancar salatası yedim iki dilimde ev baklavas bir dilimde börek. Onunla bitirdim akşamı yemedim artık. Yemekte yarına kaldi
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?