Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım. Yumurtan bitti mi kahvaltı için canim

Deme birde cacık sarımsaksız olmaz sarımsakta atalım tamam artık patlıyacak bomba gibi dolaşırız afiyet olsun soğan ve sarımsak çok sağlıklı bir gıda
Sarımsaklı ve naneli azcikta pul biber ohh misss ama malesef yiyemedim cnm. Eşim gelmedi. Kv nin günü varmış o çağırdı pancar salatası yedim iki dilimde ev baklavas bir dilimde börek. Onunla bitirdim akşamı yemedim artık. Yemekte yarına kaldi

Bugünkü menum
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmege labne ve acı surdum yedim ise getirdim
Öğlen patlican guvec ve elma
Aksam 5te pancar salatası 2 dilim baklava ve bir dilim borek
Biraz öncede 4 tane taze ceviz yedim.
Aksam cok fazla oldu farkındayım yarın telafi ederim inşallah
Su 2 litre

Commadante- kız kilo veremiyorum stresden dedim ya Çaktırma Laz güzeli aslında Bayram'ın ilk günü kavurmayı bandıra bandıra yufka ile yedim suçu iş stresine atıyorum Nasıl taktik ama
Canım stres mahvediyor insanı. Tüm dengesini bozuyor. Stresin azalınca normale donersin merak etme.

Olsun kaç gündür yemiyorsun zaten afiyet olsun

İyi geceler kızlar.. Sabah 10:00 2 si 1 arada
Öğlen 13:00 bir haşlanmış yumurta 4-5 çatal patates kızartması bir dilim tere yağlı ekmek domates
Akşam 19:00 üç parça tavuk ızgara bir tanecik köfte ızgara salata
Oğluşum kafasını tahtaya çarptı kafası kırıldı dikiş attık kötü bitti gün

Ay yavrum benim Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Nasıl şu an iyidir umarım. Bu kadarla geçmiş olsun tekrar takipte kalın canım.

Bence de sen telafi edersin canım pişman olmak yok oldu bitti. Afiyet olsun
Sabah ve öğle senin menüler de yer değiştirse harika olacak. Akşamın çok güzel afiyet olsun..

Sabah: 1adt. peynirli tost, 6adt. zeytin

Öğle: 1 kase çorba, 1dlm balık, 2yk haşlanmış kabak, 2dlm tt.ekmek

Ara: 2 adt mandalina

Akşam: 1 kase çorba, yarım dlm balık, 1dlm.tt ekmek, 3adt. tel peynir

Ara: 1 elma

Bence de sen telafi edersin canım pişman olmak yok oldu bitti. Afiyet olsun

Sabah ve öğle senin menüler de yer değiştirse harika olacak. Akşamın çok güzel afiyet olsun..
Ya işte çalışınca anca böyle oluyor ama büyük oğlum ana okuluna gidiyor sabahçı ona kahvaltı hazırlayacam öyle olursa ben de yaparım öğlende eşimle atıştırma yaparım artık

derman hızlı dediği Kardio olarak Canım senin vücudun çok güzel basen olmasın birde ağırlık filan yok mu
Var bugün verdiler baya bir Liste sordum basen yapar mı diye ağır bisiklet sürersen yapar dedi boşta yaparsan yapmaz dedi ben ayakta sürüyorum canım çok zor her yerim ağrıyor

Geçmiş olsun canım acil şifalar

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…