yazmıyor ki şu durumda ben onun pesinden kosuyorum farkında mı bilmiyorum yalnızAdam sana mesaj yazsın peşinden koşsun derim
Gözüme alabilsem alamıyorum ki, bir de reddedilirsem muhtesem teselli edecek birileri gerek bana
tanısıklıgımız var ben ondan hoslanıyorum uzun süredir fakat bir karsılıgını görmedim, ona ulasmak için gösterdigim caba da ters tepmedi hiç fakat ondan bana karsı bir kayda deger bir şey yokBen kızların açılmasından yana değilim. Tam olarak durumunuz nedir onu da anlayamadım
süpersiniz :) yalnız ben bu konuda zor teselli olurum bıkmayın sonra benden:)Sen açıkla reddedilirsen biz seni teselli ederiz
Vardır mutlaka bir iki adım atsa yönümü cevirip karsılık verebilecegim yani sans verebilecegim, ama öyle kişiler adım atmadıkca onlara atmak aklımın ucundan bile gecmiyor (bu kişilere a kişi diyeyim), bu bahsettigim kişi için tek bu adım atma karsılıgını merak etme hissiyatı
siz yazınca su geldi aklıma, itiraf olayı güzel ama ya sevgilisi ilişkisi varsa, cok kötü olur karsı taraf için de, hesaplarında sevgilisi olduguna dair bir belirti yok ama net bilgim yok bu konudaBence sonuc ne olursa olsun söylemelisiniz. Söylenmeyen ve yarım kalan şeyler aşk gibi gelir insana.
Ama birini tanımadan aşk varsa gerçek aşk olmuyor genelde.
2 seçeneğiniz var. İki durumda sizin lehinize olacak.
Ya kazanacaksınız yada artık önünüze bakabileceksiniz.
Çocukluk aşkına yıllarca aşık kalıp daha sonra evlenen gördüm evlilik çağındaysanız eğer o kişi sizin kaderinizse bi şekilde mutlaka olur biraz daha bekleyin bencetanısıklıgımız var ben ondan hoslanıyorum uzun süredir fakat bir karsılıgını görmedim, ona ulasmak için gösterdigim caba da ters tepmedi hiç fakat ondan bana karsı bir kayda deger bir şey yok
Eşeğin aklına karpuz kabuğu benzetmesini biraz açsana yabancıyım ben anlamadımVardır mutlaka bir iki adım atsa yönümü cevirip karsılık verebilecegim yani sans verebilecegim, ama öyle kişiler adım atmadıkca onlara atmak aklımın ucundan bile gecmiyor (bu kişilere a kişi diyeyim), bu bahsettigim kişi için tek bu adım atma karsılıgını merak etme hissiyatı
Peki ya benım bu hoslandıgım kişi için ben a kişilerindensem, ben ona bir iki adım atsam o gelecekse esegin aklına karpuz kabugu misali olacaksa ? işte bilmiyorum
gerçekten mii, vay be nasip.. cok merak ettım nasıl oldugunuÇocukluk aşkına yıllarca aşık kalıp daha sonra evlenen gördüm evlilik çağındaysanız eğer o kişi sizin kaderinizse bi şekilde mutlaka olur biraz daha bekleyin bence
bazen iyi şeyler bazen kötü şeyler için kullanılır, mesela birikmiş paranız var, aklımızda araba almak hiç yok, ama biri diyor ki yahu neden otobüsle ugrasıyorsun her gun, al bir araba keyfine bak,Eşeğin aklına karpuz kabuğu benzetmesini biraz açsana yabancıyım ben anlamadım
Ayrıca sonuç oyle dediğin gibiyse oda adım atsan sana sonra fena mı olur ? Ne güzel işte tanıma fırsatınız olur birbirinizi.
Belki sen sonra ondan hoslanmiycaksin :) 2 yil boşa gitti diye üzülmez misin. Ben 4 yıl ima üzüldüm açıkçası o 4 yıl içinde neler kaybettim nelerAma hayırlısı değilmiş... ondan sonra zaten başıma gelmeyen kalmadı erkekler bazen çok fenalar
Maşallah :) ben de o umutlar içerisindeyim inanınDediğim gibi eğer o insan sizin kaderinizse bir şekilde mutlaka olur uzun zamandan sonra çocuğunda dikkatini çekmeye başladı o da aşık oldu
Az cok degil tam tanimasini kasdettim bende.tanıyor beni, kişilik olarak değil de az cok biliyor yani, begeni iyi fikir :)
hahahah:) güzel fikir hatta seviyorum değil seviyom diyeyimBen seni seviyorum ya sen beni sevmesen de olur derdim ve telefonu kapatırdım
anladım, maalesef o kadar tanımıyor, tanıyacak ortamımız da yok okul bittigi içinAz cok degil tam tanimasini kasdettim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?