- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ay canım yaa çok üzüldüm.ama rabbimin merhametine bak 2 tanesini aldı ama yerine yine verdi iki evlat.ama sizin sayınız maşallahçok ii.bizim öyle diilki yinede veren Allah deyip denicem tüpü.rahim içi röntgeni çok sancılı diyolar doğrumu ?
Tüp bebekte yani mikroenjeksiyonda 1 tane hareketli sperm bulsalar bile yeterli...Hiç endişe etme..Hiç spermi olmayanlara da testislerden biyopsi ile sperm alıyorlar..Ki senin eşin hayli hayli şanslı...:)
ayy neler yaşadığımı çok ii bildiğin için anlıyosun beni biliyorum.canım seni sıkmazsam eğer bişey daha sorucam istanbulda yaşıyosan eğer hangi merkezde yaptırdın? ben 29 mayıs hastanesinde düşünüyorum ama daha ii bi yer varsa orada yaptırayım
bu bebeklerimde 9,5 milyondu sadece..yine senin eşinden az sperm sayısı farkındaysan..şu 24 milyon da iki çocuktan sonra yükseldi..
Malesef ben izmirliyim canım....
istanbulda pakize tarzı,umut tüp bebek merkezi,medical park,bruksel kadın sağlığı merkezi iyi diye duyduğum yerler...29 mayıs hastanesini hiç duymadım açıkçası...
bana öylesine umut oldun ki nasıl anlatayım bilmiyorum.rabbim bebeklerine,eşine ve sana ömür boyu mutluluk ve sağlık nasip etsin.yüzleriniz hep gülsün inşallah.
Amin canım hiç canını sıkma..Bak yatmadan sana son bir şey anlatayım..Bir arkadaşımız evliliğinin 1. senesinde eşinin azospermi olduğunu öğrenmiş..Büyük şok tabi..
8 yıl para biriktirmişler tüp bebek için..eşinden mikro tese ile sperm aranmış..bulunmuş spermler ama kalitesizmiş..sonuç olarak negatif sonuçlanmış ...arkadaş bu tüp bebek denemesinden tam 1,5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı :) ben bir zamanlar erkek infertilitesi topiğine takılıyordum...ordan tanıyorum arkadaşı..şu an 2,5 yaşlarında bir kızları var ;-)
Benim eşim de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..Şu an ikizlerim 1,5 yaşındalar..
Darısı başınıza...
allah analı babalı büyütsün.:).eşin varikosel ameliyatından sonra hamile kalma sürecin nedir_?tüp bebekle mi yoksa normal yolla mı hamile kaldın_?benim eşimde varikosel ameliyatı oldu geçen ay fakat teredütlerim var biraz bu hamile kalma süreci ne kadar uzuyor?yoksa hiç düşünmeden tüp bebeğe mı gıdılmeli?sabr edip beklemeli mi?
benm eşimde çift taraflı oldu geçen sene bu gelecek olan adetimi bekliyoruz ama biz ilk olarak aşılamayla başlıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım inşallah tutar ama biz denedik tutmadı.zaten aşılamanın tutma ihtimali % 20.düşük yani.canını sıkmış olmiyim ama galiba direkt tüp daha mantıklı.çünkü tutma şansı aşılamanın neredeyse 3 katı.boş prosedür yani aşılama
senin için üzüldüm canım ya ama Allahın takdiri herşey.eşimin iş arkadaşında aşılama tutmuş bizede bir umut oldu işte bu.tutanda var tutmayanda var offfff .eşinin sperm sayısı hareketli sayısı aşılama yaptırırken kaçtı? yani tutmamışya sayınında önemi vardır yazarsan sevinirim canım.Allah yardımcımız olsun...
canım bizim aşılama sürecinde sayımız 12 milyondaydı.ileri hareketli hatırlamıyorum ne desem yalan olur.inan bana yatıp kalkıp doğal yolla olsun diye dua ediyorum.bi yandan tüpte korkuyorum prosedürden,bi yandan amaaan olup bitse diyorum.böle karma karışık bi haldeyim.veren Allah verecekse öylede olur böyle hoş ama.ne olsa insan tedirgin oluo.
merhaba kızlar.eşim geçen yıl nisan ayında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.malesef doğal yolla hamile kalamadım.şimdi tüp bebek düşünüyoruz.bu ameliyattan sonra tüp bebek yaptıran varmı? yaptırdıysa sonuç ne oldu lütfen anlatırmısınız.çok büyük umut olucak bana başarılı olanlar...
selam kızlar, benim eşimde 27 ağustos 2011 ameliyat oldu. çift taraflı varikosel vardı. ameliyattan önce spermiyogram testi ml'de 8.500.00 sperm vardı.
biz hiç korunmadık. en son adetimi 29 ekimde oldum ve kasım 29'da hamile olduğumu öğrendim. ama malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum. kürtajdan sonra ilk ay korundum. zaten 16 ocakta adet oldum. bu ay korunmayı bıraktım bakalım bekliyorum doğal yolla tekrar hamile kalabilirmiyim diye. hamile kalamazsam da uzun süre beklemeyi düşünmüyorum çünkü yaş 36. nisan mayısa kadar bekliycem olmazsa tüp bebek diyorum. kısmet artık Rabbim hakkımızda hayırlsını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?