Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba.Hamilelik haberleri elimizde olmadan etkiliyor bizleri.Ama herşeyin hayırlısı seni çok iyi anlıyorum çok garip bir his kaplıyor insanı.Ama sabır rabbim hayırlısı ile sağlıkla,sıhhatle nasip edecek inşallah.

aynı şeyleri ben de yaşıyorum.etrafımdaki her on arkadaşımdan sekizi hamile diyebilirim.arka arkaya hamilelik haberlerine içten içe üzülüyorum. elimde değil.sonra seviniyorum.inşallah rabbim çok bekletmez bizleri.

:)) ben de pimpiriklıyım ama ne yapalım..Allah korusun eşlerımızı..tabı kı vıtamınlerı de cok abartmadan kullanmak gerekır,benım eşıme doktor onerdı mesela gecen ay,onu kullanıyoruz..
çinko ve e vıtamını de cok onemlı,araştır hangı besınlerde fazlaysa onları tükettir o zaman
bır de kecıboynuzu kürü cok etkılı gercekten sayı ve hızda,ama maşallah diyelım sızın sonuçlar güzül bence de,ama besınlerle takvıye etmek gerekıyor,hıc olmadı kecıboynuzu pekmezını atlamayın derım
sogan suyunu sadece sahurda ıc,hıc yoktan ıyıdır,sevgıler

canım hepimiz aynı sıkıntıları zaman zaman yaşıyoruz,vardır bunda da bızım ıcın bır hayır,ama bız bılemedıgımızden uzuluyoruz ıste hep..senı cok ıyı anlıyoruz..bak bı kac gun sonra daha ıyı hıssedeckın ınşallah kendını
bır cıkış yolu göster dıye değil de, Rabbım hayırlara vesıle olacak yerlere yönlendır dıye dua et arkadaşım..
Hayırla ve saglıkla tertemız evlatlar bağışlasın Allah hepimize,gönlümüzün muradıyla kucağımızı doldursun evlerımızı şenlendırsın(amın)

Canım ben o zaman araştırmalara başlıyayım bakayım ne yemekler yapsam yarar kocama :) Hem doktorada sorucam bu dediklerinizi alalımmı diye ama doktorlarından sağı solu belli değil birde derse ben gerekse söylerim diye ama denemeye değer yinede.İnşallah değerlerimiz yükselerek devam eder.Canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Ben şimdi gidip keçiboynuzu alayım bari vakit kaybetmemek lazım iftar menüsünde açılış belli keçiboynuzu :)

Yani yarın mı ameliyat oluyor canım..

Çok dua edicem bu mübarek günde inşh ALLAHIM...

aynen öyle hamile kalmak en kolay iş diye görürdüm.:26:
ama malesef hayat bunu da öğrettti.
bakalım test sonuçalrı aldık ultrasyın doktora göstermesi kaldı.ameliyatsa ameliyat.
inşh değerlerde artış olur.
burdan yazarız gene.

çok geçmiş olsun öncelikle
hepimiz geçtik aynı yollardan
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun
birana önce doldursun kucaklarımızı

arkadaşlar hepimizin ramazan ayı mübarek olsun
ALLAHIM bu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul etsin inşallah(AMİN)

hafta da bır kuzu etlı nohut yemegı,sütlaç,kavrulmamış kabakçekırdeği,ayçekırdeği,badem,cevız,fıstık,fındık,bır parca bıtter cıkolata,bal,roka,tere,maydanoz :)) ne bılem var da var,ılk aklıma gelenler bunlar,bılenler devam etsın yazmaya
ama ılla kı kecıboynuzu
sana dıom da bakma ben bu aralar tembelım,yapmam gereken kuru yapmıom
yogunlugundan o da dıkkat etmedı ben de :/
bu arada benım eşım 2 kez amelıyat oldu,ılkını yapan bır prof.du,vıtamınler gereksız dedı,bızde dınledık,1 yılda hıc kayda değer yukselme olmadı
sonra başka doktora gıttık,o vıtamınlerın gereklı oldugunu söyledı proxeed kullandık,ılkınden daha ıyı netıce aldık,hala gebelık yok ama Allah tan ümit kesılmez,bız sebeplere tutunmak zorundayız

Son düzenleme:
doktorlar yok dediler ameliyat olmadan tedavisi..ama burda araştırmalarıma göre kuppa vurmak diyorlar..daha araştırıyorum..

çok geçmiş olsun öncelikle
hepimiz geçtik aynı yollardan
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun
birana önce doldursun kucaklarımızı

Çok sağol Nuray29 inşh :2:

sizin sorunda aynı mı ? ben kaç gündür yazıyorum okuyorum
tanımaya çalışıyorum hepinizi...

amin hayırlısıyla tez zamanda bizede bu duyguyu nasip etsin rabbim (amiinn)

üzülmek kıskançlıktan dolayı değilde ne bileyim kendimize üzülüyoruz işte.inş dediğin gibi rabbm cok bekletmez bizi...

amin cnm benm amin inşallah...bugün daha iyiyim alıştım sanırım :)rabbim ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bizede nasip etsin (amin)

Yani yarın mı ameliyat oluyor canım..

Çok dua edicem bu mübarek günde inşh ALLAHIM...

evet canım, yarın ameliyat olacak bugün yatış işlemlerini yaptık.çıkış izni aldık yarın 7.30 da gidecez hastaneye...doktor eşimi ayrı bi odaya çağırıp ameliyat hakkında bilgi vermiş...% 75 değerlerde düzelme % 5 değerlerde azalma %20 de değerlere etki etmeme aynı kalma ihtimali var yinede ameliyatı kabul ediyor musun diye soru sorup imza alıyorlar...kabul ettik % 75 çok yüksek bi oran ..rabbim hepimizin en kısa sürede inş dualarımızı kabul eder...

Canımmm

inşh çok iyi geçmiştir.dualarımdasın..iyi haberlerini bekliyoruz...

dualarımız senin le...rabbim şifaını verri inş allah..ameliyattn sonra bilgi verirsin inş..

rabbm yardımcınz olsn canm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…