Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun.Eşin ameliyat olmuştur sanırım bugün.Allah şifalar versin en kısa sürede sonuç alırsınız inşallah.Allah yardımcınız olsun.

Sevgili canlar bugün ve bu akşam :) tarifsiz bir sevinç var içimde normalde yeni bir ay başlarken oluyor ama buda başka herhalde.Hepimiz için en derinden hissediyor ve inanıyorum ki herşey yoluna girecek.Hatta geriye bakıp diyeceğiz ne çok üzülmüşüz ama hepsi geçti diye tabi bebişlerle uğraşırken düşünme fırsatımız olursa :)Şimdi tek tek topiğe yazan tüm arkadaşlarımı sayamam ama şöyle diyebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ameliyat olan ve olacak olan herkese geçmiş olsun.Tüp bebek ve aşılama düşünen arkadaşlarımız için hayırlısı diliyorum.Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.Birde hastacık olup korunma süresi geçiren arkadaşlara sabır sağlık sıhhat diliyorum.Yeni yıl mesajı gibi oldu ama bu akşamda içimden geçenler böyle güzel günler görmek dileği ile... :)

:) güzel dileklerin için kendi adıma teşekkür ederim canıımm ... aayy o zaman gelir mi gerçekten.?hani bebeğimzden başka seye vakit ayıramayacağımız zaman :)

:) güzel dileklerin için kendi adıma teşekkür ederim canıımm ... aayy o zaman gelir mi gerçekten.?hani bebeğimzden başka seye vakit ayıramayacağımız zaman :)

Allah'ın izni ile o günleride göreceğiz.O zamanda bebişleri konuşuruz.Şimdilik sınavdayız hayat hep böyle yaşanmıyormu ki önce okul sonra iş evlilik ev alalım araba alalım sabredelim derken her şekilde sınanıyoruz.Evlat hasreti elbetteki diğerlerine sabretmek gibi değil.Keşke elimizden gelsede kendimizi beklerken çok yaralamasak ama sanırım çok başarılmıyor.Ama yinede herşeyin güzel olacağını düşünmek insanı rahatlatıyor.Hep birlikte geçiçez bu sınavı inşallah.Şimdi sahur vakti :)

geçmiş olsun dileklerini dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...eşim dün ameliyat oldu 1 saat kadar sürdü ameliyat başarılı geçti...eşim öğlen 12 gibi ameliyattan çıktı doktor gece taburcu olmak istersen olabilirsin ama bugün hastanede kalırsan serum takarsak daha iyi olur dedi,biz de dün hastanede kaldık bugün 8 gibi çıktık...10 gün duş almayacak dikişlerinden dolayı...mikrocerrahi oldu eşim...doktor bu sabah bize şöyle bi bilgi verdi,değerlerin düzelme ihtimali n% 70 gebelik oluşma ihtimali % 40 %50 arası dedi 6 aya kadar bekle gebelik olursa gelme olmazsa 6 ay sonra kontrole gel dedi...sizce hamile kalabilir miyim oranlar nasıl...eşi ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem şu eğer doktor ameliyat olması lazım diyorsa olsun mutlaka...çok zor bi ameliyat değil...bozuk olan yumurtalıkları düzelttik şimdi inş sperm değerleri düzelecek dediler tabi düzelmeme oranı %20 her ihtimal var ama zaten değerlerimiz düşük şansımızı denemiş olduk..bişey kaybetmedik...ameliyattan sonra idrara rahat çıkarsa hiç bi sorun yok demektir...idrara çıkamama gibi durumlar oluyormuş biraz korktuk biz 7 saat üstüne idrara çıktı eşim ama normalmiş...ameliyat olursa eşleriniz bilginiz olsun...umarım yardımcı olabilmişimdir...allah eşlerimize şifa versin..

Son düzenleme:

tekrar gçmiş olsun canım...inşALLAH hayırlı ile muradınıza eresiniz aynı şekilde bizlerde...mıkrocerrahi olması çok güzel mıkrocerrahi olan amleiyatların tekrarlama riski yok deilecek kadr azdır..razamn ayının hürmetine inşALLAH DÜZELİR ..

güçmiş olsun canım ALLAH en kısa zamanda şifasını versin eşinin.bende bundan 3 ay önce burdaydım.bu arada yeni katılan arkadaşlara ALLAHTAN şifa diliyorum rabbim inşallah sizlerin yüzünede güler...benim eşimde mart 13 de varikosel ameliyatı oldu sol taraflı doktor çok umutlu konuşmuştu ameliyatı başarılı geçtiğini söyledi.6 ay zaman verdi çok şükür biz 6 ay beklemeden iyi sonuçlar aldık.ben mayısta hamile olduğumu öğrendim 2 ay üstüne yani dilerim sizde aynı sonuçları alırsınız.herkezdeee tabi tekrar çok geçmiş olsun...

ÇOK ÇOK geçmişler olsun tekrar

Allahım emeklerinizi boş çıkarmasın inşh.

eşimde ameliyat olcak ve biraz korkuyordum çift taraflı mı oldu seviyeleri neydi

çok mu soru sordum :26: kusura bakma

son bir soru hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?

tekrer çok geçmiş olsun umarım 6 ay sonra doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalırsın...

merhaba ;

öncelilkle mutluluklar dilerim bizim için çok güzel bir örneksin.böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum umarım tez zamanda joıngl den de duyarız bu haberileri...

eşim ameliyat olcak çift taraflı var.sol taraf 3 seviye sağ taraf 2 seviye

sizinkileri ve hangi hastanede ve doktorda yapıldığını öğrenebilirmiyim?

birde ameliyat olmadan önceki değerleri nasıldı hatırladığın kadarıyla..

çok tşkler şimdiden.

ayyyy ne güzel canım allah bebeğini sana bağışlasın darısı bizlere inşallah. benim eşimde mayısta ameliyat oldu bizimde 2 ay olmak üzere inşallah bizde siz gibi erkenden kavuşuruz bebeğimize. ameliyattan 1-2 ay sonra hamilen kalan varmı bakıyordum hep merak ediyordum umut oldun banaaa sağolasın

inşallah amin diyorum bende..canım şöyle söyliyim kaçıncı derece varikosel olduğunu bilmiyorum çünki öyle oldu bittiye geldiki doktora gittik eşim öğrendi hemen ameliyata karar verdi.eşimin en yakın arkadaşı bu ameliyatı bizden yakın zamanda olmuştu oda hemen sonuç almıştı 4,5 ay sonunda hamile kalmıştı iyi araştırdıysan doktorda çok önemli ameliyatta..

haklısın hayat sınav...inşallah bu sınavıda sabrederek,şükrederek ve sonunda mükafatını alarak atlatacağız:)

peki eşiinin yakın arkadaşı mikrocerrahi ameliyatı mı yok sa açık ameliyat mı oldu..

amin canım inşallah en kısa zamanda sizede nasip ederr.bende o duyguları çok iyi biliyorum sabır çok önemli.bilmiyorum eşin takviye ne kullanıyor.benim eşim ilaç falan hiç bişey kullanmadı sadece gerçekten meyveyle arası çok iyidir.ve her akşam bir kase yoğurt yer bunu biyerden duymuştuk gerçekten bunun faydasını gördüğümüze inanıyorum onun haricinde bide sigara kullanmıyor.son olarak şunu söyliyim doktor eşime ilk sorduğu soru soru sigara kullanıyosan seni ben ameliyat etmem..ne kadar etkisi var bilemem

mikro cerrahide tekrarlama riski azmış..peki eşin ne zamn oldu ..

mart 13 de oldu inşallah tekrarlamaz.canım 1 saat kaldı içerde ayılması falan hepsi içinde.çok şükür kolay toprladı 1 gün yattı ertesi sabah çoktı hastaneden .1hafta sonra normal yaşantısına döndü benden daha iyi oldu diyebilirim...

Yok canım çok soru sormadın tam tersine yardımcı olmak isterim...eşim sol taraflı ameliyat oldu, rize de orhan ünal zorba diye doktora... kaçıncı derece varikosel olduğunu bilmiyorum ama sol tarafta 4.3 mm ile 3.8 mm çapında büyüklük vardı...canım hiç hiç korkmayın iyi bi doktor bulun ve eşin ameliyat olsun eşim ağrı çekmedi ben tırnak ameliyatı olmuştum 3 gün ağrımdan ölmüştüm eşim hiç sızlanmadı çok hafif ağrısı oldu ama biz 1 gün kaldık serumlar sayesinde ağrı çekmedi... sadece yürürken yavaş adımlarla hareket ediyor o da çok önemli değil bence önemli olan ağrısının olmaması...

çok sevindim canım senin adına...rabbim en kısa zamanda bizlere de bu güzel duyguyu tatdırır inş...canım benim için çok öenmli bu eşinin ameliyattan önceki değerleri neydi? sayı hızı kıyaslama yapacam ...inş testleriniz duruyordur...sperm konsatrasyonu diye bi yer var orası önemli ...önemli yerlerini yazarsan çok çok mutlu olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…