- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
evet canım, yarın ameliyat olacak bugün yatış işlemlerini yaptık.çıkış izni aldık yarın 7.30 da gidecez hastaneye...doktor eşimi ayrı bi odaya çağırıp ameliyat hakkında bilgi vermiş...% 75 değerlerde düzelme % 5 değerlerde azalma %20 de değerlere etki etmeme aynı kalma ihtimali var yinede ameliyatı kabul ediyor musun diye soru sorup imza alıyorlar...kabul ettik % 75 çok yüksek bi oran ..rabbim hepimizin en kısa sürede inş dualarımızı kabul eder...
Sevgili canlar bugün ve bu akşam :) tarifsiz bir sevinç var içimde normalde yeni bir ay başlarken oluyor ama buda başka herhalde.Hepimiz için en derinden hissediyor ve inanıyorum ki herşey yoluna girecek.Hatta geriye bakıp diyeceğiz ne çok üzülmüşüz ama hepsi geçti diye tabi bebişlerle uğraşırken düşünme fırsatımız olursa :)Şimdi tek tek topiğe yazan tüm arkadaşlarımı sayamam ama şöyle diyebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ameliyat olan ve olacak olan herkese geçmiş olsun.Tüp bebek ve aşılama düşünen arkadaşlarımız için hayırlısı diliyorum.Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.Birde hastacık olup korunma süresi geçiren arkadaşlara sabır sağlık sıhhat diliyorum.Yeni yıl mesajı gibi oldu ama bu akşamda içimden geçenler böyle güzel günler görmek dileği ile... :)
:) güzel dileklerin için kendi adıma teşekkür ederim canıımm ... aayy o zaman gelir mi gerçekten.?hani bebeğimzden başka seye vakit ayıramayacağımız zaman :)
geçmiş olsun dileklerini dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...eşim dün ameliyat oldu 1 saat kadar sürdü ameliyat başarılı geçti...eşim öğlen 12 gibi ameliyattan çıktı doktor gece taburcu olmak istersen olabilirsin ama bugün hastanede kalırsan serum takarsak daha iyi olur dedi,biz de dün hastanede kaldık bugün 8 gibi çıktık...10 gün duş almayacak dikişlerinden dolayı...mikrocerrahi oldu eşim...doktor bu sabah bize şöyle bi bilgi verdi,değerlerin düzelme ihtimali n% 70 gebelik oluşma ihtimali % 40 %50 arası dedi 6 aya kadar bekle gebelik olursa gelme olmazsa 6 ay sonra kontrole gel dedi...sizce hamile kalabilir miyim oranlar nasıl...eşi ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem şu eğer doktor ameliyat olması lazım diyorsa olsun mutlaka...çok zor bi ameliyat değil...bozuk olan yumurtalıkları düzelttik şimdi inş sperm değerleri düzelecek dediler tabi düzelmeme oranı %20 her ihtimal var ama zaten değerlerimiz düşük şansımızı denemiş olduk..bişey kaybetmedik...ameliyattan sonra idrara rahat çıkarsa hiç bi sorun yok demektir...idrara çıkamama gibi durumlar oluyormuş biraz korktuk biz 7 saat üstüne idrara çıktı eşim ama normalmiş...ameliyat olursa eşleriniz bilginiz olsun...umarım yardımcı olabilmişimdir...allah eşlerimize şifa versin..
geçmiş olsun dileklerini dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...eşim dün ameliyat oldu 1 saat kadar sürdü ameliyat başarılı geçti...eşim öğlen 12 gibi ameliyattan çıktı doktor gece taburcu olmak istersen olabilirsin ama bugün hastanede kalırsan serum takarsak daha iyi olur dedi,biz de dün hastanede kaldık bugün 8 gibi çıktık...10 gün duş almayacak dikişlerinden dolayı...mikrocerrahi oldu eşim...doktor bu sabah bize şöyle bi bilgi verdi,değerlerin düzelme ihtimali n% 70 gebelik oluşma ihtimali % 40 %50 arası dedi 6 aya kadar bekle gebelik olursa gelme olmazsa 6 ay sonra kontrole gel dedi...sizce hamile kalabilir miyim oranlar nasıl...eşi ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem şu eğer doktor ameliyat olması lazım diyorsa olsun mutlaka...çok zor bi ameliyat değil...bozuk olan yumurtalıkları düzelttik şimdi inş sperm değerleri düzelecek dediler tabi düzelmeme oranı %20 her ihtimal var ama zaten değerlerimiz düşük şansımızı denemiş olduk..bişey kaybetmedik...ameliyattan sonra idrara rahat çıkarsa hiç bi sorun yok demektir...idrara çıkamama gibi durumlar oluyormuş biraz korktuk biz 7 saat üstüne idrara çıktı eşim ama normalmiş...ameliyat olursa eşleriniz bilginiz olsun...umarım yardımcı olabilmişimdir...allah eşlerimize şifa versin..
güçmiş olsun canım ALLAH en kısa zamanda şifasını versin eşinin.bende bundan 3 ay önce burdaydım.bu arada yeni katılan arkadaşlara ALLAHTAN şifa diliyorum rabbim inşallah sizlerin yüzünede güler...benim eşimde mart 13 de varikosel ameliyatı oldu sol taraflı doktor çok umutlu konuşmuştu ameliyatı başarılı geçtiğini söyledi.6 ay zaman verdi çok şükür biz 6 ay beklemeden iyi sonuçlar aldık.ben mayısta hamile olduğumu öğrendim 2 ay üstüne yani dilerim sizde aynı sonuçları alırsınız.herkezdeee tabi tekrar çok geçmiş olsun...
güçmiş olsun canım ALLAH en kısa zamanda şifasını versin eşinin.bende bundan 3 ay önce burdaydım.bu arada yeni katılan arkadaşlara ALLAHTAN şifa diliyorum rabbim inşallah sizlerin yüzünede güler...benim eşimde mart 13 de varikosel ameliyatı oldu sol taraflı doktor çok umutlu konuşmuştu ameliyatı başarılı geçtiğini söyledi.6 ay zaman verdi çok şükür biz 6 ay beklemeden iyi sonuçlar aldık.ben mayısta hamile olduğumu öğrendim 2 ay üstüne yani dilerim sizde aynı sonuçları alırsınız.herkezdeee tabi tekrar çok geçmiş olsun...
merhaba ;
öncelilkle mutluluklar dilerim bizim için çok güzel bir örneksin.böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum umarım tez zamanda joıngl den de duyarız bu haberileri...
eşim ameliyat olcak çift taraflı var.sol taraf 3 seviye sağ taraf 2 seviye
sizinkileri ve hangi hastanede ve doktorda yapıldığını öğrenebilirmiyim?
birde ameliyat olmadan önceki değerleri nasıldı hatırladığın kadarıyla..
çok tşkler şimdiden.
Allah'ın izni ile o günleride göreceğiz.O zamanda bebişleri konuşuruz.Şimdilik sınavdayız hayat hep böyle yaşanmıyormu ki önce okul sonra iş evlilik ev alalım araba alalım sabredelim derken her şekilde sınanıyoruz.Evlat hasreti elbetteki diğerlerine sabretmek gibi değil.Keşke elimizden gelsede kendimizi beklerken çok yaralamasak ama sanırım çok başarılmıyor.Ama yinede herşeyin güzel olacağını düşünmek insanı rahatlatıyor.Hep birlikte geçiçez bu sınavı inşallah.Şimdi sahur vakti :)
inşallah amin diyorum bende..canım şöyle söyliyim kaçıncı derece varikosel olduğunu bilmiyorum çünki öyle oldu bittiye geldiki doktora gittik eşim öğrendi hemen ameliyata karar verdi.eşimin en yakın arkadaşı bu ameliyatı bizden yakın zamanda olmuştu oda hemen sonuç almıştı 4,5 ay sonunda hamile kalmıştı iyi araştırdıysan doktorda çok önemli ameliyatta..
ayyyy ne güzel canım allah bebeğini sana bağışlasın darısı bizlere inşallah. benim eşimde mayısta ameliyat oldu bizimde 2 ay olmak üzere inşallah bizde siz gibi erkenden kavuşuruz bebeğimize. ameliyattan 1-2 ay sonra hamilen kalan varmı bakıyordum hep merak ediyordum umut oldun banaaa sağolasın
peki eşiinin yakın arkadaşı mikrocerrahi ameliyatı mı yok sa açık ameliyat mı oldu..
arkadaşıda eşimde mikrocerrahi ameliyat oldu..
mikro cerrahide tekrarlama riski azmış..peki eşin ne zamn oldu ..
mikro cerrahide tekrarlama riski azmış..peki eşin ne zamn oldu ..
ÇOK ÇOK geçmişler olsun tekrar
Allahım emeklerinizi boş çıkarmasın inşh.
eşimde ameliyat olcak ve biraz korkuyordum çift taraflı mı oldu seviyeleri neydi
çok mu soru sordum :26: kusura bakma
son bir soru hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?
tekrer çok geçmiş olsun umarım 6 ay sonra doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?