Canim benim senin hamileligin guzel gecsin saglikla al insallh bebgini kucagina..bakma yoruluyoruz uzuluyoruz beklemekyen sitemlerimiz ondan. Yoksa tabiki daha dikktli gecirmwniz gereken bir surec basladi ben anlamaya calisiyorum sizi. Sen bakma bana..bukadr ozlem ceken insanin arasinda gelip bebginizi anlatsaniz daha cok canimiz yanar diye dusunuyorsunuz belki..hepimiz ayni sikintilari cektigimizde aramizdan birnin eksilmesi sadece mutlu ediyor beni ve herkesi.
Rabbim yardimcin olsun tum hamile arkadaslarimiza saglik sihhat biz ozlem ceken anne adaylarinada hasretlerini giderecek melekler nasip etsin insallh..
çok tşk ederimm emhacım anlayışın için dediğim gibi hep dualarımdasınız arkadaşımm sabırr ve dualarla gelecek bebeklerinizz ben inanıyorum sende ve bütün arkadaşlarımda inansınnn hepinizi çok seviyor ve öpüyorummm sevgiyle kallllll:)
not:beslenme şekli kısmı et ağırlıklı değil sebze olucak yanlış yazmışım kusura bakmayın!!!
arkadaşlar eşimde bu 2 ay içerisinde ameliyat olmaı düşünüyor..bilgi verir misiniz...
nerelerdesın kuzucum?
arkadaşım gecmış olsun,geriye dönük okursan bır cok soruna cevap bulacaksın ama ıhtıyacın olursa da bız buralardayız
ahhh cnımm ahhh(( ben bende değilim resmenn kaç gündür bu toxoplasma benı bıtırdı resmen bogazımdakı lenf bezlerımdekı bezeler ınmıstı acıları baya gecmıstı ancak 3 gundur asırı derecede acımaya ve boynumun hareketını bıle kısıtlamaya basladı ( doktora gıdıcem ama okadar halsızımkı akbankın doktoruna gıdıp sevk bıle alamadım canım kanım cekılıo bıranda sonra normale donuyorum korkuyorum lenf bezlerınden beyne falan gdııyomus ( baska bır sorunum yok cok şükür sen nasılsın canım?
bir kaç yorum u oudum ama vaktim olmuyor hepsini tek tek okumaya bilgi verir misiniz..
canım benim iyi ki uzun yazmışsın gerçekten burası çok faydalı bi site ve bir birimizi anlamamız hatta bir birmize yardımcı olmak için sorunlarımızı ayrıntılı anlatırsak bir birimize daha yardımcı oluruz...burda okudukları kürleri ya da tavsiyeleri okuyup hamile kalan o kadar kişi var ki bu da hepimize umut oluyor...yazdıklarını okdum ve baştan sona kadar bizim durumumuzun aynısı nerdeyse... ilk test yaptırdığımız zaman aynı duyguları bende yaşadım canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum...4 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz ilk 1.5 yıl sorun bende diye doktor doktor gezdim ama yapılan bütün tahlil,muayenelerden sonra bende hiç bişey olmadığını, doktorların eşimin ürüloğa gitmesi gerektiğini söylediler...eşime bunu 6 ayımızda söyledim ama bi türlü ikna olmadı..neyse aradn zaman geçti kendi ikna oldu bi ürolağa gittik...ilk başta içimde test sonuçlarından bi sorun çıkmayacağı konusundaydı...ama maalesef yanılmıştım hiç bilmediğim ve hangi değerin önemli hangi değerin önemsiz olduğu bi test vardı elimizde...eşim doktora gösterince şekil bozukluğu dediler ilk ve 1 hafta sonra testi tekrarlamamız geretiğini söyledi...1 hafta sonra aynı doktordan randevu alamadık başka doktora durumumuz tekrar anlatık ve ikinci testimizi verdik bu sefer doktor azosperm dedi ve benim yıkıldığım andı çünkü ikinci testte bilinçliydim artık neyin ne olduğunu biliyordum ve ağlamaya başladım ...doktor bi de ultrason ile muayene istedi ve sol tarafta varikosek çıktı ama ameliyat falan demedi doktor bi test daha istedi...eşim bu hastalığın yok mu ilaç tedavisi falan filan diye doktora sorunca sizin durumunuz ilaçlık değil dedi ve 1 hafta sonra tekrar test yaptırdık sonuç hep aynı bu sefer doktor proxeed plus verdi ve 3 ay kullanın gelin dedi...3 ay kullandık bu sefer o doktordan randevu alamadık ilk gittiğimiz doktordan randevu aldık ve 4. testi sabırsızlıkla bekledik çünkü ilaç kullandık ve değerlerimiz artacak diye umut ediyorduk ki sonuç yine aynı...doktor ameliyat dedi sizin sorununuz belli ameliyat olman gerek dedi ve eşim azosperm falan değilmiş...anlayacağın canım doktor çok önemli 3 ay boşuna proxeed plus kullanmışız.varikosel olduğu için ilaçç etkilemedi yani.eşim salı günü ameliyat olacak..benim size tavsiyem tek doktora bağlı kalmayın.MERHABA HEPİNİZE....
Yazdıklarınızı okudum.Ve bende yazdıklarım konusunda yorum bekliyorum sizden.
Tabi ki burda olmamın sebebi aynı sizler gibi aynı kaderi yaşamam.
Şunu bir kez daha anladım ki.Çeken bilir yaşayan anlar...
Zaten bu konu benim dışarda dost arkadaşa bile anlatmayı tercih edeceğim bir konu değil.
2013 OCAKTAN BERİ DENEME YAPIYORUZ ama malasef olmadı.bende zaten 3 ve 6 ayda bir kontrolle gidiyordum.
En son gittiğimde doktor eşinde bir sperm testi versin bakalım dedi.
Testi verdik.Verdiğimizi bile unuttuk nasıl olsa herhangi bir testi diye düşündük.
Çıkan sonuç bizi şok etti. Azospermi hiç sperm yoktu.
Eşim hiç belli etmemeye çalışsada çok üzüldü.Netten araştırmaya başladık tabi ki.
Ama insan anlıyor ki bu konular deryadeniz.
Kadın doğum uzmanına test sonucumuzu gösterdik.Doktor test baktı ve bana kanal d de çıkan doktur un Aytuğ bey in numarasını
verdi.Acil buraya gidin dedi nokta atışı olması lazım.Dedim bu kadar mı kötü.Ben hala çıkan sonucun farkında değilim.
Çünkü eşimle biz evde düşündük varikoselde var bizimde dışardan gördüğümüz en fazla ameliyat olur düzelir diye bakıyoruz.
Sonra eşimle oturduk uzunca konuştuk bu mevzuyu ki dikkat etmek istediğim yer burasıdır.Eğer ki eşinizde bir durum söz konusu ise
sadece kadın doğum uzmanın verdiği bilgiyle herhangi bir tüp merkezine değil öncelikle iyi bir ürologa gitmek gerek tabi ki bence.
Bizim kararımız bu yönde oldu ve iyi de oldu bence.
Bizim araştırmalarımız sonucu Bahceci kliniği ve Emre Bakırcıoğlunu tercih ettik.Çünkü bize göre sorun çooook büyüktü.
Biraz uzatıyor olabilirim kusura bakmayın elimden geldiğince kısa kısa geçicem.Yaşadığımız duygu çöküşü varoluşu birbirimiz
farkedecek diye üzülüşlerimizi varın siz tahmin edin.
Emre Bey gittik neden orda olduğumuzu özetledik.Daha hemen sperm testi hormon testi elle muayeneden sonra radyoloji ultrason testi
istedi.hormon ve sperm testi sonucu aynı gün aldık ve doktora gösterdik.
Çıkan sonuç 12 milyon sperm bulunduğu....Azospermi denile eşim yaklaık 20 gün bununla kavrulup durmuştu.
Doktora ilk sorduğum soru bu şekilde bir fark olur mu?
Doktorun cevabı 2 .sperm testinde çıkış olabilir ama 12 milyon olmaz...dedi.
Yani yanlış ölçülmüş şimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Dİğer kısım devam ediyor tabi ki varikosel için ultrasonyana girecek doktor sonuçlarına bakacak ve belkide ameliyat olcak.
Şuan sperm sayımız harketliğimiz morfolojimiz gene kötü ama daha umutluyuz...
Doktorumuz proexxed plus verdi birde onu kullanmaya başladık.
canım benim iyi ki uzun yazmışsın gerçekten burası çok faydalı bi site ve bir birimizi anlamamız hatta bir birmize yardımcı olmak için sorunlarımızı ayrıntılı anlatırsak bir birimize daha yardımcı oluruz...burda okudukları kürleri ya da tavsiyeleri okuyup hamile kalan o kadar kişi var ki bu da hepimize umut oluyor...yazdıklarını okdum ve baştan sona kadar bizim durumumuzun aynısı nerdeyse... ilk test yaptırdığımız zaman aynı duyguları bende yaşadım canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum...4 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz ilk 1.5 yıl sorun bende diye doktor doktor gezdim ama yapılan bütün tahlil,muayenelerden sonra bende hiç bişey olmadığını, doktorların eşimin ürüloğa gitmesi gerektiğini söylediler...eşime bunu 6 ayımızda söyledim ama bi türlü ikna olmadı..neyse aradn zaman geçti kendi ikna oldu bi ürolağa gittik...ilk başta içimde test sonuçlarından bi sorun çıkmayacağı konusundaydı...ama maalesef yanılmıştım hiç bilmediğim ve hangi değerin önemli hangi değerin önemsiz olduğu bi test vardı elimizde...eşim doktora gösterince şekil bozukluğu dediler ilk ve 1 hafta sonra testi tekrarlamamız geretiğini söyledi...1 hafta sonra aynı doktordan randevu alamadık başka doktora durumumuz tekrar anlatık ve ikinci testimizi verdik bu sefer doktor azosperm dedi ve benim yıkıldığım andı çünkü ikinci testte bilinçliydim artık neyin ne olduğunu biliyordum ve ağlamaya başladım ...doktor bi de ultrason ile muayene istedi ve sol tarafta varikosek çıktı ama ameliyat falan demedi doktor bi test daha istedi...eşim bu hastalığın yok mu ilaç tedavisi falan filan diye doktora sorunca sizin durumunuz ilaçlık değil dedi ve 1 hafta sonra tekrar test yaptırdık sonuç hep aynı bu sefer doktor proxeed plus verdi ve 3 ay kullanın gelin dedi...3 ay kullandık bu sefer o doktordan randevu alamadık ilk gittiğimiz doktordan randevu aldık ve 4. testi sabırsızlıkla bekledik çünkü ilaç kullandık ve değerlerimiz artacak diye umut ediyorduk ki sonuç yine aynı...doktor ameliyat dedi sizin sorununuz belli ameliyat olman gerek dedi ve eşim azosperm falan değilmiş...anlayacağın canım doktor çok önemli 3 ay boşuna proxeed plus kullanmışız.varikosel olduğu için ilaçç etkilemedi yani.eşim salı günü ameliyat olacak..benim size tavsiyem tek doktora bağlı kalmayın.
MERHABA HEPİNİZE....
Zaten bu konu benim dışarda dost arkadaşa bile anlatmayı tercih edeceğim bir konu değil.
2013 OCAKTAN BERİ DENEME YAPIYORUZ ama malasef olmadı.bende zaten 3 ve 6 ayda bir kontrolle gidiyordum.
Testi verdik.Verdiğimizi bile unuttuk nasıl olsa herhangi bir testi diye düşündük.
Eşim hiç belli etmemeye çalışsada çok üzüldü.Netten araştırmaya başladık tabi ki.
Kadın doğum uzmanına test sonucumuzu gösterdik.Doktor test baktı ve bana kanal d de çıkan doktur un Aytuğ bey in numarasını
verdi.Acil buraya gidin dedi nokta atışı olması lazım.Dedim bu kadar mı kötü.Ben hala çıkan sonucun farkında değilim.
Çünkü eşimle biz evde düşündük varikoselde var bizimde dışardan gördüğümüz en fazla ameliyat olur düzelir diye bakıyoruz.
Sonra eşimle oturduk uzunca konuştuk bu mevzuyu ki dikkat etmek istediğim yer burasıdır.Eğer ki eşinizde bir durum söz konusu ise
sadece kadın doğum uzmanın verdiği bilgiyle herhangi bir tüp merkezine değil öncelikle iyi bir ürologa gitmek gerek tabi ki bence.
Bizim araştırmalarımız sonucu Bahceci kliniği ve Emre Bakırcıoğlunu tercih ettik.Çünkü bize göre sorun çooook büyüktü.
Biraz uzatıyor olabilirim kusura bakmayın elimden geldiğince kısa kısa geçicem.Yaşadığımız duygu çöküşü varoluşu birbirimiz
Emre Bey gittik neden orda olduğumuzu özetledik.Daha hemen sperm testi hormon testi elle muayeneden sonra radyoloji ultrason testi
Çıkan sonuç 12 milyon sperm bulunduğu....Azospermi denile eşim yaklaık 20 gün bununla kavrulup durmuştu.
Dİğer kısım devam ediyor tabi ki varikosel için ultrasonyana girecek doktor sonuçlarına bakacak ve belkide ameliyat olcak.
MERHABA HEPİNİZE....
gçmiş olsun arkadaşım..haklısın tek doktorda bağlı kalmamak gerekiyor...biz ilk gittiğmiz doktor sperm bozukluğu dedi..3 ay klomen kulandık..tekrar gittik aynı ilacı verdi..bizde değiştirdikcanım benim iyi ki uzun yazmışsın gerçekten burası çok faydalı bi site ve bir birimizi anlamamız hatta bir birmize yardımcı olmak için sorunlarımızı ayrıntılı anlatırsak bir birimize daha yardımcı oluruz...burda okudukları kürleri ya da tavsiyeleri okuyup hamile kalan o kadar kişi var ki bu da hepimize umut oluyor...yazdıklarını okdum ve baştan sona kadar bizim durumumuzun aynısı nerdeyse... Ilk test yaptırdığımız zaman aynı duyguları bende yaşadım canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum...4 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz ilk 1.5 yıl sorun bende diye doktor doktor gezdim ama yapılan bütün tahlil,muayenelerden sonra bende hiç bişey olmadığını, doktorların eşimin ürüloğa gitmesi gerektiğini söylediler...eşime bunu 6 ayımızda söyledim ama bi türlü ikna olmadı..neyse aradn zaman geçti kendi ikna oldu bi ürolağa gittik...ilk başta içimde test sonuçlarından bi sorun çıkmayacağı konusundaydı...ama maalesef yanılmıştım hiç bilmediğim ve hangi değerin önemli hangi değerin önemsiz olduğu bi test vardı elimizde...eşim doktora gösterince şekil bozukluğu dediler ilk ve 1 hafta sonra testi tekrarlamamız geretiğini söyledi...1 hafta sonra aynı doktordan randevu alamadık başka doktora durumumuz tekrar anlatık ve ikinci testimizi verdik bu sefer doktor azosperm dedi ve benim yıkıldığım andı çünkü ikinci testte bilinçliydim artık neyin ne olduğunu biliyordum ve ağlamaya başladım ...doktor bi de ultrason ile muayene istedi ve sol tarafta varikosek çıktı ama ameliyat falan demedi doktor bi test daha istedi...eşim bu hastalığın yok mu ilaç tedavisi falan filan diye doktora sorunca sizin durumunuz ilaçlık değil dedi ve 1 hafta sonra tekrar test yaptırdık sonuç hep aynı bu sefer doktor proxeed plus verdi ve 3 ay kullanın gelin dedi...3 ay kullandık bu sefer o doktordan randevu alamadık ilk gittiğimiz doktordan randevu aldık ve 4. Testi sabırsızlıkla bekledik çünkü ilaç kullandık ve değerlerimiz artacak diye umut ediyorduk ki sonuç yine aynı...doktor ameliyat dedi sizin sorununuz belli ameliyat olman gerek dedi ve eşim azosperm falan değilmiş...anlayacağın canım doktor çok önemli 3 ay boşuna proxeed plus kullanmışız.varikosel olduğu için ilaçç etkilemedi yani.eşim salı günü ameliyat olacak..benim size tavsiyem tek doktora bağlı kalmayın.
MERHABA HEPİNİZE....
gecmış olsun arkadaşım,hepımız hemen hemen aynı yolda yuruyoruz burada
eşıne proxeedle bırlıkte guzel bır kecıboynuzu pekmezı de ver..bır de cevız badem vs. sofrandan eksık etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?