Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol çok tşk ederim yazdığın için inan kendimi daha iyi hissediyorum

uzun bir süreç olcak elimizden geleni yapıcaz yapıcam.

ameliyat olmadan tedavisi ne ki acaba?

çok tşk ederim yazanlar oldukça ben ciddi iyi oluyorum...

çok sağol sizin sıkıntı nedir tam?

bizdede varikosel vardı 8 ay önce ameliyat oldu eşim ama henüz bebiş yok onun için bu yolda ben benden gectim artık.yükselme var sperm sayısında fakat yeterli değil maalesef bizi en iyi bizler anlarız gerçekten yaşamayan bilemez...

çok doğru söylüyorsun çeken bilir yaşayan anlar içimizde bulunduğumuz durumu...

ameliyat olalı bayağı olmuş doktor birşey demiyor mu?

ya da tüp bebek aşılama düşülmüyor mu?

çok doğru söylüyorsun çeken bilir yaşayan anlar içimizde bulunduğumuz durumu...

ameliyat olalı bayağı olmuş doktor birşey demiyor mu?

ya da tüp bebek aşılama düşülmüyor mu?

tüp bebek diyo dr.ama ben düzeleceğine inanıyorum 1 yılda etki ediyo amelyat en fazla. kasıma kadar hamilelik olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.saraçoğluyla görüştüm telefonda çok umut verici konuştu gönderdiği ürünleri bu aksam kullanmaya başlıcak eşim. o'na çok güveniyorum nedense...hayırlısı olsun.sizin varikosel kaçıncı derece?

İNŞH CANIM eğer gönlünden öyle geçiyorsa vardır bildiğin inşh güzel sonuçlanır.
malesef soldaki3 sağdaki2 radyoloji uzmanı ilk defa büyük görüyorum demiş doktora kontrole gidip göstericez.
büyük ihtimalle ameliyat diycek.bakalım desene benim önümde daha çokkk zaman var.

biraz pişmanım 3 yıllık evliyim ama 6 aydır çocuk düşünüyoruz keşke daha erken başlasaydım yaşım 32 eşiminki34

zamanımız biyolojik olarak daralıyor.Gerisi Allaha kalmış artık.

kullanacağınız ürünler iyi gelirse burdan yazarsın canım.

Çok sağol cevap yazdığın için çok mutlu oldum.Evet aynen aynı durumdayız.İnşh dilerim bir an önce güzel haberleri paylaşırız.

Siz hangi doktora gidiyorsunuz ameliyatı nerde olcaksınız.?

inş canım..Biz rize de orhan ünal zorba diye doktor var ona ameliyat olacaz..çok iyi doktormuş canım...bi de varikosek teşhisinde gözle muayene çok önemli...evet eşimin ultrasonda sol taraflı varikosel çıktı ama eğer elle teşhis de de varikosel olduğu anlaşılırsa o zaman ameliyat yapıyorlar tabi bide değerlerinin semen tahlillerinin düşük olması gerekiyor.mesela bi hastası var doktorun iki yıldır çocuk istiyorlar olmuyor, ne eşinde ne kendinde sorun var...ikisi de çok sağlıklı ama olmuyor çocukları...eşinin varikoseli var ama bizim doktor ameliyat yapmıyor çünkü semen tahlili temiz değerleri gayet güzel...her varikoseli olanı ameliyat etmiyorlar..eğer değerlerin düşük 1 yıldır çocuk istiyor ama olmuyorsa o zaman ameliyat yapıyorlar...o yüzden diğer doktor hiç bişey demezken bu doktor tek sorun varikosel olarak gözüküyor düzelme şansımız da%70 miş...inş düzelir

canım bence doktor varikosel diyorsa ameliyat şart...ameliyattan sonra düzelir diyor doktorlar % 70 lere kadar düzelme şansı varmış ki bu da çok iyi bi oran inş öyle olur...yaş ilerledikçe varikoselde ilerliyor en iyisi bian önce ameliyat olmak bence...

Son düzenleme:

evet canım.bizim değerlerimizde sürekli düştü tek nedeni varikoselmiş düzelme oranı baya yüksekmiş... salı günü eşim ameliyat olacak değerlerimiz düzelir inş...eğer iki doktor da ameliyat diyorsa olmak lazım canım varikosel ilerlemeden...20 dklık bi operasyonmuş.eşim ameliyat olsun detayları yazarım...

maalesef bi çogumuz sağlık kontrolü yaptırmadan korunduk. ama nereden bilebilirdikki böyle bişey olacagını.hamile kalmak çok kolay sanırdım ameliyat derlerse vakit kaybetmeden ameliyat olun cnm. bi çok kişi 3 ayda hamile kalıyo inş sizinde hemen düzlme olur. yaşta çok ileri değil onu takma kafana.allahın izni ile herşey yoluna girer içini ferah tut.

canım benım dun gıttım doktora 4-6 ay ıcınde bezeler gecıyormus kan verdım tekrar cok detaylı bakılcak busefer tekrar enfeksıyonu 4 aydan kısa bır sure oncemı yoksa daha uzun sure oncemı vucuduma gırmıs olduguna falan bakılcak karacıger enzımlerıme falanda bakılcak doktor korkulcak bırsey degıl senden baskasına gecmez sadece senden bebege gecer oyuzden 4-6 ay arası dıyoruz dedı 2 haftada bır yada bır sure sonra ayda bır kan alır bakarız dedı dusuk yaparsın hamıle kalırsan dedı osekılde daha cok uzulursun gec olsun saglıklı olsun dedı tabıkı dedı mantıklı olan o zaten normalde %90 ınsan gecırrı bu enfeksıyonu ama cogu ınsan anlamaz bogazım şişti grıp oldum der dedı ama sen cok agır gecırıyosun dedı bagısıklık sıstemını guclendırelım dedı hamılelık oncesı bu enfeksıyona bagısıklık kazanmıs olmanda ıyı olmus dedı dedı de dedı be gülüm :))) kuzum sana gelınce bence once bı asılama dene derım ama tabıkıde sen ve esın verıcek kararı eger yıprancagını dusunuyorsan dırek tup bebege gıt doktorununda fıkrını al bence oda onemlı ınsallah sonucu guzel olur ne yolda gıdersen gıt cnım

herkese iyi geceler.hayırlı sahurlar:)) eşim ameliyat olalı 10 gün oldu.keçiboynuzu kürü ile evicap vericem eşime.yeterlii olur mu bilmiyorum.bir de aktarın biri spermiyograma göre macun hazırlıyormuş, çok iddialı konuşmuş,belki onu da kullanırız. bakalım inş faydasını görürüz.herkese acil şifalar bol göbüşler:))

anlıyorum gülüm,evet öncelerı sık sık,enfeksıyon azalmaya başlayınca da ayda bır takıp edıyorlar..ınşallah kısa sürede tedavın cevap verır..bı arkadaşta da oldu demıştım ya,onun kı 3 ayda hemen hemen düzeldı değerleri..doktorun ılgılı demek kı,desın de desın
amın canım,bızım ıcın ne hayırlı ıse Rabbım ona yonlendırsın hepımızı..çooook öpüyorum senı

Keçiboynuzu sordum aktarra yok :26:

çok ilginç değil daha yeni çıkacakmış mevsimi değilmiş bayramdan sonra gelecek dediler

beni mi eklediler :)

cevap verdiğin için çok tşk ederim bu arada.

sanırım evet :) başka bır aktara bak,işlek bıyer olursa daha ıyı..pekmez hemen bayatlayıp özellıgını kaybeden bırşey değil ki

doktorlar yok dediler ameliyat olmadan tedavisi..ama burda araştırmalarıma göre kuppa vurmak diyorlar..daha araştırıyorum..

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar.Gogiican geçmiş olsun canım allah hayırlı sonlara erdirsin bu rahatsızlığını.Her başımıza gelenin bir anlamı var benim başıma bir sürü şey geldi anlatsam roman olur ya uzatmayım :) Geçen zamanda spermiyogram yaptırdık arkadaşlar ameliyat sonrası 3 ayı geçirdik ve gerçekten çok merak ediyorduk.Sonucumuza doktor iyi dedi sayı ile ilgili sorunuda halledersek engelimiz kalmıyacakmış.Ben çok anlayamıyorum.Sonuçlari hem ameliyat olan olacak olan arkadaşlara yardımcı olması birde anlayanların bana yardımcı olması için paylaşıyorum :)

Lifeaksiyon süresi:30
ph:8
Aglütinasyon:yok
volüm:2
Konsantrasyon/ml:9 milyon
total konsantrasyon:18 milyon
Motilite:77
Kategori a+b(progresif hareket) %77
kategori c(progresif olmayan) %0
kategori d(hareketsiz)%23
Yeni değerlerimiz böyle arkadaşlar.Doktorumuz trental verdi klomene ek olarak her ayda tahlil yaptıracağız.Allahtan hayırlısını diliyorum.Herkese geçmiş olsun.Rabbim kimseleri dermansız bırakmasın.Hayırlı ramazanlar

evet evet cnım doktorum gercekten ıyı cok sukur sureklı detaylı testlerle bakıyor ınsallah hersye yoluna gırcek varsın o konuussun sureklı :)) aminn cnım hepımız ıcın en hayırlısı olsun ınsallah bende senı öpüyorumm canım

canım teşekkür ederimm :) sızın spermın doktorunuzun dedıgı gıbı sayı olayı bıraz dusuk ama yukselır bılıyosunkı burd 1 mılyon sayı ıle hamıle kalan arkdaslarımız var 1 cc dekı sayı 20 ve ustu olması gerekıyor ancak sızın daha 3 ay olmus amelıyat olalaı duzelıcektır dahda mutlaka canım klomenı doktor hormon testı yaparkmı verdı bılmıyorum ancak bıze soylenen su eger hormonal bır sorun varsa erkekte ozaman klomen kullanılması uygundur hormonal sorun yok ıse vıtamın turu takvıyeler kullanın dedı cınko evıcap kecıboynuzu bol yesıllık fındık cevız badem (tuzsuz) bunları tukettır esıne canım arı sutu bal polen karısımı yedır sayı cogalmadanda olmaz deme ne zaman olcagı ınan bellı olmuyo 9 mılyon spermcıkten tek bır tanesı bıze lazım olan ınsallah popolarını kaldırıp ılerlıcek spermcıklerımız :)

Canım çok sağol yazdığın için.Ben klomen ile ilgili olumsuz yorumda çok okudum ama doktorumuz devam etmemizi istedi açıkçası hormonal yönden bir sorundanda hiç bahsedilmedi bir hafta içinde yeniden gidicez ben doktorumuza sorarım bakalım ne diyecek.Zaten bu ay zorunlu korunmadayız herşey beni bulduğu için gerçi ben hayrına inanıyorum bu durumunda :) Evicap,çinko falan çok duydum eczaneler bulunuyor sanırım ama cesaret edemiyorum.Çok pinpirikliyim ödüm kopuyor kocama birşey olur diye :)Bir keresinde okumuştum birisi eşine sperm sayısı artsın diye doğal şeyler falan yapıyorda sonraki testte sonuçlar kötü çıkınca eşi olanıda sen yokettin diye kızıyor :) Keçi boynuzu suyu yapmayı düşünüyorum ama bu ay korunmadaykende önümüzdeki aya hazırlık olsun.Kendimede soğan suyu yapsammmı diyorum iftarla sahurda içerim diye ama orucuda soğan suyuyla açmak hiç cazip değil.Artık hayırlısı bakalım güzel günlerin hatırına katlanıcaz.Sende sakın moral bozup kafana takma başımıza gelen her şerde bir hayırda gizli elbet birgün hemde bu forumda bebeklerimiz için öneriler vericez.Hepimiz için herşeyin hayırlısı

arkadaslar mrb. bugün en yakın arkadasımın hamile olduğunu öğrendim.benden 1 yıl sonra evlenmişti.onun adına ne kadar çok sevindiysem kendi adımada bi o kadar üzüldüm.isyan etmek değil haşa! ama artık yoruldum... rabbim bi çıkış yolu göstersn... şu ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...AMİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…