- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
cok geçmiş olsun.hep söylüyorum,varikosel;sabır ve ilgi istyen bir hastalık.. inş tez zamanda eşin sağlığına kavuşur...
öncelikle geçmiş olsun rabbim shepimize şifasını verri inş...varikosel varsa sperm sayıısı sürekli değişir...bizimde öyle bir kere yaptık 7 milyondu..sonra 13 milyon oldu..500 e indi..en son yaptıgımızda 3 milyon oldu..yani sürekli değişim içinde..ameliyAT ŞART DİYORLAR..AMA SUANDA Bİ KONU ARAŞTIRIYORUM...AMELİYAT OLMADAN TEDAVİSİ VAR DİYE DUYDUM.O DA KUPA VURMAK MIŞ..ODA OLMADA AMELİYAT OLACAK EŞİM..
çok tşk ederim yazanlar oldukça ben ciddi iyi oluyorum...
çok sağol sizin sıkıntı nedir tam?
bizdede varikosel vardı 8 ay önce ameliyat oldu eşim ama henüz bebiş yok onun için bu yolda ben benden gectim artık.yükselme var sperm sayısında fakat yeterli değil maalesefbizi en iyi bizler anlarız gerçekten yaşamayan bilemez...
çok doğru söylüyorsun çeken bilir yaşayan anlar içimizde bulunduğumuz durumu...
ameliyat olalı bayağı olmuş doktor birşey demiyor mu?
ya da tüp bebek aşılama düşülmüyor mu?
tüp bebek diyo dr.ama ben düzeleceğine inanıyorum 1 yılda etki ediyo amelyat en fazla. kasıma kadar hamilelik olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.saraçoğluyla görüştüm telefonda çok umut verici konuştu gönderdiği ürünleri bu aksam kullanmaya başlıcak eşim. o'na çok güveniyorum nedense...hayırlısı olsun.sizin varikosel kaçıncı derece?
Çok sağol cevap yazdığın için çok mutlu oldum.Evet aynen aynı durumdayız.İnşh dilerim bir an önce güzel haberleri paylaşırız.
Siz hangi doktora gidiyorsunuz ameliyatı nerde olcaksınız.?
çok sağol çok tşk ederim yazdığın için inan kendimi daha iyi hissediyorum
uzun bir süreç olcak elimizden geleni yapıcaz yapıcam.
ameliyat olmadan tedavisi ne ki acaba?
gçmiş olsun arkadaşım..haklısın tek doktorda bağlı kalmamak gerekiyor...biz ilk gittiğmiz doktor sperm bozukluğu dedi..3 ay klomen kulandık..tekrar gittik aynı ilacı verdi..bizde değiştirdik
..ikincisi proxed plus verdi 3 ay kullanın dedi..ilk ay kulandık eşime başka doktora gidelim dedim .başkasına gittik varikosel deid...bir başkası damar tıkanıklığı dedi..so ikisi de varikosel dedi..ki zaten sürekli sperllerin değeri düşmesi varikosel dir...başka birine daha gidip ameliyat olmayı düşünüyoruz..rabbim cümlrmizin yardımcısı olsun...
İNŞH CANIM eğer gönlünden öyle geçiyorsa vardır bildiğin inşh güzel sonuçlanır.
malesef soldaki3 sağdaki2 radyoloji uzmanı ilk defa büyük görüyorum demiş doktora kontrole gidip göstericez.
büyük ihtimalle ameliyat diycek.bakalım desene benim önümde daha çokkk zaman var.
biraz pişmanım 3 yıllık evliyim ama 6 aydır çocuk düşünüyoruz keşke daha erken başlasaydım yaşım 32 eşiminki34
zamanımız biyolojik olarak daralıyor.Gerisi Allaha kalmış artık.
kullanacağınız ürünler iyi gelirse burdan yazarsın canım.
canım bogazındakı durumdan haberım yoktu ,gecmış olsun
toxoplazma lenf bezlerınde mı cıkmıştı ortaya?bır an önce gıt doktora canım ya,ıhma etmeyın,aklına da kötü bişey getrme emı kuzum
durumdan benı haberdar et
ben bışey yapmıyorum canım ya,düşünüyorum öyle..aşılama mı tup mu karar veremıyorum
canım benım dun gıttım doktora 4-6 ay ıcınde bezeler gecıyormus kan verdım tekrar cok detaylı bakılcak busefer tekrar enfeksıyonu 4 aydan kısa bır sure oncemı yoksa daha uzun sure oncemı vucuduma gırmıs olduguna falan bakılcak karacıger enzımlerıme falanda bakılcak doktor korkulcak bırsey degıl senden baskasına gecmez sadece senden bebege gecer oyuzden 4-6 ay arası dıyoruz dedı 2 haftada bır yada bır sure sonra ayda bır kan alır bakarız dedı dusuk yaparsın hamıle kalırsan dedı osekılde daha cok uzulursun gec olsun saglıklı olsun dedı tabıkı dedı mantıklı olan o zaten normalde %90 ınsan gecırrı bu enfeksıyonu ama cogu ınsan anlamaz bogazım şişti grıp oldum der dedı ama sen cok agır gecırıyosun dedı bagısıklık sıstemını guclendırelım dedı hamılelık oncesı bu enfeksıyona bagısıklık kazanmıs olmanda ıyı olmus dedı dedı de dedı be gülüm :))) kuzum sana gelınce bence once bı asılama dene derım ama tabıkıde sen ve esın verıcek kararı eger yıprancagını dusunuyorsan dırek tup bebege gıt doktorununda fıkrını al bence oda onemlı ınsallah sonucu guzel olur ne yolda gıdersen gıt cnım
Keçiboynuzu sordum aktarra yok :26:
çok ilginç değil daha yeni çıkacakmış mevsimi değilmiş bayramdan sonra gelecek dediler
beni mi eklediler :)
cevap verdiğin için çok tşk ederim bu arada.
çok sağol çok tşk ederim yazdığın için inan kendimi daha iyi hissediyorum
uzun bir süreç olcak elimizden geleni yapıcaz yapıcam.
ameliyat olmadan tedavisi ne ki acaba?
anlıyorum gülüm,evet öncelerı sık sık,enfeksıyon azalmaya başlayınca da ayda bır takıp edıyorlar..ınşallah kısa sürede tedavın cevap verır..bı arkadaşta da oldu demıştım ya,onun kı 3 ayda hemen hemen düzeldı değerleri..doktorun ılgılı demek kı,desın de desın
amın canım,bızım ıcın ne hayırlı ıse Rabbım ona yonlendırsın hepımızı..çooook öpüyorum senı
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar.Gogiican geçmiş olsun canım allah hayırlı sonlara erdirsin bu rahatsızlığını.Her başımıza gelenin bir anlamı var benim başıma bir sürü şey geldi anlatsam roman olur ya uzatmayım :) Geçen zamanda spermiyogram yaptırdık arkadaşlar ameliyat sonrası 3 ayı geçirdik ve gerçekten çok merak ediyorduk.Sonucumuza doktor iyi dedi sayı ile ilgili sorunuda halledersek engelimiz kalmıyacakmış.Ben çok anlayamıyorum.Sonuçlari hem ameliyat olan olacak olan arkadaşlara yardımcı olması birde anlayanların bana yardımcı olması için paylaşıyorum :)
Lifeaksiyon süresi:30
ph:8
Aglütinasyon:yok
volüm:2
Konsantrasyon/ml:9 milyon
total konsantrasyon:18 milyon
Motilite:77
Kategori a+b(progresif hareket) %77
kategori c(progresif olmayan) %0
kategori d(hareketsiz)%23
Yeni değerlerimiz böyle arkadaşlar.Doktorumuz trental verdi klomene ek olarak her ayda tahlil yaptıracağız.Allahtan hayırlısını diliyorum.Herkese geçmiş olsun.Rabbim kimseleri dermansız bırakmasın.Hayırlı ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?