Sevgili canlar bugün ve bu akşam :) tarifsiz bir sevinç var içimde normalde yeni bir ay başlarken oluyor ama buda başka herhalde.Hepimiz için en derinden hissediyor ve inanıyorum ki herşey yoluna girecek.Hatta geriye bakıp diyeceğiz ne çok üzülmüşüz ama hepsi geçti diye tabi bebişlerle uğraşırken düşünme fırsatımız olursa :)Şimdi tek tek topiğe yazan tüm arkadaşlarımı sayamam ama şöyle diyebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ameliyat olan ve olacak olan herkese geçmiş olsun.Tüp bebek ve aşılama düşünen arkadaşlarımız için hayırlısı diliyorum.Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.Birde hastacık olup korunma süresi geçiren arkadaşlara sabır sağlık sıhhat diliyorum.Yeni yıl mesajı gibi oldu ama bu akşamda içimden geçenler böyle güzel günler görmek dileği ile... :)
geçmiş olsun dileklerini dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...eşim dün ameliyat oldu 1 saat kadar sürdü ameliyat başarılı geçti...eşim öğlen 12 gibi ameliyattan çıktı doktor gece taburcu olmak istersen olabilirsin ama bugün hastanede kalırsan serum takarsak daha iyi olur dedi,biz de dün hastanede kaldık bugün 8 gibi çıktık...10 gün duş almayacak dikişlerinden dolayı...mikrocerrahi oldu eşim...doktor bu sabah bize şöyle bi bilgi verdi,değerlerin düzelme ihtimali n% 70 gebelik oluşma ihtimali % 40 %50 arası dedi 6 aya kadar bekle gebelik olursa gelme olmazsa 6 ay sonra kontrole gel dedi...sizce hamile kalabilir miyim oranlar nasıl...eşi ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem şu eğer doktor ameliyat olması lazım diyorsa olsun mutlaka...çok zor bi ameliyat değil...bozuk olan yumurtalıkları düzelttik şimdi inş sperm değerleri düzelecek dediler tabi düzelmeme oranı %20 her ihtimal var ama zaten değerlerimiz düşük şansımızı denemiş olduk..bişey kaybetmedik...ameliyattan sonra idrara rahat çıkarsa hiç bi sorun yok demektir...idrara çıkamama gibi durumlar oluyormuş biraz korktuk biz 7 saat üstüne idrara çıktı eşim ama normalmiş...ameliyat olursa eşleriniz bilginiz olsun...umarım yardımcı olabilmişimdir...allah eşlerimize şifa versin..
EVET ÇOK MUTLUYUM HALA İNANAMIYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM !!!!
Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ
çok geçmiş olsun arkadaşım
inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz ameliyatın
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAHIM bütün dualarımızı kabul etsin hepimize güzel haberler almayı biran önce kucaklarımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah (AMİN)
LÜTFEN DİKKAT EDİN...
bulutsuzluk arkadaşım Hayırlı olmasını dilerim.. Sizin adınıza sevindim. Ancak bir meseleye deyinmek istiyorum buradaki kişiler hep bir umut arayan kişiler olduğunu görüyorum ben dahil ve bir kişi ameliyattan olumlu sonuç aldığı zaman aynı sıkıytıdan muzdarip olan kişiler hemen o ameliyatın kendisindede işe yarayacağını düşünerek üstün körü eşini bıcak altına yatırıyor ve deniliyorki çok basit ve yan etkisi olmayan bir ameliyan bunu kim derse desin bu KOCA BİR YALAN düşünün eşiniz 27 yaşında ve hiçbir uzuvsal sorunu yok sizin telkininiz ile varikosel denilen illet amelit oluyor ve sonra hüsran ah u hüsran sadece çocuk olmaması olsaydı iktidarsızlığa uzanan bir sonuç ve bunun hesabınıda kimseden soramıyoruz denilen şey psikolojiktir.... şimdi ne olacak hani yan etkisi yoktu aylarca tedavi görüldü hiçbir gelişme yok iş işten geçtikten sonra öğrendikki damara inerken sinirlere doku olmuş ve dizelme ihtimali çok zor.. Ben derimki asla asla enson çare olmadan ameliyat ettirmeyin bunun sorumluluğu çok ağır oluyor ve kaldıramıyorsunuz
jonguil arkadaşın yukarıda astığı listede 50 küsür kişi ameliyat olmuş 20 küsür kişide fayda görülmş bu ise ikiye bir oranında bir başarıdır yani bizi kandırıyorlar yüzde seksen doksan başarı diye derimk doğal yolları önce deneyin ameliyatın geri dönüşü olmuyor malesef.....
EVET ÇOK MUTLUYUM HALA İNANAMIYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM !!!!
Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ
LÜTFEN DİKKAT EDİN...
bulutsuzluk arkadaşım Hayırlı olmasını dilerim.. Sizin adınıza sevindim. Ancak bir meseleye deyinmek istiyorum buradaki kişiler hep bir umut arayan kişiler olduğunu görüyorum ben dahil ve bir kişi ameliyattan olumlu sonuç aldığı zaman aynı sıkıytıdan muzdarip olan kişiler hemen o ameliyatın kendisindede işe yarayacağını düşünerek üstün körü eşini bıcak altına yatırıyor ve deniliyorki çok basit ve yan etkisi olmayan bir ameliyan bunu kim derse desin bu KOCA BİR YALAN düşünün eşiniz 27 yaşında ve hiçbir uzuvsal sorunu yok sizin telkininiz ile varikosel denilen illet amelit oluyor ve sonra hüsran ah u hüsran sadece çocuk olmaması olsaydı iktidarsızlığa uzanan bir sonuç ve bunun hesabınıda kimseden soramıyoruz denilen şey psikolojiktir.... şimdi ne olacak hani yan etkisi yoktu aylarca tedavi görüldü hiçbir gelişme yok iş işten geçtikten sonra öğrendikki damara inerken sinirlere doku olmuş ve dizelme ihtimali çok zor.. Ben derimki asla asla enson çare olmadan ameliyat ettirmeyin bunun sorumluluğu çok ağır oluyor ve kaldıramıyorsunuz
jonguil arkadaşın yukarıda astığı listede 50 küsür kişi ameliyat olmuş 20 küsür kişide fayda görülmş bu ise ikiye bir oranında bir başarıdır yani bizi kandırıyorlar yüzde seksen doksan başarı diye derimk doğal yolları önce deneyin ameliyatın geri dönüşü olmuyor malesef.....
canım bence siz dr azizliğine uğramışsınız hemen ilk ameliyat diyen dr altına yatmıcaktı benim eşimede varikosel denildi dediğin gibi ameliyat bu sonuçta geri dönülmücek bişey ist en iyi hastanelerden birine gidip bidaha test yaptırdık emin olabilmek için hatta bikaç yere daha ondan sonra eşim ameliyat ve ben 8ay içinde 2kere hamile kaldım ama düştü başka sebeplerden dolayı
benim eşim mart15 te ameliyat oldu sayımız çok düşük
ameliyat sonrası ilk test kısmetse bayramdan sonra yapılcak bakalım degerlerde bi degişme olacakmı bizde merakla bekliyoruz
canım çok geçmiş olsun...ameliyat öncesi ve sonrasında testleri kıyasladınız mı canım?hangi değerlerde düzelme oldu diye
ewet canım morfoloji dışında hepsinde de güzel sayılabilicek derece artma oldu dr onunda düzeldiğini sölüyo ama bende yinede bi tedirginlik var( sizde sorun ne
kızlar benim eşim de 20 gün sonra ameliyat olacak. inşallah hayırlısı olur. ve çok beklemeyiz
anladım tatlım...inş en yakın zaman da tekrar hamile kalırsın...bizim sorunumuz şu;2 yıldır çocuğumuz olmuyor ben bütün tetkiklerden geçtim bende bi sorun çıkmadı,eşim de ileri derece de sol tarafında varikosel çıktı...1 hafta önce ameliyat oldu o yüzden dikkatimi çekiyıor ameliyat sonrası değerlerde nasıl bi gelişme oluyor diye bizde hareket sorunu var canım...morfolojiyi bilmiyorum detaylı test değil maalesef...senin elinde test varsa zahmet olmasazsa değerlerinizi yazar mısın?
çok sevindim canım senin adına...rabbim en kısa zamanda bizlere de bu güzel duyguyu tatdırır inş...canım benim için çok öenmli bu eşinin ameliyattan önceki değerleri neydi? sayı hızı kıyaslama yapacam ...inş testleriniz duruyordur...sperm konsatrasyonu diye bi yer var orası önemli ...önemli yerlerini yazarsan çok çok mutlu olurum...
benim eşim yaklaşık iki yıl önce ameliyat oldu bizide ikinci çocuğumuz olmuyor diye eşim muayne oldu ve sol tarafında 2. derecede varikosel çıktı ameliyattan 6 ay sonra hamile kalma olasılığımın yükseleceği söylendi ...ama malesef olmadı..kızıma bir kardeş yapamadık
inşallah gerçekten hep dua ediyorum kendime şükrederken.rabbim bekleyen herkeze nasip etsin diye.canım eşimin tahlil sonucunu hastanede ameliyat olurken dosyasına koydular ve onda kaldı dosyada hastanede üzgünüm sana değerlerini yazamıcam.. ama eşimin şuanki değerlerini bende merak ediyorum bayramdan sonra tahlil verecek eşim..
inşh olur canım kürler çok faydalıymış okuduğum kadarıyla
sende dene istersen havuç ve keçiboynuzu kürü? genelde memnun herkes sonuçlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?