Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz güzelim
içindeki tarifsiz sevinç hayırlara vesile olur inşallah

çok geçmiş olsun arkadaşım
inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz ameliyatın
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAHIM bütün dualarımızı kabul etsin hepimize güzel haberler almayı biran önce kucaklarımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah (AMİN)

LÜTFEN DİKKAT EDİN...

bulutsuzluk arkadaşım Hayırlı olmasını dilerim.. Sizin adınıza sevindim. Ancak bir meseleye deyinmek istiyorum buradaki kişiler hep bir umut arayan kişiler olduğunu görüyorum ben dahil ve bir kişi ameliyattan olumlu sonuç aldığı zaman aynı sıkıytıdan muzdarip olan kişiler hemen o ameliyatın kendisindede işe yarayacağını düşünerek üstün körü eşini bıcak altına yatırıyor ve deniliyorki çok basit ve yan etkisi olmayan bir ameliyan bunu kim derse desin bu KOCA BİR YALAN düşünün eşiniz 27 yaşında ve hiçbir uzuvsal sorunu yok sizin telkininiz ile varikosel denilen illet amelit oluyor ve sonra hüsran ah u hüsran sadece çocuk olmaması olsaydı iktidarsızlığa uzanan bir sonuç ve bunun hesabınıda kimseden soramıyoruz denilen şey psikolojiktir.... şimdi ne olacak hani yan etkisi yoktu aylarca tedavi görüldü hiçbir gelişme yok iş işten geçtikten sonra öğrendikki damara inerken sinirlere doku olmuş ve dizelme ihtimali çok zor.. Ben derimki asla asla enson çare olmadan ameliyat ettirmeyin bunun sorumluluğu çok ağır oluyor ve kaldıramıyorsunuz
jonguil arkadaşın yukarıda astığı listede 50 küsür kişi ameliyat olmuş 20 küsür kişide fayda görülmş bu ise ikiye bir oranında bir başarıdır yani bizi kandırıyorlar yüzde seksen doksan başarı diye derimk doğal yolları önce deneyin ameliyatın geri dönüşü olmuyor malesef.....

çok sağol canım.inş allahım bu mübarek ayda hepimizin sesini duyar...

canım yazdıkların da haklısın ameliyatın büyüğü küçüğü olmaz belki her ameliyatta risk var ama şu da bi gerçek bence ameliyatlarda doktor çok önemli...her ameliyat diyen doktora da itimat etmemek lazım...öncelikle durumun ameliyatlık olup olmadığını anlarsın daha sonra gerçekten ameliyat olması gerekiyorsa bu konuda en iyi doktoru bulmak lazım...galiba bu topikte en son yani en yakın zaman da ameliyat olan benim eşim...ve benim eşim ameliyata karşı biriydi o yüzden ben hiç baskı yapmadım kendine bıraktım kendi doktor doktor gezdi ve kendi ameliyat olmaya ikna oldu...olmam gereken bi ameliyat olacam dedi ondan sonra doktor araştırması yaptık en iyi doktoru bulduk...evet riskleri vardı dediğin gibi sinirlere geldiği zaman cinsel yönü bile etkileyen bi ameliyattı ama allah'a emanet artık biraz da doktorun iyi olmasıyla allaha şükür başarılı bi ameliyat geçirdi eşim...

güzelim bahsi gecen ilaceczanelerde satılıyormu?
ve ayrıca fiyatı nekadar?
yazarsan sevinirim

canım bence siz dr azizliğine uğramışsınız hemen ilk ameliyat diyen dr altına yatmıcaktı benim eşimede varikosel denildi dediğin gibi ameliyat bu sonuçta geri dönülmücek bişey ist en iyi hastanelerden birine gidip bidaha test yaptırdık emin olabilmek için hatta bikaç yere daha ondan sonra eşim ameliyat ve ben 8ay içinde 2kere hamile kaldım ama düştü başka sebeplerden dolayı

canım çok geçmiş olsun...ameliyat öncesi ve sonrasında testleri kıyasladınız mı canım?hangi değerlerde düzelme oldu diye

benim eşim mart15 te ameliyat oldu sayımız çok düşük
ameliyat sonrası ilk test kısmetse bayramdan sonra yapılcak bakalım degerlerde bi degişme olacakmı bizde merakla bekliyoruz

inşh olur canım kürler çok faydalıymış okuduğum kadarıyla

sende dene istersen havuç ve keçiboynuzu kürü? genelde memnun herkes sonuçlarından.

canım çok geçmiş olsun...ameliyat öncesi ve sonrasında testleri kıyasladınız mı canım?hangi değerlerde düzelme oldu diye

ewet canım morfoloji dışında hepsinde de güzel sayılabilicek derece artma oldu dr onunda düzeldiğini sölüyo ama bende yinede bi tedirginlik var ( sizde sorun ne

ewet canım morfoloji dışında hepsinde de güzel sayılabilicek derece artma oldu dr onunda düzeldiğini sölüyo ama bende yinede bi tedirginlik var ( sizde sorun ne

anladım tatlım...inş en yakın zaman da tekrar hamile kalırsın...bizim sorunumuz şu;2 yıldır çocuğumuz olmuyor ben bütün tetkiklerden geçtim bende bi sorun çıkmadı,eşim de ileri derece de sol tarafında varikosel çıktı...1 hafta önce ameliyat oldu o yüzden dikkatimi çekiyıor ameliyat sonrası değerlerde nasıl bi gelişme oluyor diye bizde hareket sorunu var canım...morfolojiyi bilmiyorum detaylı test değil maalesef...senin elinde test varsa zahmet olmasazsa değerlerinizi yazar mısın?

herkese slm eşimde 2 hafta kadar önce bu ameliyatı oldu. grade 4 aşamadaymış ve olması gerekiyormuş. bizde çok basit bir operasyon diye biliyorduk ama ilk hafta testislerinde şişme oldu biz hidrosel sanıp çok korktuk. ameliyattan kaynaklımı diye. dr enfekte olmuş dedi antibiyotik kullandı 10 gün yattı şimdi şişlik indi hızla düzeliyor. normal hayata döndü. görünen oki fonksiyondada bir sıkıntı yok gibi :)) 3 ay sanra test yaptırcaz. bakalım sonuçlar nasıl olacak. gelçi öncesidede sayı iyiydi ama ileri hareketlilik azdı. dr bu ameliyatla düzelecek demiş. hayırlısı diyelim. gelişmeleri paylaşırım.

benim eşim yaklaşık iki yıl önce ameliyat oldu bizide ikinci çocuğumuz olmuyor diye eşim muayne oldu ve sol tarafında 2. derecede varikosel çıktı ameliyattan 6 ay sonra hamile kalma olasılığımın yükseleceği söylendi ...ama malesef olmadı..kızıma bir kardeş yapamadık

inşallah gerçekten hep dua ediyorum kendime şükrederken.rabbim bekleyen herkeze nasip etsin diye.canım eşimin tahlil sonucunu hastanede ameliyat olurken dosyasına koydular ve onda kaldı dosyada hastanede üzgünüm sana değerlerini yazamıcam.. ama eşimin şuanki değerlerini bende merak ediyorum bayramdan sonra tahlil verecek eşim..

bizimkinin derecesini bilmiyorum ama ileri dereceymiş yani 3 ve üstü ameliyat oluyormuş bizimki sol tarafta 4.4mm ile 3.8 mm çapındaydı...gebelik olmazsa 6 ay sonra gelirsin olursa gelmene gerek yok dedi doktor...6 ay bekleyecez yani...inş canım en yakın zamanda ikinci çocuğuna hamile kalırsın...ameliyattan baya geçmiş...allah bu mübarek ayda inş dualarımızı kabul eder...sabır lazım...allah herkese sabır versin...

o zaman zahmet olmazsa bayramdan sonra test yaptırırsanız değerleri yazarsın canım...allah dualarını kabul etsin inş...

inşh olur canım kürler çok faydalıymış okuduğum kadarıyla

sende dene istersen havuç ve keçiboynuzu kürü? genelde memnun herkes sonuçlarından.

keçiboynuzu kürünü 2ay boyunca aralıksız yaptık biz ramazanda biraz dengemiz şaştı
havuç kürü için daha denemedim çünki havuç zamanı diil bütün havuçlar bayat şuanda o yüzden almıyorum agustostan sonra taze havuç çogalır eminim onu ozaman denerim
katımeyve sıkacagıda aldım havuç suyu için ama dedim ya havuçlar çok kuru ve bayat 1kilo havuçtan zorla 2bardak havuç suyu çıkıyo şuanda
ramazandan sonra keçiboynuzuna devam inşallah

İyi geceler arkadaşlar.Ramazandan dolayı pek yazamıyorum.Gerçi pek bir değişiklik yok ameliyat sonrası değerlerimizi geçen yazmıştım.Zaten ki bu ay bir korunma döneminde olduğumuz için ümit yok ama umut var :) gelecek ay nasipse çalışıcaz.Herşeyin hayırlısını diliyorum herzaman hepimiz için azcık sabırsızlanıyorumda ama biliyoRumki olmasından çok sağlıkla sıhhatle olması çok önemli zira ameliyat öncesi olumsuz sonuçlanan bir gebeliğim var.Bir arkadaş ameliyat sonrası yaşadıkları olayları yazmış Allah yardımcıları olsun.Rabbim korusun herkesi.Ameliyat öncesi bizde çok uzun araştırma yapmamıştık ama doktorumuza güvendik.Zaten başka bir çaremiz yoktu ki eşimin testinde olabilecek tüm değerler çok düşüktü ve o değerlerle olumsuzda olsa nasıl hamile kalabildiğimi hiç anlayamadık.Nasip işte...Değerlerden sonra ultrasonda görülen kocaman damarlardan sonra karar verdik çok şükürde şimdiye kadar herşey yolunda.Ama ameliyat olmayı düşünen herkes iyi araştırsın lütfen.Ameliyat sonrası ilk üç aya dair sayı artışını yada değişikliği merak eden arkadaşlar bizim sayımız hareketliliğimiz morfolojimiz hepsi yükseldi fakat Allah'ın işine karışılmaz tabi ama sayımız henüz doğal yolla hamile kalmak için az görülüyor.İnşaallah düzelecek dedi doktorumuz bizde umuyoruz ve bekliyoruz.Tedavi olan arkadaşlar sizi çok merak ediyorum.Allah yardımcınız olsun en kısa sürede bekliyoruz bebiş haberlerini.İnşallah ardı ardı yazıcaz haberleri ama biri yolu açsa çok iyi olacak.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…