Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım allah razı olsun sizdende duygular karşılıklı canım sen olsun buradaki btün arkadaşlarımızın hepsinin kalbi melek gibi bundan eminim:))) öylemi diyosun kızımmı olucak sencee bilmem ki banada erkek olucak gibi geliyor..ne olursa olsun cnm ya sağlıklı olsunda hiç önemli dğeil cinsiyeti hayırlı evlat nasip etsin allah hepimize :)bende çok öpüyorum seni:)

küre gelince cnm keçiboynuzunu ballı seçmeye calış taze al bayat oluyor çoğu yerde dikkat edin!!! bunu 3 ay yap içir eşine her akşam yatmadan önce!!!bu bitsin incir kürünüde ; akşamdan küçük bir kavonoza has zeytinyağı doldur her gece ikitane ikiye bölüp koyup beklet sabahlarıda bu incirleri aç karna yedir şifa olsun inşallah:))

Son düzenleme:

canım öyle de işte ne bileyim sanırım çekiniyo yapı meselesi ben çekinmem benim müdürüm de erkek mesela kontroller için sık hastaneye gittiğimde sormuştu 1 kez neyin var sürekli hastane diye kadın hastalıkları müdür bey dedim çenesi kapanmıştı o zaman daha da soramadı bişey. ben de eşime dedim ürolojiden ameliyat olcam de geç gitsin o zaman soramaz bişey kadın da sana dedim bakalım en geç haftaya haftaiçi söylemesi gerekiyo ki yerine birini ayarlasınlar yani...

Bugun uzun bir zamandir gormedigim iki arkadasim aradi.biri 4 er aylik hamileymis..benim uzuldugumu bildiklerinden bukadar zaman soylememisler.duydugumdan beri dusuncem aklim fikrim donmus durumda..bunlardan biri pko luydu digeri dogum kontrol hapi kullaniyordu.aarkadasimlarimin ikisinede cok sevindim ama icim oyle burkulduki..isyerinde sinirden ne yaptigkmi bilemedim..kacinci meryem suresini okuyor annem ..cok yoruldum ..rabbim benim dualarima nezaman hayirli cevabini gondereceksin?? Arkadasim dediki insanlarin dogum ve olum tarihi onceden bellidir degismez.. hic bisey diyemedim artik oyle bir tarihin benim kaderime yazilmadigini dusunuyorum.umudum hic bitmedi bitmeyecek ama benim gucum kalmadi sanirim;(((

kızlar arjinmax geldi eşim bAŞLICAK 90 tabletlikden aldık toplam mg yazmıyo gnde kac tane içsin

Eşim aylarca günde 3 tane içti ama son iki ay günde 6'ya çıkardı.
Zaten önerilen miktarda o.o iki aydan sonra hamile olduğumu öğrendik.
%100 odur diyemem ama kullandıklarımız arasında proxeed ve argınmaxın en büyük etkiyi sağladığını düşünüyorum.
İnşallah sizde de işe yarar.

canım sakın isyan etme..hepimiz cok üzülüyoruz olmadıgını görünce ama yapacak hiç bişey yüce rabbimin takdiri..verecek olan o..
."Kısmet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir..
Kısmet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.
."Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır.''bizim imtihanımızda bu arkadasım yapacagımız tek sey dua dua dua
..dualarımdasın sakın üzme kendini

canım cok sağol inşallah canım arjinmax ın yaninda smdilik havuc suyu veriorum 15 dede ahmet martankinin tarifine baslıcam onlyniz vermişti tarifi artık gelecek bebeğim daha cok inanıorum buna

cnm her yerde 6 yazıo ama sabah 3 tane içirdim

canım sabah o kadar olurmu madem 3 tane içicek sabah öğle akşam olarak vermeni tavsiye ederim allah korusun böbrekleri zarar görür..sen bilirsin yinede canımm biz o şekilde yapmıştık ..vitamin sonuçta bu miligram olarak çok fazlaya geliyor hesapladığında tek bir tanesinin içinde 10000 mg var ikitane içince 20000 yapıyor 3 tanesi 30000 yapıyor ...biz o kadar içmeye gerek yok diye düşündük bence bukadar günlük doz yeterli eğer içiceksenizde çok fazla su tüketsin eşin canım

canım suyu söyledim de iççek ama herkez 6 tane vermiş ve öyle d yazıo cabuk biter bölede 80 lira 90 tabletlisi bzde sabah 3 akşam 2 içsin dedik ama napsak bilemedm

ahh canım üzülme diyecem ama faydasız olduğunu biliyorum zira ben de elimde olmadan çok üzülüyorum. benim işyerindeki oda arkadaşım 1 kez istemeden hamile kaldı kaza ile hazır değilim diye kürtaj oldu. sonra istediği zamanda da hemen yine hamile kaldı. üstelik bu kişi inanaçsız bir insan ama rabbim verdi. eltim benden 4 yaş küçük keza o da hamile. 4 aylık evli arkadaşım var hamile. benzeri örnekler çok. ama isyan etmemeiz lazım canım rabbimin takdiri. bizim imtihanımız da bu demek ki. isyan etmeyip sabredip bekleyeceğiz. bebeişlerimiz en hayırlı zamanda gelecek inşallah.

canım yanlıs alarm dün kargoya gttm esimin ilCI GELMİŞ SEN NERDEN SİPARİŞ ETTN BNDE ORADAN EDEYİMM

fertiltr den sipariş verecektim 130 tl idi sonra bana gittigidiyor .com dan alın dedi kampanyalı fiyatlı 97 tl gittigidiyordan preespeed yaz arama kısmına liste çıkıyor ben no:4 olanı aldım ve orjinal merak etme ben eczane ye götürdüm ve sordum

kızlar iyice kafam karıştı bi yardımmm

l- arginine vermiş doktor. ve aç karnına içip yarım saat bişey yememesini istemiş. bunun yanında proxeed plus da var evde onu da içecek. ee keçiboynuzu kürü de yapacağım. bi de zeytinyağında beklemiş incir yiyecekti. ama sonuçta hepsi aç karnına oluyor. ama işe giderken hepsini birden içemez ki vakit yetmez. hem aç karnına içip üzerine yarım saat geçmeden incir yerse olmaz ki

proxeed
l-arginine
keçiboynuzu kürü
zeytinyağında beklemiş incir

bunları nasıl sıralayıp tüketelim. ya da aralarından eleyelim mi

canım senin ve limoncello adına çok sevindim ALLAHIM hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin hepimizin inş. yar ve yarcımcısı olsun bende dün dr gittim düşük tehlikem devam ediyor ,cinsel ilişki 2ay 10gün dolana kadar yasak bol istirahat hıııı kalp atışlarınıda duydum çok şükür 7.5 haftalık oldu dualarınızdan eksik etmeyin canlarım netede fazla giremiyorum ama dualarım tüm arkadaşlarımla kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…