muhtemelen bu topiktekilerin %90 nın eşi sperm testi yaptırmıştır.bende bugün görbildim sonuçları fikrinizi almak istiyorum...
perhiz 7 gün
Likefaksiyon süresi 20 dk.
Vizkozite Normal
Volüm 4 ml
Sayı/ml 41 milyon
Motilite %28
A-Hızlı doğrusal hareket (+4) %7
B-Yavaş doğrusal hareket (+3) %10
c-Yerinde hareketli (+2) %11
D-Hareketsiz (+1) %72
TPMS 11.480.000
PH 7.8
Morfoloji(kruger)
Normal %5
Baş anomalisi %73
Boyun %11
Kuyruk %7
Stoplazmik droplet %4
Nazarboncuk merhaba canim,
Ne yazikki erkeklerin %90 ni boyle..esim ailesinden ve benimkilerden kimseye soylemedi zaten herseyi yorumluyorlar diye..bi annesi biliyordu sagolsun oda hic orali olmadi 2 kere aradi okadar. ben 3 gun izin aldim isyerinden ozaman kesinlikle kalkma demisti doktor.afedersin ama wc te bile zor gitti 2 gun.ama bir haftadir ise nasil gittim geldim bilmiyorum.. sabah isitacagi kaptan koyacagi tepsiye kadar hazirlayip gittim aksam naz niyazla bekleyen esime baktim .gece sesim cikamayacak halde yattim sanki ben ameliyat olmustum..
Ilaclara gelince proxcedi kes bence zaten ameliyat olacak ve hersey sifirlanacak. Ameliyattan sonra herseye sil bastan baslarsin
onlyliz canım nergisim unutlum mu yaa öle hissediyorum terk mi ettin bizi yoksa canım benim :))
onlyliz ve limoncello keseyi görmüşsünüz çok sevindim canlarım..:).inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız.allahım size ve bebeklerinize sağlık versin....öptüm sizi.
canımm sen bana nergismi diyosunn ay çok güldüm bende kim bu nergis yenimi katıldı aramızda dedimm..:)alem dilekcim siz bana bence kısaca lizzzz diyebilrsiniz ..canımm beni mağzur görün bu aralarr çok halsizim hep uyuyorum yorgunluk hat safada ama olsun bugünlerde gececek inşallah:)) birde annemle babannem ümreye gitti bu sabah onunda telaşı vardıı o yüzdende çok yazamadım..kusuruma bakmayın artık ne olur...bu arada kızlarrr hepinizn adını yazıp anneme verdim senin dillekçim akmelek nisan emha betoko mehel aysgl ecrin venhar gogi hepinizin adını yazdım sizin için orada dua edecekk allah kabul ederse sizde annem için dua edermisiniz kızlar sağ salim gelsin annemle babannem:))
[h=2]Ahmet Maranki erkekler için kısırlık kürü[/h]
Malzemeler
- 3 kilo organik bal
- 100 gram keçiboynuzu tozu
- 100 gram ceviz içi
- 100 gram çam fıstığı
- 100 gram dövülmüş badem
- 100 gram üzüm çekirdeği tozu
- 100 gram çakşır kökü
- 100 gram fıstık içi
- 100 gram ginseng tozu
- 100 gram çoban çökerten
- 100 gram zencefil
- 100 gram zerdeçal (Sarı Kök)
Hazırlanışı
Tüm malzemeleri karıştırıp macun kıvamına getiriyoruz ve sabah akşam bir çorba kaşığı tüketiyoruz.
Canım bu muydu eşinin kullandığı
ama bnm ismimi unutyosun hep
canımm sen bana nergismi diyosunn ay çok güldüm bende kim bu nergis yenimi katıldı aramızda dedimm..:)alem dilekcim siz bana bence kısaca lizzzz diyebilrsiniz ..canımm beni mağzur görün bu aralarr çok halsizim hep uyuyorum yorgunluk hat safada ama olsun bugünlerde gececek inşallah:)) birde annemle babannem ümreye gitti bu sabah onunda telaşı vardıı o yüzdende çok yazamadım..kusuruma bakmayın artık ne olur...bu arada kızlarrr hepinizn adını yazıp anneme verdim senin dillekçim akmelek nisan emha betoko mehel aysgl ecrin venhar gogi hepinizin adını yazdım sizin için orada dua edecekk allah kabul ederse sizde annem için dua edermisiniz kızlar sağ salim gelsin annemle babannem:))
canım yazdımm buraya bakarak sen meraklanma şimdi sabah sabh eksik yazdım ağlama sen:))))öptüm seni
allah kavustursun arkadasım. canım ya cok sagolasın allah dualarını şimdiden kavul etsin insallah.hayırlısıyla dönüp gelsinler.
tamam canım cok teşekkür ederim Allah senden ve anenden razı olsun bebeğini sağ ssalim kucagına almayı nasip etsin inşallah
canımm yok bu sayılmaz bu kadar şeye gerek yok birde ahmet marankinin canlı yayında verdiği demeç var seda sayanın programındaydı sanırım ....bulursam linki buraya kopyalarım bende ordan yapmıştım ama 100 gr bana çok gelmişti zaten kavanozada sığmazdı ahmet maranki bu ölçülerin yarısınıda yapabilirsiniz demişti bende öyle yaptım maliyet olarakta zorlamıyor sizi şimdi yazıyorum size
yarım kilo saf bala
50 gr ginseng
50 gr çakşır
50 gr zerdaçal
50 gr zencefil
50 gr yer elması kökü (rendeleyerek)
birde adam otu vardı ama ben bunu koymamıştım çünkü alerji yapıyormuşş o riski göze almak istemedim zaten zararlı olucak ki aktarlarda bulumamıştım önce sonra araştırdım ki demekki zararlı olduğunda n yan etkisi olduğundan satışı yok diye düşündüm ama ben yinede söyliyeyim dedim eksik birşey olmasın diye öptüm sizi kızlar...
Sperm Sayısını Artırmak İçin Bitkisel Kürler-Sperm Artırıcı Bitkiler Ahmet Maranki - YouTube
sabah aksam 1 yemek kasıgımı içiliyor canım
evt tatlım kusura bakma yazmayı unutmuşum dimi:)) sabah ve akşam birer yemek kaşığı üzerine su içmesin eşlerinz en az bir saat ok...birdee bu karışımı büyük bir çukur kapta yapın ve sadece tahta kaşıkla karıştırın metal kaşık içindeki meteryalleri öldürüyormuş bilginiz olsun kızlarr....!!!
tesekkürler canım sagolasın siz ne kadar içtiniz faydası olmustur büyük ihtimalle dime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?