Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayh... ameliyat mı? erkekler hasta olmasın arkadaşım sanki ben oldum ameliyat... canımı okudu naz niyaz... neyse ki bitti o günler...doktor 3 ay içinde değerler normal düzeye ulaşır dedi bakalım... yakında test yaptıracak eşim... sonra yeni bir yol çizecekmiş...

anladığım kadarı ile yorum yapıyım cnm.sayı probleminiz yok.hız ve morfoloji sorununuz var.ama 7 günlük cinsen perhiz sonrası yaptırmışsınız testi bu süre çok uzun ve sonucu etkileyebilecek bir süre bence.en az 2 en fazla 7 olması gerek fakat cinsel perhiz süresi uzadıkça meni fazlalaştığı için sperm sayısı artar ancak hareketlilik özellikleri zayıflar; cinsel perhiz süresinin az olması halinde de bunun tam tersi gerçekleşir, sperm sayısı azalır ancak hareketlilik özelliklerinde artış gözlenir.biz 4-5 kez yaptırdık.hepsinde de bize tavsiye edilen son boşalmadan sonra ki 4.gün verdik testi3 tam gün geçti yani son boşalmadan sonra.siz ameliyat oldunuz mu cnm.ameliyat öncesi mi sonrasımı bu testiniz

[h=2]Ahmet Maranki erkekler için kısırlık kürü[/h]
Malzemeler

• 3 kilo organik bal
  • 100 gram keçiboynuzu tozu
  • 100 gram ceviz içi
  • 100 gram çam fıstığı
  • 100 gram dövülmüş badem
  • 100 gram üzüm çekirdeği tozu
  • 100 gram çakşır kökü
  • 100 gram fıstık içi
  • 100 gram ginseng tozu
  • 100 gram çoban çökerten
  • 100 gram zencefil
  • 100 gram zerdeçal (Sarı Kök)

Hazırlanışı
Tüm malzemeleri karıştırıp macun kıvamına getiriyoruz ve sabah akşam bir çorba kaşığı tüketiyoruz.

Canım bu muydu eşinin kullandığı

tatlım sağol önerilerin için proxeed plusu kestim. dediğin gibi her şey sıfırlanacak nasılsa hem ilaçta malum bayağı pahalı boşuna içmesinin anlamı yok yani. bizim doktor da eşime en az 1 hafta rapor veririm dedi. 16 şubat cumartesi ameliyat olacak bu durumda 1 hafta 25 şubat pazartesi işe başlar o bana da en azından çarşambaya kadar verirse 5 gün eşimin yanında olurum 5 güne de toparlanmış olur diye düşünüyorum canım bakalım eşime söyledim doktorla konuş diye gerekirse ben de konuşurum.

benimki de devlet sırrı gibi saklıyor kimseye söylenmiyor benim kayınvaldemler zaten başka şehirde yaşıyor gelseler 1 ayda gitmezler yani belki o yüzden söylemek istemiyo da olabilir ya da bilinsin istemiyo bilemiyorum artık erkekler bu konuda daha hassas biz alıştık artık hani bebek yok mu yapın artık sorularına da onların daha zorlarına gidiyo sanırım. işyerine bile nasıl söyleyeceğim diyo müdürü de bayan yanii ben de ayrıntı verme ameliyat olcam de geç dedim ama bakalım ne yapacak rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tatlım kocişler de tez zamanda şifa bulsun inşallahh

onlyliz ve limoncello keseyi görmüşsünüz çok sevindim canlarım..:).inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız.allahım size ve bebeklerinize sağlık versin....öptüm sizi.

onlyliz canım nergisim unutlum mu yaa öle hissediyorum terk mi ettin bizi yoksa canım benim :))

canımm sen bana nergismi diyosunn ay çok güldüm bende kim bu nergis yenimi katıldı aramızda dedimm..:)alem dilekcim siz bana bence kısaca lizzzz diyebilrsiniz ..canımm beni mağzur görün bu aralarr çok halsizim hep uyuyorum yorgunluk hat safada ama olsun bugünlerde gececek inşallah:)) birde annemle babannem ümreye gitti bu sabah onunda telaşı vardıı o yüzdende çok yazamadım..kusuruma bakmayın artık ne olur...bu arada kızlarrr hepinizn adını yazıp anneme verdim senin dillekçim akmelek nisan emha betoko mehel aysgl ecrin venhar gogi hepinizin adını yazdım sizin için orada dua edecekk allah kabul ederse sizde annem için dua edermisiniz kızlar sağ salim gelsin annemle babannem:))

onlyliz ve limoncello keseyi görmüşsünüz çok sevindim canlarım..:).inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız.allahım size ve bebeklerinize sağlık versin....öptüm sizi.

aminnn canımm benim inşallahh duyarız kalp atışlarınıda bu haftalar çok önemliymiş cnm hep dinlenmemiz gerekiyormuş dua edin bize çok giremiyoruz bizi mağzur görün çok öptüm:)

ama bnm ismimi unutyosun hep

canımm yok bu sayılmaz bu kadar şeye gerek yok birde ahmet marankinin canlı yayında verdiği demeç var seda sayanın programındaydı sanırım ....bulursam linki buraya kopyalarım bende ordan yapmıştım ama 100 gr bana çok gelmişti zaten kavanozada sığmazdı ahmet maranki bu ölçülerin yarısınıda yapabilirsiniz demişti bende öyle yaptım maliyet olarakta zorlamıyor sizi şimdi yazıyorum size

yarım kilo saf bala
50 gr ginseng
50 gr çakşır
50 gr zerdaçal
50 gr zencefil
50 gr yer elması kökü (rendeleyerek)

birde adam otu vardı ama ben bunu koymamıştım çünkü alerji yapıyormuşş o riski göze almak istemedim zaten zararlı olucak ki aktarlarda bulumamıştım önce sonra araştırdım ki demekki zararlı olduğunda n yan etkisi olduğundan satışı yok diye düşündüm ama ben yinede söyliyeyim dedim eksik birşey olmasın diye öptüm sizi kızlar...

http://www.youtube.com/watch?v=SpVmGuOyi8s

Son düzenleme:

allah kavustursun arkadasım. canım ya cok sagolasın allah dualarını şimdiden kavul etsin insallah.hayırlısıyla dönüp gelsinler.

tamam canım cok teşekkür ederim Allah senden ve anenden razı olsun bebeğini sağ ssalim kucagına almayı nasip etsin inşallah

amin canımm benim inşallah sizdende razı olsun darısı en kısa zamanda size olsun inşallahhh:) özlemcim bak linki ahmet marankinin tarifinin altına kopyaladım izleyin..

sabah aksam 1 yemek kasıgımı içiliyor canım

sabah aksam 1 yemek kasıgımı içiliyor canım

evt tatlım kusura bakma yazmayı unutmuşum dimi:)) sabah ve akşam birer yemek kaşığı üzerine su içmesin eşlerinz en az bir saat ok...birdee bu karışımı büyük bir çukur kapta yapın ve sadece tahta kaşıkla karıştırın metal kaşık içindeki meteryalleri öldürüyormuş bilginiz olsun kızlarr....!!!

tesekkürler canım sagolasın siz ne kadar içtiniz faydası olmustur büyük ihtimalle dime...

annen ve babaannene allah hayırlı yolculuk versin ziyaretlerinide kabul etsin inşallah sağ salim sana kavuştursun bizleride unutmayıp annenden dua etmesini istemen çok mutlu etti beni çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…