annen ve babaannene allah hayırlı yolculuk versin ziyaretlerinide kabul etsin inşallah sağ salim sana kavuştursun bizleride unutmayıp annenden dua etmesini istemen çok mutlu etti beni çok teşekkürler
anladığım kadarı ile yorum yapıyım cnm.sayı probleminiz yok.hız ve morfoloji sorununuz var.ama 7 günlük cinsen perhiz sonrası yaptırmışsınız testi bu süre çok uzun ve sonucu etkileyebilecek bir süre bence.en az 2 en fazla 7 olması gerek fakat cinsel perhiz süresi uzadıkça meni fazlalaştığı için sperm sayısı artar ancak hareketlilik özellikleri zayıflar; cinsel perhiz süresinin az olması halinde de bunun tam tersi gerçekleşir, sperm sayısı azalır ancak hareketlilik özelliklerinde artış gözlenir.biz 4-5 kez yaptırdık.hepsinde de bize tavsiye edilen son boşalmadan sonra ki 4.gün verdik testi3 tam gün geçti yani son boşalmadan sonra.siz ameliyat oldunuz mu cnm.ameliyat öncesi mi sonrasımı bu testiniz
canımm sen bana nergismi diyosunn ay çok güldüm bende kim bu nergis yenimi katıldı aramızda dedimm..:)alem dilekcim siz bana bence kısaca lizzzz diyebilrsiniz ..canımm beni mağzur görün bu aralarr çok halsizim hep uyuyorum yorgunluk hat safada ama olsun bugünlerde gececek inşallah:)) birde annemle babannem ümreye gitti bu sabah onunda telaşı vardıı o yüzdende çok yazamadım..kusuruma bakmayın artık ne olur...bu arada kızlarrr hepinizn adını yazıp anneme verdim senin dillekçim akmelek nisan emha betoko mehel aysgl ecrin venhar gogi hepinizin adını yazdım sizin için orada dua edecekk allah kabul ederse sizde annem için dua edermisiniz kızlar sağ salim gelsin annemle babannem:))
kızlar proxeed plus la arginmax aynı mı acaba? ikisi bir arada kullanılır mı ? doktor eşime arginmax ile evicap yazmış. evde de proxeed plus vardı
cnmm allah razı olsun annenden...çok teşekkür ederiz..inşallah cnm allahım kabul etsin tez zamanda gelsin bebişlerimiz..Allahım onlarında ibadetlerini kabul etsin inşallah..Sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin...cnm benim ilk aylar biraz yorgunluk halsizlik olur derler inşallah geçecek onlar...kendine çok iyi bak.öptüm senii...:)
nergisimm canım benim senden mesaj bekliyordum ama unuttun galiba ya yarın eşime ilaç almayı düşünüyorum senden tavsiye bekliyorum ne alayım sence benim bildiğim bir tek proxeed plus var senden haber bekliyorum canım benim :))
Onlyliz guzel haberlerini almak ne hos. Rabbim seniin ve limoncellonun bebegini sizlere bagislasin simsiki tutunurlar insallah. Kalp atislarinida hayirlisiyla duymayi nasip eder insallh.
Benim esim ameliyat olali 1 hafta oldu sabah ise gidip aksam ona bakiyorum. Geceden yemek yapip ertesi gun yine is... biraz sisligi vardi ama doktor normal deyince icimuz rahatladi. Takviyelere nezaman baslamak lazim acaba 2. Ay baslasak gecmi kaliriz?
Geldinmi şekerim doktordan ne güzel benımde 1385 çıkmıştı heheh:))) yarın ne dicek bakalım doktor!! sende ne gibi belirtiler var ben çok halsizim bide çok ağrım var sanada oluyormu acaba merak edıyorum korkuyorumda açıkçası biraz yarın olsada gitsem biranönce sende şu hamilelik takvimini yap ordan takip etmek çok güzel oluyor gelişimini ben hergun açıp bakıyorum bugun neler oluyor dıye hadi hayırlısı hepimiz için bütün arkadaşlarıma dua edıyorum hayırlı haberlerinzi bekliyorm herşey çok güzel olucak inanın kızlar ve dua edın..allah yardımcımız olsun..
canım seni gene rahatsız edicem sorularımla ama..
meryem suresini bende eşimde 1 bardak suya okuyup sonra onun okudugunu ben benim okudugumu da o içecek herhalde dime
bide bunun günü yada kac kere yapılacagı falan varmı..yanlıs bişey yapmak istemiyorumda canım o yüzden ayrıntılı sormak istedim..
estafurullah cnm olurmu sor tabi ..aynen o şekilde yapıyosun biz cuma günü yaptık mübarek gün diye isterseniz sizde o şekilde yapın..
birde canım Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin. bunu ezberle hergün istediğin kadar okumanı tavsiye ederim.
Hz.Zekeriyanın duası anlamı allahım bana aydınlık eşler aydınlık çocuklar nasip et demekmiş öptüm canım allah kabul etsin..
canımm sen bana nergismi diyosunn ay çok güldüm bende kim bu nergis yenimi katıldı aramızda dedimm..:)alem dilekcim siz bana bence kısaca lizzzz diyebilrsiniz ..canımm beni mağzur görün bu aralarr çok halsizim hep uyuyorum yorgunluk hat safada ama olsun bugünlerde gececek inşallah:)) birde annemle babannem ümreye gitti bu sabah onunda telaşı vardıı o yüzdende çok yazamadım..kusuruma bakmayın artık ne olur...bu arada kızlarrr hepinizn adını yazıp anneme verdim senin dillekçim akmelek nisan emha betoko mehel aysgl ecrin venhar gogi hepinizin adını yazdım sizin için orada dua edecekk allah kabul ederse sizde annem için dua edermisiniz kızlar sağ salim gelsin annemle babannem:))
ne olmuş yani öğle dediysem hıhhküstüm sana yaaw unutluduk ama neyse canım şaka bir yana allah razı olsun senden de annen ve babanenden inş allahım kabul etsin hayırlısı ile gelsinler inş nasıl hissediyorsun kendini bakalım hamişlik nasıl gidiyorrr öpüyorum seni :))
söyle kuşumm bana mı seslendin:)))ne dersen ne canım bana farketmez ...küsme bana canım ama çok halsizim çok yorgunum olsun geçicek bugünlerde inşallah..amin canımm inş hayırlısıyla dönerlerde annemler sağ salim bende rahat ederim...bende seni çok öpüyorumm fıstığımm:)
şaka tabi canım benim küsermiyim ben sana hiç sen ii ol yeter ki,ben sohbetine hasret kalmaya razıyım vallahi :)) özledim ama sohbetini allaha emanet ol canım bebişinle inş.
tatlım sağol önerilerin için proxeed plusu kestim. dediğin gibi her şey sıfırlanacak nasılsa hem ilaçta malum bayağı pahalı boşuna içmesinin anlamı yok yani. bizim doktor da eşime en az 1 hafta rapor veririm dedi. 16 şubat cumartesi ameliyat olacak bu durumda 1 hafta 25 şubat pazartesi işe başlar o bana da en azından çarşambaya kadar verirse 5 gün eşimin yanında olurum 5 güne de toparlanmış olur diye düşünüyorum canım bakalım eşime söyledim doktorla konuş diye gerekirse ben de konuşurum.
benimki de devlet sırrı gibi saklıyor kimseye söylenmiyor benim kayınvaldemler zaten başka şehirde yaşıyor gelseler 1 ayda gitmezler yani belki o yüzden söylemek istemiyo da olabilir ya da bilinsin istemiyo bilemiyorum artık erkekler bu konuda daha hassas biz alıştık artık hani bebek yok mu yapın artık sorularına da onların daha zorlarına gidiyo sanırım. işyerine bile nasıl söyleyeceğim diyo müdürü de bayan yanii ben de ayrıntı verme ameliyat olcam de geç dedim ama bakalım ne yapacak rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tatlım kocişler de tez zamanda şifa bulsun inşallahh
amin emhacımm inşallah bebeklerimiz tutunr bizlere dua edn ne olur...takviyelere şimdiden başla cnm hiç zaman kaybetme...önce keçiboynuzu sonra incir kürü yapmanı tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?