Kızlar adet tarihlerimizide yazsak güzel olmaz mı
13 veya 14 şubat :)))
son günüm Alalhım inşallah bende hamiş oalrak yazılırım o listeye..
Alalhım dualarımızı kabul et...
ADET OLMAK İSTEMEYENLER :)
---------------- AMELİYAT TARİHİ........................ADET TARİHİ
nisann83.............11 eylül 2012---------------------14 şubat
Ozlem_Ahmet.......21 Ocak 2012---------------------21 şubat
Akmelek .............5 kasım 2012----------------------27 şubat
aysgl..................18 ocak 2012----------------------27 şubat
selam kızlar nasılsınız bakalım
benim eşimde 3 haziran 2012 tarihinde çift taraflı ameliyat oldu
maalesef degerlerimizde bi artış olmadı
sürekli duydugum kürler uyguladım
son 3 aydır hiç birşey yapmıyordum
şubat-martta tüp bebek denicez
bu ay proxeed plus kullandı eşim tüp bebege kadar biraz daha artsın diye
şansımız biraz daha artar en azından düşüncesiyle
zeytin yagında bekletilmiş kuru incir her sabah 1 tane yedi
keçi boynuzu kürü yaptım bu ay
adetim 3 gün gecikti kızlarr
zaman geçmiyor sanki
adet olacakmışım gibi sancılarım da var
bu arada adetim bu kadar gecikmezdi
inşallahh hamileyimdirr Rabbim hepimize nasip etsinn
beklemek çok zorrrrrrrr
yarın gidip kandan baktıracam inşallahh mutlu haberle gelirimm
aglamak istemiyorum artıkk:2::2:
canım öyle ama herkes sessiz sedasız kendiliğinden bebek sahibi oluyor biz ilaçlar, iğneler, hormonlar, jeller, haplar "normal yoldan olmadı onların " diye reklam olmamaız da cabası. hala öyle 1 ülkede yaşıyoruz ki insanlar tüp bebeğe "başkasının spermlerini felan karıştırmasınlar" gözüyle bakıyor. zor bir süreç rabbim sabır versin hepimize. ben de kan tahlillerimi yenileyeceğim. stres fsh felan yükselecek diye korkuyorum. baktırayım bir.
cnm hamile olduğunu oğrendiğin an bu zor gunler aklına bile gelmeyecek. bizde herkese sormasınlar artık diye bebek düşünmüyoruz diyorduk. şimdi süpriz olmuş gibi soyleyeceğiz. eminim bir cok kişide bizim için vay be diyecektir:) yani kimse kimsenin ne yasadığını bilmiyor. herkesin baska başka dertleri var. Allah çaresiz bırakmasın hiçbirimizi..
canım ben de düşünmüyoz diyorum ama sorulardan kurtulamıyorum maalesef. insanlar 1 süre sonra artık inanmaz bakışlar sergilemeye başlıyorlar. ben 30 yaşındayım eşim 36 fazla geç kalmadan düşünün demeye başlıyorlar. sizin yaşlar gençse tabi soruları geciştirme şansınız daha yüksek. hatta geçen eşime 40 yaşında mı baba olacaksın demiş 1 arkadaşıinsanlar düşüncesiz ne yapacaksın
bu arada bugün adetin 3. günü hormon testlerimi tekrarlatayım dedim en son kasımda yaptırmıştım fsh ım yükselmiş doktor strestendir stres yapma dedi ama gel de yapma nasıl yapmayacaksın... cumartesi günü şu ameliyatı atlatalım da allahın izniyle....
en eski benim heralde aranızda ameliyat tarihi olarak.15 mart 2012.beni de eklerseniz sevinirim
slm kızlar ....
yazdıklarınızı okudum 3 gündür falan girmiyodum ancak toparlayabildim kendimi...
gercekten o insanların sorguları ah ahhh insana sitrese sokan onlar zaten sizene kardesim sizene ister cocuk yaparım ister yapmam..
tasası millete düşüyor nedense...cok zor cokk..yüce rabbim yardımcımız olsun...kimseyi evlatsız kucakları bos bırakmasın...
ben burada bazı arkadaslardan okuyorum düşünmediği ay hamile kalanlar var...bişey sorucam hiç düşünmeyen varmı
adet olcammı olmıcammı...acaba bu ay tuttumu tutmadımı...bunları düşünmeyen varmı...ben asla yani nasıl diyeyim düşünmeden gecirdiğim 1 saatim bile yoktur...
hep aklımda kafamdan atamıyorum kızlar bana bi yardım edin ve bende biliyorumki bu sitresle bu kadar düşünmeyle hamile kalamıycamı..ama olmuyor atamıyorum NE YAPAYIM BEN bir akıl verin neolur.....
canım al bendende de o kadar bende senin gibi sürekli düşünüyorum bide çalışmıyorum akşama kadar evde tek başıma bunları düşünüp kendi kendimi yiyorum hiç bir yerede gitmiyorum ancak hafta sonu çıkarsam... oda eşimin zoruyla tabibazen dediğn gibi öle insanlarla karşılaşıyorum ki öle canımı acıtan laf söylüyorlarki allahım içimde resmen bi kıyamet kopuyor aç ağzını içinden geleni herşeyi söyle diyor bi ses ama tutuyorum kendimi.ama bir gün birgün onların beklediği bile bile benim canımı acıtnak için sordukları ve söyledikleri her şeye tokat gibi cevap vereceğim inş bana yalandan yere acırmış gibi yapmaları çok sinirimi bozuyor ki allaha hamd olsun acınacak halde de değilim işte böle arkadaşım daha neler neler var içimde ama boşver.... allah dualarımızı kabul etsin inş hepimizin :)
cnm insanlar her zaman konuşuyorlar, ne zaman evleneceksin? ne zaman cocuk sahibi olacaksın?.. bende 29 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. ama "hayır, düşünmüyoruz" demem yeterli oldu hep. henüz sen 7 aylık evlisin. " evliliğimin kışını baharını yaşayayım ilk once, sonra neden olmasın tabi ki" de geç bence, haddini aşanlara da haddini bildir tabi sinirlenmeden, ben hemen lafı soranın kendisine getirir baska bişi sorardım. herkesin hayatında eksik olan bişiler vardır. art niyet hissedersem inan ben daha fazla canını acıtırdım. bu yuzden kimsenin seni uzmesine izin verme, kahkahalarla cevap verstres yok, en güzel gunlerini boyle geçirme tamam mı cnm benim.
canım bizimde 1 seneyi gecti ameliyat olalı sizde bir degişiklik varmı öncesi ve sonrası nasıl anlatırmısın...bizim cok fazla artıs olmadıda..
arkadaşlar iyi akşamlar bu varikosel nedir nasıl teşhis konulur ve sadece ameliyat mıdır tedavi şekli açıklar mısınız
ameliyat öncesi sayı 2 milyon,morfoloji sıfır hız,ileri tam hareketli %11 ameliyattan sonra ki 4.ayda sayı,14 milyon morfoloji%4 hız,ileri tam hareketli %14.ameliyattan sonra ki 8.ayda ise sayı 44 milyon,morfoloji %5 hız,ileri tam hareketli %26.biz ameliyattan 1 hafta 10 gün içinde takviyelere başladık.omega-3 çinko,evicap 400,argınmax-man,son 3-4 aydır da ibrahim saraçoğlu'nun sitesinden aldığımız organik keçi boynuzu pekmezi kullandık cnm.sormak istediğin bir şey olursa sor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?