Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

limoncellom slm canımm bende sizi özledim ya ..ama durumuma gelince al bendende o kadar ne yazmaya ne okumaya dermanım var psikolojim çok bozuldu benim... inş bugünleride atlatırız en kısa zamanda inan benimde hep aklımdasınız ama bu yorgunluğum herşeye mani sosyal hayatım bile yok şu an limoncellom allah seninde yardımcın olsun ne diyim..benimde hep dualarımdsınız kızlarr sabır her kapının anahtarı inanın dua edin ve bekleyin rabbim sizde sırasıyla mucizesini yollayacaktır hepinizi hasretle öpüyorumm..sevgilerle...

düşünmeyen ben varım canımm
bu ayy hiç düşünmedimm çünkü adet olunca tüp bebege başlıcaktım
hamile kalma şansım hiç yoktu doktora gittik ve bize böyle dedi dünya başıma yıkıldı sanki o an
o kadar rahatki ah şu doktorlar acımasızlar size bişey fayda etmez demesi hala kulagımda çınlıyor sesi
ama şükürler olsunnn Rabbim beklemedigim anda mucizemi verdi
inşallahhh sizlerinde olacak tek tekk sabır edinn bol bol dua edinn

canım sıralama yapar mısın ameliyat da sonra teker teker önce hangisini yaptın

sıralamayı yapayım canım
ameliyattan sonra doktor evicap verdi bize
ve başka bi ilaç vermedi
ilk 2 ay keçi boynuzu kürü yaptım
bunun yanında aktardan polen arısütü bal gingens karışımı aldım yemeklerden önce 1 kaşık yedi
ben evde balın içine fıstık fındık ceviz badem elime ne geçtiyse ezdim bala karıştırdım bi yemek kaşıgı yedi günde
3 ay sonra gittigimizde doktora sayıda pek fark yoktu ama ileri hızımız artmıştı
ondan sonra keçi boynuzunu yapmadım
arı sütü bal polen propolis aldık yemeklerden önce yedi
başka bişey yemedi
6 ay olmuştu doktora gittik
maalesef çok olumsuzdu
aşılamaya bile yetmez dedi
ota çöpe para vermeyin pahalı ilaç almayın
paranıza yazık olmaz dedi milyonda bir normal yolla olur dedi
hastaneden çıktık adet olunca hemen tüp bebege başlıcaktık
eşim dedi 1 ay daha bekliyelim
proxeed plus kullanayım dedi
ben küstüm yeterince bekledik 3-5 gün konuşmadım
eşim sipariş verdi getirdi
iyikide eşim bekleyelim dedi :)
öyle işte canım benimm 8. ayımızda hamile kaldım
yarın daha belli olacak
degerim artmış olur inşalalhhh
sevinemiyorum bile

Son düzenleme:

aminn canım sağol rabbim cümlemizin yardımcısı olsun keçiboynuzuna ben 1 ay önce bşladım zaten proxeed ile beraber veriyodum şimdi ameliyat olcak diye proxeedi kestim malum o biraz pahalı 1 de ameliyat ile değerler 0lanacak nasılsa şu an içmesinin manası olmaz diye düşündüm ameliyat sonrası yeniden başlayacağım proxeed plus a. ben de her üb ceviz fındık badem kuru meyveler küçük 1 kase yediriyorum eşime bakalım inşallah faydası olur canım yaa bizim aslında eylül ayında çıkmıştı o varikosel ama o zaman değerleri iyidi sayı 32 milyon hareket %60 idi ondan ameliyat olmadı ama eylülden beri olmayınca yine gittik 1 baktık değerler düşmüş doktor ilerlemiş demek ki ve ilerlemeye devam edebilir dedi haydi 1. çocuk 1 şekilde oldu 2. istediğinizde bu varikosel daha da ilerlemiş olacak daha çok sıkıntı yaratır size deyince biz de hemen ameliyat kararı aldık bakalım hakkımızda hayılısı canım rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

yok ben ağlamıyorum zaten tatlım eşimde üzülmüyor ama kimseye söylemedik yine de erkeklik gururu yapıyor biraz çünkü baştan ben hep kendimde bişey var diye her ay doktordaydım düşün rahim filmi bile çekildim ki 1 yıl olmamaıştı daha yani tüplerim mi tıkalı acaba diye bir de ben biraz tez canlı bir insanım onun da etkisi var sonunda doktorum bana kendini didiklemekten vazgeç sen de 1 şey yok sağlıklı yumurtluyorsun gebelik oluşmuyorsa eşine 1 daha baktırın deyince anlaşıldı olay.

bizim ameliyat mikrocerrahi olacak doktor mikroskop altında yapacağım dedi sizlerin de öyle mi olmuştu kızlar? en iyi yöntem oymuş heralde

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim düşünüp cevap vermen bile yeter allah razı olsun duaların kabul olsun canım benim inş...

rica ederim tatlım ne demek allah senden de razı olsun ben farklılar diye biliyorum hatta ben doktor sitesinde kaan aydos meşhur ürolog eşimin değerlerini felan yazmıştım da o da cevapta değerler normal olmuyorsa başka yönden incelemek lazım dna hsara testi yapalım demişti de biz ankarada değiliz o doktor oradaymış burda başka doktora gittikte ordan biliyorum bu dna hasar testini.

arkadaşlar eşime incir kurusu aldım onu nasıl vereyim ve ne şekilde siz nasıl veriyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler :))

proxeed plusu ameliyattan hemen sonra verme canım
doktor bize 1 ay bekleyin öyle kullanın demişti
ama biz almamıştık o zaman
erkenden rahim filmi çektirmişsin canım yaa
yaşın kaç bu arada

arkadaşlar eşime incir kurusu aldım onu nasıl vereyim ve ne şekilde siz nasıl veriyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler :))

kavonoza kuru incirleri koy üstüne zeytin yagı dök canım
hergün aç karnına 1 tane yesin

benim bu ay 2. asılamam yapılacak tedaviye basladım tekrar.ama unutamıyorum illa gün bekliyorum
oldummu olmıycammı diye düşün dur...bitmek tükenmek bilmeyen bir bekleyiş içerisinde oluyosun mecburen.
dua etmezmiyim hep dua agzımdan hiç eksik olmayan sey o zaten..
cünkü yapacak baska hiç birseyim cabamı göstermeye calısıyorum elimden geldiğince gerisi rabbimin takdiri...
bu arada senin adına cok sevindim ne kadar güzel beklemediğin anda gelivermiş bebişin
beni mucizeler bulmaz zaten arkadasım...

biliyormusun canı aynı senin gibiydim
kendimi sende gördümmm
mucize beni bulmaz derdim hepp
Rabbimm nasip etti iştee
eşin ameliyat olalı ne kadar süre oldu canımm?????

hepsinin üzerine birden mi dökeyim zeytin yağını canım yoksa sadece akşamdan yiyeceği kadar mı hazırlayayım ??? :)) ve ne kadar dökeyim canım benim.

canım ben 250 gramlık küçük kavonozlar oluyor yaa onun içine zaten 7-8 tane sıgıyordu üzerini geçecek şekilde zeytin yagı doldur kapagına kadar yani içindeki bitince incirler yagın içine kuru incir at aynı şekilde sürekli o yagı kullanbilirsin

proxeed plusu ameliyattan hemen sonra verme canım
doktor bize 1 ay bekleyin öyle kullanın demişti
ama biz almamıştık o zaman
erkenden rahim filmi çektirmişsin canım yaa
yaşın kaç bu arada

evet tatlım dedim ya tez canlı 1 insanım diye istediğim bişey hemen olsun istiyorum olmayınca da sinirleniyorum öyle 1 yapım var. olmadıkça ben hep kendimde aradım hormon tahlilleri, yumurtlama takibi felan yaptırdım oladı sonra film çektirdim işte tüpler açık onda da sorun yok sonra klomen çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı ondan sonra eşimin tahlili yeniledik o zaman çıktı herşey...yaşım 30 canım eşim de 36 yaşında o yüzden geç kalmamamız lazım daha fazla ilk çocuğu 33e kadar doğurun diyo doktorlar.

biliyormusun canı aynı senin gibiydim
kendimi sende gördümmm
mucize beni bulmaz derdim hepp
Rabbimm nasip etti iştee
eşin ameliyat olalı ne kadar süre oldu canımm?????

31 ocak 2012 de oldu 1 seneyi gecti.. gerci biraz hızda yükselme olmus sayıda ve morfolojide hiç bir problem yok ama olmuyor işte...

canım tam olarak anlamadım ama çook sağol tatlım allah razı olsun sana son bi sorum olacak zeytinyağını nerden alayım marketlerde satılan zeytinyağını tavsiye edrmisin emin olamıyorum onlarda da :)

canım tam olarak anlamadım ama çook sağol tatlım allah razı olsun sana son bi sorum olacak zeytinyağını nerden alayım marketlerde satılan zeytinyağını tavsiye edrmisin emin olamıyorum onlarda da :)

kızz nasıl anlamadınn bak şimdi canım
kavonozun içine kuru incirleri koy incirin üstüne zeytin yagını doldur kavonozu
hergün sabah aç karnına 1 tane yesin
kavanozda incir bitince kavonozun içine tekrardan incir at canım
anlamışsındır umarım bu sefer
valla tatlım ben marketten komili zeytin yagı almıştım

31 ocak 2012 de oldu 1 seneyi gecti.. Gerci biraz hızda yükselme olmus sayıda ve morfolojide hiç bir problem yok ama olmuyor işte...

canım 1 seneyi geçtiyse aşılama falan denemeye başlayın bence.çünkü ameliyattan sonra 1 yıl bekleyin olmazsa aşılama tüp bebege karar verin diyorlar

HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM TEZ ZAMANDA BEBEGİNİZ OLACAK İNŞALLAHH Bİ EŞİN AMELİYATINI OLSUN O ZAMAN HERŞEY DÜZELECEK SADECE BİRAZ ZAMAN VE SABIR SONRA GELSİN BEBECİK

onlyız,ven-har,neva7,limoncella,özlem-ahmet adını sayamadığım aramıza yeni katılan arkadaşlar nasılsınız?allaha şükür ben iyiyim bebeğim 2aylık oldu çok şükür kalp atışlarını duyduk,ama düşük tehlikem devam ediyor,2aksam önce acile gittik serum taktılar hiç birsey yiyemiyor içemiyordum ,suyu sütü dahi istifta eder oldum yatıyorum sürekli 1ay oldu ama allahım sağlık versin bugünleri atlatıcaz inş.nete giremiyorum ama hep dua ediyorum diğer arkadaşlar içinde, özledim sizleri ama çok bitkin düşüyorum ,kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum

cnm ALLAH yardımcın olsun.ne güzel duymuşsunuz kalp atışlarını.dua et ve dinlen bol bol.geçecek sıkıntılı anlar çok güzel günler geçireceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…