Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ameliyatın senesi dolmadan aşılama denemeyi düşünmüyoruz biz cnm.mart 14 te doluyor senesi.eğer gebelik olmazsa mayıs gibi sırf aklımda kalmasın diye (çünki sperm morfoloji sorununda aşılamanın pek tutacağından ümidim yok)aşılama düşünüyorum.olmazsa yazın tüp bebek.inşallah hiç birine gerek kalmaz.yarın da ilk kez yumurta takibi için dr gidicem.adetlerimf felan düzenli hormonsal bi sıkıntımda yok ama bakalım neler diyecek dr.

Son düzenleme:

canım hadi inşallah bi haber daha alalım da içimiz açılsın

allah yardımcın olsun canım aşığı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz benim yasın genc 21 e yeni grdm ama esimin yası 30 bzmde cevremzdekiler yapın deyip duruo bde tek erkek kaynana kayınpederde yaslılar görmek istiolar haliyle nabalım duadan başka care yok iyi olmus ama erkenden gttmişsiniz dra ...

bende senşn gibi bide bilgisayar bası olduğum için hep takılıom hep aklımda

Listemizin Son Hali

betoka .................31 ocak 2012

mutluluk84……........ Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

ven_har.................14 mart 2012

shsnm……............….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013

esraaaaa………..........8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

suveyma…….........….15 Haziran 2012……….

kardiyol.................. haziran 2012....

gece_yolculuğu……....10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...

nisann83…….............11 Eylül 2012 ……

ssseeellliii ……...........12 eylül 2012.....

Onlyliz………..............12Eylül 2012--Ocak 2013 ..sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 .3. derece varikosel

ayseem…..….............29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…..........1Ekim 2012……..

poyrazmeltem…….......20 Ekim 2012--Ocak 2013.sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva ………….............30 Ekim 2012--Ocak 2013..........

akmelek……….............5 Kasım 2012…………

limoncello…….............20 Kasım 2012--ocak 2013.....

fd_dilek………..............5 Ocak 2013………….

cdursun……….............14 Ocak 2013………

cemrem29……........... 17 Ocak 2013

aysgl_42............……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…...........21 Ocak 2013…..

mehel………..............…30 Ocak 2013

emha....................... 30 ocak 2013

nazarboncuk35.......... 16 şubat 2013

canım arkadaşlarım bi sorum olacaktı spermde dna testi ile genetik test aynı şeymi oluyor ikiside embriyo ya mı yapılıyor eğer biliyorsanız bu konu hakkında bilgi verirmisiniz bi zahmet şimdiden teşekkür edrim :)

öyle canım doktorlar 1 yıl bekleyin diyor ama ben hiç inanmıyorum çünkü 6 ayda gebelik elde etme şansı %75 imiş 1 yılda da %85 tabii hiç bir problem yoksa...6 ay deneyip olmayınca ben var bişeyler deyip doktorların yolunu tuttum ve böylece de erken teşhis edilmiş oldu. yoksa boşu boşuna 1 yıl bekleyecektik. genelde de tez canlı 1 insanımdır zaten bu durumda faydasını gördüm

canım tam emin olmamakla birlikte ikisi aynı şey değil diye biliyorum. genetik test düşük yapanlara ya da tüp bebek denemeleri tutmayanlara yapılıyor sanırım. sperm dna testi iste gebelik oluşmazsa neden diye spermiyogramın 1 üst araştırması gibi bişey sanırım.

kızlar özledım sizi neler yapıonuz onlyz nasıl gıdıyor hamılelık arkadaşım ıyımısın?
ben çok fazla nete bakamıyorum zor gunler geçiriyorum yatıyorum süreklı uyuyorum mıde bulantısı yanma ağrı
ne ararsan var ama olsun ben hepsini çekmeye razıyım tek dert bunlar olsun geçicek nasılsa:))
unuttum sanmayın sakın valla hergun bıkere açıp bakıyorum ama hiç dermanım yok oturup yazmaya..
kızmayın bana olurmu hepiniz için dua edıyorum laf olsun dıye değil gereçkten yapıyorum yasın okudum dun hepinizi geçirdim içimden inşallh sizlrinde güzel haberlerinizi alıcaz..sabırsızlıkla beklıyoruz.sevgiler..

canım çok teşekkür ederim düşünüp cevap vermen bile yeter allah razı olsun duaların kabul olsun canım benim inş...

kızlar ben geldiiiimmm
hamileymişimm inanamıyorum halaa
eşim ameliyat olalı 8 ay oldu
ve aralık ayında doktora gittigimizde normal yolla binde 1 normal yolla olur demişti
zaman kaybetmeyin demişti bize
ama Rabbim dileyince herşey oluyor arkadaşlar
eşimin degeri aşılamaya dahil tutmuyordu
5 milyondu sperm sayımız
%56 ileri hızlıydı
morfolojide iyiydi
tek sorunumuz sayıydı
ALLAHIN İZNİYLEEE SİZLERDE HAMİŞ KALACAKSINIZ UMUDUNUZU YİTİRMEYİN
KAN DEGERİM BİRAZ DÜŞÜK ÇIKTI KISLAR CUMA GÜNÜ TEKRAR GİDECEM
DUALARINIZDA BENİDE BULUNDURUN DEGERİM ARTSINN
BEKLEMEK ÇOKK ZORRR
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNN

Son düzenleme:

gözün aydın cnm allah sağlığıyla versin kucağına inşallah tebrik ederim

Son düzenleme:
gözün aydın cnm allah sağlığıyla versin kucağına inşallah tebrik ederim

saol canım benim ama sevinemiyorum hala cuma günü tam anlamıyla ögrenmiş olacaz deger artarsa..
Rabbim sizlerede nasip etsinn tez zamanda inşallahh

Son düzenleme:

ayyy canım çook sevindim hayırlısı ile cuma günüde güzel sonuçlar alırsın inş rabbim tamamına erdirsin yüzünü güldürsün bizler içinde dua et çook çook sevindim hergün hamiş haberi alıyoruz inş bi gün bende veririm allahım inş :)

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız? yeni hamişimiz var bakıyorum da,su çok sevindim ,inşallah değerin artar canım.topiğimizi özledim ya,diğer topikte pek kaynaşamadım daha,inşallah sizler de aramıza katılırsınız canlarım,dualarım sizlerle

hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlarrr
Rabbimm hepinize tattıracak bu duyguyu
ama sadece sabır edin umudunuzu hiç yitirmeyin
bu ay adet olunca tüp bebek tedavisine başlıcaktık doktor hastane herşey hazırdı
Rabbimin büyüklügü işte mucizemi bana verdi şükürler olsun
eşim proxeed plus kullandı kızlar tavsiye ederim hepinize
1 ay bile olmadı kullanmaya başlayalı ve sonuç aldık şükürler olsun
arştırın sizlerde kullanın derim
zeytin yagında bekletilmiş kuru incir sabah aç karnına yedi
keçi boynuzu kürü yaptım
çok zor degil kızlarr sizlerde deneyinn inşallahh faydasını görürsünüz
ama proxeed plusu kesinlikle tavsiye ederim
fiyatı biraz pahalı 1 kutu 15 gün gidiyor ayda 2 kutu
ama deger bence kızlarr aklınızda bulunsun benim uyguladıklarımm
dualarım sizinle ALLAHA EMANET OLUN İYİ AKŞAMLAR

Son düzenleme:

canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahh...
zaten sayıdan daha önemli ileri hızlı hareket canım bizim sayı 25 milyon ama hareket %32 o yüzden olmuyor rabbim bizim de yüzümüze güler inşallahh darısı başımıza proxeed ben de veriyodum şimdi eşim ameliyat olacak o yüzden kestim ameliyat sonrası devam edeceğim ben de

Son düzenleme:

Allah razı olsun senden canım arkadaşım burada birbirimizi görmemiş olsak da cok iyi anlıoruz baskası olsa önemsemez ben kaldım onlar düşünsün der çok sağol rabbim senide bebeğine sağ salim kavuştursun öptüm meleğini :)

canım sıralama yapar mısın ameliyat da sonra teker teker önce hangisini yaptın

ameliyatı kesinlikle olsun ameliyattan sonra 1 yıl içinde hamile kalacaksın inşallahh
ameliyattan sonra keçi boynuzu kürünü yap canım
bak bizim ameliyattan önce ileri hız % 4 tü
ameliyattan sonra 2 ay keçi boynuzu kürü yaptım ve
%56 ya çıktı maşallahh
keçi boynuzu kürü ileri hıza çok iyi geliyor
aklında bulunsunn
şimdiden geçmiş olsunn herşey yoluna girecek Allahın izniyle
sizde yeni evlisiniz canım takma kafaya
bizde 7 aylık evliyken eşim ameliyat olmuştu erken teşhis çok öznemlii
bak sizde ne güzel erkenden ögrenmişsiniz
saglıcakla kal canımm üzülme hiç eşine destek ol zor günler çünkü
yanında aglama sakın eşin kendini suçlu hisseder
morale ihtiyaçları var
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…