Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım 1 seneyi geçtiyse aşılama falan denemeye başlayın bence.çünkü ameliyattan sonra 1 yıl bekleyin olmazsa aşılama tüp bebege karar verin diyorlar

benim bu ay 2. aşılamam olacak zaten canım cok oldu biz baslayalı aşılamalar bile tutmuyo..zaten 3 aşılamadan sonra tüp bebege gecicem hemen...

esraammm bende özledimm sizlerii ama bende iyi değilimm hiç birşey yapamıyorum aynen dediğin gibi su içsem süt içsem istifra eder oldum hep yatıyroum karnım hep ağrıyor bitmeyen adet ağrısı gibi belim kopuyor sankii bu günlerde gececek inşallah bende nete çok giremiyorum halsizlikten sende kendine dikkat et cnm dinlen bol bol allah yardımcımız olsun arkadaşımm...

yumurta takibi için dr a gittim çarşamba günü.benden bazı testler istedi.a.s.a,h.o.m.a birde hsg.önce ki aylar adetin 3.günü yaptırdığım testleri kbl etti istemedi tekrar.pko değilsin ama sanki yavaş yavaş ona doğru gidiş var gibi dedi.lh değerim fsh den az cık yüksekmiş.daha az olması lazımmış.ama bu ara kilo aldıysan ondan da yükselmiş olabilir dedi ki evet aldım yani.zayıfla dedi bana :2:neyse yumrutalık rezervlerin iyi dedi,adetin 4.günü olmasına rağmen boyutlarıda iyi dedi.eşimin sperm testlerinede baktı bu bir çok üroloğun normal kbl edeceği değerler dedi.bana bazı şeyler sordu adetler düzenlimi smeaar testi yaptın mı kaç günde bir adet oluyosun vs gibi bende şak şak hepsini fazlasıyla cvplayınca bana ne güzel takip ediyosun kendini dedi.A.S.A ve H.O.M.A testlerini yaptırdım özelde.devlette yapmıyolarmış.ctesi alıcam sonuçları.daha önce yaptıran varmı bu testleri aranızda.hsg içinde gün aldıma ama çeken kişi erk olunca birde devlet olmasına rağmen taşeron firma olduğu için sanırım malzemelerle felan 90-100 ü buluyodu anestezisiz tabi kaldı şimdilik hsg..diğer testleride ctesi alıcam.a.s.a testi anti sperm alerji testiymiş yani vucut spermi kbl etmeyebiliyomuş.ona bakılıyomuş bu testle.diğeride insülin direnci testi.adetin 11.günü gel bakalım tekrar yumurtalara dedi.

kızlarrrr yarın büyük gün eşim ameliyat olacak bikaç gün belki yazamam zaten yarın akşam hastanede kalacağız büyük ihtimal doktor öyle demişti pazar taburcu oluruz dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun...

allah bu günümüzü aratmasın inşallah kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana :18:

kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana :18:

canım hiç üzülme rahim ağzı yarası kötü bir şey değil ki. yarayı yakıyorlar veya donduruyorlar ve geçiyor bişey kalmıyor canım üzme kendine boşuna. smear istemesi normal onu hep istiyolar zaten telaşa kapılma hemen. daha önce muayene olmamaış mıydın hiç muayenede görünür çünkü yara varsa...

oldum cnm hemde kac kere uyuzlar ilgilenmediler ki dogru düzgün yasın küçük dediler yolladılar alltan baktılar hc demediler bde ka.ç paralar döktüm bu 20 liraaydı ve hemen anladı

merhaba kızlar..
benim eşimde 12 haziran 2012 de ameliyat oldu..19 aydır evliyiz hiç korunmadık ama hiç gebelik oluşmadı eşim doktora 2 ay önce gitmişti sayı 35 milyon ileri hareket yüzde 16ydı.bugün tekrar gitti ve şok olduk.sayı 32 milyona ileri hareket ise yüzde 2 ye düşmüş..hiç bu kadar düşük olmamıştı.. bir sürü ilaç verdi doktor en erken 3 ayda etki edermiş.5 ay içinde yükselmezse aşılama veya tüp bebek dedi..eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk.. Rabbim en tez zamanda isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..

merhaba kızlar hepinize.sakın moralinizi bozmayın,en kısa zamanda sizin bebişleriniz de gelecek Allah'ın izniyle.bugün ben doktora gittim kızlar,mercimeğin kalp atışlarını duydum çok şükür,şuanda herşey yolunda,inşallah kucağımıza da almayı nasip eder Allah.Sizler de vereceksiniz güzel haberleri inşallah,dua ediyorum sizler için.şimdilik hoşçakalın

Listemizin Son Hali

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

ven_har...........14 mart 2012

shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013

esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

karabiber89....12 haziran 2012........

suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

ssseeellliii ……...12 eylül 2012.....

Onlyliz………...12Eylül 2012………Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........

akmelek………5 Kasım 2012…………

limoncello…….20 Kasım 2012…….ocak 2013.....

fd_dilek………..5 Ocak 2013………….

cdursun……….14 Ocak 2013………

cemrem29……. 17 Ocak 2013

aysgl_42……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..

mehel…………30 Ocak 2013

emha.......... 30 ocak 2013

nazarboncuk35.......... 16 şubat 2013

oldum cnm hemde kac kere uyuzlar ilgilenmediler ki dogru düzgün yasın küçük dediler yolladılar alltan baktılar hc demediler bde ka.ç paralar döktüm bu 20 liraaydı ve hemen anladı

canım üzme kendini tedavisi olan bişey bu yara en son yöntem sanırım donduruluyor rabbim şifa versin dondurulur geçer gider hiç korkma canım.

merhaba arkadaşlar.inşallah tez zamanda muratlarımıza ulaşırız.benim eşim de 4 şubat 2013 de ameliyat oldu.listeye beni de ekler misiniz.
şimdi kendimi hamileliğe daha yakın hissediyorum.Tabi allahın bileceği iş ama en azından biz kendi üzerimize düşeni yaptık.Gerisi Allaha kalmış
herkese iyi akşamlar

kızlar bir önerim olacak belki sizde görmüş olabilirsiniz ama sizinle paylasmak istedim...
dün k.k da dolasırken bi sayfa dikkatimi cekti ve okudum bu sayfanın adı ''belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben böyle kaldım''
adındaki topikteki yazılanları okuyun...ben okudum ve aksam cok rahat bir uyku uyudum benim cok aklıma yattı.. bu ayki asılamam tutmazsa eger kesinlikle deniycem..simdi artık aşılamayı sadece olursa olur diye düşünüyorum..
bu ugurda yapmadıgımız sey kalmadı kızlar bence denenebilir..kuzenim eczacı ve onun bile aklına yattı bi nevi diyor kendi kendine yaptıgın aşılama..
umarım faydasını görürüz ve bizede umut olur insallah..

benim bu ay 2. aşılamam olacak zaten canım cok oldu biz baslayalı aşılamalar bile tutmuyo..zaten 3 aşılamadan sonra tüp bebege gecicem hemen...

inşallahh tutar canım aşılamaada tüp bebege gerek kalmaz
sizin degerleriniz nasıl canım ?

Eşim önümüzdeki hafta sperm testi yaptıracak sonunda.. bu ayda adet oldumm morali çok bozuldu . amaa artık 5. ay oldu ,,, 3. ayda yaptırması gereken test i salladı durduu.. şükürler olsun yapmaya ikna oldu. Allahım hayırlısı ile inşalalh iyi sonuçlar çıkar...

merhaba arkadaşlar,
dun dr. kontrolum vardı. 9 haftalık oldu bile bebeğim. Allaha çok şükür herşey yolunda, bi sıkıntımda yok, halsizlik oluo haliyle.. sanki iş yoğunluğumda bebeği oğrendiğimden beri azaldı, belki de ben eskisi kadar stres yapmıyorum :) müdürüme de soyledim hamile olduğumu, cok olumlu karşıladı, hamilelik süresince rahat edebilmem için bazı işlerimi diğer arkadaslara paylaştıracak. bu sıkıntılı bekleyişten sonra herşeyin değerini daha iyi biliyoruz. dilerim en yakın zamanda sizlerinde guzel haberlerini alırız ve kendimize yeni bir topik açarız. ne dersin onlyliz? :))

cnm inşallah değerleriniz artış gosterir, bu da size moral olur.

cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar
uzun süredir yazamıyordum ama hep takipteydim......
dün doktor kontorlümüz vardı bebişin kalp atışlarını dinlicez diye koşa koşa gittik ama kötü haberi aldık boş gebelik %99 dedi ama yine bi umut haftaya kadar bekleyelim belki bi muzice olur diye olmazsa kürtajla alacaklar ( üzüleyimmi şaşırayımmı ne yapayım bilemedim daha çok korkuyorum dualarım her zaman sizinleydi lütfen sizden benden dualarınızı esirgemeyin inşallah hayırlısıyla muzice olur ama kısmet hakkımızda hayırlısı diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…