canım 1 seneyi geçtiyse aşılama falan denemeye başlayın bence.çünkü ameliyattan sonra 1 yıl bekleyin olmazsa aşılama tüp bebege karar verin diyorlar
onlyız,ven-har,neva7,limoncella,özlem-ahmet adını sayamadığım aramıza yeni katılan arkadaşlar nasılsınız?allaha şükür ben iyiyim bebeğim 2aylık oldu çok şükür kalp atışlarını duyduk,ama düşük tehlikem devam ediyor,2aksam önce acile gittik serum taktılar hiç birsey yiyemiyor içemiyordum ,suyu sütü dahi istifta eder oldum yatıyorum sürekli 1ay oldu ama allahım sağlık versin bugünleri atlatıcaz inş.nete giremiyorum ama hep dua ediyorum diğer arkadaşlar içinde, özledim sizleri ama çok bitkin düşüyorum ,kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum
kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana :18:
kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana :18:
canım hiç üzülme rahim ağzı yarası kötü bir şey değil ki. yarayı yakıyorlar veya donduruyorlar ve geçiyor bişey kalmıyor canım üzme kendine boşuna. smear istemesi normal onu hep istiyolar zaten telaşa kapılma hemen. daha önce muayene olmamaış mıydın hiç muayenede görünür çünkü yara varsa...
oldum cnm hemde kac kere uyuzlar ilgilenmediler ki dogru düzgün yasın küçük dediler yolladılar alltan baktılar hc demediler bde ka.ç paralar döktüm bu 20 liraaydı ve hemen anladı
benim bu ay 2. aşılamam olacak zaten canım cok oldu biz baslayalı aşılamalar bile tutmuyo..zaten 3 aşılamadan sonra tüp bebege gecicem hemen...
Eşim önümüzdeki hafta sperm testi yaptıracak sonunda.. bu ayda adet oldumm morali çok bozuldu . amaa artık 5. ay oldu ,,, 3. ayda yaptırması gereken test i salladı durduu..şükürler olsun yapmaya ikna oldu. Allahım hayırlısı ile inşalalh iyi sonuçlar çıkar...
kızlar ben geldiiiimmm
hamileymişimm inanamıyorum halaa
eşim ameliyat olalı 8 ay oldu
ve aralık ayında doktora gittigimizde normal yolla binde 1 normal yolla olur demişti
zaman kaybetmeyin demişti bize
ama Rabbim dileyince herşey oluyor arkadaşlar
eşimin degeri aşılamaya dahil tutmuyordu
5 milyondu sperm sayımız
%56 ileri hızlıydı
morfolojide iyiydi
tek sorunumuz sayıydı
ALLAHIN İZNİYLEEE SİZLERDE HAMİŞ KALACAKSINIZ UMUDUNUZU YİTİRMEYİN
KAN DEGERİM BİRAZ DÜŞÜK ÇIKTI KISLAR CUMA GÜNÜ TEKRAR GİDECEM
DUALARINIZDA BENİDE BULUNDURUN DEGERİM ARTSINN
BEKLEMEK ÇOKK ZORRR
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?