Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım inşallah ama doktorum yara için dondurma yada yakma gibi bi işlem yapmıcanı kistede ilaç vermiceni söledi bende ondan üzgününm bana tek dedği adetin 2. günü gel

Kızlarr hepinizee günaydınn bugün birazdaha iyiym allaha şükür..kendimi iyi hissetmişken hemen yazayım dedim hep yatıyorum diğer zamanlar gün içersinde kendimi iyi hissettiğim çok az oluyor allahım herkese güç versin ağrılar zormuş...yazdıklarınızı ara ara okuyorum yine kırmızılar gelmişş hiç üzülmeyin kızlar sizi çok iyi anlıyorum bende kendimi çok kötü hissederdim ama sonra aman önümüzdeki aylara ölüm yok ya ucunda der kendimi ve eşimi telkin ederdim halbuki içten içe çok üzülüyordum aynı şekilde eşimde ama dediğim gbi sonuçta birgün olucak diye düşünün kızlar hiç yılmayın sakın ümitsizliğe düşmeyin ben adet olmayı beklerken hamile kaldığımı öğrendim kendimi rahat bırakmıştım o ay hatta sadece 2 kez ilişki olmuştu sizde öyle yapın lütfen beyninizi rahatlatın sıkmayın bırakın herşeyi akışına inanın ozaman daha güzel oluyor birde presedjeli aldınzmı merak ettimm .. bu arada sizleri çok özledim kızlar hep dualarımdasınız ne olur sizde bana dua edin şu zor günleri en iyi şekilde atlatayım..Allahım sizede en kısa zamanda yavrularına kavuştursun benim içimden bir his diyorki sıra akmelekte ve nisanda ne bilim öyle hissediyorum.. önümüzdeki ay inşalah güzel haberler gelir.. eşleri yeni ameliyat olan kızlarr lütfen sizde sabırlı olun daha çok yeniisiniz çünkü spermlerin iyileşme periyodu 3 ay bu süreden önce fazla birşey beklemeyin tabi belli olmaz ama hayalkırıklığı yaşamamanız için söylüyorum ben inanıyorum ki nisan ve mayıs aylarında sizlerdende güzel haberler gelicek inşallah topik hamişlerle dolucak sadece sabır ve dua kızlarım allahım hepinize güç versinn hepinizi çokkk ama çok öpüyorumm allaha emanet olun sevgilerimle...

canım kendine ve bebişe çok dikkat et tatlım bol bol dinlen yaa bu işler ne zormuş hamile kalmak bir sorun hamile kalınca ağrılar sızılar bulantılar...allaha emanet ol canım...

canım kendine ve bebişe çok dikkat et tatlım bol bol dinlen yaa bu işler ne zormuş hamile kalmak bir sorun hamile kalınca ağrılar sızılar bulantılar...allaha emanet ol canım...

çok saol canım benim valla sorma herşey zor ...bu hayat başlıbaşına zor değilmi zaten..sizde kendinize iyi bakın öpüyorum tatlım...

canımm öncelikle çookk geçmiş olsun. kist bendede vardı geçen sene ve adet ile gitmişti. adet olamıyorum demişsin ama dr.lar onun içinde bişiler yapıyorlar biliyorsun. kist doğum kontrol haplarıyla da geçiyor. yara da ablamda vardı ve oda tedavi oldu .. cnım Allah dermensız dert vermesin cnm.. Hiç bir zman ümitsizliğe kapılma . ben bu sitede topiklerde okadar çok mücizeler okudumkii, onları okudukça .Allah ol dediği zman oluyor gerisi hep bahane... Alalhtan şifa diliyorumm hepimiz için ... öpüyorum..

Canım benim erkenden gelip kaçmışsınn :) ama bu kadar bile yazını görmek beni çok sevindirdi...canım yat dinlen diyeceğim ama biraz bencillik yapmadanda edemeyeceğim :) Böyle bize iki kelime bile yazsan okadar seviniyorumkii anlatamam. seçtiğin kelimeler, cümleler okadar güzel huzur verici kii iyiikii varsın cnm.. Bu arada akmelek ve beni sıraya koymuşsun :) Nasıl mutlu oldum anlatamam :) Morfolojimiz düzelmemiş. o biraz moralimi bozuyor amaa.... !Hamilelerin hislerine çok güveniyorum :) Allahım ne verirse hayırlısını versin .. Dualarım tüm bebek isteyenlerle veee anne adayları ilee. canım kendine ve yiğenime çok iyi bakkk .. Öpüyorum kocaman

canımm hisler duygular karşılıklı bende sizlerden güzel haberler alınca seviniyorum birnizin morali bozuk olsun üzülüyorum ama ne yapacaksın arkadaşım herşey kısmet kader varsa çekecek çilemiz çekiyoruz ama sonra allah biizi mükafatlandırıyor sabırımızn ödünü veriyor o yüzden hep diyorum sabır ve inanç diye...sen kendini sıkma üzme morfoloji de çıkar zamanla bir tek spermcik yetiyor biliyorsun allah ol deyince oluyor bitanem herşeyin hayırlısı...sizde kendinize iyi bakınn bizde seni öpüyoruz teyzesi :)hoşçakal..

cnmmm sende olmasan biz naparız bilemiyorum iyiki varsın:))kırmızılar maalesef bu ayda geldiama napalım artık önümüzdeki aylara nasipse:))nisanla beni sıraya koymuşsun bende çok sevindim:)))inşallah içine doğmuştur cnm inşallah yoldadır bebişimiz az kalmıştır geliyordur:))allahım nerde bebek isteyen varsa hayırlı zamanda tez zamanda sağlıklı versin inşallahhhhhhhh aminnnn:)o güzel duyguların,dileklerin için çok teşekkür ederiz cnm.allahım sanada güç kuvvet versin.inşallah tez zamanda halsizliklerin biterde normal yaşamına dönersin cnmm.dualarımız seninleeee kendine ve bebişine çok iyi bak.bizleri unutma arada yaz olurmu...çok öptüm cnmmmm

çokkk tşk ederim akmelekcimm inşş en kısa zamanda dönerim normal hayatıma....sizz canınızı sıkmayınnn hem bu zamanlarda güzel kızlar yani çalışmalar ve merakla beklenen o büyük gün..bugünleri rahat bir dönem olarak düşünün hamiş olup doğurduktan sonra artık korunma başlayacak yani o bu seferde hamile kalma korkusu yaşayacağız yani tedirginlikler hiç bitmez bu hayatta..birazz akışınaa bırakmak en güzeli o yüzdennn..... sende kendine iyi bak canım hep aklımdasınızz sizi unuturmuyum hiçç bende çok ama çok öptüm:)güzel haberlerle buluşmak dileğiyle...

slm kızlar :)) hamile kalma çalışmalarından o kadar yorulmuştum ki, inşallah hamile kalırımda eşime doya doya naz yapar, küserim diodum. ya o gun bugunse diyip ovulasyon oncesi , ovulasyon donemi, ovulasyon sonrası.. inanın şimdi kardes kardes yatıyoruz, bebeğe bi zararı olmasın diye :) yani bugunlerinizinde değerini bilin:)) keske bilebilsek ne zaman hamile kalacağımızı, yani 2 ay sonra deseler o 2 ay gezer, eğleniriz. bilmeyince beklemek zor oluo tabi.. her ay böğüre böğüre ağlıodum adet olunca.. bi de biz 1 sene sonra farkettik varikoseli, erkenden oğrenenler gerçekten cok şanslı. şimdi sana soylemek kolay tabi diye dusuneceksiniz ama inanın imkansız hiçbirsey yok, Allah çaresiz dert vermesin.. evliliğinizin keyfini çıkartın, umarım peşi sıra devam eden hamile haberlerinizi tez zamanda alırız

kızlar bi sorum var acaba varikosel sebebiyle hamilelik bebklerin ölümüyle sonuçlanablir mi benim hamileliğim 3 aylkıktı ve bebeğim karnımda öldü bir yıl evvel şimdi ise varikosel olduğunu öğrendik

kızlar bi sorum var acaba varikosel sebebiyle hamilelik bebklerin ölümüyle sonuçlanablir mi benim hamileliğim 3 aylkıktı ve bebeğim karnımda öldü bir yıl evvel şimdi ise varikosel olduğunu öğrendik

cnm öncelikle geçmiş olsun. neden boyle dusunuosun ki, varikosel sadece hamile kalmanı zorlaştırıyor. bebek rahme tutunduktan sonra düşük olursa eğer birçok nedeni var, dr sebebi ile ilgili birşey soylememiş miydi? 11 haftalık hamileyim, benide korkuttun

çok sağoll nazar boncuğum sorun da orda adet olsam atcam belki ama adet olamıorum ki perşembe günü bitti adet söktürücü ilacım hala olamadım gecen ay ilacın bittiği ertesi gün olmustum

canım gecikme psikolojikte olabilir kendini sıkma ve kasma bak sen de benim gibi daha yeni evli sayılırsın insanlar 5-6 yıl bekliyor öyle düşün biz erken fark ettik bu varikoseli ve kurtulduk yara ve kistte tedavisi olan şeyler canım üzülme sakın bak beterin beteri var allah bugünümüzü aratmasın diyelim. çok fazla kendimizi dinliyoruz ben de hastalık hastası oldum stresten mantar oluyorum devamlı, fsh ım yükseldi ama bakıyorum rahat insanlar kafaya bişey takmayanlar çok rahat hamile kalıyor biz beynimizi baştan şartlandırıyoruz yanii sen de relax olmaya çalış canım

ay yok canım aklıma gelen saçma bir düşünce belki de hani morfoloji %1 ise ve spermin yapıları bozuksa bi zamandan sonra kendini tutamıyordur diye düşündüm. sakat bebek de düşermiş ya ondan. doktor falan bi şey demedi. ben sebebini bilmeyince bebğin ölümünün. kendimce bir şeyler uyduruyorum işte. telaşlandırdıysam kusura bakma canım . hem ben 8 haftalık görünüyordu. 12 haftalık olduğu halde sen o dönemi atlatmışsın

evet haklısın aslında cnm bebek olmayınca odaklandık resmen.hayatımızı mahvediyoruz.hiçbirşeyin tadını çıkartamıyoruz.ama işte maalesef elden bişey gelmiyor(ahh o günleri görebilecekmiyiz acaba?bebeğimiz olsun diye şekilden şekile giriyoruz şimdi.birde aman hamile kalırım diye dikktmi edicez:)))şu an çok uzak bize ama bakalım zaman ne gösterecek.inşallah cnm güzel haberler vermek ümidiylee...k.i.bkkk

slm cnm benimm.inannn şimdi ben de öyle diyorum.bi hamile kalsakta şu planlı bebek çalışmalarına ara versek diyorum:))cnm benim dediğin gibi biri deseki 5 ay sonra hamile kalacaksın.ohh dersin bak olacakmış rahat ol.ama işte bu belirsizlik insanı çok üzüyo acaba olacakmı ya olmazsa düşüncesi insanı mahvediyor(adet olduğumuz dönemleri sorma!dün geceydi sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladımm tutamadım kendimi.eşim diyor noldu biri bişeymi söyledi bişeyemi kızdın neden ağlıyorsun?ne diyebilirdim ki.dedimki bana karşı ilgisizsin bu aralar alınıyorum falan.oda ilgileniyorum ya hayatım sana öyle gelmiş galiba dedi.kapadık konuyu..yani umarım bu günler geçer cnm benim.senin bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyor?inşallah en kısa zamanda hepimiz o güzel haberleri veririz...

yumurtlama günlerini kaçırmamak adına resmen görev haline geldi 2 senedir eşimle beraber olmak.sıkıldımhayırlısı ile bebeğimiz bir gelsede 2 yıldır zorunlu olarak süren halvetlere ara versekbu ay yumurta takibi yapttırdım ve çatlatma iğnesi oldum bakalım inşallah vesile olur.dr bazı kan testleri verdi normaldi hepsi çok şükür.yani yaptırmadığım bir tek rahim filmi kaldı ama ondan da tırsıyorum açıkcası:18:

Son düzenleme:

merhaba öncelikle geçmiş olsun allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın..bende poyrazmelteme katılıyorum düşüklerin varikoselle alakası olucak diye birşey yok ama sadece dnası bozuk sperm olursa düşüklere sakatlıklara yol açabilir diye düşünüyorum her varikosel olanın bebeği ölücek diye birşey yok çevremizde bu hastalıktan muzdarip olmayan ama eşlerinin çocuk düşürdüğünü duyduğumuz çok insan var yani bu gerçekten yapıyla alakalı bende şu an 8 haftalık hamileyim insan böyle şeyler duyunca tedirgin oluyor ama sana arkadaş tavsiyesi arkadaşım eğer içinde böyle bir şüphe varsa eşine dna hasar tespiti yaptır belki var belki yok ama en azından buna bağlamaktan kurtulursun!! insanın içinde acabalarla yaşaması kadar kötü birşey yok!!!ben eşime yaptırdım allahıma şükür birşey çıkmadı..yani bu saattn sonra olursada zaten herşey allahtan deriz ondan gelecek herşeye boynumuz kıldan ince yanlız şunu söylemeden geçemeyeceğim buradaki insanların morali zaten bozuk zaten zar zor bebek sahibi oluyoruz lütfen birşeyler paylaşırken daha dikkatli olalım yanlış anlama ama kimse üzülmesin diye çaba sarfedelim birbirimize moral verelim çok zor günler yaşayan biri olarak uyarmak istedim umarım beni yanlış anlamamışsındır.!hoşçakal

Son düzenleme:
Haklısın canım. Doğru artık çok evhamlıyız herkonuda heleki zor hamilelik yaşayanlar bebeğini kaybedenler olarak. Ama ben sordum sadece olabilir mi acaba diye. Bilgisi olan varsa. Bir duyum bile değildi benimki sadece acaba olabilir mi? Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…