Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrr sperm hareketliliği için nohut yemegini bol bol yapalım eşimize bir de ısırgan çayı ve kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş .test edilmiş onaylanmış bu sitede bi arkadasın hareketliği 11 den 32 çıkmış.2 ay içinde hemde...

cnm cok cok yakında inşallah alcaz guzel haberini :) hamileliğimde cok sukur sıkıntım olmadı, sanırım hemen alıştık birbirimize, geçinip gidiyoruz :))içim rahat etsin diye biribirinden habersiz 2 ayrı dr. a gidiyorum. dr.lar ayda 1 randevu veriyorlar, nasıl dayanayım o kadar zaman, 2 hafta bile geçmio :)) bu cts kont. var yine. ense kalınlığı ölçümü yapılacak ve ikili tarama testi, eşim kızıyor artık ama bu testin sonucu da normal cıkarsa rahatlıcam artık, söz :))

:)))ahhh ahhh özledimde kocamı ben ama :)) cnm daha oncede konusmustuk, ben rahim filmi çektirmiştim. umarım gerek kalmaz ama çektirmen gerekirse de hiiiiç korkma, anestezili ol tabi ki :))

selam kızlar, ven_har,poyrazmeltem nasılsınız?nasıl gidiyor hayat?

cnm bu acabalar zaten yiyip bitirio bizi :)) Umarım en yakın zamanda meleğin kardeşini gonderir sana..

amanda aman kimler gelmiş :)) cnm iiyiz biz sen nasılsın? 10 haftalık olmuşsun, sen nasılsın? yeğenimiz nasıl?

iyiyim canım ben de,çok şükür bulantılarım geçti,sadece yataktan kalkamıyorum :) söylemesi ayıp 1'e kadar uyuyorum.Bugün biraz erken kalkmıştım ondan mıdır nedir,başım ağrıyor sabahtan beri.10. haftaya girdik çok şükür,9+1 im bugün.yarın ikinci kontrolüme gidicem,büyümüşüzdür inşallah.senin nasıl geçiyor hamileliğin canım?

:)))ahhh ahhh özledimde kocamı ben ama :)) cnm daha oncede konusmustuk, ben rahim filmi çektirmiştim. umarım gerek kalmaz ama çektirmen gerekirse de hiiiiç korkma, anestezili ol tabi ki :))

bu kadar çabuk mu özledin kocanıtabi sende alıştın bebek için sık sık halvete çabucak özleyiverdinben rahim filmini anestezili çektirmeyi düşünmüyorum cnm.çoğu kişiden duyduğuma göre öyle aman aman bir acısı yok.hatta acının adet sancısından biraz fazla bir acı olduğunu söylüyorlar.o da 3-4 dk dan fazla sürmüyormuş.özelde anestezili çektirme imkanın var devlette yok öyle bir imkan.artı özelde de artı 100-150 tl fazladan anestezi farkı alıyorlar.bende tüp bebek raporu veren bir hastanede çektircem ki ilerde rapor alırken tekrar istemesinler.özeldekileri kbl etmiyorlarmış sanırım.

mrb canım ben anestezisiz cektirdim seni korkutmak gibi olmasın ama benim cok acımıstı.bende özelde yaptırmama ragmen uyusturmadı drum gerek yok dedi.
ama ben hüngür hüngür agladım cok agrıdı ama belkide benden kaynaklanmıstır ama birkac arkadasımda uyusturmadan yaptırdı aynı seyleri duydum.yani aslında ben muayne olurken bile rahatsız oluyorum acıyor ilişkidede acıyor benden kaynaklanmıs olabilir yani sadece yazmak istedim ...

ben çalışıorum cnm, 7de kalkıorum yani ( benim içinde uyu ohhhh :)) bebişler o kadar hızlı büyüyolar ki, bende cts gunu gideceğim.

teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için.bende ne ilişkide ne de jinekolojik muayene de zerre kadar acı olmadı hiç hatta bir laet takıyorlar ya bazen jinekolojik muayene için onda da olmadı acım hiç.sanırım kişiden kişiye değişiyor.birde dedim ya devlette çektirmek istiyorum ki tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsak rapor alırken tekrar istemesinler rahim filmi die.peki nasıl bir acıydı adet sancısı gibi mi ve ne kadar sürmüştü o acı.kullanılan aletlerde etkenmiş acı çekilmesinde.

ben çalışıorum cnm, 7de kalkıorum yani ( benim içinde uyu ohhhh :)) bebişler o kadar hızlı büyüyolar ki, bende cts gunu gideceğim.

Allah kolaylık versin canım,ben bi de çalışıyor olsaydım napardım bilmem.benim uyku herkese yeter fazlasıyla :)hayırlısı bakalım.

valla adet sancısından daha beter bir agrıydı dogum sancısı yasamadım ama ona benzettim :)5 dakika falan sürdü aletleri sokup cıkarana kadar 10 dak.da bitti.zaten o hani bişey varya rahim agzını actıran alet işte o acıtıyor zaten....insallah kolaylıkla atlatırsın. hatta drum bana sen normal dogum falan yapamazsın dedi.cok aglamıstım cünkü....:)
bide o acıya ragmen dr ilişki önerdi cünkü rahim filminden sonra hamile kalan cokmus deneyin demişti...

rahim ağzını açtıran alet derken hani normal jinekolojik muayenede bir alet takıyorlar plastik ondan mı bahsediyosun.eğer oysa sen ona dayanamıyorsan gerçekten işin zor.peki çok sürdümü acın daha sonrasında.

demir bişey spekulum mu ne adı işte ben dayanamıyorum canım zaten cekildikten sonra bi 10dak yattım hafif agrılarım oldu ama cok sürmedi

demir bişey spekulum mu ne adı işte ben dayanamıyorum canım zaten cekildikten sonra bi 10dak yattım hafif agrılarım oldu ama cok sürmedi

sanırım acısada acı en fazla 5-10 dk sürüyor.yapcak bir şey yok mecbur çektireceğiz.inşallah acı olmadan olur.teşekkürler cnm cvp ların için

inşallah cnm benim hayırlısı bakalım..ne güzel birbirinize çabucak alışmışsınız.allahım bizede öyle hamilelik nasip etsin inşallah:))inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.merak etme sonuçların güzel çıkar.hiç taktığına değmiyor ama işte hepimiz malum takıyoruz kafaya..

sanırım acısada acı en fazla 5-10 dk sürüyor.yapcak bir şey yok mecbur çektireceğiz.inşallah acı olmadan olur.teşekkürler cnm cvp ların için

canım çekildikten sonra antibiyotik felan iste ben rahim filmi çekildikten sonra sanırım ordan mikrop felan kaptım mantar dan kurtulamıyorum. 2 ayda 1 tekrarlıyor ve bu rahim filminden sonra oldu yani... ben anestezi ile çektirmiştim o yüzden acısı konusunda birşey diyemeyeceğim ama mutlaka antibiyotik gibi bişey iste doktordan sonrası için...

eğer tüplerinde hafif bir yapışıklık felan varsa film esnasında bunlar açılıyor o yüzden hamile kalmanı kolaylaştırabiliyor tabiki ama ben de işe yaramadı zaten eşimin değerler kötüye gidip duruyomuş yani ama en azından için rahatlamış oluyor çektirdikten sonra ben 6 aylık evli iken çektirdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…