slm cnm benimm.inannn şimdi ben de öyle diyorum.bi hamile kalsakta şu planlı bebek çalışmalarına ara versek diyorum:))cnm benim dediğin gibi biri deseki 5 ay sonra hamile kalacaksın.ohh dersin bak olacakmış rahat ol.ama işte bu belirsizlik insanı çok üzüyo acaba olacakmı ya olmazsa düşüncesi insanı mahvediyor(adet olduğumuz dönemleri sorma!dün geceydi sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladımm tutamadım kendimi.eşim diyor noldu biri bişeymi söyledi bişeyemi kızdın neden ağlıyorsun?ne diyebilirdim ki.dedimki bana karşı ilgisizsin bu aralar alınıyorum falan.oda ilgileniyorum ya hayatım sana öyle gelmiş galiba dedi.kapadık konuyu..yani umarım bu günler geçer cnm benim.senin bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyor?inşallah en kısa zamanda hepimiz o güzel haberleri veririz...
yumurtlama günlerini kaçırmamak adına resmen görev haline geldi 2 senedir eşimle beraber olmak.sıkıldımhayırlısı ile bebeğimiz bir gelsede 2 yıldır zorunlu olarak süren halvetlere ara versek bu ay yumurta takibi yapttırdım ve çatlatma iğnesi oldum bakalım inşallah vesile olur.dr bazı kan testleri verdi normaldi hepsi çok şükür.yani yaptırmadığım bir tek rahim filmi kaldı ama ondan da tırsıyorum açıkcası:18:
Haklısın canım. Doğru artık çok evhamlıyız herkonuda heleki zor hamilelik yaşayanlar bebeğini kaybedenler olarak. Ama ben sordum sadece olabilir mi acaba diye. Bilgisi olan varsa. Bir duyum bile değildi benimki sadece acaba olabilir mi? Bu kadar.
selam kızlar, ven_har,poyrazmeltem nasılsınız?nasıl gidiyor hayat?
amanda aman kimler gelmiş :)) cnm iiyiz biz sen nasılsın? 10 haftalık olmuşsun, sen nasılsın? yeğenimiz nasıl?
:)))ahhh ahhh özledimde kocamı ben ama :)) cnm daha oncede konusmustuk, ben rahim filmi çektirmiştim. umarım gerek kalmaz ama çektirmen gerekirse de hiiiiç korkma, anestezili ol tabi ki :))
bu kadar çabuk mu özledin kocanıtabi sende alıştın bebek için sık sık halvete çabucak özleyiverdin ben rahim filmini anestezili çektirmeyi düşünmüyorum cnm.çoğu kişiden duyduğuma göre öyle aman aman bir acısı yok.hatta acının adet sancısından biraz fazla bir acı olduğunu söylüyorlar.o da 3-4 dk dan fazla sürmüyormuş.özelde anestezili çektirme imkanın var devlette yok öyle bir imkan.artı özelde de artı 100-150 tl fazladan anestezi farkı alıyorlar.bende tüp bebek raporu veren bir hastanede çektircem ki ilerde rapor alırken tekrar istemesinler.özeldekileri kbl etmiyorlarmış sanırım.
iyiyim canım ben de,çok şükür bulantılarım geçti,sadece yataktan kalkamıyorum :) söylemesi ayıp 1'e kadar uyuyorum.Bugün biraz erken kalkmıştım ondan mıdır nedir,başım ağrıyor sabahtan beri.10. haftaya girdik çok şükür,9+1 im bugün.yarın ikinci kontrolüme gidicem,büyümüşüzdür inşallah.senin nasıl geçiyor hamileliğin canım?
mrb canım ben anestezisiz cektirdim seni korkutmak gibi olmasın ama benim cok acımıstı.bende özelde yaptırmama ragmen uyusturmadı drum gerek yok dedi.
ama ben hüngür hüngür agladım cok agrıdı ama belkide benden kaynaklanmıstır ama birkac arkadasımda uyusturmadan yaptırdı aynı seyleri duydum.yani aslında ben muayne olurken bile rahatsız oluyorum acıyor ilişkidede acıyor benden kaynaklanmıs olabilir yani sadece yazmak istedim ...
ben çalışıorum cnm, 7de kalkıorum yani( benim içinde uyu ohhhh :)) bebişler o kadar hızlı büyüyolar ki, bende cts gunu gideceğim.
teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için.bende ne ilişkide ne de jinekolojik muayene de zerre kadar acı olmadı hiç hatta bir laet takıyorlar ya bazen jinekolojik muayene için onda da olmadı acım hiç.sanırım kişiden kişiye değişiyor.birde dedim ya devlette çektirmek istiyorum ki tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsak rapor alırken tekrar istemesinler rahim filmi die.peki nasıl bir acıydı adet sancısı gibi mi ve ne kadar sürmüştü o acı.kullanılan aletlerde etkenmiş acı çekilmesinde.
valla adet sancısından daha beter bir agrıydı dogum sancısı yasamadım ama ona benzettim :)5 dakika falan sürdü aletleri sokup cıkarana kadar 10 dak.da bitti.zaten o hani bişey varya rahim agzını actıran alet işte o acıtıyor zaten....insallah kolaylıkla atlatırsın. hatta drum bana sen normal dogum falan yapamazsın dedi.cok aglamıstım cünkü....:)
bide o acıya ragmen dr ilişki önerdi cünkü rahim filminden sonra hamile kalan cokmus deneyin demişti...
rahim ağzını açtıran alet derken hani normal jinekolojik muayenede bir alet takıyorlar plastik ondan mı bahsediyosun.eğer oysa sen ona dayanamıyorsan gerçekten işin zor.peki çok sürdümü acın daha sonrasında.
demir bişey spekulum mu ne adı işte ben dayanamıyorum canım zaten cekildikten sonra bi 10dak yattım hafif agrılarım oldu ama cok sürmedi
cnm cok cok yakında inşallah alcaz guzel haberini :) hamileliğimde cok sukur sıkıntım olmadı, sanırım hemen alıştık birbirimize, geçinip gidiyoruz :))içim rahat etsin diye biribirinden habersiz 2 ayrı dr. a gidiyorum. dr.lar ayda 1 randevu veriyorlar, nasıl dayanayım o kadar zaman, 2 hafta bile geçmio :)) bu cts kont. var yine. ense kalınlığı ölçümü yapılacak ve ikili tarama testi, eşim kızıyor artık ama bu testin sonucu da normal cıkarsa rahatlıcam artık, söz :))
sanırım acısada acı en fazla 5-10 dk sürüyor.yapcak bir şey yok mecbur çektireceğiz.inşallah acı olmadan olur.teşekkürler cnm cvp ların için
kızlarr benim soru aralarda kaynamış ameliyattan ne kadar sonra ilişkiye başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?