Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

onlyliz cnm Allah annenle babanenin ne muradı varsa versin..ağızlarına yüreklerine sağlık:))inşallah allahım kabul eder dualarını..çok çokk çokkkk teşekkür ederiz...sen nasıl oldun cnm.umarım daha iyisindir.bizlerde bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek bebiş:))

gözün aydın canım..allah kabul etsin cok tesekkür ediyoruz...rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah....

canım gözün aydın:))bencede çok güzel artmış değerleriniz.Allahım inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.müjdeli haberi almak ümidiyle...:))

çok teşekkür ederim canımmm .. Alalh razı olsun. Aminn ,Alalh dualarımızı kabul etsin inşallah
Bizim ameliyat tarihimiz 11 Eylül 2012 - 5 ayı geçti yanii.. daha ilk testi yeni yaptırdık...

ONLYZ; canım benim kendine dikakt et dinlen diyeceğim ama, bizide ihmal etmee.. çünkü bu topiğin uğuruna çok inanıyorum. senn burayı açtıktan sorna güzel haberler aldık kaç kişidenn.. hayırlsı ile o listeye herkesin yanına hamile yazacağız.
bol bol dua ediyorumm.. anneciğine de sevgiler...

Listemizin Son Hali

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

ven_har...........14 mart 2012

shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013

esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

karabiber89....12 haziran 2012........

suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

ssseeellliii ……...12 eylül 2012.....

Onlyliz………...12Eylül 2012………Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........

akmelek………5 Kasım 2012…………

limoncello…….20 Kasım 2012…….ocak 2013.....

Sugar234......5 aralık 2012.......

fd_dilek………..5 Ocak 2013………….

cdursun……….14 Ocak 2013………

cemrem29……. 17 Ocak 2013

aysgl_42……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..

mehel…………30 Ocak 2013

emha.......... 30 ocak 2013

merinos1.......4 şubat 2013.....

nazarboncuk35.......... 16 şubat 2013

kızlarrrr hepinizee tek tek tşk ederimmm allah razı olsunn sizdennde ....Allahım en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürecek inşallahh...sizi hiç bir zaman unutmam ben emin olunnnn. en zor zamanımda sizler vardınız yanımda nasıl unuturum. bu zor günlerde destek çok önemli hamiş kalan arkadaşlarımıda sesleniyorum ara sıra yazın sizde kızlarr burayı boş bırakmayın yardımlarınızı yeni gelen arkadaşlardan esirgemeyin lütfen bu topik birgün bizim bebeklerimiizide büyütürken birbirimizden yardım alacağımız bir topik olucak inşallah ben buna inanıyorum size inanıyorum ..gözüm sizde dualarımda sizlerle herzaman dua ediyorum rabbim arkadaşlarımıda yavrularına kavuştur diye..sabır arkadaşlarımm siz elinizden geleni yapıyosunuz bunun mükafatını güzel rabbim size en güzel şekilde verecek hepinizi çok seviyorum ben size ara sıra elimden geldiğince yazıyorum allaha emanet olun öpüldünüzz :)))

Su listede hamile oldugumu gorurmuyum acaba??

şu an hayal gibi ama inşallah oda olacakkızlar yine kırmızı kartı yedim..
kırmızılar geldiği zmanki psikolojini çok iyi anlıyorum. bende geçen ay karnım ağrımaya başlayıp kırmızıları görünce gözlerim dolduu.. amaa umudumuzu kırmak yok. herşeyden önce dua ve moral çok önemli.. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.. Hayırlısı ile bizde hamiş olacağız inşallah..

evet cnm kırmızıları beklemiyoruz ya inadına erken bile geliyor(ahh cnm inşallah bizde anne olucaz ama işte insan engel olamıyor kendine...ameliyatımızın 4.ayıydı ama olmadı maalesefff(allahım isteyen herkese versin inşallah....

Kızlar ben geldim hiç mutlu değilim kistim 4 cm rahim ağzında yaram var 17 ocakdan beri adet görmedim eşime şifa olsun die koştururken kendim acillik oldum pazar gecesi kasık ağrısından adet söktürücü kullandığım halde adet olamadım ben ne yapacağımmm Allahım herkeze yardım etsin kızlar adet olduğunuzda isyan etmeyin sakın...

çok geçmiş olsun canım benim ama ümitsiz olma bu kadar ya iyi düşün iyi olsun soğan suyu deneseydin o kiste iyi geliyo ayrıca adet söktürmeyede yardımcı oluyo ben dene derim bişey kaybetmezsin allah şifa versin canım

canım yaaa stres yapmamaya çalış yaran yakılmadı mı senin o kistler belli olmuyo adetle kaybolabiliyo tatlım bende de 2.5 cm vardı klomenden sonra olmuştu sonra adetle gitti kendiliğinden üzülme canım yaa benim de fsh yükseldi stresten rabbim dermansız dert vermedin kisti doğum kontrol hapı ile eritiyolar bikaç ay kullanırsın o arada da eşinin değerleri hem yükselir inşallahh canım allaha emanet ol

Son düzenleme:

cnmm dur hemen panikleme..herşeyin bi çaresi var.bendede vardı yara dondurmuştu doktorum.seninde dondurulur yada yakılır.çaresi var yani cnm üzülmee..kistte ilaçla halledilebilir.sadece 1-2 ay korunmuş olursun hepsi bu.sonrasında bi bakmışsın bunlardan kurtulunca hamile kalıvermişsin:))o mutsuzluğuu sorma bende bu aralar çok mutsuzum ama allahım daha beterlerinden korusun..inşallah bizimde gelicek meleklerimiz ve yüzümüz gülecek.hakkımızda herşeyin hayırlısı cnm benim.hem bak her şerde bi hayır vardır derler...lütfennn üzülmee

saol cnm gecen yaptım bi yudum zor içtim midem alamdı sabredeemedim

çok sağoll nazar boncuğum sorun da orda adet olsam atcam belki ama adet olamıorum ki perşembe günü bitti adet söktürücü ilacım hala olamadım gecen ay ilacın bittiği ertesi gün olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…