nisancımmm gözün aydın arkadaşımm sonuçlar bence çok iyi öyle sevindimki görünce senin yazmanı bekliyordumm zaten ..neredeyse bizim sonuçlarla hemen hemen aynı çıkmış sende hazırlansan iyi olur bu değerlerle hamile kalman an meselesi gibi geldi bana allahın izniyle tabi inşallah:) bu arada annemler ümreden döndü kızlarrımm hepinize tek tek dua etmişlerr sağolsunlar hemen sordum tek tek adlarınızla okumuş alah kabul etsin.. bu mübarek günde benimde hepiniz herzmanki gibi aklımdasınız ve dularımdasınızz allahım hepinize selamet versin tez zamanda bebeklerinize kavuştusun inşallah hepinizi çok ama çok öpüyorumm:)))sevgiyle kalın....
nisancımmm gözün aydın arkadaşımm sonuçlar bence çok iyi öyle sevindimki görünce senin yazmanı bekliyordumm zaten ..neredeyse bizim sonuçlarla hemen hemen aynı çıkmış sende hazırlansan iyi olur bu değerlerle hamile kalman an meselesi gibi geldi bana allahın izniyle tabi inşallah:) bu arada annemler ümreden döndü kızlarrımm hepinize tek tek dua etmişlerr sağolsunlar hemen sordum tek tek adlarınızla okumuş alah kabul etsin.. bu mübarek günde benimde hepiniz herzmanki gibi aklımdasınız ve dularımdasınızz allahım hepinize selamet versin tez zamanda bebeklerinize kavuştusun inşallah hepinizi çok ama çok öpüyorumm:)))sevgiyle kalın....
canım gözün aydın:))bencede çok güzel artmış değerleriniz.Allahım inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.müjdeli haberi almak ümidiyle...:))
kaç ay oldu ameliyat olalı sizin canım
Listemizin Son Hali
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
ven_har...........14 mart 2012
shsnm .26 Nisan 2012 .Ocak 2013
esraaaaa ..8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
karabiber89....12 haziran 2012........
suveyma .15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 .. ..en yakın zamanda gelicek yine meleği...
nisann83 ...11 Eylül 2012
ssseeellliii ...12 eylül 2012.....
Onlyliz ...12Eylül 2012 Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel
ayseem .. ...29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 ....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013 .sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva ..30 Ekim 2012 Ocak 2013..........
akmelek 5 Kasım 2012
limoncello .20 Kasım 2012 .ocak 2013.....
Sugar234......5 aralık 2012.......
fd_dilek ..5 Ocak 2013 .
cdursun .14 Ocak 2013
cemrem29 . 17 Ocak 2013
aysgl_42 ..18 Ocak 2013
ozlem_ahmet ..21 Ocak 2013 ..
mehel 30 Ocak 2013
emha.......... 30 ocak 2013
merinos1.......4 şubat 2013.....
nazarboncuk35.......... 16 şubat 2013
kırmızılar geldiği zmanki psikolojini çok iyi anlıyorum. bende geçen ay karnım ağrımaya başlayıp kırmızıları görünce gözlerim dolduu.. amaa umudumuzu kırmak yok. herşeyden önce dua ve moral çok önemli.. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.. Hayırlısı ile bizde hamiş olacağız inşallah..şu an hayal gibi ama inşallah oda olacakkızlar yine kırmızı kartı yedim..
kırmızılar geldiği zmanki psikolojini çok iyi anlıyorum. bende geçen ay karnım ağrımaya başlayıp kırmızıları görünce gözlerim dolduu.. amaa umudumuzu kırmak yok. herşeyden önce dua ve moral çok önemli.. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.. Hayırlısı ile bizde hamiş olacağız inşallah..
Kızlar ben geldimhiç mutlu değilim kistim 4 cm rahim ağzında yaram var 17 ocakdan beri adet görmedim eşime şifa olsun die koştururken kendim acillik oldum pazar gecesi kasık ağrısından adet söktürücü kullandığım halde adet olamadım ben ne yapacağımmm Allahım herkeze yardım etsin kızlar adet olduğunuzda isyan etmeyin sakın...
Kızlar ben geldimhiç mutlu değilim kistim 4 cm rahim ağzında yaram var 17 ocakdan beri adet görmedim eşime şifa olsun die koştururken kendim acillik oldum pazar gecesi kasık ağrısından adet söktürücü kullandığım halde adet olamadım ben ne yapacağımmm Allahım herkeze yardım etsin kızlar adet olduğunuzda isyan etmeyin sakın...
çok geçmiş olsun canım benim ama ümitsiz olma bu kadar ya iyi düşün iyi olsun soğan suyu deneseydin o kiste iyi geliyo ayrıca adet söktürmeyede yardımcı oluyo ben dene derim bişey kaybetmezsin allah şifa versin canım
canım yaaa stres yapmamaya çalış yaran yakılmadı mı senin o kistler belli olmuyo adetle kaybolabiliyo tatlım bende de 2.5 cm vardı klomenden sonra olmuştu sonra adetle gitti kendiliğinden üzülme canım yaa benim de fsh yükseldi stresten rabbim dermansız dert vermedin kisti doğum kontrol hapı ile eritiyolar bikaç ay kullanırsın o arada da eşinin değerleri hem yükselir inşallahh canım allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?