Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlarr , ara ara girip okuyorum.
onliyz; canım ağrıların azalmış :) teyzesi yaramazlık yapmazz :)

özlem,nazar , ...vs.... hepinizin allah gönlüne göre versinn.. kucaklarımız dolsun inşallah.
bende bugün çok heyecanlıyım eşim test yaptırmaya gidiyor. İnşallah iyi sonuçlar alırız...
öpüyorum.. güzell haberlerle gelirim inşallah.. Dualarım sizinlee... Hepimizin kucakları bebişle dolsun inşallah....

canım sonuclarını yazmayı unutmaaaaaaaa :)

üroloji dr.unun muayene etmesi lazım cnm görmesi lazım yani ultrason istiyorlar ve sperm testi sonuçları alınca karar veriyor dr.ameliyat olması olup olmayacağına

Arkadaslar merhaba is guc giremedim ne zamandir esimin ameliyatinin uzerine 20 gun kadar gecti doktor iliski olabilir 3 haftadan sonrasi sikinti yok demis..
Ama sorunum o degil tam o ameliyat oldu ben mantar gibi bisey oldum ama ameliyt nedeniyle izin vs aldigimdan doktora gidemedim sadece temiz olmasina dikkat ettim.simdi gecmis gibi duruyor ama gecmismidir acaba yoksa yayilirmiki ?? Basindan gecenler bi bilgi verebilirmi boyle bir durumu doktora nasil anlatirim onuda bilmiyorum

dünden beri kimsecikler yok ama birtek benmi girip takip ediyorum diye düşünmeye basladım kızlar

nerelerdesiniz.....

canım benimde biara cok kasıntım olmustu..saglık ocagına gitmiştim calıstıgım için hastaneye izin alamamıstım.güzelce dr anlattım kasıntım oldugunu oda bana ilaclar yazdı ve haftasına kalmadan iyilestim..istersen günlük ped kullanıyormusun bilmiyorum ama asla kullanma dedi bende ogünden beri kullanmıyorum.saglıkocagına gidebilirsin yani.

canım beni de 3-4 ayda 1 yoklar bu mantar denen illet ben ağızdan hap ve fitil kullanıyorum en sonunda kültür yaptırdım onda da bişey çıkmadı ama doktor muayenede mantar dedi hapları yutup duruyom bilmiyom geçer inşallah yalnız mantar iyileşmeden ilişki olmasın sonra pin pon etkisi bulaş oluyo devamlı ve geçmiyo benim ondan da biraz uzadı geçme süreci aman yumurtlama günü kaçırmayalım derken mantarlı ilişki oldu ondan sonra geçmedi mantar uzun süre bir de eşinin de kullanması lazım ilaçları.

bence mantarın geçmesini bekle ben yapmadım çok pişmanım durup durup hortluyo bu mantar zaten şu an ilişki olsa da bişey ifade etmiyo biliyosun ameliyat ile değerler sıfırlandı zaten şu anki spermler bir işe yaramaz yani tatlım

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR SONUÇLARIMIZI ALDIK.. BELKİ ÇOKK YÜKSEK DEĞPİL AMAA BİZİM İÇİN HARİKA SONUÇLARR NEREDEN NEREYE GELDİK DEDİRTEN SONUÇLAR .. ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR ...
SONUÇLARIMIZ ŞÖYLEE:

TOPL. SPERM SAYISI : 36 MİLYON
SPERM SAYISI (ml) : 18 MİLYON
TOTAL MOTİLİTE : 58 %
İLERİ HAREKET (A): 5
Y.İLERİ HAREKET (b): 47
YERİNDE HAREKET: 6
HAREKETSİZ : 42

MORFOLOJİ :1
KIZLAR DAHA ÖNCE MORFOLOJİMİZ SIFIRDI :) İNŞALLAH BÖYLE YÜKSELECEK.. DAHA ÇOK ...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN. ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

teşekkür ederim arkadaşım cevap için fakat biz bi keçiboynuzu kürü uyguluyoruz şimdi eğer onun da faydası olmazsa ameliyattan başka çare kalmayacak.
Bir de şunu sormak istiyorum ben şimdi hamile kalırsam allah izin verirse. Varikosel olduğu için bu çocuğun sakat olma ihtimali büyük mü

iyide canım üroloji doktorları da tutarlı şeyler söylemiyor ki bizi varikosel var derken diğeri ne alaka hiç bir şeyin yok diyor. Anlamadım ki. Konyada yaşıyorum şimdilik

nisancımmm gözün aydın arkadaşımm sonuçlar bence çok iyi öyle sevindimki görünce senin yazmanı bekliyordumm zaten ..neredeyse bizim sonuçlarla hemen hemen aynı çıkmış sende hazırlansan iyi olur bu değerlerle hamile kalman an meselesi gibi geldi bana allahın izniyle tabi inşallah:) bu arada annemler ümreden döndü kızlarrımm hepinize tek tek dua etmişlerr sağolsunlar hemen sordum tek tek adlarınızla okumuş alah kabul etsin.. bu mübarek günde benimde hepiniz herzmanki gibi aklımdasınız ve dularımdasınızz allahım hepinize selamet versin tez zamanda bebeklerinize kavuştusun inşallah hepinizi çok ama çok öpüyorumm:)))sevgiyle kalın....

Son düzenleme:
AYY CİDDİMİSİN CANIM YAA. ben senin sonuçların daha fazla gibi hatırlıyorummm.. Alalhımm çok şükür inşallah bende senin gibi güzel haberleri paylaşırım burada... sadece morfoloji benm moralimi bozdu oda az yükselmiş amaa .. neyse Alalhım buna da çok şükürrrr..
Anennler gelmiş Alalha çok şükür canımm..Allah bizede oraları görmeyi nasip etisn.. Allah razı olsun. dualarınız için.. eminimm dular ile böyle sevinçli haberler alıyoruz.
. canım sen nasılsın yazmana çok sevindimm. bebiş napiyoo :))

Son düzenleme:
iyide canım üroloji doktorları da tutarlı şeyler söylemiyor ki bizi varikosel var derken diğeri ne alaka hiç bir şeyin yok diyor. Anlamadım ki. Konyada yaşıyorum şimdilik

canım biz de ameliyattan önce 3 ürologa göründük ben doktor sitesinde bir sürü ürologa yazdım evet bir kısmı kesin ameliyat diyor diğer kısmı gerek yok diyor bu varikosel garip bir hastalık bizi ameliyat eden doktor da bu kist ameliyatı gibi bişey değil dedi yani ben varikosel olan bir hastama sen kesin ameliyat olmalısın diye bişey söyleyemem sadece olmanızda fayda var diye tavsiyede bulunabilirim dedi. bunun nedeni de şu dedi kistiniz olsa o alınır ve bitir geçer gider ama bu varikosel öyle bişey değil yani ameliyattan sonra değerlerin 2ye katlar ya da 3e katlar gibi bişey söylemek mümkün olmuyor dedi. ama burada eşi ameliyat olan arkadaşları da gördüğümüzde ameliyatın kesinlikle faydalı olduğunu anlarsın. bizim muayenede çok belirgin olmasa da görünüyordu ve ameliyat sonrası doktor ameliyatın başarılı geçtiğini, damarda ciddi genişleme vardı ameliyatın faydasını göreceğinize inanıyorum sadece biraz sabır dedi.

bizim ilk eylül ayında tespit edildiğinde sayı 32 milyon hareket %55 idi. morfoloji de normaldi. o yüzden ameliyat olmadık. ben hamile de kalamadım. ocak ayında tekrarladığımızda sayı 25 mülyon hareket %32ye düşmüştü. zaten doktorun da dediği eğer varikosel var ise haydi aşılama ya da normal yolda bir şekilde ilk çocuğunuz oldu ikinciyi istediğinizde bu varikosel ilerleyecek ve yine önünüze bir sorun olacak çıkacak dedi. kaldı ki tüp bebek bile yapsan varikosel spermlerin kalitesini bozduğu için tüp bebek şansını bile düşürüyor.

ben kendi tecrübelerimi paylaşıyorum canım tabii son karar yine sizin bikaç doktora daha görünün olmazsa ama göz ile görünen yani muayenede çıkan varikoseli varsa ameliyattan fayda göreceğiniz yüksek bir ihtimal.

maaşallah canım kat be kat artar inşallah değerleriniz. bizler de ameliyatın faydasını görürüz inşallah...

Nisancımm ben umutluyum sendende bitanem bak hem morfolojide artmış sonuçta bizim 17 milyon total 47 ydi morfolojide % 4 tü ne kalmış ki aynı olmasına bence sizinde gayet iyi zaten benim herzaman dediğim gibi allah ol deyince oluyor hayatım sen hep dua et bende ona sığın:) sendende allah razı olsun annemler kazasız belasız geldiler çok şükür..çok dua ettim diyor annem sağolsun ..canımm ben hep bakıyorum ama çok yazamıyorum dinleniyorum hep ağrılarım azaldı cnm iinş daha iyi olurum bebiş büyüyor teyzesi napsın allahım tez zamanda sizede nasip edicek inşallah yine görüşürz öpüyorum çok çok seniii sendee kendine dikkat et:)

maaşallah canım kat be kat artar inşallah değerleriniz. bizler de ameliyatın faydasını görürüz inşallah...

AMİN canım gerçekten bu kadar artmasını beklemiyordum. Ameliyatın faydasını gerçekten görmüşüz. Allaha çok şükür. eminim sizde göreceksiniz.. Biz elimizden geleni yapacağız,sonra dua edeceğiz. Allah gerçekleşmesini murat etmediği duayı kuluna ettirtmezmiş. o yüzden Allah sesimizi duymak istiyor. bol bol dua edeceğizz..
Bizim ameliyat öncesi 3 milyon olan , 18 milyon olmuş, totalde 9 milyondu ameliyat öncesi oda TOplam : 36 milyon olmuşş..
morfoloji sıfırdı , 1 olmuş :))
sizde hayırlısı ile faydasını göreceksiniz inşallah.. :)

kaç ay oldu ameliyat olalı sizin canım

canım gözün aydın:))bencede çok güzel artmış değerleriniz.Allahım inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.müjdeli haberi almak ümidiyle...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…