sağol tatlım zaten 1 ay ilişki yasak eşim yeni ameliyat oldu ya o yüzden o sürede geçer inşallah benim mantar bu kaçıncı oluşum zaten
selam kızlarr , ara ara girip okuyorum.
onliyz; canım ağrıların azalmış :) teyzesi yaramazlık yapmazz :)
özlem,nazar , ...vs.... hepinizin allah gönlüne göre versinn.. kucaklarımız dolsun inşallah.
bende bugün çok heyecanlıyım eşim test yaptırmaya gidiyor. İnşallah iyi sonuçlar alırız...
öpüyorum.. güzell haberlerle gelirim inşallah.. Dualarım sizinlee... Hepimizin kucakları bebişle dolsun inşallah....
merhabalar. kızlar varikosel ameliyatı neden olunuyor ve sperm testinden belli olur mu eşim sperm testinde hareket % 10 çıktı morfoloji de %1. doktor varikosel var ameliyat olman gerekiyor dedi. bir başka doktor da hiç bir şeyin yok dedi. kadındoğumcum ise. varikosel artık doktorların da çok tercih ettiği bi tedavi yöntemi değil dedi. hem bir defalık sperm testine göre teşhis konulamaz dedi.3 doktor da ayrı şeyler söyledi siz yaşamışsınız o sebeple size soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
tamam canım yazarım.. bu akşam iş çıkışı alıcam sonuçları :)canım sonuclarını yazmayı unutmaaaaaaaa :)
Arkadaslar merhaba is guc giremedim ne zamandir esimin ameliyatinin uzerine 20 gun kadar gecti doktor iliski olabilir 3 haftadan sonrasi sikinti yok demis..
Ama sorunum o degil tam o ameliyat oldu ben mantar gibi bisey oldum ama ameliyt nedeniyle izin vs aldigimdan doktora gidemedim sadece temiz olmasina dikkat ettim.simdi gecmis gibi duruyor ama gecmismidir acaba yoksa yayilirmiki ?? Basindan gecenler bi bilgi verebilirmi boyle bir durumu doktora nasil anlatirim onuda bilmiyorum
Arkadaslar merhaba is guc giremedim ne zamandir esimin ameliyatinin uzerine 20 gun kadar gecti doktor iliski olabilir 3 haftadan sonrasi sikinti yok demis..
Ama sorunum o degil tam o ameliyat oldu ben mantar gibi bisey oldum ama ameliyt nedeniyle izin vs aldigimdan doktora gidemedim sadece temiz olmasina dikkat ettim.simdi gecmis gibi duruyor ama gecmismidir acaba yoksa yayilirmiki ?? Basindan gecenler bi bilgi verebilirmi boyle bir durumu doktora nasil anlatirim onuda bilmiyorum
canım merhaba,
varikosel hakkında eşim de çıkana kadar hiçbir fikrimiz yoktu. Bizim hareketlilikte sorun vardı ve morfoloji bozuktu en az iki kez semen testi istiyor üroloji doktoru. Sonrasında derecesini belirlemek için film çektirdi. Biz de 3. Derece sol tarafta 1. Derecede sağ tarafta çıktı ameliyat önerdiler. Kadın doğum doktoru sperm kalitesi düşük olduğu için aşılama ile yada normal yolla gebelik oluşumu sonucunda düşük veya sakat olma ihtimali var diye ameliyatı önerdi. Eşim 05 aralıkta ameliyat oldu şimdi 3 ayın dolmasını bekliyoruz. Sizin değerleriniz de hareket düşük görünüyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım kadın doğumcular genelde ameliyata pek sıcak bakmıyor nedense ama onları ilgilendirmez sonuçta onların alanı değil önemli olan ürologun ne dediğidir. Bizim de eylül de tespit edildi verikosel o zaman değerler normal diye ameliyat olmadık 4 ay sonra düştü değerler boşuna vakit kaybettik eylül de ameliyat olsaydık belki şimdiye hamile kalmıştım nasip tabii ama varikoseli varsa ameliyattan başka tedavisi yok maalesef ve ameliyat olmazsanız varikosel ilerler ve tüp bebek bile yapacak olsan spermlerin kalitesini olumsuz etkilkediğinden negatif sonuç almana neden olabilir. Varikosel varsa zaman kaybetmeden ameliyat olun.
Hangi şehirde yaşıyosun burdan doktor tavsiyesi yapabiliriz canım
MERHABA ARKADAŞLAR SONUÇLARIMIZI ALDIK.. BELKİ ÇOKK YÜKSEK DEĞPİL AMAA BİZİM İÇİN HARİKA SONUÇLARR NEREDEN NEREYE GELDİK DEDİRTEN SONUÇLAR .. ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR ...
SONUÇLARIMIZ ŞÖYLEE:
TOPL. SPERM SAYISI : 36 MİLYON
SPERM SAYISI (ml) : 18 MİLYON
TOTAL MOTİLİTE : 58 %
İLERİ HAREKET (A): 5
Y.İLERİ HAREKET (b): 47
YERİNDE HAREKET: 6
HAREKETSİZ : 42
MORFOLOJİ :1
KIZLAR DAHA ÖNCE MORFOLOJİMİZ SIFIRDI :) İNŞALLAH BÖYLE YÜKSELECEK.. DAHA ÇOK ...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN. ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
AYY CİDDİMİSİN CANIM YAA. ben senin sonuçların daha fazla gibi hatırlıyorummm.. Alalhımm çok şükür inşallah bende senin gibi güzel haberleri paylaşırım burada... sadece morfoloji benm moralimi bozdunisancımmm gözün aydın arkadaşımm sonuçlar bence çok iyi öyle sevindimki görünce senin yazmanı bekliyordumm zaten ..neredeyse bizim sonuçlarla hemen hemen aynı çıkmış sende hazırlansan iyi olur bu değerlerle hamile kalman an meselesi gibi geldi bana allahın izniyle tabi inşallah:) bu arada annemler ümreden döndü kızlarrımm hepinize tek tek dua etmişlerr sağolsunlar hemen sordum tek tek adlarınızla okumuş alah kabul etsin.. bu mübarek günde benimde hepiniz herzmanki gibi aklımdasınız ve dularımdasınızz allahım hepinize selamet versin tez zamanda bebeklerinize kavuştusun inşallah hepinizi çok ama çok öpüyorumm:)))sevgiyle kalın....
iyide canım üroloji doktorları da tutarlı şeyler söylemiyor ki bizi varikosel var derken diğeri ne alaka hiç bir şeyin yok diyor. Anlamadım ki. Konyada yaşıyorum şimdilik
MERHABA ARKADAŞLAR SONUÇLARIMIZI ALDIK.. BELKİ ÇOKK YÜKSEK DEĞPİL AMAA BİZİM İÇİN HARİKA SONUÇLARR NEREDEN NEREYE GELDİK DEDİRTEN SONUÇLAR .. ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR ...
SONUÇLARIMIZ ŞÖYLEE:
KIZLAR DAHA ÖNCE MORFOLOJİMİZ SIFIRDI :) İNŞALLAH BÖYLE YÜKSELECEK.. DAHA ÇOK ...
AYY CİDDİMİSİN CANIM YAA. ben senin sonuçların daha fazla gibi hatırlıyorummm.. Alalhımm çok şükür inşallah bende senin gibi güzel haberleri paylaşırım burada... sadece morfoloji benm moralimi bozduoda az yükselmiş amaa .. neyse Alalhım buna da çok şükürrrr..
Anennler gelmiş Alalha çok şükür canımm..Allah bizede oraları görmeyi nasip etisn.. Allah razı olsun. dualarınız için.. eminimm dular ile böyle sevinçli haberler alıyoruz.
. canım sen nasılsın yazmana çok sevindimm. bebiş napiyoo :))
maaşallah canım kat be kat artar inşallah değerleriniz. bizler de ameliyatın faydasını görürüz inşallah...
AMİN canım gerçekten bu kadar artmasını beklemiyordum. Ameliyatın faydasını gerçekten görmüşüz. Allaha çok şükür. eminim sizde göreceksiniz.. Biz elimizden geleni yapacağız,sonra dua edeceğiz. Allah gerçekleşmesini murat etmediği duayı kuluna ettirtmezmiş. o yüzden Allah sesimizi duymak istiyor. bol bol dua edeceğizz..
Bizim ameliyat öncesi 3 milyon olan , 18 milyon olmuş, totalde 9 milyondu ameliyat öncesi oda TOplam : 36 milyon olmuşş..
morfoloji sıfırdı , 1 olmuş :))
sizde hayırlısı ile faydasını göreceksiniz inşallah.. :)
SONUÇLARIMIZ ŞÖYLEE:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?