merhaba , arkadaşlar. 11 eylül 2012 de eşim ameliyat oldu. ve geçen hafta doktora gitti. (5 ay sonraa)
doktor eşime değerler yükselmiş demiş. benden bu kadar demiş.:)) yanlız bizde morfoloji sorunu varhem onun için hemde sayı için bir ilaç ismi vermiş . proxed plus . onu kullanacak şimdii... tekrar durumdan haberdar ederim sizi kızlar..
ben bu 5 ay içinde ameliyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım. özellikle bu kürü ihmal etmeyin derim yeni ameliyat olanlar. !! biraz eşimde göbek yaptıı okadar :)) daha sonra arı sütü +bal+polen+propolis karışımı verdim (aktar hazırlıyor). havuç kürü veriyorum şimdi akşamları .. ve şuan proxeed plus kullanacak. hayırlısı , bir kaç ay daha bekleyelim olmazsa aşılama denemeyi düşünüyorum ..
Onliyz; canımm uğurlu topiğin için çok teşekkürler..:) güzel haberler almaya başladım .inşallah buradan hamile haberimide yazmak nasip olur..
merhaba , arkadaşlar. 11 eylül 2012 de eşim ameliyat oldu. ve geçen hafta doktora gitti. (5 ay sonraa)
doktor eşime değerler yükselmiş demiş. benden bu kadar demiş.:)) yanlız bizde morfoloji sorunu varhem onun için hemde sayı için bir ilaç ismi vermiş . proxed plus . onu kullanacak şimdii... tekrar durumdan haberdar ederim sizi kızlar..
ben bu 5 ay içinde ameliyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım. özellikle bu kürü ihmal etmeyin derim yeni ameliyat olanlar. !! biraz eşimde göbek yaptıı okadar :)) daha sonra arı sütü +bal+polen+propolis karışımı verdim (aktar hazırlıyor). havuç kürü veriyorum şimdi akşamları .. ve şuan proxeed plus kullanacak. hayırlısı , bir kaç ay daha bekleyelim olmazsa aşılama denemeyi düşünüyorum ..
Onliyz; canımm uğurlu topiğin için çok teşekkürler..:) güzel haberler almaya başladım .inşallah buradan hamile haberimide yazmak nasip olur..
bugün kan tahlillerim için izin aldım işyerinden, çalışmamak ne güzelmiş :)) havada cok guzel.. cts. ense kalınlığını ölçtü dr.um, büyümüşte, ensesi varmış yavrumun :)) bu arada dr.erkeğe benziyor dedi, bizim için kız erkek farketmez sağlıklı olsun dediğimiz için tepki vermedik , dr. da sasırdı sanırım tekrar erkeğe benziyor dedi :)) 2hafta sonra kesinleşirmiş, o zamanda erkek derse, padişah soyumuz devam edecek yani :)) bu aksam kan tahlili sonuçlarını alıcaz inşallah sonuçlar iyidir .. kendinize cok ii bakın. sizde dualarınızdan beni eksik etmeyin..
bizim ameliyat olalı 2 hafta oldu kızlar zaten geçen ay kaçırdık yumurtlama zamanını. 3-5 güne ben adet olacağım. bu ay için başlayalım çalışmalara diyorum. eşimin dediğine göre doktor ona 1 ay demiş. zaten daha önce olsa bile bir işe yaramaz spermler kendine gelemez demiş. ama benimki 1 aya bile mırın kırın ediyor. daha bekleyelim diyor. ben de kızdım sanki açık kalp ameliyatı oldu yani. abartıyor. zaten bizim 1 ayı bulacak olması ona bile laf edince sizin ne zaman oldu sormak istedim kızlar.
meraba kızlar ben yenıi üye oldum...benimde eşim 06.05.2012de varikosel ameliyatı oldu.5,6 ay sonra sonuçlar düzelmeye başladı,ileri hızlı hareketlı sayısı arttı,fakat üroloğumuz sadece evicap kullanmasını istedi başka ilac vermedı ben doktora ısrarla artış için bir ilaç yokmu dememe rağmen ilaç yazmadı.1 şubatta aşılama yaptırdık malesef sonuç hüsran.1 ay ara verdık,tekrar aşılama yapmayı düşünüyoruz bu ay..bu sefer tutar işallah..aranızda eşi varikosel ameliyatı olupta aşılama yaptıran arkadaşlar varmı?
slm canım hosgeldin....
benim eşimde 31 0cak 2012 de ameliyat oldu ama bizim ileri hereketlide hala problem var hatta sayı düşük gecen ay hapla aşılama yaptırdım bu ayda 2si gonal f le aşılama oldum ama eşimin hareketli siperm sayısı %14 dü o yüzden hiç umudum yok yani ....
yarın test günüm bakalım ne cıkacak ama tutmazsa bende bikac ay ara vericem dinlenicem insallah tutar canım hayırlısı olsun hakkımızda herseyin....
Allah yardımcın olsun işallah tutar aşılamanız..bende gonalf iğne kullandım ilk aşılamada.doktorum 2.de ne verir bilmiyorum...sonucu yazarsan sevincinide üzüntünüde paylaşırım canım..
insallah sevinçli bir haberle dönerim sanada umut olurum
ama biliyormusun içimden bir ses tutmadı diyor nasip artık..
rabbim isteyen herkezin kucaklarını doldursun meleklerini göndersin en kısa zamanda insallah...
şaşırıdım eşine ya benmki ameliyat sonrası 2. günü araba bile kullandı hemen toparlanmısıt maşallah ben dr 1 hafta yasak dedi dedim dinlemedi bile
canım doktor da etkiledi biizi 1 ay ağır iş yok dedi doktora kalsa 20 gün rapor verecekti evde yatacak hep dedi de eşim 20 gün çok işyerinden sorun olur diye istemedi 10 gün aldı raporu bizim doktor biraz hassas davranınca bize de sirayet etti valla 2 haftayı geçti bırak araba kullanmayı ben çöp torbasını bile taşıtmıyorum eşime sabah işe giderken eskiden onun işiydi çöpü atmak şimdi atıyorum vallahi 1 ay iş yaptırma kocana dedi tohtor
dikkat etmek güzel bişi bide bünyeye göre tabi bnm eşim çok hiper aktiftir her konuda dinlemedi bile beni araba kullandu amann şimdi iyi onlşar iyi olsunlarda biz de yardımcı oluruz allahın izniyle nazar sakın elaş yapma sayılı gün cabuk gecek bnm de eşim 21 ocakda oldu zaman nasıl geccekderken 45 gün olmus bile rabbim şifamızı bu yoldan versin cabalarımızı bosa cıkarmasın inşallah
ALLAHIM hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımın kucaklarını tez zamanda hayırlı evlatlarla doldursun inş.
Olmadı tek kelimeyle olmadııııııııııııı....
Negatif....
Olmadı tek kelimeyle olmadııııııııııııı....
Negatif....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?