Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok tesekkür ederim yazdıklarına sagolasın arkadasım bizi bizden baskası anlamıyor anlayamıyor işte...
dediğin gibi yeni bir umutla baska bir doktara gidicem nasipse yarın...umarım o bana iyi gelir...
önceki drum hiç konusmuyordu bu dr önce psikolojini düzeltiyormus sonrasındada tedavisine baslıyormus...insallah iyi seyler olur hayatımda..
hep diyorum zaten arkadasım rabbim hayırlı zamanda özürsüz kusursuz saglıklı hayırlı evlat nasip etsin diye ....
rabbim sanada hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı kucagına al insallah....
senin yerinde olmayı cok isterdim...bu ay cok umutluydum hep eşime müjdeyi ben vericem diyordum ama olmadı..yaa nasip deyip tedaviye tekrardan baslıyorum...
dualarını esirgeme bizden...

merhaba arkadaşlar;
eşim 11 eylül 2012 de ameliyat oldu sonuçları daha iiyi. doktoru bundan sonrası için kadım doğuma gideceksiniz dedi.
ben gittim ve 3 cm kist var dedi. :'( adetinden sonra gell bakalım küçülebilir adetten sonra dedii..(( ayrıca rahim filmi istedi . ama rahim filminden çok korkuyorum. çektiren varsa bilgi veerebilirmi? sancılımı?

merhaba canım,
benımde sol kasığımda ağrı vardı sürekli gecen hafta doktora gittim acaba kistmi diye ve butun hormonal dengelerim altüst olmuştu, moralimde çok bozuktu tabi. Sonuç ben meğersem yumurtlamıyormusum. Eşim de 3 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. o iyileşecek derken bu sefer bende sorun çıktı, butun dunya o kadar boş geldiki o zaman da bana. Neyse bu durumu atlattım çok şükür, çünkü herşey rabbimizin elinde o ol derse olur. en doğrusu kafaya takmamak gerekiyormuş onu anladım. Hatta bir arkadasımla bu konuyu paylaştım oda aynı durumdan muzdarip ablasını anlattı doktor kontrolunde yumurtlamasını sağlamışlar kadın düzelmiş bu sefer de kocası kalp krizi geçirmiş ama sonrasında bir kaç ay sonra kendiliğinden olmuş. Çok uzattım konuyu galiba kusura bakma.
Ben rahim filmi çektirdim hem de anestezi olmadım doktor gerek görmedi ama çok kötüydü diyebilirim 3 gün kendime gelemedim ve üç gün kanamam oldu hatta işe bile gidemedim. Acıya dayanabiliyorsan anestezisiz ol derim...

canım ksiten korkma tabi yumurta kistiyse cikolataysa zor da yumurtaysa adetle atılıo benm de vardı hemde 4 cm dün adetmin . günüyüdü ve kistim yok olmıs cok sükür

canım ksiten korkma tabi yumurta kistiyse cikolataysa zor da yumurtaysa adetle atılıo benm de vardı hemde 4 cm dün adetmin . günüyüdü ve kistim yok olmıs cok sükür
Teşekkürler cnım. korktum açıkçası - gerçi bana da dedi adetten sonra tekrar gell . bakalım adetle birlikte küçülebiliyor die ..

aynen cnım ben de doktoruma sordum . anestezi ile yapıyorlarmı orada diye.. Önerdiği bir yer vardı.. gerek yok dedii orada kullanılan aletler sancısızz. bende bu sabah aradım tavsiye etttiği yeri, bayan beni okadar rahatlattıki. ağrısız aynı muayene gibi oluyor dedi. anesteziye gerek bile yok dedi. hem boşuna ekstra para vermeniz gerekecek hemde vucudunuza ilaç almanın anlamı yok dedi bilmiyorum çok kararsız kaldımm
ay canım ya senin ne kdar çok ağrın olmuş
cnm siiznde 3 ay dolmuş tekrar test yaptırdınızmıı ?

canım ben anestezi ile çekildim tabi çok rahattı uyandığında da çakır keyif oluyosun o da ayrı bir güzel sonrasında da ağrım sızım kanamam hiçbişey olmadı öğleden sonra işe bile gittim zaten çok az bir narkoz veriliyor 15-20 dk içinde uyanıyorsun izmirde isen benim çektirdiğim yeri tavsiye edebilirim.

zaten anestesisiz çekilmiyor fiyat aynı yani çekilse bile o yüzden anlamı yok...

Son düzenleme:
canım izmirde değilim- İStanbuldayımm :) bende anestezi ile istiyorum ama dr um gerek yok dedi. biryeer önerdi . orasını aradım.. bayan baya konuştu benle- vucudunuza boşu boşuna ilaçyüklemeyin dedi.. çok kısa bir işlem dedi. vee bizim kullandığımız makinalar ağrısız- sancısız dedii... ayy kafam çok karıştı yaaaaaaaa... off off-- bir şekilde halletmem lazım filmii--

canım merhaba,...................................

canım merhaba,
dün 2 kez cevap verdim ama bilgisayarda problem çıktı yorum yayınlanmadı.neyse bugün düzelmiş.
biz henüz test yaptırmadık ama yapınca sizlerle paylaşacağım.
Hsg ye gelince yaptırcağın zaman mutlaka yanında refakatçi olsun. doktor bana da anesteziye gerek yok demişti ama hastaneye giriş ve çıkışta tipim bayağı kaymıştı:) Bide olmadan önce eğer anestezi kullanmayacaksan ağrı kesici almanı tavsiye ederim.
herşey biranda oluyor zaten, kısa sürelik bir acı hissediyorsun sonrasında septomlar kişiden kişiye değişir tabi. ben acı çektim ve bitti. bence kafanı çok yorma ve içini ferah tut inan bana. Ben kendimi üzdüm, sıktım, bunalıma girdim elime hiçbişi geçmedi. Yüce rabbim ol derse olur bizlere bol bol dua etmek ve hayırlısını dilemek düşer. hayırlı cumalar...

bu arada bende İstanbuldayım ama eşimden dolayıda izmirliyim:)

anladım cnm.. hayırlısı ameliyattan sonra düzeliyor .. eşimin çok düşüktü şimdide yüksek diyemem ama sınırda :) inaşşlah siiznde yükselecek. takviye birşeyler ver bencee. keçiboynuzu vs.
canım eşimle birlikte gitmeyi düüşünüyorum - anestezi içinde kadar veremedim. fındıkzade radyomarda çektireceğim - orası hakkında okuduğum yorumlarda ağrı olmuyor demiş herkes. artık oradaya gittiğimde karar vereceğim anesteziye :)
Saol cnım sanada hayırlı cumalar. hayırlısı ile dualarımız kabul olsun inşl..

canım benimmmm bende fındıkzade radyotom da çektirdim filmimi gerçekten iyi bir merkez orası çook korkmuştum hatta ağlamıştım korkudan biraz sancı oldu ama emin ol korktuğumuz kadar kötü olmuyo allah yardım ediyor ben bir kere tüp bebek yaptırdım insan nelere göğüs geriyor bebişini isteyince... ama yanında muhakak eşinle git ben eşimle gittim eğer eşim olmasa kesin korkudan düşer bayılırdım yani :))

canım meraba ben sana klomen kaclık ve kac mg nerden aldın netden mi eczaneden mi evicap'ı nerden edinebilirim son 1.5 ayımız kaldı test için ...adam akıllı cidiye almamız lazım eşim ilk ay havuc suyu+arjinmax kullandı ...şu an keçi bounuzu kürü ve senin macun tarifini her malzemesini aLdım Allahın izniyle okuya üfleye tahta kaşıkla hazırladım.onları kullanıo... onlyniz cnm cok soru sordum ama eşim naz yapıo keçi boynuzunu içerken ne yapsam ki??? bide eşim bi akşam yatarken içiyo biz aksam yemeğini saat00 gbiyiyoruz ve erken yatıoruz genelde saat en gec 23:00 gibi en gec :)) yani demek istedğim tam aç olmuyo ki eşim tok gbi oluo sabha da ayrı terane içiyo 10 dk sonra kahvaltıya gecio namaz kılmak için kalktıımda verdim bi kaç gün onada midem bulanıo bida uyuyamıom dedi öle işte hiç içmek istemio:26::18::18::18:şimdiden teşekkür ederimmm

arkadaslar acil cewap werebılırmısınız sperm testı sonucunu aldık

MİKTAR : 3,1
RENK : gri beyaz
GÖRÜNÜM(SEMEN) : opak
pH : 7,8 (kalevi)
SIVILAŞMA : 30 dakkada akışkan
GÖRÜNÜM (SPERM) : normal
FRUKTOZ : 286 mg/dl
SAYIM (/ML) : 52 400 000
HAREKETLİLİK : 30 DAKKADA
HIZLI : 42%
ORTA : 2%
YAVAŞ : 4%
HAREKETSİZ : 52%
HAREKET ŞEKLİ : hareketli spermatozoaların %70ihızlı düzgün ve dogrusal hareketli ortalama hız 46 mlc/sn
MİKROSKOPİ : 1-2 lökosit ve prostatik hücre görüldü

bunu biri bana acıklayabılır mı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acilll cok merak edıyorummm

anladım canım doktor önerdi ise iyi bir yerdir stres olma boşuna evet çok kısa bir işlem miş eşim doktorun girmesi ile çıkması bir oldu odaya 5 dk felan kaldı dedi. bir de anestezi ek ücret olabilir tabii benim çektirdiğim yer paket fiyat 450 tl idi anestezili de anestezisiz de aynı fiyat olduğundan ben anestezili çekildim. çektir kafandan atmış oluyosun hem de canım... ben eşimin varikosel belli olmadan önce hep kendimde arıyodum sorunu kendimi kurcalayıp duruyodum en son filmi bile çekildim işte ama meğer spermler de iş yokmuş bunu sonradan anladık zaten tüplerin tıkanması öyle 1-2 ayda olmuyor muş yani o film 5 yıl felan da geçerli oluyormuş o yüzden stres yapma hiç ha devlet hastanesi felan deseydin aman orda çektirme derdim de özel merkezler bu konuda titiz davranıyor ki zaten doktorun tavsiye etmezdi kötü bir yer olsaydı. adetinin 9. günü felan çekiliyor yalnız canım 8-9 gibi adetin bittikten hemen sonra yanii ben 9. gün çekilmiştim.

kızlar bu arada bugün talihsiz bir olaya yaşadım....sizlerle paylaşmak istiyorum...

iş dolayısı ile eskiden çalıştığım ve tayin alarak kurtulduğum kişilerle bir araya gelmek zorunda kaldım. tabi herkes yine bebek sordu, bebek yok mu diye. ben de yok dedim. sonra kadınlardan biri daha sordu ona da yok şu an dedim kadın "amann bak acele et benim yeğenim uzun süre istemedi sonra da olmadı tüp bebek yaptı da ancak öyle oldu, olmayınca olmuyo bak" dedi. gözlerim dolacak gibi oldu kendimi zor tuttum. bu insanların başkalarının yatak odası merakı beni çileden çıkarıyor bizim insanlarımız neden böyle anlayamıyorum. biz kimseye sormuyoruz var mı yok mu varsa da yoksa da herkesin özeli kendisini ilgilendirir sonuçta. iyi niyetle sorunlara yine lafım yokta laf sokarcasına soranları bir kaşık su da boğasım geliyor sonra yunus emrenin "yaradılanı hoş gör yaratandan ötürü" sözü aklıma geliyor.

rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin. şaytana uyup tevekkülden uzaklaştırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…