kızlar bu arada bugün talihsiz bir olaya yaşadım....sizlerle paylaşmak istiyorum...
iş dolayısı ile eskiden çalıştığım ve tayin alarak kurtulduğum kişilerle bir araya gelmek zorunda kaldım. tabi herkes yine bebek sordu, bebek yok mu diye. ben de yok dedim. sonra kadınlardan biri daha sordu ona da yok şu an dedim kadın "amann bak acele et benim yeğenim uzun süre istemedi sonra da olmadı tüp bebek yaptı da ancak öyle oldu, olmayınca olmuyo bak" dedi. gözlerim dolacak gibi oldu kendimi zor tuttum. bu insanların başkalarının yatak odası merakı beni çileden çıkarıyor bizim insanlarımız neden böyle anlayamıyorum. biz kimseye sormuyoruz var mı yok mu varsa da yoksa da herkesin özeli kendisini ilgilendirir sonuçta. iyi niyetle sorunlara yine lafım yokta laf sokarcasına soranları bir kaşık su da boğasım geliyor sonra yunus emrenin "yaradılanı hoş gör yaratandan ötürü" sözü aklıma geliyor.
rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin. şaytana uyup tevekkülden uzaklaştırmasın.
canım eşin ameliyat oldumu.ya boşver sen milletin ne dediğini.hatta bunu saklamak bile doğru değil bana göre.olmuyorsa olmuyor bu kimseyi ilgilendirmez.ne luzumsuz insanlar var etrafta çok iyi bilirim kaç sene yaşadım aynı şeyleri.sorulardan bıktığım içinde herkese olmadığını söyleyip bi derin nefes alayım demiştim ki bu seferde hangi ortama girersem bana işte bilmemkiminde olmuyomuştu şunu yemiş yok bu doktora gitmiş illallah ettirdiler.hele kaynanam hergün arıyodu yok şu kanalda program var aç seyret yok şunu yedir oğluma bu iyi geliyomuş.inan cinayet işleyecek noktaya getirirler insanları.hiçbişekilde kurtulamazsın onlardan.Allah sabır dayanma gücü versin.
oo ne güzel sende orada çektirmişsin. anestezi ilemi çeksem karar veremedim..canım benimmmm bende fındıkzade radyotom da çektirdim filmimi gerçekten iyi bir merkez orası çook korkmuştum hatta ağlamıştım korkudan biraz sancı oldu ama emin ol korktuğumuz kadar kötü olmuyo allah yardım ediyor ben bir kere tüp bebek yaptırdım insan nelere göğüs geriyor bebişini isteyince... ama yanında muhakak eşinle git ben eşimle gittim eğer eşim olmasa kesin korkudan düşer bayılırdım yani :))
oo süpermiş bu 5 yıl kafam rahat olacak :) Çektireceğim cnm hayırlısı ile bakalım inşallah iyi çıkar sonucudaanladım canım doktor önerdi ise iyi bir yerdir stres olma boşuna evet çok kısa bir işlem miş eşim doktorun girmesi ile çıkması bir oldu odaya 5 dk felan kaldı dedi. bir de anestezi ek ücret olabilir tabii benim çektirdiğim yer paket fiyat 450 tl idi anestezili de anestezisiz de aynı fiyat olduğundan ben anestezili çekildim. çektir kafandan atmış oluyosun hem de canım... ben eşimin varikosel belli olmadan önce hep kendimde arıyodum sorunu kendimi kurcalayıp duruyodum en son filmi bile çekildim işte ama meğer spermler de iş yokmuş bunu sonradan anladıkzaten tüplerin tıkanması öyle 1-2 ayda olmuyor muş yani o film 5 yıl felan da geçerli oluyormuş o yüzden stres yapma hiç ha devlet hastanesi felan deseydin aman orda çektirme derdim de özel merkezler bu konuda titiz davranıyor ki zaten doktorun tavsiye etmezdi kötü bir yer olsaydı. adetinin 9. günü felan çekiliyor yalnız canım 8-9 gibi adetin bittikten hemen sonra yanii ben 9. gün çekilmiştim.
cnm aynı şeyleri bende yaşıyorumm kiii hepimiz yaşıyoruzdur. snki çocuk olmayınca hemen bayandan gibi laf ediyorlar. özellikle eşiimin ailesi ban demişlerdi ki 1 kez gelinn yavş falan diyorlarkızlar bu arada bugün talihsiz bir olaya yaşadım....sizlerle paylaşmak istiyorum...
iş dolayısı ile eskiden çalıştığım ve tayin alarak kurtulduğum kişilerle bir araya gelmek zorunda kaldım. tabi herkes yine bebek sordu, bebek yok mu diye. ben de yok dedim. sonra kadınlardan biri daha sordu ona da yok şu an dedim kadın "amann bak acele et benim yeğenim uzun süre istemedi sonra da olmadı tüp bebek yaptı da ancak öyle oldu, olmayınca olmuyo bak" dedi. gözlerim dolacak gibi oldu kendimi zor tuttum. bu insanların başkalarının yatak odası merakı beni çileden çıkarıyor bizim insanlarımız neden böyle anlayamıyorum. biz kimseye sormuyoruz var mı yok mu varsa da yoksa da herkesin özeli kendisini ilgilendirir sonuçta. iyi niyetle sorunlara yine lafım yokta laf sokarcasına soranları bir kaşık su da boğasım geliyor sonra yunus emrenin "yaradılanı hoş gör yaratandan ötürü" sözü aklıma geliyor.
rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin. şaytana uyup tevekkülden uzaklaştırmasın.
oo ne güzel sende orada çektirmişsin. anestezi ilemi çeksem karar veremedim..evet iyi bir merkezmiş. dediğin gibi istiyorsak bu bebişi göğüs gereceğiz. eşimde dio korkma ben ameliyat bile oldumm. :) sen bi film mi çektiremeyeceksin dio:) evet eşimle gitcem kısmetse bende aynı senin gibi düşer bayılırm
inşaalh canım hayırlısı ile iyi sonuçlar alacaksınız. sayılarınız nasıldı ? ameliiyattan önce bizim okdar kötüydü şükür iyilşti .birtek morfoloji sıfırdı 1 de şuan. proxeed plus kullanıyor şuan- inşallah oda düzelecek.:)) canım benim hiç korkma boş yere sıkıntıya sokma kendni bence anestezi yaptırma ne gerek var boşuna vücuduna ilaç girmesin bende çok korkuyordum ama herşey bi anlık korkma :) bende anesteziden bayılmaktan daha çok korkuyorum sanki uyanamıyacakmışım gibi geliyor uyrken bana ne yaptıklarını göremiyorum ama uyanıkkan canım acısa bile müdahale ederim ben burnumdan ameliyat oldum iki kere kemikten onda bile uyutmadım kendimi tüp bebek yaptırdığım zaman yumurta toplamada mecburi uyuttular çok korkmuştum çok ağlamıştım ama şükür hepsini atlattım şimdi hayırlısı ile hayırlı sonuçlar bekliyorum eşimişn testini yaptırmaya 28 gün kaldı inş sonucumuz ii çıkar rabbimin izni ile:)
inşaalh canım hayırlısı ile iyi sonuçlar alacaksınız. sayılarınız nasıldı ? ameliiyattan önce bizim okdar kötüydü şükür iyilşti .birtek morfoloji sıfırdı 1 de şuan. proxeed plus kullanıyor şuan- inşallah oda düzelecek.
cannım evet ikisininde kötü tarafları var. sende radyomarda çektirmişsin . o yüzden biraz cesaretlendim.. orada telefon ettiğim bayanda aynısını söyledi.. boşu boşuna vucudnuza ilaç yüklemeyin dedi hemde anetsesi için ek ücret alınıyor boşuna ödemeyin derim dedi. yinede siz bilirsiniz dedi..[/QUOT
evet canım ek ücret alınıyor ama gerek yok enesteziye bence sıkma canını.canım ameliyattan önce morfoloji %4 dü sperm sayımız 11 milyon toplam spermde 77milyondu inş hayırlısı canım hepimiz için:)
teşekkür ederim bilgileerin için. en azından bişi bilmeden oraaya gitmeyeceğim...inşaalh canım hayırlısı ile iyi sonuçlar alacaksınız. sayılarınız nasıldı ? ameliiyattan önce bizim okdar kötüydü şükür iyilşti .birtek morfoloji sıfırdı 1 de şuan. proxeed plus kullanıyor şuan- inşallah oda düzelecek.
cannım evet ikisininde kötü tarafları var. sende radyomarda çektirmişsin . o yüzden biraz cesaretlendim.. orada telefon ettiğim bayanda aynısını söyledi.. boşu boşuna vucudnuza ilaç yüklemeyin dedi hemde anetsesi için ek ücret alınıyor boşuna ödemeyin derim dedi. yinede siz bilirsiniz dedi..[/QUOT
evet canım ek ücret alınıyor ama gerek yok enesteziye bence sıkma canını.canım ameliyattan önce morfoloji %4 dü sperm sayımız 11 milyon toplam spermde 77milyondu inş hayırlısı canım hepimiz için:)
siizn sayılarınız çok güzelmiş. ameliyattan önce bilee. daha iyi olacağıından şüphem yok . biizm ameliyattan önce sizin ml deki kadar bile yoktu 9 milyondu toplamı . 3 milyondu ml deki..şimdi bile toplammımız siizn akdr deil ona bile şükrediyorum .. :) şimdi toplam 39 milyon , ml deki 19 milyon..
oo süpermiş bu 5 yıl kafam rahat olacak :) Çektireceğim cnm hayırlısı ile bakalım inşallah iyi çıkar sonucudaçok korkuyorum.. az önce bi arkadaşımı aradım oda çektirmişti. anestezili çektirdim ben dedi ben de çektireceğimde nasıl çektirsem karar veremedim:) çok korkuyorumgaliba anestezliye daha yakınım :)
teşekkür ederim bilgileerin için. en azından bişi bilmeden oraaya gitmeyeceğim...
siizn sayılarınız çok güzelmiş. ameliyattan önce bilee. daha iyi olacağıından şüphem yok . biizm ameliyattan önce sizin ml deki kadar bile yoktu 9 milyondu toplamı . 3 milyondu ml deki..şimdi bile toplammımız siizn akdr deil ona bile şükrediyorum .. :) şimdi toplam 39 milyon , ml deki 19 milyon..
ne demek canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)bizim sayımızda önceden çok düşüktü 1 milyondan bu duruma geldik canım çook uğraştık çook hamd olsun bu günümüze inş sonuçlarımızda hayırlı olur :)
kızlar bu arada proxeed plus kullananlar ameliyattan ne kadar sonra başladınız proxeed plus içmeye. bizim 3 hafta doldu acaba başlasam mı diyorum yavaştan yavaştan :44:
cnm biz test sonucuna kadrkullanmadık.keciboynuzu-arı sütü,bal polen, e vitmaini vs. kullandık.kızlar bu arada proxeed plus kullananlar ameliyattan ne kadar sonra başladınız proxeed plus içmeye. bizim 3 hafta doldu acaba başlasam mı diyorum yavaştan yavaştan :44:
canım benim eşim ameliyat olalı 2 ay oldu hala kullanmıyorum doktor vermedi acele etme dedi önemli olna 3 aydan sonra kullanmanız dedi bizde kullanmıyoruz şu anda bekliyoruz test sonuçlarına göre bakalım inş hiiiç birimize gerek kalmadan hamiş kalırız canım benim.ben kendim keçiboynuzu felan bi kaç destek kullanıyorum bide vitamin felan işte....
cnm biz test sonucuna kadrkullanmadık.keciboynuzu-arı sütü,bal polen, e vitmaini vs. kullandık.
sağolun kızlar ben de başlamayım o zaman erken daha sanırım zaten doktor da ameliyattan sonra ihtiyaç duymayacaksınız demişti ama biraz sabır demişti inşallah öyle olur kızlar bakalım ben bu sabah adet oldum geçen ay hiç çalışma olmadı zaten yumurtlama zamanı eşim yeni ameliyatlı idi bu ay başlayalım diyorum ama proxeed plus başlamayım o zaman bu preseed jel almıştım onu kullanayım bu ay inşallah yaza hamiş gireriz hepimiz
canım meraba ben sana klomen kaclık ve kac mg nerden aldın netden mi eczaneden mi evicap'ı nerden edinebilirim son 1.5 ayımız kaldı test için ...adam akıllı cidiye almamız lazım eşim ilk ay havuc suyu+arjinmax kullandı ...şu an keçi bounuzu kürü ve senin macun tarifini her malzemesini aLdım Allahın izniyle okuya üfleye tahta kaşıkla hazırladım.onları kullanıo... onlyniz cnm cok soru sordum ama eşim naz yapıo keçi boynuzunu içerken ne yapsam ki??? bide eşim bi akşam yatarken içiyo biz aksam yemeğini saat00 gbiyiyoruz ve erken yatıoruz genelde saat en gec 23:00 gibi en gec :)) yani demek istedğim tam aç olmuyo ki eşim tok gbi oluo sabha da ayrı terane içiyo 10 dk sonra kahvaltıya gecio namaz kılmak için kalktıımda verdim bi kaç gün onada midem bulanıo bida uyuyamıom dedi öle işte hiç içmek istemio:26: :18::18::18:şimdiden teşekkür ederimmm
kızlar gunaydın,
esim 3 ay sonra ılk testını yaptırdı sonuç berbathatta ameliyat öncesinden de kötü moralimiz çok bozuk.. ne yapcağımızı şaşırdık bugün doktor ile konuşmaya gideceğiz. sonuçlar ise şöyle. bizim hızda ve morfolojide sorun vardı.
hareketli (a+b) 30
ileri hızlı 9
hareketsiz 63
normal sperm oranı 14
sperm sayısı 57 milyon/ml
sizce birkaç ay sonnra düzelir mi neden böyle oldu anlamadık offf of.
ay canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını iyi değilim mide bulantılarım halsizliğim devam ediyor çok giremiyorum topiğe(ilk öncelikle benim sana tavsiyem klomeni doktor kontrolsüz kullanmaman ama yinede sen bilirsin sonuçta hormon hapı danışarak içirsen için daha rahat olur ama ecivap 100 lüktü eczanalerden temin edebilirsiniz ikisinide .........klomen dediğinde veriyorlar bir grmı yoktu sanırım ama sen yinede son istersen canım macunlara gelince 10 dk geç 10 dk erken farketmez sabah evden çıkmadan içsin eşin yatarkende bir kaşık..keçiboynuzu ağır geliyorsa keçiboynuzu özü al içir daha hafif mideyide yakmıyor umarım yardımcı olabilmişimdir kendine iyi bak canım hoşçakal...:)
kızlar gunaydın,
esim 3 ay sonra ılk testını yaptırdı sonuç berbathatta ameliyat öncesinden de kötü moralimiz çok bozuk.. ne yapcağımızı şaşırdık bugün doktor ile konuşmaya gideceğiz. sonuçlar ise şöyle. bizim hızda ve morfolojide sorun vardı.
hareketli (a+b) 30
ileri hızlı 9
hareketsiz 63
normal sperm oranı 14
sperm sayısı 57 milyon/ml
sizce birkaç ay sonnra düzelir mi neden böyle oldu anlamadık offf of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?