Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım eşin ameliyat oldumu.ya boşver sen milletin ne dediğini.hatta bunu saklamak bile doğru değil bana göre.olmuyorsa olmuyor bu kimseyi ilgilendirmez.ne luzumsuz insanlar var etrafta çok iyi bilirim kaç sene yaşadım aynı şeyleri.sorulardan bıktığım içinde herkese olmadığını söyleyip bi derin nefes alayım demiştim ki bu seferde hangi ortama girersem bana işte bilmemkiminde olmuyomuştu şunu yemiş yok bu doktora gitmiş illallah ettirdiler.hele kaynanam hergün arıyodu yok şu kanalda program var aç seyret yok şunu yedir oğluma bu iyi geliyomuş.inan cinayet işleyecek noktaya getirirler insanları.hiçbişekilde kurtulamazsın onlardan.Allah sabır dayanma gücü versin.

evet oldu canım yaa bakalım inşallah faydasını görürüz doktor ümitli ileri dereceymiş varikoseli fayda sağlayacağınızı düşünüyorum dedi doktoru bakalım inşallah. rabbim bu insanları da görüyor illaki canım tek tesell,m bu...

oo ne güzel sende orada çektirmişsin. anestezi ilemi çeksem karar veremedim.. evet iyi bir merkezmiş. dediğin gibi istiyorsak bu bebişi göğüs gereceğiz. eşimde dio korkma ben ameliyat bile oldumm. :) sen bi film mi çektiremeyeceksin dio:) evet eşimle gitcem kısmetse bende aynı senin gibi düşer bayılırm

oo süpermiş bu 5 yıl kafam rahat olacak :) Çektireceğim cnm hayırlısı ile bakalım inşallah iyi çıkar sonucuda çok korkuyorum.. az önce bi arkadaşımı aradım oda çektirmişti. anestezili çektirdim ben dedi ben de çektireceğimde nasıl çektirsem karar veremedim:) çok korkuyorumgaliba anestezliye daha yakınım :)

cnm aynı şeyleri bende yaşıyorumm kiii hepimiz yaşıyoruzdur. snki çocuk olmayınca hemen bayandan gibi laf ediyorlar. özellikle eşiimin ailesi ban demişlerdi ki 1 kez gelinn yavş falan diyorlar birşey diyemiyorsun tabi
canım sıkma canını ... insnlar çıok patavatsız düşünmeden konuşuyorlar.

:)) canım benim hiç korkma boş yere sıkıntıya sokma kendni bence anestezi yaptırma ne gerek var boşuna vücuduna ilaç girmesin bende çok korkuyordum ama herşey bi anlık korkma :) bende anesteziden bayılmaktan daha çok korkuyorum sanki uyanamıyacakmışım gibi geliyor uyrken bana ne yaptıklarını göremiyorum ama uyanıkkan canım acısa bile müdahale ederim ben burnumdan ameliyat oldum iki kere kemikten onda bile uyutmadım kendimi tüp bebek yaptırdığım zaman yumurta toplamada mecburi uyuttular çok korkmuştum çok ağlamıştım ama şükür hepsini atlattım şimdi hayırlısı ile hayırlı sonuçlar bekliyorum eşimişn testini yaptırmaya 28 gün kaldı inş sonucumuz ii çıkar rabbimin izni ile:)

inşaalh canım hayırlısı ile iyi sonuçlar alacaksınız. sayılarınız nasıldı ? ameliiyattan önce bizim okdar kötüydü şükür iyilşti .birtek morfoloji sıfırdı 1 de şuan. proxeed plus kullanıyor şuan- inşallah oda düzelecek.
cannım evet ikisininde kötü tarafları var. sende radyomarda çektirmişsin . o yüzden biraz cesaretlendim.. orada telefon ettiğim bayanda aynısını söyledi.. boşu boşuna vucudnuza ilaç yüklemeyin dedi hemde anetsesi için ek ücret alınıyor boşuna ödemeyin derim dedi. yinede siz bilirsiniz dedi..

orada ücretler nasıl bilemiyorum tatlım fikir olması açısından ben anestezili 450 tl çektirdim. ama boşuna ilaç alma kısmına katılmıyorum şöyle ki ben kendi adıma ne klomenler ne çatlatma iğneleri kullandım onların yanında bu ne ki yani zaten sana 1 saatlik ameliyat anestezisi vermiyorlar ki 15 dklık bir anestezi veriyorlar. filmden 15 dk sonra da yürüyüp gidiyosun normal şekilde dediğim gibi ben sabah 10 da çekildim öğleden sonra 1 de mesaiye bile gittim yani.

eğer çok korkun varsa kendini kasabiliyomuşsun o yüzden de sağlıklı çıkmayabiliyormuş film sonucu deniyor.ben zaten evhamlı ve panik bir insan olduğum için anestezi almasam kesin kasardım kendimi o yüzden benim açımdan iyi oldu ama sen kendini daha iyi tanırsın tatlım eğer soğuk kanlı durabilirim diyosan tabi ki anestezi alma derim ama yok ben dayanamam diyosan da 15 dklık anesteziden bişey olmaz sanırım. hem uyandıktan sonrası çok eğlenceli oluyor eşim beni videoya çekmiş evde izleyip gülüyoruz ben 1 büyük içmiş gibiyim o kadar komik ki saçmalamışım

kızlar bu arada proxeed plus kullananlar ameliyattan ne kadar sonra başladınız proxeed plus içmeye. bizim 3 hafta doldu acaba başlasam mı diyorum yavaştan yavaştan :44:

kızlar bu arada proxeed plus kullananlar ameliyattan ne kadar sonra başladınız proxeed plus içmeye. bizim 3 hafta doldu acaba başlasam mı diyorum yavaştan yavaştan :44:

canım benim eşim ameliyat olalı 2 ay oldu hala kullanmıyorum doktor vermedi acele etme dedi önemli olna 3 aydan sonra kullanmanız dedi bizde kullanmıyoruz şu anda bekliyoruz test sonuçlarına göre bakalım inş hiiiç birimize gerek kalmadan hamiş kalırız canım benim.ben kendim keçiboynuzu felan bi kaç destek kullanıyorum bide vitamin felan işte....

cnm biz test sonucuna kadrkullanmadık.keciboynuzu-arı sütü,bal polen, e vitmaini vs. kullandık.

ay canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını iyi değilim mide bulantılarım halsizliğim devam ediyor çok giremiyorum topiğe (ilk öncelikle benim sana tavsiyem klomeni doktor kontrolsüz kullanmaman ama yinede sen bilirsin sonuçta hormon hapı danışarak içirsen için daha rahat olur ama ecivap 100 lüktü eczanalerden temin edebilirsiniz ikisinide .........klomen dediğinde veriyorlar bir grmı yoktu sanırım ama sen yinede son istersen canım macunlara gelince 10 dk geç 10 dk erken farketmez sabah evden çıkmadan içsin eşin yatarkende bir kaşık..keçiboynuzu ağır geliyorsa keçiboynuzu özü al içir daha hafif mideyide yakmıyor umarım yardımcı olabilmişimdir kendine iyi bak canım hoşçakal...:)

kızlar gunaydın,
esim 3 ay sonra ılk testını yaptırdı sonuç berbat hatta ameliyat öncesinden de kötü moralimiz çok bozuk.. ne yapcağımızı şaşırdık bugün doktor ile konuşmaya gideceğiz. sonuçlar ise şöyle. bizim hızda ve morfolojide sorun vardı.
hareketli (a+b) 30
ileri hızlı 9
hareketsiz 63
normal sperm oranı 14
sperm sayısı 57 milyon/ml
sizce birkaç ay sonnra düzelir mi neden böyle oldu anlamadık offf of.

canım doktor bize tam düzelmeyi 6 aydan önce beklemeyin demişti belki sizin de o yüzden henüz böyledir hemen bozma moralini tatlım

önemli değil cnm ne demek ne güzel inşallah benm de tatlı telaşelerim olur bi kalsam hamile...cnm cok saol cevapların için macunu yemicem bi daha dedi mide ülseri var eşimde yanma yapıo keci boynuzunuda zaten gnde 1 kereye düşürdüm ilaçlarıda bakalım son ay alcam az kaldı bizimde tarihimiz yaklaşıo

selam canım,moralini bozma bizde de aynı oldu ameliyattan 3- 4 ay sonra sperm testi çok kötüydü, hiç ilerleme yoktu, doktorda şaşırdı.bizde 9 aydan sonra düzelmeye başladı sonuçlar..hemen umutsuzluğa kapılmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…