canım eşin ameliyat oldumu.ya boşver sen milletin ne dediğini.hatta bunu saklamak bile doğru değil bana göre.olmuyorsa olmuyor bu kimseyi ilgilendirmez.ne luzumsuz insanlar var etrafta çok iyi bilirim kaç sene yaşadım aynı şeyleri.sorulardan bıktığım içinde herkese olmadığını söyleyip bi derin nefes alayım demiştim ki bu seferde hangi ortama girersem bana işte bilmemkiminde olmuyomuştu şunu yemiş yok bu doktora gitmiş illallah ettirdiler.hele kaynanam hergün arıyodu yok şu kanalda program var aç seyret yok şunu yedir oğluma bu iyi geliyomuş.inan cinayet işleyecek noktaya getirirler insanları.hiçbişekilde kurtulamazsın onlardan.Allah sabır dayanma gücü versin.
slm fd dilek Allah cc bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. canm sizin sorun ne idi tüp bebek mi yaptırdın. benim eşimde sorun var sperm 0 noktasında ileri derecede varikosel var ameliyat olmalı cvp verirsen sevnrm canm
bizim ameliyat olalı 5 ay oldu ama sonuçlar hala çok kötü.belli bie sayının(sanırım 1 milyon)altını test ölçmüyormuş o yüzden '0' çıkıyor.her geçen gün moralimiz biraz daha bozuluyor.ne yapıcaz biz.adetin 26.günü.25-26 günde bir oluyorum zaten.bir ümit gebelik testi yaptım negatif.stresten dengem bozuldu...14:
kızlar bu arada proxeed plus kullananlar ameliyattan ne kadar sonra başladınız proxeed plus içmeye. bizim 3 hafta doldu acaba başlasam mı diyorum yavaştan yavaştan :44:
kızlar merhaba çok üzgünüm sizi çok ıhmal ettım.ama hep aklımdasınız bır sure rahatsızlıklar bır surede ınternetsızlık benı sızden ayırdı malesef(
onlyz nasıl gidiyor hamışlık bakım??
akmelek senıde çok merak edıyorum aslında hepinizi şimdi nerde kaldıysam okumaya başlıcam..
ama çok fazla vakıt ayıramıyorum sıze kızmayın bana bıraz hormonlardan sanırım resmen dengem değişti..ama takıpteyım allahım en kısa zamanda sizlerede bunu
yaşatsın tek dileğim bu..
eşinize destek olmaktan vazgeçmeyın lutfen sonra sizinde (bizimde:)) çok ıhtıyacımız oluyor o desteklere..
sevgiyle kalın kızlar..
merhaba nazarboncuk ilk öncelile geçmiş olsun umarım sızınde tedavınız en kısa zamanda cevap verır.ben proxeed plus a 2-3 hafta sonra falan başladım hiç beklemedim zaten amelıyat olalı 2 ay bıtmıştı hamıle kaldım. işe yaradığını düşünüyorum bızede dr hiç ilaç vermemişti bunun yanında keçiboynuzu kaynattım ve pekmez badem cevz fındık hepsini düzenli yaptık.allah bıran önce bebeğinize kavuşmayı nasip etsin..
kızlar eşimin 25 gün sonra spermiyogram testi var nerde yaptırayım bi türlü karar veremedim iyi bir yer olsun istiyorum tam teşekkürlü bakılsın istanbul avrupa yakasında oturuyorum bildiğiniz ve önerdiğiniz bir yer varsa cevap verirseniz sevinirim ben daha önce bir iki kere biruni labaratuvarında yaptırmıştım test sizce orası iyimidir şimdiden teşekkürler :))) allaha emanet olun.
avrupa yakasındaysan kendi test yaptırdığımız yeri öneririm cnm.biz hep orada verdik testlerimizi.ayrıca başka yaptırmamız gereken testler ultrason vs onlarıda hep orada yaptırıyoruz.medilab şişli de.şişli camii nin oaralarda çok yakın.namlı marketin üstü.testi değerlendiren laborantla da görüştüm ben.biz hem krugere göre hemde who ya göre baktırdık.sizde sorun ona göre yaptırın cnm
tamam canım benim çook teşekkür ediyorum bi araştırayım arayıp görüşeyim listeme ekledim :)) senin eşinde ameliyat oldu mu ne zaman oldu canım benim???
eşim ameliyat olalı yarın bir sene olcak.bu ayın sonunda test yaptırcaz bizde.
avrupa yakasındaysan kendi test yaptırdığımız yeri öneririm cnm.biz hep orada verdik testlerimizi.ayrıca başka yaptırmamız gereken testler ultrason vs onlarıda hep orada yaptırıyoruz.medilab şişli de.şişli camii nin oaralarda çok yakın.namlı marketin üstü.testi değerlendiren laborantla da görüştüm ben.biz hem krugere göre hemde who ya göre baktırdık.sizde sorun ona göre yaptırın cnm
kızlar eşimin 25 gün sonra spermiyogram testi var nerde yaptırayım bi türlü karar veremedim iyi bir yer olsun istiyorum tam teşekkürlü bakılsın istanbul avrupa yakasında oturuyorum bildiğiniz ve önerdiğiniz bir yer varsa cevap verirseniz sevinirim ben daha önce bir iki kere biruni labaratuvarında yaptırmıştım test sizce orası iyimidir şimdiden teşekkürler :))) allaha emanet olun.
hmımmm anladım canım inş en yakın zamanda rabbim sanada,banada buradaki arkadaşlarımızada anne olmayı nasip edr ne dieyeyim allah yar ve yardımcımız olsun 3 aydan sonra testiniz nasıldı sizin doktor aşılama felan yaptırın dedi mi yoksa bekleyin mi dedi canım ...
kızlar istanbul konusunda bilgim yok ama doktor bize ameliyattan önce 3 gün ara ile 2 farklı yerden test istemişti. sanırım karşılaştırma yapmak için. ve mutlaka 2 testin yapılması gerektiğini daha sağlıklı sonuç verdiğini söylemişti. yani diyelim bugün test yaptırıyosun 3 gün bekliyosun 4. gün bir daha yaptırıyosun ve ilk test ile ikinci test arasında ciddi düşme vardı ki arada 3 gün var yani biz çalışma yaparken gün aşırı yapıyoduk demek ki daha da düşük oluyomuş yani en iyi sperm 3 gün bekleyip 4. gün alınan spermmiş ondan bile ciddi kötüleşme vardı ilk gün sayı 25 milyon hareket %30 felandı 3 gün sonra sayı 15 milyon hareket %20 idi. biz gün aşırı denerken demek sayı 10 milyon hareket %15 felan oluyomuş boşuna kürek çekip duduryomuşuz. neyse lafı çok uzattım ama imkanınız varsa bu şekilde 3 gün ara ile bir baktırabilirsiniz benim eşim çok söylenmişti çünkü biri haftasonuna denk gelse diğeri gelmiyor tabi...
bir de neden hastanede yaptırmıyorsunuz testleri?
ben doktorumla göriüşeyim o zaman test yaptırmadan :) hastane konusuna gelince bilmem sanki labaratuvarda daha iyi incelenirmiş gibime geliyor ama tam olarakta bi bilgim yok canım yaa sence hangisi daha iyi olur bizim için:))
ilk testi 4.ayda yaptırdık biz 2.de 8.ayda.ameliyat öncesi sayımız 2 mlyn,hızımız %12 morfoloji sıfırdı.ilk testte sayı 14.600,hız%14 morfoloji %4 tü.2.testte sayı 46 mlyn,hız %24 morfoloji %5 ti.takviyeler kullandık biz.ameliyattan 10-15 gün sonra.evicap,argınmax-man,omega 3,çinko,organik keçi boynuzu pekmezi.son testte kullanmaya başlamıştık pekmezi.2. testte ki hız artışı ona bağlıda olabilir.belkide hepsinin de etkisi olabilir.dr lar genelde en az bir seneden önce ne tüp bebek ne aşılama önermiyor.geçen ay yumurta takibi yaptırdım hormon testi vs bir sıkıntım yok sadece rahim filmim kaldı onuda 2 gün içinde her ne kadar korksamda çektirmem lazım.kimisi acı çekiliyor aenstezili çektir diyor kimiside çok az bir acı dayanılmıcak bir acı değil anesteziye gerek yok diyor.anestezide almak istemiyorum.sanırım anestezisiz çektircem.rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var inşallah biride ben olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?