Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

daha haftasını söylemedi ama benim ultrason ekranında gördüğüm kadarıyla 19 ekim 2013 muhtemel bu tarih bugün kan testi sonuçlarımızıda aldık hayırlı olsun dedi doktor haftaya kese oluşur tekrar gelin bakalım dedi :))

Allah mübarek etsin canım darısı diğer dostların başına inşallah.şükür namazı kıl inşallah Rabbim sizi de cümlemizi de salih evlatlarla müjdelesin. bebeklerimizi korusun inşallaaahhh

canım benim doktor çatlak çıktı diğer topikteki kızlara sordum. bugun doktoru aradım bana neden folik asit vermediğini sordum gebeliğin belli deil o yüzden dedi. kan testimde beta hcg hormonum 448.3 cıkmıştı salı günü pozitif demişti bugun de böyle dedi. deli etti beni kadın

canımm benimm hadi hayırlısı çok ama sevindimmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu...muhtemelen ocak başında hamile kalmışsın listeye hemen ekliyrum canım seniii çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah darısı senin başına canım siftah bizden bereketi Allahtan darısı sizin basınıza ve evlat hasreti ile yananların basına inşallahh.

Listemizin son hali;

mutluluk84 ocak 2012-ekim 2012
gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012-
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012-ocak 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2012

ameliyat olucaklar ;

cemrem29 17 ocak 2012
mehel 30 ocak 2012

kızlarrr hamişlerimiz çoğalıyorr darısı bize olsun inşallahhhhh:)

Son düzenleme:
çok çok teşekkür ederim kızlar Rabbim herkeze nasip eder inşallah :) bizim doktorda başta vermedi folik asit bugün verdi aaaa ben vermedim mi diyo deli :) bizim beta hcg de 203 çıktı diğer hafta başka doktora gidecem ona devam edecez inşallah :) çok öpüyorum sizleri destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler takipe devam kk :)

Allah mübarek etsin canım darısı diğer dostların başına inşallah.şükür namazı kıl inşallah Rabbim sizi de cümlemizi de salih evlatlarla müjdelesin. bebeklerimizi korusun inşallaaahhh

ALLAH RAZI OLSUN CANIM AMİN isteyen hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımızıda nasip etsin namazımı kılıcam canım eşimi bekliyorum işten gelmesini belki saçma gelicek ama eşimle arka arkaya birlikte aynı anda kılmak istiyorum

gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallah. dualarını eksik etme.
inşallah darısı senin başına canım siftah bizden bereketi Allahtan darısı sizin basınıza ve evlat hasreti ile yananların basına inşallahh.
inşallah bereketi bol bol gelsin. Allah yavrunu sana bağışlasın.

tabiki beraber kılmalısınız. ikinizin şükür etmesi gerekir değil mi. ben senin yerinde olsam (biliyorsan) yasin okurdum. bebeğime öyle hoşgeldin derdim.

AMİN CANIM AMİN ALLAHIM dilerim dualarınızı kabul eyler hepiniz için hayırlısını nasıp etsin evet canım okumayı biliyorum ALLAHIN izniyle okuyalım HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN dualarımdasınız sizlerde bizleri dualarınızdan eksik etmeyin

esracım çok sevindim arkadaşım allah ağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz,darısı başımıza..

kızlar ya ne güzel haberler geliyor.Çok mutlu oluyorum niyahat arka arkaya sevindirici haberleri almaya başladık darısı başımıza.Şİmdi eşimin bir arkadaşına gittik ordan geliyoruz yeni evlendıler tabı bızım 5 yılı geçince soru belli kızda üstüne hamileymiş allah versin gözümüz yokta yani ille espri yapmak zorundamı bunlar anlamıyorum ya onlara komık gelıyor tabı bızım içimizi bilen yok offf:)))gelir gelmez hemen topiğimizi açtım güzel haberleri okuyuncada rahatladım.valla tanıdığım arkadaşlarımın hamile haberlerine burdakıler kadar sevınemıyorum.ama sizin yazdıklarınız güzel haberleriniz benim her geçen gün umudumu arttırıyorr. iyiki varsınız kızlar,iyiki burda sizin aranızdayım.inşallah bizlerde bebiş haberlerini alır yeni topiklerde bebeklerimizi konuşmaya başlarız allahım bıze dayanma gücü versin..

canlarım inş hersey gönlünüzce olur benm eşimde 25 06 2011 de ameliyat oldu fakat spermleri daha cok düştü bu yüzden eşleri ameliyat olacaklar lütfen doktorunuzu cok ii secin.

canımm gece yolculuğummm senii çok ama çok ööpüyorumm topiğimizee sen uğur getirdin buna eminimm ve hatılıyormusun demiştimde sen hem umut oldun hemde uğur getirdin baksana arka arkaya hamiş haberleri alıyoruz ne güzell...iyiki bu topiği kurmuşum diyorum şimdi hem seviniyorum hem umutlanıyorum sanki hergün biraz daha yaklaşıyormuşum gibi geliyor meleğime... ne bilimm allah sonumuzu bizimde hayırlara çıkarsınn böyle güzel haberler vermek nasip etsin inşallahh o kadarr çok arkadaşımm olduki buradaaa sosyal hayatımdaki arkadaşlarımdan bile daha öte oldunuz bizi kimse anlamıyor bizden başkaa hepiniziiiii çok ama çok seviyorummmmmm arkadaşlarımiyiki varsınızzzzzzzz

esracım çok sevindim arkadaşım allah ağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz,darısı başımıza..

allah razı olsun canım dilerim en yakın zamanda teker teker geliverirsiniz arkamızdan ,dualarım hep sizlerle ,arkadaşlar allaha sığının ona teslim olun bol dua edin,sabredin rabbimiz hepimiz için inanın doğru zamanı bekliyor

inşallah sizin de hayırlı haberlerinizi almaya cok az kaldı canım. bizden daha zor durumda olanları düşünüp biraz ferahlamaya calıs ama şunu da unutmayalaım Rabbime hiç birşey zor gelmez meleklerimizin dogacak zamanı belli inşallah sadece az sabretmemiz ve dua etmemiz lazım. nasipleri yazıldıgı tarihte gelecekler ve evimizi yuvaya cevirecekler inşallah.. Rabbim en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi almayı nasib etsin inşallah. seni üzen insanlarla da arana mesafe koy mutlaka iyi geliyor bi süre sonra sana cocuk soranlarla dalga gecmeye bile baslıyorsun. bana sürekli soruyolardı artık iyice bunalmıstım en son, dünyada cocuktan baska bişey yok mu, baska konusacak konunuz mu yok, iyi de Allah nasib etti cocugunuz oldu da 2 kelime laf ediyosunuz diyerek karsımdaki insanları sinir etmiştim. iyi oldu bende rahatladım:) Rabbimden başka hiç kimse anlamıyor derdini canım insanlar cok acımasız ve vicdansız. ben henüz abime söyleyemedim üzülmesinler diye onların da olmadı. insanların duygularını anlamak ve saygı duymak cok önemli ama nerdeee....

gece yolcuğulu, shsnm, esraaaaaaaaaaaaa kızlarrr ne güzell haberlerle gelmişsiniz.. bazen umudumuzun azaldığı yerde böylee haberler geldiği an içimdee filizler tekrar yeşeriyor.. Çookk teşekkür ederiizzz.. gerçektenn biziii anlıyorsunuzdur, en ufak birr ışıkk bilee bize yetiyor...güzel haberlerinizz ümitlendiriyor bizi. bizim de ameliyattan öcne 3 milyonduu sonrasında yaptırmadık ne oldu merakk ediyorummm
Onliyz 'in dediği gibi ne iyi geliyor deseler deniyoruz. Tabi dualarımızıda eksik etmeden.. Allah hiç ummadığımız bir anda sevindirecek bizi inaşllah.
Alalh kucağınıza almayı nasip etsin.. Gerçektennnnnn çookkk sevindimm.. her zman yazaıyorum amaa okuyorumm, takip ediyorum siziii.... Bizim içinde dua edin. öptm..

Merhaba arkadaşlar;
Topiğinizi yeni gördüm mesajımı sizlere umut olur diye yazıyorum benim eşimde de varikosel vardı ameliyattan 1.5 yıl sonra evliliğimizin 7. yılında geldi çok şükür ki mucizemiz asla vazgeçmeyin gerekli ilaçları ve kürleri uygulayın eminim ki birgün sizlerde başaracaksınız her ne kadar tanımasamda herbiriniz dualarımdasınız allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah şuna inanın herşeyin hayırlı bir zamanı var ve o zaman gelince rabbim ol diyecek ve olacak....

tebrik ederim arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bende tıpkı senin gibi cuma günü yaptığım idrar testinde ikinci çizgiyi silik olarak görüp dayanamayıp hemen kan tahlili yaptırmış ve öyle öğrenmiştim meleğimi

çookk teşekkürler melinnaz. gerçekten ihtiyacımız var böyle şeyler duymayaa. Allah bebeğini Analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun inşalalh.. bizz ameliyatımızın 4. ayındayız vee daha yolumuz var biliyorum amaa üzülmemekte elde olmuyor. Allah bizim için hayırlı zmanı bekliyor.
ameliyattan önceki ve sonraki sayınızıda yazarsanzız nekadar zmanda ne kdar yükseldii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…