hadi hayırlısı canımm çok sevindimm sonuçta orada bebeğinn doktorda söylemiş kaç haftalıkmış peki listeye yazıcaz ya canım tarihi hber verirsin dimi :))) bebişinin hemen büyümesi annesini güldürmesi dileğiyle:))))
CANIM ARKADAŞLARIM şoktayım??????????? bu mübarek günde ve cuma vakti umutsuzca yapılan yaptığım idral testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm:) yarın dr gidicem kanda baktırıcam nasipse RABBİM BEBEK HASRETİ ÇEKEN TÜM ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜDE TEZ ZAMANDA GÜLDÜRSÜN İNŞ.
daha haftasını söylemedi ama benim ultrason ekranında gördüğüm kadarıyla 19 ekim 2013 muhtemel bu tarih bugün kan testi sonuçlarımızıda aldık hayırlı olsun dedi doktor haftaya kese oluşur tekrar gelin bakalım dedi :))
daha haftasını söylemedi ama benim ultrason ekranında gördüğüm kadarıyla 19 ekim 2013 muhtemel bu tarih bugün kan testi sonuçlarımızıda aldık hayırlı olsun dedi doktor haftaya kese oluşur tekrar gelin bakalım dedi :))
canımm benimm hadi hayırlısı çok ama sevindimmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu...muhtemelen ocak başında hamile kalmışsın listeye hemen ekliyrum canım seniii çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah mübarek etsin canım darısı diğer dostların başına inşallah.şükür namazı kıl inşallah Rabbim sizi de cümlemizi de salih evlatlarla müjdelesin. bebeklerimizi korusun inşallaaahhh
gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallah. dualarını eksik etme.CANIM ARKADAŞLARIM şoktayım??????????? bu mübarek günde ve cuma vakti umutsuzca yapılan yaptığım idral testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm:) yarın dr gidicem kanda baktırıcam nasipse RABBİM BEBEK HASRETİ ÇEKEN TÜM ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜDE TEZ ZAMANDA GÜLDÜRSÜN İNŞ.
inşallah bereketi bol bol gelsin. Allah yavrunu sana bağışlasın.inşallah darısı senin başına canım siftah bizden bereketi Allahtan darısı sizin basınıza ve evlat hasreti ile yananların basına inşallahh.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM AMİN isteyen hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımızıda nasip etsin namazımı kılıcam canım eşimi bekliyorum işten gelmesini belki saçma gelicek ama eşimle arka arkaya birlikte aynı anda kılmak istiyorum
gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallah. dualarını eksik etme.
inşallah bereketi bol bol gelsin. Allah yavrunu sana bağışlasın.
tabiki beraber kılmalısınız. ikinizin şükür etmesi gerekir değil mi. ben senin yerinde olsam (biliyorsan) yasin okurdum. bebeğime öyle hoşgeldin derdim.
CANIM ARKADAŞLARIM şoktayım??????????? bu mübarek günde ve cuma vakti umutsuzca yapılan yaptığım idral testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm:) yarın dr gidicem kanda baktırıcam nasipse RABBİM BEBEK HASRETİ ÇEKEN TÜM ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜDE TEZ ZAMANDA GÜLDÜRSÜN İNŞ.
inşallah darısı senin başına canım siftah bizden bereketi Allahtan darısı sizin basınıza ve evlat hasreti ile yananların basına inşallahh.
inşallah darısı senin başına canım siftah bizden bereketi Allahtan darısı sizin basınıza ve evlat hasreti ile yananların basına inşallahh.
esracım çok sevindim arkadaşım allah ağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz,darısı başımıza..
canımm gece yolculuğummm senii çok ama çok ööpüyorumm topiğimizee sen uğur getirdin buna eminimm ve hatılıyormusun demiştimde sen hem umut oldun hemde uğur getirdin baksana arka arkaya hamiş haberleri alıyoruz ne güzell...iyiki bu topiği kurmuşum diyorum şimdi hem seviniyorum hem umutlanıyorum sanki hergün biraz daha yaklaşıyormuşum gibi geliyor meleğime... ne bilimm allah sonumuzu bizimde hayırlara çıkarsınn böyle güzel haberler vermek nasip etsin inşallahh o kadarr çok arkadaşımm olduki buradaaa sosyal hayatımdaki arkadaşlarımdan bile daha öte oldunuz bizi kimse anlamıyor bizden başkaahepiniziiiii çok ama çok seviyorummmmmm arkadaşlarımiyiki varsınızzzzzzzz
Merhaba arkadaşlar;
Topiğinizi yeni gördüm mesajımı sizlere umut olur diye yazıyorum benim eşimde de varikosel vardı ameliyattan 1.5 yıl sonra evliliğimizin 7. yılında geldi çok şükür ki mucizemizasla vazgeçmeyin gerekli ilaçları ve kürleri uygulayın eminim ki birgün sizlerde başaracaksınız her ne kadar tanımasamda herbiriniz dualarımdasınız allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah şuna inanın herşeyin hayırlı bir zamanı var ve o zaman gelince rabbim ol diyecek ve olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?