sen yaparsında olmaz mı ?canım ellerine kollarına sağlık çok güzel olmuş ama ALLAHIMIN izniyle inş.listemizin karşısı hamişlerle dolacak ALLAHIM hepimiz için en doğru zamanı kararlamıştır sabredelim arkadaşlar biliyomusunuz?sizden başka 2arkadaşım ablam ve annem biliyor hamile olduğumu daha çok erken diye düşünüyoruz eşim ailesine bile daha söylemek istemiyor çünki biz o kadar dr.koştururken durumumuzu bildikleri halde maddi manevi hiçbir desteklerini görmedik aksine eşimde varikosel ameliyatı teşhis edilmeden kayınvalıdem benden şüpheleniyordu ve koca karı ilacı tarifi veriyordu eşimde sorun onda değil bende dedi şaşırmıştı yüreğimde hala onun kırgınlığı vardı ama çok dua ettik RABBİME İYİKİ VARSINIZ çift çizgileri görünce ,aklıma gelen ilk buradaki arkadaşlar oldu çok dua ettim çünki ben sizlerle yazıştıkça kendimi daha iyi hissediyorum biz anlıyoruz birbirimizi dısarıdakiler boş benim için ahhh vahhhh demeleri beni dahada yıpratıyor sizleri seviyorum
doktorumu Allah ıslah etsın bu kadar sorumsuz bı doktor daha var mıdır bılmem. dua edin kızlar inşallah bi sıkıntı olmaz. yarın sizi haberdar ederim insallah
canım normal görünüyorlar elhamdulillah bi sıkıntı yok Rabbim dilediği zaman olacak inşallaaaaahhhh.
gece yolculuğmm ne olduyaaa kanamanmı varr inşş kötü birşey yoktur canım dua ediyruz aklına kötü birşey getirme ama sakın ihmal etme doktorunu değiştir hangi şehirdesin istanbuldaysan doktor tavsiye edebilirm canım
sabah namazında geldii en son böyle cok az bi kanama canım sonra bu vakite kadar gelmedi elhamdulillah. aradım doktorumu ama acmadı malesef değiştirecem yarın son bi gitmem lazım. istanbulda da değilim kıbrıstayız biz eşimin askerlik durumundan dolayı. dua edin inşallah bişey olmaz. ne kadar zormus kızlar bebek olana kadar başka üzüntü olduktan sonra başka üzüntü çok şükür Rabbim bizi seviyor da imtihan ediyor. dualarınızı eksik etmeyin inşallah Rabim cümlemize selamet versin.
herkese merhaba kızlar bu başlığa yeni katıldım.
dünden beri garip duygular içinde ortalıkta dolaşıyorum bir yandan kendi üzüntüm diğer yandan eşime moral vermeye çalışıp onun üzülmesini engellemeye çalışıyorum....
6 ay deneyip bebek sahibi olamayınca acaba 1 sorun mu var diye doktorların yolunu tuttum. kan tahlilleri, rahim filmeri derken ben de 1 sorun olmadığı anlaşıldı. sıra eşime gelmişti zor da olsa eişimi ikna ederek ürologa gittik. spermiyogram ve renkli doppler istedi doktorumuz. renki doppler sonucu solda grade 3 varikosel bulundu ama spermiyogram sonuçlarımız normaldi doktorumuz her şey normal varikosel etkilememiş denemeye devam dedi. ben her ihtimale karşı kaçiboynuzu kürü, l arginin, çinko vb bensin takviyeleri ile sayı ve hareketi daha da artırmak için uğraştım yine olmadı. bu defa yumurtlama takibi yaptırdım, klomen çatlatma iğnesi gibi luzumsuz tedaviler gördüm yine bebek yoktu maalesef 4-5 ay böylece boşuna oyalandık. sonra eşimi zar zor ikna ederek yeni bir speremiyogram yaptırdık ki ne görelim. hem sayı hem de hareket düşmüş. onca küre iyi beslenmeye rağmen. eşim üzüntüsünü ve sinirini benden çıkardı tabiki yedirdiklerin ters etki yaptı diye bu da benim üstüme kaldı anlayacağınız. henüz sonuçları doktora göstermedik ama büyük ihtimal ameliyat diyecek
sonuçlar şöyle: sanırım kruger'e göre bakılmış
Bakılan Bulunan Normal :
Toplam sayı: 25 milyon >15 milyon
Hakeret %35 >%40
İleri hızlı hareket %20 >%32
Normal sperm %50 > %50den fazla
Sonuç: astenospermi.
sanırım sayı ve morfoloji idare eder ama harekette sorun var
ameliyattan sonra da garantisi olmadığını okudum bazı yerlerde yani iyileşeceğinin garantisi yokmuş sanırım direk aşılama mı yapsam diyorum ama hareket yine yetersiz kalabilir ben henüz kendi doktoruma da göstermedim sonuçları. yorumlarınızı bekliyorum kızlar sizler tecrübelisiniz.
cnm rüya gibi ne guzel adımın yanında o hamile resmi :) ellerine sağlık canım. canım arkadaslarım ben cok heyecanlıyım hala ne yazacağımı bilemiyorum. aklıma gelenleri diğer topiğe yazdım ama siz sorun ben cevaplayayım olur mu ? :))) her dua ettiğimde her zaman olırduğu gibi sizlerede nasip etsin diye dua ediyorum ama özellikle isimlerinizi tek tek sayacağım onlyliz..
Listemizin son hali;
mutluluk84 ocak 2012-ekim 2012
gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
poyrazmeltem 20 ekim 2012-ocak 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012-ocak 2012
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012-ocak 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2013
ameliyat olucaklar ;
cemrem29 17 ocak 2013
mehel 30 ocak 2013
oldumuu kızlarrr :))))
sen yaparsında olmazmı arkadaşım,sen olmasan bu topik olmasa bız napardık acaba iyiki varsınız..
herkese merhaba kızlar bu başlığa yeni katıldım.
dünden beri garip duygular içinde ortalıkta dolaşıyorum bir yandan kendi üzüntüm diğer yandan eşime moral vermeye çalışıp onun üzülmesini engellemeye çalışıyorum....
6 ay deneyip bebek sahibi olamayınca acaba 1 sorun mu var diye doktorların yolunu tuttum. kan tahlilleri, rahim filmeri derken ben de 1 sorun olmadığı anlaşıldı. sıra eşime gelmişti zor da olsa eişimi ikna ederek ürologa gittik. spermiyogram ve renkli doppler istedi doktorumuz. renki doppler sonucu solda grade 3 varikosel bulundu ama spermiyogram sonuçlarımız normaldi doktorumuz her şey normal varikosel etkilememiş denemeye devam dedi. ben her ihtimale karşı kaçiboynuzu kürü, l arginin, çinko vb bensin takviyeleri ile sayı ve hareketi daha da artırmak için uğraştım yine olmadı. bu defa yumurtlama takibi yaptırdım, klomen çatlatma iğnesi gibi luzumsuz tedaviler gördüm yine bebek yoktu maalesef 4-5 ay böylece boşuna oyalandık. sonra eşimi zar zor ikna ederek yeni bir speremiyogram yaptırdık ki ne görelim. hem sayı hem de hareket düşmüş. onca küre iyi beslenmeye rağmen. eşim üzüntüsünü ve sinirini benden çıkardı tabiki yedirdiklerin ters etki yaptı diye bu da benim üstüme kaldı anlayacağınız. henüz sonuçları doktora göstermedik ama büyük ihtimal ameliyat diyecek
sonuçlar şöyle: sanırım kruger'e göre bakılmış
Bakılan Bulunan Normal :
Toplam sayı: 25 milyon >15 milyon
Hakeret %35 >%40
İleri hızlı hareket %20 >%32
Normal sperm %50 > %50den fazla
Sonuç: astenospermi.
sanırım sayı ve morfoloji idare eder ama harekette sorun var
ameliyattan sonra da garantisi olmadığını okudum bazı yerlerde yani iyileşeceğinin garantisi yokmuş sanırım direk aşılama mı yapsam diyorum ama hareket yine yetersiz kalabilir ben henüz kendi doktoruma da göstermedim sonuçları. yorumlarınızı bekliyorum kızlar sizler tecrübelisiniz.
canım benim çok tşklerr bazı arkadaşların ameliyat tarihlerini yanlış yazmışım onu düzelttim kızlar uyardı bnide :))ama napim valla bu sizin sucunuz hamiş haberleri beni heyeecanlandırdı listeye yetişemiyorumm hahahhaha:) canım esram sen o güzel kafanı yorma insanlar çok vicdansız herşeyi derlr gecende bir arkadaşım bana diyorki neden çocuk yapmıyrosun borcumuz var diyorum olsun diyor ne alakası var yap dedi bende allah nezaman nasip edrse dedim bana inanmamış olmaliki 5 dk geçmedi bak diyor soğan kaynat üzrine otur hemen çocuğun olur diyor yani kibarca senin cocuğun olmuyormu diye soramadıda böyle demeye gerek duydu öyle moralim bozulduki anlatamam üç kuruşluk insanlar sırf çocukları var dye bizden önce olduklarını düşünüyorlar uyuz oluyorum iyiki sizde varsınız inanırmısın esra o kadar arkdaşım var ama hiçbirisiyle görüşmüyorum sadece siz oldunuz benim için hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkk seviyorummm biizim içinde dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hp diyoruz ama kusura bakmayın artık:)))
tatlım yine olmamıs biz ocakta hamile kaldık yani 2013te:) tek ameliyatlıları deil bizimkileri de değiş:)
merhaba arkadaşım gerçekten harıka adını yenı gordum ben ya yenı ekledı onlyliz yada ben kaçırdım her neyse onemlı olan aramızda olman ve ben bugun eşimin arkadaşlarıylaydım yabı gene herkez çoluk çocuk bır tek bızım yok aralarında bıraz uzgun dondum eve topiği açtım hemen. artık bılgısayarı topiğe bakmak için açar oldum zaten
iyiki var buradakı arkadaşlarımız hepsini tanımasamda çok sevıyorum benım hayatıma renk kattılar çünki..ve senın amelıyat tarıhını görünce ınanılmaz sevındım aramızda tam bır ay var umarım senın yaşadığın bu mutluluğu yaşamayı allah bızlerede nasip eder.alllah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sevgiler..
off yaaa özürrr hemen değiştiriyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Listemizin son hali;
mutluluk84 ocak 2012-ekim 2012
gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2013
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
poyrazmeltem 20 ekim 2012-ocak 2013
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012-ocak 2013
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012-ocak 2013
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2013
ameliyat olucaklar ;
cemrem29 17 ocak 2013
mehel 30 ocak 2013
şimdi inşallahh olmuştur kızlarrr ay ne oldu bana ya ...hep yanlışlıklar yapıyorum listede ...artıkk kusurum affola kızlarrr öptüm hepinizi
şubatta da senin tarihin yanında hamiş resmi olacak inşallahh yemene içmene hareketlerine cok dikkat et inşallah az kaldı mutlu habere:) eşine de bol bol tatlı yedir meyve sebze. biraz da kafanı rahatlat. az kaldı az inşallahhh
cnm zamanını bilemediğimiz, geri sayamadığımız gunleri beklemek cok zor biliyorum, ama o gunlerde geliyor işte.. inşallah daha erken aslında diye umudunu bastırdığın bu gunlerde (ben oyle yapıyordum :)) mutlu haberini alırsın ve bizimle paylaşırsın cnm. Aşılamayacak sorunlarımız yok çok şükür, her geçen gun biraz daha yaklaşıyor o bebek
ay inşallah canımmm aminnnn allahmı söyletiyorr acabaa keşke olsa dünyalarr benimm olıurrr herhaldeee ...kafam birazdaha rahatlamaya başladı canımm geçen hafta ağlama krizlerim oluyordu ama bu hafta hamiş haberlerinizden sonra dahada iyi oldum allıhıma şükürr eşime çok iyi bakıorum canımm tabiki kendimedeee :)))çok sağol desteğin için gece yolculuğum seviyorum seniiiii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?