ameliyattan önce ilk testte ikinci testte
sayı 2 milyon sayı 14.4 milyon sayı 37.6 milyon
ileri hız :%10 ileri hız 10 ileri hız %34
morfoloji %2 mofoloji %2 morfoloji % 56 dediler ama test sonuclarında bulamadım
Darısı sizlere olsun kızlar inşallahhhh bol bol dua edicem hepinize :)
kızlar eşim dün ameliyat oldu şimdi evdeyiz inşallah herşey iyi olur..dua edin
hoşgeldin canım. inşallah sonuçların çooooookkkkk iyi olur.Merhaba arkadaslar benide eklermisiniz listeye ameliyat tarihimiz 1 Ekim 2012 sayımız 14 milyon ileri hareketli 0 yavaş hareketli 30 yerinde hareketli 12 morfolojimiz 1 esime 3 ay keçiboynuzu uyguladık şimdide havuca geçtik yaninda e vitamini cinko Ó 10 kullaniyo her aksam ceviz yiyo bu hafta test verecek inşallah sonuclar güzel cikar bizi bizden başka kimse anlayamaz arkadaslar Allah bu yoldaki herkese sabır versin....
Listemiz hızla büyüyorrr
Listemizin son hali;
suveyma 15haziran 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
ameliyat olucaklar ;
cdursun 14 ocak 2012
cemrem29 17 ocak 2012
mehel 30 ocak 2012
Listemiz hızla büyüyorrr
Listemizin son hali;
suveyma 15haziran 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2012
ameliyat olucaklar ;
cemrem29 17 ocak 2012
mehel 30 ocak 2012
Listemizin son hali;
gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2012
ameliyat olucaklar ;
cemrem29 17 ocak 2012
mehel 30 ocak 2012
topiğimizin ilk hamiişi hayırlı uğurlu olsunnnn:))))))
merhabalar geçenlerde yazmıştım 26 nisan ameliyat tarihimiz ve hala bekliyoruz diye vee sanırım o bekleyiş bitti bugün idrar testi yaptı birazcık silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama daha sırada kan testi var kesinleşsin tekrar yazacam mutlaka Allahım tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :)
ameliyattan önce ilk testte ikinci testte
sayı 2 milyon sayı 14.4 milyon sayı 37.6 milyon
ileri hız :%10 ileri hız 10 ileri hız %34
morfoloji %2 mofoloji %2 morfoloji % 56 dediler ama test sonuclarında bulamadım
Darısı sizlere olsun kızlar inşallahhhh bol bol dua edicem hepinize :)
hey maşallah canımm yaa 41 bin kere hemdeeçok acıklayıcı olmuş ...morfoloji özellikle süper artmışş neler yaptın eşine peki ne şekilde beslendinizzz ilaç vs varmıydı ay çoksordum canım ama inan merak edicek birsürü arkadaşımız olucak tkr tşkler:)
aslında ben değil eşim kendine devamlı birşeyler yaptı yedi başlarda keçiboynuzu yaptık içti daha sonra onu bıraktı hergün menengiç kahvesi ve keçiboynuzu tozu kahvesi içti bunları sütle yaptı her sabah havuç suyu sıkıp içti fındık fıstığını eksik etmedik .... pek bişe demek istemiyorum umutlandırmak için ama söylemeden geçemeyeceğim burdaki büyüklerimizden duyduğumuz bi kür vardı onu yaptık Bamya tohumu çörek otu ve bal karışımlı bi macun bunu sadece 20-25 gün kadar bilmem onun etkisi olmuşmudur ama menengiç gerçekten iyi bişe tavsiye ederim tadıda çok hoş siz bile içebilirsiniz :)
Ben de geldim :)
Topiğin hayırlı uğurlu olsun canım.
Diğer topikle birlikte çok kişi fayda görecektir eminim.
Hikayemizi bilmeyen yok artık :)
Eşim 2012 ocak ayında ameliyat oldu,2012 ekim de hamile kaldım.
Hem hiç umudum yokken,her yerde aynı şeyi yazıyorum ama tamamen umutsuzluğa düşmesem de,
testler de defalarca 0'ı görmüş olmamıza rağmen ve aylar sonra ağustos eylül gibi yapılan son testte ki
sayımız 1.000.000 < çıktığı halde,bu testten sadece 1,5 ay sonra çift çizgiyi gördük.
''Bize denk gelmez,biz o şansı yakalayamayız,bu sayıyla imkansız''diye düşünürken ''al sana''dedi hayat :)
Bakın sonuçlar,değerler herşey bir yana ama lütfen vazgeçmeyin,
mücadele etmeyi hiç bırakmayın.İnanın başarıyorsunuz.
Allah o mücadelenizin mükafatını veriyor size,
kendinizin bile inanamadığı,anlam veremediği,''nasıl olur''dediği bir dönemde...
Dualarım hepiniz için,ben de aranızdan çıktım ki ameliyat sonrası beklerken,
sayısı bizden düşük kimse yoktu.İnanmak çok güç ama oldu :)
Bunu eşlerinize de anlatın,ben her mucize haberini okurdum eşime.
Umudunu hiç kaybetmesin diye.Kaybetmeyin.
Tek bir sperm yetiyor işte bu sonuca.
Allahım en kısa zamanda hepinizin emeğini,çabasını o güzel mucize ile taçlandırsın inşallah.
hım anladım canımbenim çok saol menengiç kahvesi öylemi deneriz onuda sorun değil duyduğumuz herşeyi yapmaya alıştık zatn:) sen ne yaptın testin sonucu çıktımı
hayırlı haber ver bizee
şöyle bi durum oldu canım ultrasonda göremedi doktor afedersiniz alttan kamerayla baktı rahim kalınlığı çok güzel dedi kese daha görünmüyor ama gebelık var kanda bakalım dedi yarın sonuçları alacaz inşallah :)
onlyiz bişey sorcam eşimin ameliyatının 4.günü testisleri şişti sizde böyle şeyler oldumu
şişlik ve ağrı oluyor canımm ilk bir hafta böyle şeylerinn olması çok normal en hassas yer sonuçta damarlarını kestiler ... 7-10 gün sonra tam anlamıyla iyileşir merak etme ağıır kaldırmasın dar iç çamaşırı giymesinn ve kesinlikle uzun süre sıcak duş almasın hatta 5-6 ay hiç sıcak suyla duş almasınn ılık olsun !!!canımm başka bişey sormak istersen sorabilrsin allah şifa versin
Ben de geldim :)
Topiğin hayırlı uğurlu olsun canım.
Diğer topikle birlikte çok kişi fayda görecektir eminim.
Hikayemizi bilmeyen yok artık :)
Eşim 2012 ocak ayında ameliyat oldu,2012 ekim de hamile kaldım.
Hem hiç umudum yokken,her yerde aynı şeyi yazıyorum ama tamamen umutsuzluğa düşmesem de,
testler de defalarca 0'ı görmüş olmamıza rağmen ve aylar sonra ağustos eylül gibi yapılan son testte ki
sayımız 1.000.000 < çıktığı halde,bu testten sadece 1,5 ay sonra çift çizgiyi gördük.
''Bize denk gelmez,biz o şansı yakalayamayız,bu sayıyla imkansız''diye düşünürken ''al sana''dedi hayat :)
Bakın sonuçlar,değerler herşey bir yana ama lütfen vazgeçmeyin,
mücadele etmeyi hiç bırakmayın.İnanın başarıyorsunuz.
Allah o mücadelenizin mükafatını veriyor size,
kendinizin bile inanamadığı,anlam veremediği,''nasıl olur''dediği bir dönemde...
Dualarım hepiniz için,ben de aranızdan çıktım ki ameliyat sonrası beklerken,
sayısı bizden düşük kimse yoktu.İnanmak çok güç ama oldu :)
Bunu eşlerinize de anlatın,ben her mucize haberini okurdum eşime.
Umudunu hiç kaybetmesin diye.Kaybetmeyin.
Tek bir sperm yetiyor işte bu sonuca.
Allahım en kısa zamanda hepinizin emeğini,çabasını o güzel mucize ile taçlandırsın inşallah.
şöyle bi durum oldu canım ultrasonda göremedi doktor afedersiniz alttan kamerayla baktı rahim kalınlığı çok güzel dedi kese daha görünmüyor ama gebelık var kanda bakalım dedi yarın sonuçları alacaz inşallah :)
bizim ameliyat tarihimiz
12 eylül 2012
CANIM ARKADAŞLARIM şoktayım??????????? bu mübarek günde ve cuma vakti umutsuzca yapılan yaptığım idral testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm:) yarın dr gidicem kanda baktırıcam nasipse RABBİM BEBEK HASRETİ ÇEKEN TÜM ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜDE TEZ ZAMANDA GÜLDÜRSÜN İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?