guzelım çekirge konur hastanesinde RUHİ GÖRE doktorumuz
tavsiye ederim
gogım napıon? naptınız konuştu mu eşin ödenek için
tanıştıgıma sevindim canım
ameliyat oldumu peki eşin
degerleriniz neler
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif değerim 70 çıktı... bebeğim 3 haftalıkmış.. rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah :)[ canım gözün aydın ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı bekleyen herkesin başına inşallah...
Esime varikosel teşhisi konuldu. Hem ren tıpa hem Acıbadem'e gittik. buyuk ihtimalle rentipta ameliyat olacak. Microcerrahi dediler. Sadece solda varikosel var. Sizin nasıldı? Nasıl sectiniz doktoru, bizim sayı hız morfoloji hepsi kotu
Nurvey 58 canim cok sevindim.onumuzdeki 3 ay kendine cok dikkat et.rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallh.dualarinda bizide anmayi unutma.darisi tez zamanda bize insallh.
Esime varikosel teşhisi konuldu. Hem ren tıpa hem Acıbadem'e gittik. buyuk ihtimalle rentipta ameliyat olacak. Microcerrahi dediler. Sadece solda varikosel var. Sizin nasıldı? Nasıl sectiniz doktoru, bizim sayı hız morfoloji hepsi kotu
konustuk canım banka sperm sayısı yuksek dıye onaylamamıs dogal yolla olabılıcek durum bu demıs ben adetımı beklıyorum canım 3.gunu doktora gıdıcem ınsallah bu doktor ıle guzelce ılerlerız esımde benım gıtttıgım doktorun esıne gıdıcek ınsallah guzel seyler duyarız
guzelım REN TIP ta doktorunuz kım?
orası cok pahalı cunkı
bızde REN TIPta olmayı dusunuyorduk son anda vaz gectık guzelım
canım kesinlikle korkmayın çok kolay bir ameliyat eşim 3 ay önce oldu.. yarım saat sürüyor sadece ameliyat akşama eve gidebilirsiniz... ameliyattan sonra düzeliyor çoğu değer kafana hiç takma biran önce ameliyat olsun eşin bizim sayıda düşüktü ama bu ay hamile kaldım.. rabbim vermek istedikten snr 1 tane bile sperm olsa gider bulur yerini hayatım hiç üzülme düzelir herşey..
Eve gidince tuvalete fln gidebiliyor mu, ben ilk gece hastanede kalmak istiyorum. Eve gidince bakamam diye korkuyorum.
tatlım hiç endişenlenme biz ameliyatı 4 ay önce olduk.sadece ikimiz gitmiştik eşim ameliyat oldu 4 saat sonra hastaneden çıktık arabayı kullandı sonra işyerini bi dolaşıp geldi normal günlük he işini yaptı sadece oturup kalkarken biraz ağrı yaptı ki buda çok normal endişelenme hiçç
Biraz da dayaniklilikla ilgili sanırım, kisiden kisiye değişir ama icim rahatladı biraz. Ameliyattan sonra değerlerinizde bir degisiklik oldu mu, doktor bize preseed plus önerdi, size hiç ilaç verdi mı?
Merak ettim, elinizde tek semen analiz sonucumu var, bir yerde paylaşmışsınız, onu gördüm sadece, başka varmı? o teste göre sayınız güzel, hızda sorun var. Onada ameliyat olmasına gerek yok bildiğim..
Tek sonucumuz var, ml.de 6.2 milyon. Toplamda 45 milyon. Ama hareket yüzde 5, morfoloji 1.sayinin da ml.de en az 15 milyon olması gerektiğini söyledi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?