Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eve gidince tuvalete fln gidebiliyor mu, ben ilk gece hastanede kalmak istiyorum. Eve gidince bakamam diye korkuyorum.

arkadaşım için rahat olsun çok kolay bir ameliyat tabiki gidiyor tuvalete her işini yapıyor benim eşimin canı çok tatlıdır :) ama o bile bir kaç gün snr tamamen döndü normal hayatına.. allah yardımcınız olsun inşallah..

acbedemde de Murat samliya gittik, o da profesör. İstemedi başka tahlil. Her ay gel muayene edelim test yapalım 8-9 ay geçsin oyle karar verelim dedi. Esim de muayene olmaktan ultrasona girmekten bıktı. Damarları aynı varis gibi çıplak gözle bile gorulebiliyor. Ameliyat olmayı kendisi istiyor.

Güven sevim doktorumuz, esim onu tercih etti. Fazla doktor gezip muayene olmak istemedi.

konur hastanesine de gidip muayne olabilirsiniz eger ikna edebilirsen eşini RUHİ GÖRE cok iyi bir doktor ve ufak bir not daha

bursadaki sperm testi analizini en dogru GVN TIP yapıyormuş

yeride çekirge cad kültürpark kapısı karşısında

Eve gidince tuvalete fln gidebiliyor mu, ben ilk gece hastanede kalmak istiyorum. Eve gidince bakamam diye korkuyorum.

hiç korkma ameliyattanda cok cabuk oluyo ve rahat atlatırsınız

benim eşim çok nazlı ama ben hiç zorlanmadım gerçektende

ALLAH herkesin yardımcısı olsun güzelim

Orda yaptırdık testi, Çarşamba ameliyat olacak buyuk ihtimalle. Artık başka yere gitmez. Test sonucu icin de icimi rahatlatın sagol

Orda yaptırdık testi, Çarşamba ameliyat olacak buyuk ihtimalle. Artık başka yere gitmez. Test sonucu icin de icimi rahatlatın sagol

bişey diil güzelim ben çok araştırdım herşeyi heryeri biz ameliyata kadar 3 test yaptırdık

buarada proxeed ılaç yanında argin max kullanın biz öyle yapıyoruz.

eczanelerde yok ama alışveriş merkezlerinde GNC LİVE dıye magazalar var onlarda var

ZAFER PLAZA,NİLÜFER CARREFOUR VE KORUPARK ta var

Kızlarrr eşim çarşamba günü tahlil yaptıracak.ameliyattan sonra 6.ay için ilk defa yaptıracağız.nolur dua edin iyi gelsin sonuçlarımız....

Kızlarrr eşim çarşamba günü tahlil yaptıracak.ameliyattan sonra 6.ay için ilk defa yaptıracağız.nolur dua edin iyi gelsin sonuçlarımız....

ınsallah guzel gelır canım stres yapma enazından esıne yansıtma o etkılenmesın bılıyosun stres sıkıntı o anı cok etkılıyor sonuclrı guzel haberlerını beklıyorum

Selam kızlar.36 yaşındayım.7 yıllık evliyiz..Çocuğumuz olmadı maalesef bu süre içinde..1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi olduk başarılı olamadık.Aşılamayı Bursa Tüp Bebek Merkezinde (Yeni Adliye karşısında , 1500 tl maliyetle) , tüp bebek tedavisini Jimerde Suat Bey (yaklaşık 6000 tl maliyetle) yaptık.Daha önce yani 4-5 sene evvel aşılamadan evvel Jimerde Cenk Aşkalli'ye muayene olmuştuk bende problem olmadığını öğrendik.Eşime ise Jimerde Dr. Serkan Seyhan tarafından varikosel teşhisi kondu.(Grade 3) Ameliyat olmamızı tavsiye etmişti.Sayı problemi yoktu fakat spermlerde hareket(motilite) ve şekil(morfoloji) problemi olduğunu Jimerde 2 ve Güven Tıpta 1 sperm testi sonucunda öğrendik.Varikoselden dolayı ağrısı veya bir şikayeti yoktu yani öğrenince şok olmuştuk.Neyse daha sonra Bursa tüp bebek merkezi ameliyata gerek yok aşılama yapalım dedi..Tutmadı tüp bebek yapalım dediler.Vazgeçip bir süre ara verdik.Sonra Jimerde Suat Hazer beye tüp bebek yaptırdık(Suat Hazer bey gayet anlayışlı,bilgilendirici,ilgili çok iyi bir doktor.tavsiye ederim.) Fakat o gün embriyo transferleri arasında en iyi kalite bizim olmasına rağmen tutunamadık.2 ay sonra yani geçen hafta Cumartesi Jimerde Dr. Serkan Seyhan beye çift taraflı varikosel ameliyatı olduk.(1250 tl maliyetle) Genel anestezi altında gayet başarılı bir ameliyat geçirdik.10 gün rapor verdi evde uzanıp oturdu.Ağrı sızı olmadı.1 hafta olduğunda kontrole gittik.Hocada memnun operasyondan. XY Complex diye bir ilaç yazdı fakat 1 hafta sonra çıkacak dedi. Yeni bir ilaçmış. Şimdi 3 ay bekleyip sperm testi yaptıracağız bakalım Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder inşallah.İşte hikayemiz böyle..

Allah yardımcınız olsun canım, eşine acil şifalar dilerim. Bildiğim kadarıyla varikoselin aşamaları oluyor. Eşimi muayene eden ürolog çok az var, oda önemli değil demişti. Sizinki gözle görülüyor ise, biraz ilerlemiş demek. Bu ameliyatın faydasını gören çok var, hem daha yeni evli sayılırsınız. Moralinizi sakın bozmayın. Biz Acıbadem tüp bebek bölümüne gitmiştik biz. Orasıda normal yolla olması imkansız dedi. Fakültedeki asistan beni tatmin etmedi, o yüzden hocayada göstercem sonucu tekrardan..

canım inş hayırlı sonuçlar alırsın ben 3 ayın sonunda yaptırdığım testte ii sonuçlar alamdım inş sen hayırlı sonuçlar alırsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım inş hayırlı sonuçlar alırsın ben 3 ayın sonunda yaptırdığım testte ii sonuçlar alamdım inş sen hayırlı sonuçlar alırsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

aminn cnm inşallah iyi sonuçlarla döner eşim.cnm 3.ayda biz cesaret edemedik.çünkü ameliyattan sonraki ilk aylarda düşüş olabilirmiş sanırım.sizde 6.ayı bekleyin umarım güzel sonuçlar alırsınız.Allahım hakkımızda hayırlısını versin...

ınsallah guzel gelır canım stres yapma enazından esıne yansıtma o etkılenmesın bılıyosun stres sıkıntı o anı cok etkılıyor sonuclrı guzel haberlerını beklıyorum

cnm eşime hiç belli etmiyorum.hatta boşver iyi yada kötü git tahlili ver bakalım sadece nolmuş bi görelim.gidicez en güzeli tüp bebek yapıcaz diyorum.ama nasıl diyorum birde gel bana sorumarım cnm iyi sonuçlar alırız...

bende zor sabrettim canım 3.aya kadar ama sonuç malesef çok üzdü bizi ama kısmet böyleymiş aslında ben bu ay tüp bebek için başvuracaktım sonra vazgeçtim eşim şehir dışında yaz sonuna kadar da gelmeyecek bende yanına gideceğim zaten döndüğümüzde 6. ayımız dolmuş oluyor tahlil yapıp baktıracağım sonuç ii olmazsa bize tüp bebek yolu görünüyor demek hakkımızda hayırlısı inş :)

en guzelını yapıyosun canım onun strese gırmesı daha kotu sende sıkma canını ve rahat ol ınsallah degerler guzel gelır bebişte kendılıgınden yola cıkar gelır :)

cnm inşallah hakkımızda hayırlısı.bakalım bizimde sonuçlar nasıl gelicek?biz eşimle eylül gibi tüp bebeğe karar verdik.yazın sıcakta çok iyi olmaz dediler onun için eylüle bıraktık.eğer tüp bebekle gelicekse öyle gelsin napalım.yeterki gelsin rabbim en kısa zamanda nasip etsin.işte sadece iğne ilaçlar korkutuyor beni yoksa şimdiye çoktannnn gitmiştim:)

en guzelını yapıyosun canım onun strese gırmesı daha kotu sende sıkma canını ve rahat ol ınsallah degerler guzel gelır bebişte kendılıgınden yola cıkar gelır :)

ahh cnm ahh nasip tabi ama bunca ay uğraştıktan sonra çokta inanamıyor malesef insan.tabiki verecek olan rabbim gücüne gitmesin inşallah.her zaman az da olsa umudumuz var.bakarsın geliverir :)sen naptın cnm tüp bebek işini olmuyor sanırım değilmi banka ödemiyor...

ben bugunlerde adetımı beklıyorum adetın 2-3.gunu doktora gıdıcem tup bebek merkezınde calısan bır doktor esıde urolojı uzmanı esımde ona gıdıcek banka degerlerınız yuksek tup bebeklık degıl dıyor ama devlet hastanesı ıle gorustum 2 asılama yapıldıgı ıcın heyet raporu cıkartıyor bashekım tanıdık orda onun ıcın de hazıran adetınde gel dedı hazıran da rapor ıcın gıdıcem raporu alınca en azından tup bebek merkezlerındekı doktor ucretlerımde odencek cunku bu sekılde gıttıgmde sadece op dr ucretını alabılıyorum bankadan canım amaann neyse benı bosver sımdı bak bu aksamdanıtıbaren hıc konusunu acma esıne stres yapmasın canım dusunme bosver tup bebek yaaprız de gec ınankı stres onları cok etkılıyor umudunda herzaman olsun bak benım bıle var hala amelıayt olalı 15-16 ay olmasına ragmen umutlar bıtmesınnn :)

arkadaşlar günaydın... güzel güneşli bir hava var dışarda hava güzel olunca insanında keyfide güzel oluyor..bildiğiniz üzere benim eşimde martın 13.de ameliyat oldu sol taraflı o günden bugüne bu konu hakkında hiç yorum yapmadık kendi aramızda bile normal yaşantımıza devam ediyoruz.. insan ister istemez bukadar erken beklemesede acaba bu ay bebiş olurmu diye aklından geçiriyor..benim adet düzenim iyidir hep 25 günde bir olurum yıllardır böyle.benim bugün 28.günüm biraz umutlandım galiba ama test yapmak istemiyorm en az 3 gün daha beklicem.ama bu ay yaklaşık 10 gündür göğüs uçalrım çok hassas bilemiyorum.....hayırlısı bakacaz komik gelebilir ama ben kaç kere tes yaptıysam hemen arkasında hasta oluyorum bu bende psikolojik bi baskı bıraktı ve bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm buda kötü bir olay benim için ben ne zaman rüyamda adet olacağımı görsem olurum o gün bakalım çok değil 2,3 gün sonra belli olacak.ama ben bu düşüncelerimi burda yazmak istedim rahatlıyor insan... hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz..

:)) ewt canım yeterki gelsin meleklerimiz ama çook fazla korkmana gerek yok tatlım ya ben geçen yıl bir kere yaptırdım bu sende çok korktum tekrar karar veridik daha sonra da eşimin ameliyat işi çıktı yırttım bi süre ama bakalım 6 aydan sonra değişim olmazsa bende eylülde yaptırmayı düşünüyorum allah izin verirse ama inan şimdi hiç korkmuyorum yeterki olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…