Eve gidince tuvalete fln gidebiliyor mu, ben ilk gece hastanede kalmak istiyorum. Eve gidince bakamam diye korkuyorum.
Anladım, keşke bir kere daha test verseydi, ona göre tekrar bir sonuca varırdınız. Semen analizi değişkenlik göstrebiliyormuş. Bana Acıbadem deki dokor 3 adet olması lazım ki, ona göre karar verelim demişti. Ondan aklıma takıldı. Bizdede tek semen analizi var, ürolog normal yolla olmaya engel değil dedi, Acıbadem bu hızla sadece tüp bebek olur dedi. Yeni fakülteye gittim,doktor yoktu, asistanı vardı, sonucunuz normal dedi. Hiç bir şey anlamadım kısacası..
Güven sevim doktorumuz, esim onu tercih etti. Fazla doktor gezip muayene olmak istemedi.
Eve gidince tuvalete fln gidebiliyor mu, ben ilk gece hastanede kalmak istiyorum. Eve gidince bakamam diye korkuyorum.
konur hastanesine de gidip muayne olabilirsiniz eger ikna edebilirsen eşini RUHİ GÖRE cok iyi bir doktor ve ufak bir not daha
bursadaki sperm testi analizini en dogru GVN TIP yapıyormuş
yeride çekirge cad kültürpark kapısı karşısında
Orda yaptırdık testi, Çarşamba ameliyat olacak buyuk ihtimalle. Artık başka yere gitmez. Test sonucu icin de icimi rahatlatın sagol
Kızlarrr eşim çarşamba günü tahlil yaptıracak.ameliyattan sonra 6.ay için ilk defa yaptıracağız.nolur dua edin iyi gelsin sonuçlarımız....
acbedemde de Murat samliya gittik, o da profesör. İstemedi başka tahlil. Her ay gel muayene edelim test yapalım 8-9 ay geçsin oyle karar verelim dedi. Esim de muayene olmaktan ultrasona girmekten bıktı. Damarları aynı varis gibi çıplak gözle bile gorulebiliyor. Ameliyat olmayı kendisi istiyor.
Kızlarrr eşim çarşamba günü tahlil yaptıracak.ameliyattan sonra 6.ay için ilk defa yaptıracağız.nolur dua edin iyi gelsin sonuçlarımız....
canım inş hayırlı sonuçlar alırsın ben 3 ayın sonunda yaptırdığım testte ii sonuçlar alamdım inş sen hayırlı sonuçlar alırsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
ınsallah guzel gelır canım stres yapma enazından esıne yansıtma o etkılenmesın bılıyosun stres sıkıntı o anı cok etkılıyor sonuclrı guzel haberlerını beklıyorum
aminn cnm inşallah iyi sonuçlarla döner eşim.cnm 3.ayda biz cesaret edemedik.çünkü ameliyattan sonraki ilk aylarda düşüş olabilirmiş sanırım.sizde 6.ayı bekleyin umarım güzel sonuçlar alırsınız.Allahım hakkımızda hayırlısını versin...
cnm eşime hiç belli etmiyorum.hatta boşver iyi yada kötü git tahlili ver bakalım sadece nolmuş bi görelim.gidicez en güzeli tüp bebek yapıcaz diyorum.ama nasıl diyorum birde gel bana sorumarım cnm iyi sonuçlar alırız...
bende zor sabrettim canım 3.aya kadar ama sonuç malesef çok üzdü bizi ama kısmet böyleymiş aslında ben bu ay tüp bebek için başvuracaktım sonra vazgeçtim eşim şehir dışında yaz sonuna kadar da gelmeyecek bende yanına gideceğim zaten döndüğümüzde 6. ayımız dolmuş oluyor tahlil yapıp baktıracağım sonuç ii olmazsa bize tüp bebek yolu görünüyor demek hakkımızda hayırlısı inş :)
en guzelını yapıyosun canım onun strese gırmesı daha kotu sende sıkma canını ve rahat ol ınsallah degerler guzel gelır bebişte kendılıgınden yola cıkar gelır :)
ahh cnm ahh nasip tabi ama bunca ay uğraştıktan sonra çokta inanamıyor malesef insan.tabiki verecek olan rabbim gücüne gitmesin inşallah.her zaman az da olsa umudumuz var.bakarsın geliverir :)sen naptın cnm tüp bebek işini olmuyor sanırım değilmi banka ödemiyor...
cnm inşallah hakkımızda hayırlısı.bakalım bizimde sonuçlar nasıl gelicek?biz eşimle eylül gibi tüp bebeğe karar verdik.yazın sıcakta çok iyi olmaz dediler onun için eylüle bıraktık.eğer tüp bebekle gelicekse öyle gelsin napalım.yeterki gelsin rabbim en kısa zamanda nasip etsin.işte sadece iğne ilaçlar korkutuyor beni yoksa şimdiye çoktannnn gitmiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?