Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ıyı olur,boş durmak daha yoruyor ınsanı ruhen..bışeyler yaparken daha guvende ve ümitli hıssedıyorsun kendını..

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif değerim 70 çıktı... bebeğim 3 haftalıkmış.. rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah :)

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif değerim 70 çıktı... bebeğim 3 haftalıkmış.. rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah :)

hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..sizde problem neydi kür falanmı yaptın...merak ettim cvp yazarsan sevinirim..

maşallah,hayırlı olsun bebeğin..Rabbım kucağına da almayı nasıp etsın sağlıkla

guzelım hayırlı olsun ALLAH saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah

problemınız neydı neler yaptınız bu surecte anlatabılırmısın

tesekkurler

arkadaslar merhaba bende yeni katıldım topige

bizdede sperm sayısı yok denecek kadar az

10gün önce varikoser ameliyatı oldu eşim

doktor vitamin olarak prooxeed ve arginmax yazdı

ama eczane bize ilacları depodan getirticez dedi

prooxeed dogru ama arginmax yerine l-argininegetirtmişler

buda aynısı firması farklı diyip verdiler

yarın gidip doktora götürüp göstericez ilacı kullanıp kullanmayacagımızı sorucaz olmadı eczaneye götürüp itiraz edicez

bu insanlar neden böyleler yaa insanın halinden neden anlamıyorlar

sinirlerim cok bozuk

ben avm de anne-bebek magazasında calısıyorum

etrafımda bir yıgın hamile yada bebekli insanlar var inanın hergün aglıyorum:2:

bende cok istiyorum ALLAHIM hepimize hayırlısını versin nasip etsin insallah

bizimde yüzümüz gülsün kucagımız dolsun insallah

hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..sizde problem neydi kür falanmı yaptın...merak ettim cvp yazarsan sevinirim..

Allah razı olsun çok sağ ol... Bizdeki problem eşimin sayısının düşük olmasıydı hareket ve morfoloji iyi ama sayımız 16 mil. ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdık 15.8 çıktı... (ocağın 15 inde ameliyat olmuştu) 2-3 aydır keçi boynuzu kürü içiyordu eşim... hap falan kullanmadık... tam on gün önce yaptırmıştık testi ama rabbim zaten nasip etmiş o sıralar zaten hamileymişim... çok dua ettim canım rabbime bence tek ilaç dua..

arkadaşım adaşmışız benim adımda nuray.. sakın öyle düşünme inan senin yaşadığın herşeyi hepimiz yaşadık... benimde 1 yıl olmadı bebeğim 3 ay önce eşim ameliyat oldu ameliyat öncesi sayı 16 milyondu 10 gün önce yaptırdık hiçbir değişme olmamış ama ben hamileyim çok şükür... rabbim yeterki nasip etsin sayı falan önemli değil... dua ve sabır inşallah..

canım hayırlı uğurlu olsun,Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.seninle birlikte daha çok hamile haberleri alırız inşallah

canım tanıştıgımıza memnun oldum

inşallah eşimle bende yaşarız o duyguyu

eşim çok üzülüyo içine kapanıyo ona destek olmak zorlaşıyo gündengüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…