aynen canım yasamayan anlamıyor ne hıssetıgımızı ne dusungumuzu kımse bılmıyor sımdı adetımı beklıyorum adetın 2,3 gunu dr dılek aslan var ona gıdıcem bakalım yumrutalarım nasıl en azından ona bı bakılsıne sım spermıyogram yaptırsın dılek hanımın esıde urolojı uzmanı cunku bıraz boyle bakınayım dıyorum ne dıcek o doktor daha onceden tup bebek merkezınde calısyordu cunku hazırandada randevum var zaten gıdıp rapor ıcın evrakları verırım
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif değerim 70 çıktı... bebeğim 3 haftalıkmış.. rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah :)
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif değerim 70 çıktı... bebeğim 3 haftalıkmış.. rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah :)
hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..sizde problem neydi kür falanmı yaptın...merak ettim cvp yazarsan sevinirim..
ben avm de anne-bebek magazasında calısıyorum
etrafımda bir yıgın hamile yada bebekli insanlar var inanın hergün aglıyorum:2:
bende cok istiyorum ALLAHIM hepimize hayırlısını versin nasip etsin insallah
bizimde yüzümüz gülsün kucagımız dolsun insallah
ben bursada yasıyorum
bursadan yazan arkadaslar varmı aranızda?
arkadaşım adaşmışız benim adımda nuray.. sakın öyle düşünme inan senin yaşadığın herşeyi hepimiz yaşadık... benimde 1 yıl olmadı bebeğim 3 ay önce eşim ameliyat oldu ameliyat öncesi sayı 16 milyondu 10 gün önce yaptırdık hiçbir değişme olmamış ama ben hamileyim çok şükür... rabbim yeterki nasip etsin sayı falan önemli değil... dua ve sabır inşallah..
cnm bende bursadanım inegölllüyüm eşlimde varikosel var bnmde
ben bursada yasıyorum
bursadan yazan arkadaslar varmı aranızda?
Biz de Bursa'da yasıyoruz. Hangi hastanede kime ameliyat oldunuz acaba?
guzelım çekirge konur hastanesinde RUHİ GÖRE doktorumuz
tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?