Esim bugün ameliyat oldu. Doktor yedi damarını bağladığını söyledi. size ameliyattan sonra kac damarın bağlandığı söylendi mı acaba? iyilesince sonucların düzelmesinde etkili bir durum mu?
güzelim geçmiş olsun öncelikle
inşallah faydası olur
bize kac damar baglandıgı söylenmedi
belki söylenen arkadaşlar vardır bilgi verirler
Esim bugün ameliyat oldu. Doktor yedi damarını bağladığını söyledi. size ameliyattan sonra kac damarın bağlandığı söylendi mı acaba? iyilesince sonucların düzelmesinde etkili bir durum mu?
Oyle yapmaya calisiyorum bende rahat oldugum cocugunun olmadigini hildigim kisilerle gorusuyorum sikca. Ama 3 yil bitti ve ilk andan beri nezamn cocuk daha nekdr bekleyeceksiniz bak olmuyorsa tup yaptirin.tamm eblat edinmk bizim kulturumuze ters baskasinin cocugu bakilmaz..hatta sikintiliysa bosan diyen bile oldu.. iyi doktorlar var vs vs... sanki tup bebek hemn yapilan bisey...
Yani konu hakkinda okafr bilgili konusup oneri verenler varki.. rabbim yardim et..
Rabbim görüyor herşeyi..Allah herkesin kalbine göre versin herşeyi diyorum..bazen canımı acıttanlar oluyor,kimsenin de günahını almak ıstemıyorum,belkı bılmeden yapıyorlar..Allah a havale etmek en doğrusu,çünkü kalplerde olanı yalnızca O biliyor..ama empati yapmak diye birşey var hayatta,kendını karsıdakının yerıne koyup bır 5 dk.düşününmek çok mu zor?Demek kı bazılarına zor ve ınsanlar kolayı sevıyor coğunlukla..Rabbım kalplerıne hidayet versın,bize de bu sınavdan alnımızın akıyla cıkabılmeyı nasıp etsın..
Rabbım bize ve dua dua yalvaran tum kardeşlerımıze hayırlı sağlıklı ımanlı evlatlar nasıp etsın ınşallah..
unutmayın arkadaşlar, gecenın en koyu ve karanlık zamanı,sabaha en yakın anlardaymış..
Gecmis olsun canim atlattiniz insallah bizim varkoselimi cok ileri derecedeydi ameliyati yapan doktorumuz 12 damar temizledgini ve bukadarlik meslek hayatinda boyle ileri vakaya cok rastlamadigini soylemisti neladar damar varsa hrpsinin temizlenmesi gerekio cnm hatta ultrasonda cikmayan damarlar cgu zan ameliyatta ortaya cikio ve temizliolar insallah 6 ayda dgerlrr cok guzel gelir tez zamandada bebek alir cnm tekrar gecmis olsunn
Kizlar gecmis olsun mesajlarınız icin cok teşekkürler, hepimize gecmis olsun. Bundan sonrasi hepimiz icin daha kolay olur insallah.
bugün pansuman yapıp taburcu etti doktor. bundan sonrası Allah Kerim. cok ağrısı olduğunu söylüyor esim. Bu arada preeseed plusa devam ediyoruz. Doktor haftaya kontrole gelin dedi, diğer vitaminlere o zaman başlayacakmış. Sormak istediğim bir şey var, testislerin bu operasyondan sonra soğuk olması gerekmiyor mu? Ya da hiç böyle bir seye dikkat ettiniz mı? Ne zaman soğur? Ameliyat başarılı oldu mu diye icim icimi yiyiyor
inşallah cnm bizlerde burdan kocaman hamileyimmmmmmmm diye yazarız:)valla cnm inşallah temennimiz o ama bizim derecemiz 2 gibiydi onun için çok umutlu olamıyorum.gerçi doktorumuz bir çok damar bağladık inşallah faydası olacak dedi.ama bakalım hepimiz yaşayıp göreceğiz.Allahım inşallah bir an önce mis kokulu yavrular nasip etsin...
aminn :))sanki sizin durumunuzda ameliyat daha faydalı olurmuş gibi geliyo.varikoselden sonra 1 yıl beklemek gerekiyo demşti eşimin doktoru.bizde salı günü test yaptırıcaz çok düzelme olmadıysada üzülmek yok.ii şeyler olacak hissediyorum :) bu kadar beklemenin mükafatını alıcaz hepimiz rabbim büyük :)
doğru soyluyorsun canım,ılk zamanlar herkese cvp vermek zorundaymışsın gıbı gelıyor ama sonra yersız olduğunu anlıyorsun...kızlar bu cahil tiplere pirim vermeyin çünkü onlar her dediğinize bişey bulur maalesef boşuna dememişler cahille tartışmaya girme diye.ben 1 yıllık evli olmama rağmen soruların ardı arkası kesilmiyor yani önce daha erken düşünmüyoz diyodum, yaşınız geçiyo yapın dediler. sonra ben çalışıyorum hemen düşünmüyorum dedim kariyer diye erteleme dediler. onlara göre gerdek gecesi hamile kalman lazım yanii biraz geçti mi olmaz. bence en güzeli sert ve ters tavır koyun bir daha soramıyorlar. ben soranlara sana ne diyorum vallahi eğer yakınım biri ise sana ne koca benim değil mi ister yaparım ister yapmam diyorum bir daha da değil bebek mevzu açmak normal sohbet bile açamıyolar.
insanlar başkalarının yatak odasına çok meraklı maalesef ve hadlerini bildirmezseniz üzerinize gelmeye devam ediyorlar.
gecmış olsun arkadaşım,,amelıyat gerıye değil ılerıye götürüyor Allah ın ıznı ıle..Kizlar gecmis olsun mesajlarınız icin cok teşekkürler, hepimize gecmis olsun. Bundan sonrasi hepimiz icin daha kolay olur insallah.
bugün pansuman yapıp taburcu etti doktor. bundan sonrası Allah Kerim. cok ağrısı olduğunu söylüyor esim. Bu arada preeseed plusa devam ediyoruz. Doktor haftaya kontrole gelin dedi, diğer vitaminlere o zaman başlayacakmış. Sormak istediğim bir şey var, testislerin bu operasyondan sonra soğuk olması gerekmiyor mu? Ya da hiç böyle bir seye dikkat ettiniz mı? Ne zaman soğur? Ameliyat başarılı oldu mu diye icim icimi yiyiyor
Kizlar gecmis olsun mesajlarınız icin cok teşekkürler, hepimize gecmis olsun. Bundan sonrasi hepimiz icin daha kolay olur insallah.
cnm bize 1 doktor gerek yok dedi.2-3 doktorda ameliyat ol dedi valla ne dece başarılı olunur bilemiyorum.yani şüpheliyim faydalı olurmu olmazmı bilemedimevet cnm en az 1 yıl bekleyin diyorlar ama sabır kalmadı bende! artık eylül gibi tüpe başlamayı düşünüyoruz...ayyy cnm ayn gün tahlilimiz olacak.inşallah iyi haberler alırız..bizim ameliyat sonrası ilk test olacak onun için ne oldu çok merak ediyorum.düşme olmasında (hayırlı haberler inşallah...
iyi düşünelim iyi şeyler olsun :) umarım tüpbebek ve aşılamaya gerek kalmadan olur hayırlısıyla. açıkcası ben tüp bebek fikrini hiç düşünmek istemiyorum o süreç çok sıkıntılı diye duyuyorum.rabbim hayırlısıyla şifamızı versin ... dua edelim birbirimize salı günü için :)
Merhaba arkadaşlar
Mayıs 2011 de bebek düşünmeye başladık ,bu arada ben kadın doğumcuya gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım .Bir sorun yoktu .Ancak 8 ay hamile kalamayınca eşim test yaptırdı.Sayı 36 milyon morfoloji %4 çıktı.Doktor muayenesinde çift taraflı varikosel çıktı .Ameliyat dediler ve eşim ocak 2012 de ameliyat oldu.Doktor ameliyat çok iyi geçti iyiki yapmışız dedi.İleri derecede varikoseli varmış dedi.İnşallaj 6 ay içinde hamile kalıcaksın dedi.
6 ay bıttı ancak hamıle kalamadım ,esım bugun yarın derken tam bır sene sonra yanı ocak 2013 de yenıden test yaptı ve yıkıldık .Sayı 8 mılyona düsmustu.Artık tup bebekten baska sansınız yok dedıler.Üzülmedım hıc cünkü beklemek daha zordu.Yolun ya sonuydu yada bası olacaktı .Arastırmalarım sonucunda Ankarada Ankara Tüp Bebek Merkezıne kara verdım.VE 26 martta regl olup tedavıye basladım.Doktor Kubılay Vıcdan Bu konuda Cok ıyı.Bıraz soguk gorunuyor ama ısınde süper
Ve su an hamıleyım cok sukur allahımaTam 2 yıl oldu bunu bekleyelı .Dılerım saglıkla dunyaya gelır bebegım :109:
Sızlere tavsıyem amelıyattan sonra 3 ay arayla test yaptırın eslerınıze .Eger ılerleme yoksa dırek tüp bebek deneyın.Bence cok zor bır surec degıl.Korkulcak Hıcbırşey yok ınanın.Rabbım ınsallah ıslerınızı kolaylastırır.Bu arada klavyemın noktalı ısaretlerı calısmıyor Bu be bıcım yazı demeyın
Dualarım sızlerleeeee
guzelim tekrar geçmiş olsun
bize soguk tutun denmedi sadece birazşişecek dendi bunun içinde doktor bana eşine dar bir slip giydir şiştiginde sarkmayı önlemek için
çamaşırın içine pamuktan destek yap dedi onu yaptık birhafta sonraki muaynedede herşey çok güzel çok iyi korumuşsunuz dedi
bunun dışında bişey yapmadık
birde biz proxeed plus u hemen başlamadık çünki bir hafta antibiyotik ve agrı kesici kullandık güzelim
ALLAH şifa versin biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?