cnm malesef ameliyat bizdede işe yaramamış.biz ilaçta kullanmadık.sadece yaklaşık 2 aydır evicap kullanıyorduk.şimdi proxeede başlayıp eylülde tüpe başlıycaz inşallah.cnm belli olmaz belki bir mucize olur ama nasip işte:))allahım normal yolla,tüple nasıl olursa olsun yeterki versin evlatlarımızı...
cnm malesef ameliyat bizdede işe yaramamış.biz ilaçta kullanmadık.sadece yaklaşık 2 aydır evicap kullanıyorduk.şimdi proxeede başlayıp eylülde tüpe başlıycaz inşallah.cnm belli olmaz belki bir mucize olur ama nasip işte:))allahım normal yolla,tüple nasıl olursa olsun yeterki versin evlatlarımızı...
proxeed plus kullandı 2 ay kadar.daha sonra keçi boynuzu kürü uyguladık 3 ay.onun haricinde herhangi birsey yapmadık.aslında ameliyat olmadan önceki değerlere geri dönmüş olduk bende anlayamadım ameliyat bizde işe yaradı mı yaramadı mı.çünkü gecen ay yaptığımız testte degerler yükselmişti bu ay düşmüş
canım bu degerler bı artıs bı dusus gosterır stres sıkıntı hava sartları bıle erkeklerı etkılıyor esın stres yapmıs olabılır bız esımle eylule kadar dusunmemeye karar verdık hazıranda rapor ıcın gıdıcem hastaneye randevuma ama hıc duusnmıcem bu dusunmuyorumda buda benı rahatlatıcak emınım cunku artık ben esıme bıle yaklasmak ıstemıyordumsende bıraz dusunmemeye calıs en onemlısı esının stresını azalt cnım esıne cınko ve klomen de kullanabılırsın
haklısın cnm ama düşünmeden duramıyorum eşimide etkiliyorum tabiki. bide yarın dr gdicem ben ama acaba diyorum biraz beklesem mi şöyle 3 5 ay doktorlardan uzaklaşsak diyorum.bi tarafımda git aşılama yaptır diyo çok kararsız kaldım yaa
eğer kafandan atıp beklıyebılırsen bekle derım cnm bu stresınle asılamaya kalkısma doktorada adetın 2. veya 3. gunu gıt kı yumurtalıklarına bakılsın ben bu yazı gecırmeye kararlıyım cnm bısey yapmadan esım vıtamnın kullanıyo bıtek bende kılo vermeye calısyorum cok sukur verıyorumda spor yapıyorum spor kalıtelı yumurta olusumunda cok onemlı rol oynuyor senın yumurtalarda durum ne bılmıyorum ama saglıklı beslensın esınde mutlka cevız yesın kavrulmamıs fındık badem omega 3 cınko klomen bunları kullansın yesıllık et sebze duzenlı olarak yedırmeye calıs ınankı cok faydası oluyor
ben bütün tahlillerimi,kontrollerimi yaptırdım cnm çok şkür hepsi temiz çıktı.kilomdada problem yok.sıkıntı sadece eşimde. zaten bu stresle aşılamada tutmaz.şööyylleee yazın kocamla gezeyim tozayım,bebek fikrinden uzaklaşaym.eyll ekim gibi dr gidip aşılamamı yaptırayım.bu aradada eşimin yemesine içmesine dediğin gibi dikkat edeym :) hareket %60 morfoloji %3 ama sayı düşük yaa üff bi çıkarablsek şu sayıyı
canım sayı ıcın evıcap yada kecıboynuzu kuru uygula ıkısde e vıtamını oldugu ıcın sayı ustunde etkısı cok klomende sayıyı artıtıryor. ınsallah bu dedıklerını yapabılırsın :) bende aynılarını dusunuyorum senın evlıglın ne kadar bılmıyorum ama ben 2,5 yılı gectım gıdıyorum :) agustosta 3 dolucak ınsallah 3. yılımın ıcınde gelır bebıs dıyorum canım
Bize de doktor evicap ve proseed plus verdi. Evicap bir hafta sonra başlayacak. Ama ben bunun yanında arginmaxda alacağım. Bir de bal, polen arisutu karışımı içiriyorum. Pekmez ve keciboynuzu ve ceviz de yiyiyor her gün. Bunları hep forumlarda ve sperm azlığına iliskin okuduğum makaleler ile kullanmaya başladık. Doktor sadece iki ilaç verdi. Bence siz de duzenli vitamin kullanın, en azından Eylül'e kadar, daha 4 ay var sonuçta.
aminn( aşılama denemiş miydiniz ?benm yarın kadın doğuma randewum war tahlil sonuçlarını getir eşinin ona göre önümüze bakalm demişti. aşılama dicek büyük ihtimalle inşallah o zamana kadar normal yolla gelir bebişlerimiz :)
tatlım ilaç gibi geliyorsun bana:))tüp bebekte senden çok moral buldum beni daha bi güçlendiriyorsun cnm.acaba yapabilirmiyim dediğimde hep yanımda oldun güç verdinnn bana.senin sayende cesaretlendim ve eylülde gitmeye karar verdim.herşey için çok çok teşekkür ederim cnm.allah ne muradın varsa tez zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh:))evet cnm proxeede başlıycak eşim bende folik asite.aynı zamanda yanında dediğin gibi keçiboynuzu pekmezide vereyim.yardımların için tekraradan çok teşekkür ederim cnm. bu arada sizin değerleriniz nasıl cnm?
ooo cok sevındım böyle hissetmene:) konuşabılmek ve en önemlısı anlaşıldığını bılmek cok guzel bır duygu..malesef bu sıkıntıyı da yaşamayan bılmıyor anlamıyor
amınnn arkadaşım,Rabbım hepımızın gonlundekılerle doldursun kucağını tez vakıtte
bızım değerler 2 ay once ıyıdı de bız gogının de dedığı gıbı devrılıp yan geldık..şuan ne durumda bılmıorum ama 1 hafta once tekrar başladık vıtamınlere
ooo cok sevındım böyle hissetmene:) konuşabılmek ve en önemlısı anlaşıldığını bılmek cok guzel bır duygu..malesef bu sıkıntıyı da yaşamayan bılmıyor anlamıyor
amınnn arkadaşım,Rabbım hepımızın gonlundekılerle doldursun kucağını tez vakıtte
bızım değerler 2 ay once ıyıdı de bız gogının de dedığı gıbı devrılıp yan geldık..şuan ne durumda bılmıorum ama 1 hafta once tekrar başladık vıtamınlere
eşim haftasonu kasık ağrısından doktora gitti. tek taraflı fıtık ve varikosel dediler. ameliyatımız çok yeni.
08.05.2013 de ameliyat oldu.
2,5 senedir çalışmalar ve 1 aşılama sonusu bir dış gebelik geçirdim. ama doktorum eşimden kaynaklı böyle bir sorun olabileceği konusunda hiç uyarmadı bizi. varikoselin ne olduğunu ve gebeliği etkileyebileceğini internetten öğrendim. bundada bir hayır vardır. bu teşhis ve okuduklarım bana umut oldu...
eşim haftasonu kasık ağrısından doktora gitti. tek taraflı fıtık ve varikosel dediler. ameliyatımız çok yeni.
08.05.2013 de ameliyat oldu.
2,5 senedir çalışmalar ve 1 aşılama sonusu bir dış gebelik geçirdim. ama doktorum eşimden kaynaklı böyle bir sorun olabileceği konusunda hiç uyarmadı bizi. varikoselin ne olduğunu ve gebeliği etkileyebileceğini internetten öğrendim. bundada bir hayır vardır. bu teşhis ve okuduklarım bana umut oldu...
canım demekki o zaman değerleri iyiydi zamanla düşüyor değerler çünki..bende 1.5 sene önce korunmayı baıraktığımda hamile kaldım yalnız 6 haftalık düşük oldu..şimdi bu düşüğü ona bağlayabiliyorum tekrar korunmayı bıraktığımda hamile kalamadım ve eşim doktora gittiğinde varikosel olduğunu öğredik.
sizede geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar en kısa zamanda alırsınız..
bugün 6.ayımızım sperm sonuçlarını aldık ve şok olduk resmen.gecen ay 35 milyon olan total 10 milyona,8 milyon olan ml sayı 3 milyona düşmüş.niye böyle oldu anlayamadım moralim o kadar bozuldu ki.tüp bebek yada aşılamamı yapsak önce öff ((
mrb adzeynep öncelikle geçmiş olsun..aslında herkes bişeylerin farkında ama insanlar tez canlı herkes gibi korunmayı bıraktığı aylarda hamile kalmak istiyor ama bizim elimizde olmadan bazı nedenler ortaya çıkıyor şimdiki gibi..belki biraz zaman 6 ay tam ortası bence zamanla çok daha iyi olacaktır eşin yemesine gerçekten dikkat etsin bol meyve gıdası zengin olan şeyler yesin inanki zamanla istedğin sonuçları göreceksin bu önce ALLAHIN izniye sonrada bizlerin elinde..
mrb.gecmiş olsun sizin ameliyat tarihiniz nedir ? gelişme kaydedebildiniz mi ameliyat sonrası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?