Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bize de doktor evicap ve proseed plus verdi. Evicap bir hafta sonra başlayacak. Ama ben bunun yanında arginmaxda alacağım. Bir de bal, polen arisutu karışımı içiriyorum. Pekmez ve keciboynuzu ve ceviz de yiyiyor her gün. Bunları hep forumlarda ve sperm azlığına iliskin okuduğum makaleler ile kullanmaya başladık. Doktor sadece iki ilaç verdi. Bence siz de duzenli vitamin kullanın, en azından Eylül'e kadar, daha 4 ay var sonuçta.

aminn ( aşılama denemiş miydiniz ?benm yarın kadın doğuma randewum war tahlil sonuçlarını getir eşinin ona göre önümüze bakalm demişti. aşılama dicek büyük ihtimalle inşallah o zamana kadar normal yolla gelir bebişlerimiz :)

canım bu degerler bı artıs bı dusus gosterır stres sıkıntı hava sartları bıle erkeklerı etkılıyor esın stres yapmıs olabılır bız esımle eylule kadar dusunmemeye karar verdık hazıranda rapor ıcın gıdıcem hastaneye randevuma ama hıc duusnmıcem bu dusunmuyorumda buda benı rahatlatıcak emınım cunku artık ben esıme bıle yaklasmak ıstemıyordum sende bıraz dusunmemeye calıs en onemlısı esının stresını azalt cnım esıne cınko ve klomen de kullanabılırsın

haklısın cnm ama düşünmeden duramıyorum eşimide etkiliyorum tabiki. bide yarın dr gdicem ben ama acaba diyorum biraz beklesem mi şöyle 3 5 ay doktorlardan uzaklaşsak diyorum.bi tarafımda git aşılama yaptır diyo çok kararsız kaldım yaa

eğer kafandan atıp beklıyebılırsen bekle derım cnm bu stresınle asılamaya kalkısma doktorada adetın 2. veya 3. gunu gıt kı yumurtalıklarına bakılsın ben bu yazı gecırmeye kararlıyım cnm bısey yapmadan esım vıtamnın kullanıyo bıtek bende kılo vermeye calısyorum cok sukur verıyorumda spor yapıyorum spor kalıtelı yumurta olusumunda cok onemlı rol oynuyor senın yumurtalarda durum ne bılmıyorum ama saglıklı beslensın esınde mutlka cevız yesın kavrulmamıs fındık badem omega 3 cınko klomen bunları kullansın yesıllık et sebze duzenlı olarak yedırmeye calıs ınankı cok faydası oluyor

ben bütün tahlillerimi,kontrollerimi yaptırdım cnm çok şkür hepsi temiz çıktı.kilomdada problem yok.sıkıntı sadece eşimde. zaten bu stresle aşılamada tutmaz.şööyylleee yazın kocamla gezeyim tozayım,bebek fikrinden uzaklaşaym.eyll ekim gibi dr gidip aşılamamı yaptırayım.bu aradada eşimin yemesine içmesine dediğin gibi dikkat edeym :) hareket %60 morfoloji %3 ama sayı düşük yaa üff bi çıkarablsek şu sayıyı

canım sayı ıcın evıcap yada kecıboynuzu kuru uygula ıkısde e vıtamını oldugu ıcın sayı ustunde etkısı cok klomende sayıyı artıtıryor. ınsallah bu dedıklerını yapabılırsın :) bende aynılarını dusunuyorum senın evlıglın ne kadar bılmıyorum ama ben 2,5 yılı gectım gıdıyorum :) agustosta 3 dolucak ınsallah 3. yılımın ıcınde gelır bebıs dıyorum canım

umarım yapabilirim :)keçi boynuzunu dün 3 ay oldu kullanmaya başlayalı ara vericez 1 ay kadar. haftaya yani ayın 14 ünde 2 yıl dolacak çok istedim evlilik yıldönümünde hamilelik müjdesi vermeyi eşime ama bugün adet oldum maalesef :) inşallah sen ağustosa kadar alırsın o mükemmel haberi :))

evet cnm bizde vitaminlerimizi kullanıcaz.inşallah o zamana kadar doğal yolla gelir.yeterki gelsin bebişlerimizde nasıl gelirse gelsin:)

cnm biz aşılama denemedik.şans çok yüksek değil diye düşünmedik.iğneye ilaca başlamışken tüp olsun dedik.inşallah cnm isteyen dileyen herkse evlat versin rabbim....

ooo cok sevındım böyle hissetmene:) konuşabılmek ve en önemlısı anlaşıldığını bılmek cok guzel bır duygu..malesef bu sıkıntıyı da yaşamayan bılmıyor anlamıyor
amınnn arkadaşım,Rabbım hepımızın gonlundekılerle doldursun kucağını tez vakıtte
bızım değerler 2 ay once ıyıdı de bız gogının de dedığı gıbı devrılıp yan geldık..şuan ne durumda bılmıorum ama 1 hafta once tekrar başladık vıtamınlere

canııııımmmm nasılsınnn neler yapıyosun ozledım senı morelını yuksek tut bılıyosun bırbırmızden guc kuvvet alıyoruzz. ben az once genetık testlerım ıcın randevu aldım sonucları 2 ayda gelıyomus oyuzden salı gunu esımle gıdıp kan vercez rapor ıcın gerekıyomus ama yumurtlaama gunu falan takıp etmıyorum raporu temmuz gıbı alırsam bıle beklıcem eylulu nedense eylul takıntı olustu bende :) nolcak eylulde esımde eylulde hamıle kalırsan bırde kız olursa eylul koyarız adını dıyor ooo dedım sen ogunlere kadar gıttın demek ben hala calısmalardayım ınsalah dedııgn gıbı tez vakıtte herbırımızın kucakları dolar canım opuyorum cok senı

İnşallah dahada iyi olur cnm kendiliğinden gelir bebişiniz...Allahım hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah...

eşim haftasonu kasık ağrısından doktora gitti. tek taraflı fıtık ve varikosel dediler. ameliyatımız çok yeni.
08.05.2013 de ameliyat oldu.
2,5 senedir çalışmalar ve 1 aşılama sonusu bir dış gebelik geçirdim. ama doktorum eşimden kaynaklı böyle bir sorun olabileceği konusunda hiç uyarmadı bizi. varikoselin ne olduğunu ve gebeliği etkileyebileceğini internetten öğrendim. bundada bir hayır vardır. bu teşhis ve okuduklarım bana umut oldu...

canım demekki o zaman değerleri iyiydi zamanla düşüyor değerler çünki..bende 1.5 sene önce korunmayı baıraktığımda hamile kaldım yalnız 6 haftalık düşük oldu..şimdi bu düşüğü ona bağlayabiliyorum tekrar korunmayı bıraktığımda hamile kalamadım ve eşim doktora gittiğinde varikosel olduğunu öğredik.
sizede geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar en kısa zamanda alırsınız..

geçmiş olsun cnm...varikosel sabır isteyen bi hastalık maalesef ama 3 ayda sonuc alanlarda var (hamile kalanlar)inşallah seninde güzel haberlerini alırız burda :)

mrb.gecmiş olsun sizin ameliyat tarihiniz nedir ? gelişme kaydedebildiniz mi ameliyat sonrası?

mrb adzeynep öncelikle geçmiş olsun..aslında herkes bişeylerin farkında ama insanlar tez canlı herkes gibi korunmayı bıraktığı aylarda hamile kalmak istiyor ama bizim elimizde olmadan bazı nedenler ortaya çıkıyor şimdiki gibi..belki biraz zaman 6 ay tam ortası bence zamanla çok daha iyi olacaktır eşin yemesine gerçekten dikkat etsin bol meyve gıdası zengin olan şeyler yesin inanki zamanla istedğin sonuçları göreceksin bu önce ALLAHIN izniye sonrada bizlerin elinde..

canm benm saol bu teselli bile umut veriyo insana :) eşimin yemesine içmesine dikkat ediyodum aslında ama dünden itibaren tamamen ele aldım kocamı peşinde meyveyle geziyorum (özellikle çilek sperm sayısını çoğaltıyomuş ) insallah alıcaz güzel sonçlar.sizde durumlar nasıl ?

mrb.gecmiş olsun sizin ameliyat tarihiniz nedir ? gelişme kaydedebildiniz mi ameliyat sonrası?

bizim ameliyat 13mart 3 gün sonra 2 ay olacak..şuana kadar yaptığımız hiç bişey yok beslenme konusunda eşim yemek ve meyvelerle arası çok iyidir benim ona yapabileceğim hiç bişe yok.. beklemedeyiz zamanla inşallah güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.şimdilik iyi tarafından bakıyorum canım başka ne yapabilirimki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…