Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş dediğin gibi bende tüp bebek yaptıracağım eşim ameliyat oldu sayımız yükseleceğine daha çok düşmüş daha fazla beklemeyi düşünmüyorum zaten tüp bebek raporuna başvurmuştum raporum onaylandı özelde yaptıracağım için biraz daha kağıt işlerim var galiba onlarda bittikten sonra hayırlısı ile tedavime başlayacağım ve bu sefer mutlu sona ulaşacağım rabbimin izni ile inş gerçekten çoook fazla abartıldığı kadar korkulacak bi süreç değil tüp bebek tedavisi ben geçen yıl yaptırmıştım ama malesef olmadı dondurulmuşta olmadı ne yapalım kısmet böyleymiş inş bu sefer olacak buna inanıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin dua et bana ve arkadaşlarıma allaha emanet ol canım :)

merhaba arkadaşlar benimde eşimde sol varikosel var sperm sayısı 23 milyon ileri hareketli%22 diğerlerini şimdi hatırlamıyorum.dr %100 ameliyat dedi sonuçlar çok kötü değil ama direk ameliyat demesi eşimin kafasını karıştırdı.10 gündür keçi boynuzu kürü başladık devam edicez hemen ameliyat olsun mu olmasın mı kafamız çok karıştı ben olsun istiyorum ama eşim tereddüt ediyo ne yapalım bilemiyorum yazılanları okudum sabır bu işin başı ama insan isteyipte olmayınca kıymete biniyo hayatımızın merkezi haline geldi resmen baştan 1 yıl istemedik 8 ay olmayınca dr a gittik bende birşey yok eşimde sperm azlığı ve sol varikosel var küre devam bunun yanında ne yapabiliriz deneyimli arkadaşlardan öneriler bekliyorum ALLAH isteyen herkese ana baba olmayı nasip etsin en kısa zamanda AMİNNN.

canm öncelikle geçmiş olsun. varikoselin tek tedavisi ameliyat maalesef.sperm sayısında düşüş yşanmaya başlanıyo bir süre sonra tedavi edilemezse.sadece bebek için değil sağlık açısındanda sıkıntı yaratmaya başlıyo ağrılar oluyo. varikosel varken keçiboynuzuda fayda etmiyo diye biliyorum ancak ameliyat olduktan sonra başlamalı küre. içiniz rahat etsn istiyosanız bi dr daha gidin. bizim 6 ay oldu ameliyat olalı dr varikosel deyince direk karar werdik zaman kaybetmemek için.umarım herşey dilediğiniz gibi olur :)

ameliyatımızın 6.aydaki test sonucumuzu aldık.ameliyat öncesi sırayla ml 20-19-12 milyon olan sayımız bugün 10 milyon çıktı.hareketlilik ileri hızlımız % 2 idi.şimdi 3 olmuş.morfoloji 2 ve 3 olarak değişiyordu.bugünde 3 çıktı.artık tüp bebekten başka çaremiz yokumarım bu şekilde verir rabbim.yeterki versinn.sanırım eylül gibi tüp bebeğe başlıycaz...yani bizde ameliyat hiç bir işe yaramadı((

canım hakkınızda hayırlısı olsun. başka ne denir ki... tüpü nerde düşünüyosun?

canım kendını çok üzecek derecede bır kötülük yok bence...
kesınlıkle beslenmenın etkısı çok,ne kullanıyorsun?
hem amelıyatın ıyıleşme surecı herkeste aynı değil,en guzel ıyıleşme 1 yılda oluyor

Son düzenleme:

Canim benim degerler dusuk gelmis evet ama uzulme lutfen biliyorsunki 1 milyon ile hamile kalan arkadslarimiz var hem en umitsiiz anlardan gelmiuormu bebisler insallah supriz yaapr sana da sen eylule kadar kafandan cikarmaya bak nasilsa eylulde tup bebk yapicaksin diye dusun hic belli olmaz cnm kafan raahtladimi gelir bebek bende esimle birlikte o karari aldik insallah hersey gomlumuze gore olur

cnm bizim doktorumuz ilaç vermedi.sonrasında bakarız demişti.ama biz son 2 aydırevicap kullanıyoruz.cnm benim artık normal yoldan hiç ümidim kalmadı.umudum tüp bebek...inşallah o tutar.

cnmm tüp bebek yapıcaz artık diyordum evet ama dün o sonucu alınca o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.ne kadar öyle desemde bi yerlerde yeşeren umutlarım varmış.ben dün onları da kaybettim normal yoldan hiç umudum kalmadı artık.tabiki verecek olan rabbim belki bir mucize olur ama ben çok yoruldum artık.allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah.yazın tüp bebekte başarı daha az diye duydum inan etkisi olmadığını söyleseler şimdi başlıycam tüpe.tabiki bilemiyorum bu şekilde vericek mi rabbim ama umarım nasip eder.yoksa artık başka çaremiz kalmıyor..

cnm bizim doktorumuz ilaç vermedi.sonrasında bakarız demişti.ama biz son 2 aydırevicap kullanıyoruz.cnm benim artık normal yoldan hiç ümidim kalmadı.umudum tüp bebek...inşallah o tutar.

bak canım,çok kez yazdım ama bır kez daha anlatayım senın ıcın..bızım ılk amelıyatı yapan doktor da vermemıştı hıc bır ılac,takvıye vs..alacagınız vıtamın aktardan aldıgınız otlar da bı fayda vermez demıştı..ılk 3 ay 10 mılyondu..6.ay 1 mılyonun altına duştu..kendı de sok oldu bız de..hemen tupe yonlendırdı ama bu tedavının sonucu da negatıftı..nuksedıp dıger taraftakı temızlemeye gerek gormedığı varıkosel de cogalınca bız başka bır doktora ıkıncı kez amelıyat olduk..bu doktor proxeed verdı,ayrıca ıyı beslen ve hergun cevız ye dıye de tembıhledı cıkarken..ben kecıboynuzu kuru de yaptım..şımdı cok sukur değerlerınız daha ıyı..tupe bıle gececeksen spermın durumu ıyı olmalı..bızım negatıf sonucu spermın kotu halıne bağladı tup bebek doktorumuz...

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cnm ilgin için.eşimde proxeed aldı içmeye bailadı nasipse eylüldede başlıycaz umarım o zamana faydası olur.allahım hepimizin kucağını tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah...cnm seninde ilk bebeğin olcak dimi?yaş falan kaç kaç yıldır düşünüyorsunuz.benim yaş 29 çok geçmi kaldık diye düşünüyorum.2 yıl oldu bizimdeolmuyor...açıkçası tüptende çok korkuyorum ama başka çaremiz yok(

amin canım inşallah hayırla ve sağlıkla tez zamanda gelır bebeklerımız..
evet benım de yok canım,nasıpse ılk olacak..bız 5.yılımıza gırdık evlılıgımızde
29 gayet guzel bır yaş ben 32 yaşındayım..bı ara bende cok akmıştım bu yaş meselesını sonra burdan bır arkadaşım sağolsun şöyle bır sıltaladı benı kendıme geldım
mıllet 35ınden sonra evlenıp oyle duşunuyor demıştı
gonul gercekten daha evvel anne almayı ıstıyor ama keşkelerle hıç bır yere varılmaz,daima önumuze bakmak gerekıyor,yapacağımız tek şey bu..çabalamak ve dua etmek
bu arada madem proxeed kullanıyorsunuz,kürünü değil ama kecıboynuzu pekmezı ıçır eşine hergun
tüp bebek tedavısınden de hıç korkma canım,bende bazılarını okuyup okuyup stres yapmıştım ama tedavıye başlayınca hıç de anlatılan kadar zor olmadığını gördüm

Son düzenleme:
gogicimm canım senin eşinin değerleri nasıldı banka uygun bulmadı demiştin ya... acaba devlleten rapor almak için kaç milyon altı olması gerekiyo bilen var mı kızlar???

bugün 6.ayımızım sperm sonuçlarını aldık ve şok olduk resmen.gecen ay 35 milyon olan total 10 milyona,8 milyon olan ml sayı 3 milyona düşmüş. niye böyle oldu anlayamadım moralim o kadar bozuldu ki.tüp bebek yada aşılamamı yapsak önce öff ((

canım yaa ( ne diyim hiç bilmiyrum bende aynı durumdayım. tüp bebek şart oldu bize bende ekim gibi başlamak istiyorum tüp bebeğe.mucize olması lazım normal yolla olması için maalesef (

Bunun gibi haberleri duyunca cok üzülüyorum. Yine de saglık olsun. benim esim de ameliyat oldu, 3 ay sonraki sonuclar icin cok endiseliyim. Eşin ameliyattan sonra takviye ilaç kullandı mı acaba?

Bunun gibi haberleri duyunca cok üzülüyorum. Yine de saglık olsun. benim esim de ameliyat oldu, 3 ay sonraki sonuclar icin cok endiseliyim. Eşin ameliyattan sonra takviye ilaç kullandı mı acaba?

proxeed plus kullandı 2 ay kadar.daha sonra keçi boynuzu kürü uyguladık 3 ay.onun haricinde herhangi birsey yapmadık.aslında ameliyat olmadan önceki değerlere geri dönmüş olduk bende anlayamadım ameliyat bizde işe yaradı mı yaramadı mı.çünkü gecen ay yaptığımız testte degerler yükselmişti bu ay düşmüş

tatlım ilaç gibi geliyorsun bana:))tüp bebekte senden çok moral buldum beni daha bi güçlendiriyorsun cnm.acaba yapabilirmiyim dediğimde hep yanımda oldun güç verdinnn bana.senin sayende cesaretlendim ve eylülde gitmeye karar verdim.herşey için çok çok teşekkür ederim cnm.allah ne muradın varsa tez zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh:))evet cnm proxeede başlıycak eşim bende folik asite.aynı zamanda yanında dediğin gibi keçiboynuzu pekmezide vereyim.yardımların için tekraradan çok teşekkür ederim cnm. bu arada sizin değerleriniz nasıl cnm?

canım yaa ( ne diyim hiç bilmiyrum bende aynı durumdayım. tüp bebek şart oldu bize bende ekim gibi başlamak istiyorum tüp bebeğe.mucize olması lazım normal yolla olması için maalesef (

cnm malesef ameliyat bizdede işe yaramamış.biz ilaçta kullanmadık.sadece yaklaşık 2 aydır evicap kullanıyorduk.şimdi proxeede başlayıp eylülde tüpe başlıycaz inşallah.cnm belli olmaz belki bir mucize olur ama nasip işte:))allahım normal yolla,tüple nasıl olursa olsun yeterki versin evlatlarımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…