Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın...en önemli şey moral,moralimizi yüksek tutarsak zaten ii şeyler olur.dua edelm birbirimize :)

ben de ösledım gülüm..bu aralar cok fırsat bulamadım,gercı yazacakda bı yenılık yok ama şöyle bı bakınıp cıkıorum.. yazının sonunu daha okumadan adını da Eylül koyarlar dıye gecırdım içimden:)
eşin de söylemiş bak ısım de hazır..amin canım Rabbım bızı de lütfuyla sevınenlerden etsın..bu arada yarın 3 ayların başlangıcı kızlar..hepimize mubarek olsun,hayırlara vesıle olsun ınşallah..
İnşallah dahada iyi olur cnm kendiliğinden gelir bebişiniz...Allahım hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah...
amin arkadaşım aminnn

Son düzenleme:
kıs uyumadın mı sen daha:))Allah ıyılıgını versın
bu gece nöbetcı bız mıyız?

yokk cnım uyumadım valla cuma ve cumartesı gecelerı esım oturuyor onunla bende oturuyorumm :)) 2 gun gece nobetı bızde olsun pazar gunu devrederız

ha ıyı o zaman..benımkı yatalı 3 saat oldu:)

Son düzenleme:

arkadaşım hiç canını sıkma benim eşimdede sayı problemi vardı.. ocak 15te varikosel ameliyatı oldu.. doktor 3 ay snr test için gelin demişti nisan 15te gittik ve sonuç hiç değişmemişti... sayı 16 milyon hareket ve morfoloji iyiydi... testi yaptırdığımızda zaten hamile kalmışım haberim yok :) ve yumurtlama günlerimi çok fazla değerlendirememiştim çünkü tahlil için eşim cinsel perhiz yapmıştı... rabbim isteyince hiç bir şey engel değil.. inşallah en yakın zamanda gelir bebişin hiç takma kafana...

merhaba, uzun zmandır giremiyordum. en son bir önceki aşılamamda girmiştim sayfaya galiba ...
neyse kendimi tekrar hatırlatayım.. yeni gelen arakdaşlar var foruma.. bu forumun ilk açıldığındaki Onliyz açmıştı ve onal ameliyat tarhimiz arasında 1 gün vardı .. o hamile kaldıı .. Eşim 11 ylül 2012 de varikosel ameliyatını oldu.. Nisan 15 te ilk aşılamamızı yaptık amaa tutmadııı ((( 9 mayısta 2. aşılamam oldu . Alalah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşllahve hayırlısı ile hamile kalırız.. zorr bir süreçten geçiyoruzz.. amaa buda biizm imtihanımız vee bol bol dua edip bu sınavı geçeceğiz inşallahh.. Allah siteyen herkesin kcuağını doldursunn..

s.a. minellll benim eşimde 18 mart da 3. derece ilerlemiş varikosel ameliyatı oldu. sizinle yakın tarih. eşimin değerler sıfıra yakındı. sizin kaçtı sayı? bize doktor vemax diye vitamin verdi baska bişey yok. siz tedavi ne uyguluyorsunuz. Bu mübarek üç aylarda Allah cc hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah

amııın...ınşallah bu kez hamıleyım dıye yazarsın canım,tanışmıyoruz ama yurekten dua edıyorum suan senın ıcın..

nisancımm canım arkadaşımm senin yazını okuyunca hemen yazayım dedim çok özledim senii ve burdaki kızları bazen bakıyorumm yazılanlara yeni bir haber varmı diye ama göremeyince moralim bozuluyor hep dua ediyorum sizin içinn allahımm rabbim tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah .. bu arada bir kızım oluyor nisan teyzesi haberin varmıydı bilmiyorum:)) topikte ayağımı sürerim inşallah dedim ama olmadı ..herşey kısmet be arkadaşımm dediğin gibi bu bir sınav bende sizin gibi bu sınavdan geçtim biliyosun çok ağladım çok haykırdım özellikle insanlar beni çok yprattı bu süreçte ateş düşüğü yeri yakarmış ..tam ümidimi kaybettiğimde rabbime şükürler olsun ki meleğimi yolladı bana sizinde böyle olucak kızlarr ümidinizi yitirmeyin herşeyin zamanı var kimimizin kısa kimimizin uzun bunun bile bir sebebi var belkide kimbilir ...allah bilir herşeyin en iyisini doğru zamanını bilir siz vazgeçmeyin inanmaktan dua etmekten..birgün hepiniz inşallah yavrularınıza kavuşacaksınız sadece sabır hepinizi çok ama çok öpüyorum güzel haberlerle buluşmak dileğiyle ..sevgiyle kalın....

ay ço sevindim cnm ya allah kucağına almayı nasip etsin.inş bakalm hayırlısıyla beklemedeyiz artık :)

evet ateş düştüğü yerı yakıyor..bu ay da olmadı
sabahtan hastalandım,öğleye kadar ıyıdım de öğleden sonra yüzüm düştü resmen..Rabbım tez zamanda güldürsün yüzümüzü hayırlısı ıle..evet neyde ne var bılemıyoruz ve sabırsızlanıyoruz ama toplum baskısı da yoruyor ınsanı
Allah sana kızınla cok guzel bır ömür nasıp etsın..güzel dualarını da kabul etsın(amin)

geçmiş olsun cnm...varikosel sabır isteyen bi hastalık maalesef ama 3 ayda sonuc alanlarda var (hamile kalanlar)inşallah seninde güzel haberlerini alırız burda :)
.

Allah razı olsun, çok saolun.inşallah iyi haberler alırız hepimiz. Artık burda infertelite bölümünden gebelikle ilgili bölümlere göz atarken vakit geçirelim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…