bizim ameliyat 13mart 3 gün sonra 2 ay olacak..şuana kadar yaptığımız hiç bişey yok beslenme konusunda eşim yemek ve meyvelerle arası çok iyidir benim ona yapabileceğim hiç bişe yok.. beklemedeyiz zamanla inşallah güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.şimdilik iyi tarafından bakıyorum canım başka ne yapabilirimki..
ben de ösledım gülüm..bu aralar cok fırsat bulamadım,gercı yazacakda bı yenılık yok ama şöyle bı bakınıp cıkıorum.. yazının sonunu daha okumadan adını da Eylül koyarlar dıye gecırdım içimden:)canııııımmmm nasılsınnn neler yapıyosun ozledım senı morelını yuksek tut bılıyosun bırbırmızden guc kuvvet alıyoruzz. ben az once genetık testlerım ıcın randevu aldım sonucları 2 ayda gelıyomus oyuzden salı gunu esımle gıdıp kan vercez rapor ıcın gerekıyomus ama yumurtlaama gunu falan takıp etmıyorum raporu temmuz gıbı alırsam bıle beklıcem eylulu nedense eylul takıntı olustu bende :) nolcak eylulde esımde eylulde hamıle kalırsan bırde kız olursa eylul koyarız adını dıyor ooo dedım sen ogunlere kadar gıttın demek ben hala calısmalardayımınsalah dedııgn gıbı tez vakıtte herbırımızın kucakları dolar canım opuyorum cok senı
amin arkadaşım aminnnİnşallah dahada iyi olur cnm kendiliğinden gelir bebişiniz...Allahım hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah...
ben de ösledım gülüm..bu aralar cok fırsat bulamadım,gercı yazacakda bı yenılık yok ama şöyle bı bakınıp cıkıorum.. yazının sonunu daha okumadan adını da Eylül koyarlar dıye gecırdım içimden:)
eşin de söylemiş bak ısım de hazır..amin canım Rabbım bızı de lütfuyla sevınenlerden etsın..bu arada yarın 3 ayların başlangıcı kızlar..hepimize mubarek olsun,hayırlara vesıle olsun ınşallah..
inşallah canım bol bol dua edelım bırbırmıze.. valla canım bendede değişiklik yok gırıyorum okuyorum okuyorum cıkıyorum sımdı evımde tadılat ıslerı baslıcak ev sahıbımız camları degsııtryo sonrada ben badana boya derken baya bı kosturmaca gıdıcek ısler onumuzdekı haftaalrda pek gıremıyeblırım bende gozum buyuyor valla onun temızlıgı ısı gucu ama napalım degısmesı gerekıyodu artık zaten kısın rahat edıcem dıye sevınıyorum aslında. canım ben salat-ı tefrıcıye ye baslamak ıstıyorum aslında burda okusak dıyorum her arkdasımız ıcın ne dersınız? yada baska bır dua ıcın paylasım yapıp okusak
ben de ösledım gülüm..bu aralar cok fırsat bulamadım,gercı yazacakda bı yenılık yok ama şöyle bı bakınıp cıkıorum.. yazının sonunu daha okumadan adını da Eylül koyarlar dıye gecırdım içimden:)
eşin de söylemiş bak ısım de hazır..amin canım Rabbım bızı de lütfuyla sevınenlerden etsın..bu arada yarın 3 ayların başlangıcı kızlar..hepimize mubarek olsun,hayırlara vesıle olsun ınşallah..
inşallah canım bol bol dua edelım bırbırmıze.. valla canım bendede değişiklik yok gırıyorum okuyorum okuyorum cıkıyorum sımdı evımde tadılat ıslerı baslıcak ev sahıbımız camları degsııtryo sonrada ben badana boya derken baya bı kosturmaca gıdıcek ısler onumuzdekı haftaalrda pek gıremıyeblırım bende gozum buyuyor valla onun temızlıgı ısı gucu ama napalım degısmesı gerekıyodu artık zaten kısın rahat edıcem dıye sevınıyorum aslında. canım ben salat-ı tefrıcıye ye baslamak ıstıyorum aslında burda okusak dıyorum her arkdasımız ıcın ne dersınız? yada baska bır dua ıcın paylasım yapıp okusak
benım de yaptırmam lazım boya tadılat..ama ne zaman olur bakalım,,sıcaklar bastırırsa zor olur,sonbahara sarkıtırım belkı nasıpse
sana kolay gelsın..yakın olsan bı el atar bıtırırdık hemencıkhmm..3 gun falan bende gıremeyebılırım..bu arada tefrıcıye 4444 defa okunuyor değil mi? ama onu dunyalık seyler ıcın cok tavsıye etmıyorlar dıye duydum çünkü cok guclu bır salavatmış..o yuzden ıkılemdeyım hep bu konuda..
araştırıp danışalım,bırınde karar verıp başlayalım ınşallah ya ıyı olur ve ınşallah hayırlara vesıle olur
bu konuda şöyle yapsak dıyen varsa da yazabılır,akıl akıldan ustundur sonucta..öpuyorum canım kocaman,ıyıgeceler
kıs uyumadın mı sen daha:))Allah ıyılıgını versın
bu gece nöbetcı bız mıyız?
yokk cnım uyumadım valla cuma ve cumartesı gecelerı esım oturuyor onunla bende oturuyorumm :)) 2 gun gece nobetı bızde olsunpazar gunu devrederız
ha ıyı o zaman..benımkı yatalı 3 saat oldu:)
benım de yaptırmam lazım boya tadılat..ama ne zaman olur bakalım,,sıcaklar bastırırsa zor olur,sonbahara sarkıtırım belkı nasıpse
sana kolay gelsın..yakın olsan bı el atar bıtırırdık hemencıkhmm..3 gun falan bende gıremeyebılırım..bu arada tefrıcıye 4444 defa okunuyor değil mi? ama onu dunyalık seyler ıcın cok tavsıye etmıyorlar dıye duydum çünkü cok guclu bır salavatmış..o yuzden ıkılemdeyım hep bu konuda..
araştırıp danışalım,bırınde karar verıp başlayalım ınşallah ya ıyı olur ve ınşallah hayırlara vesıle olur
bu konuda şöyle yapsak dıyen varsa da yazabılır,akıl akıldan ustundur sonucta..öpuyorum canım kocaman,ıyıgeceler
sımdı gordum bu cevabı atlamısım cnm kusura bakmabende mecburıyetten kalkıstım ıste ınsallah altından kalkabılırım cnım. dua ıcınde haklısın arastıralım ve baslıyalım ınsallah dualarımız kabul olur dger arkdaslarımızda fıkır verırse sevınırım
ben bütün tahlillerimi,kontrollerimi yaptırdım cnm çok şkür hepsi temiz çıktı.kilomdada problem yok.sıkıntı sadece eşimde. zaten bu stresle aşılamada tutmaz.şööyylleee yazın kocamla gezeyim tozayım,bebek fikrinden uzaklaşaym.eyll ekim gibi dr gidip aşılamamı yaptırayım.bu aradada eşimin yemesine içmesine dediğin gibi dikkat edeym :) hareket %60 morfoloji %3 ama sayı düşük yaa üff bi çıkarablsek şu sayıyı
sımdı gordum bu cevabı atlamısım cnm kusura bakmabende mecburıyetten kalkıstım ıste ınsallah altından kalkabılırım cnım. dua ıcınde haklısın arastıralım ve baslıyalım ınsallah dualarımız kabul olur dger arkdaslarımızda fıkır verırse sevınırım
sorun değil canım,uyku akıodu zaten gözlerımden yattım hemen..
sen arapça okuyabılıyor musun?
bizim ameliyat 13mart 3 gün sonra 2 ay olacak..şuana kadar yaptığımız hiç bişey yok beslenme konusunda eşim yemek ve meyvelerle arası çok iyidir benim ona yapabileceğim hiç bişe yok.. beklemedeyiz zamanla inşallah güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.şimdilik iyi tarafından bakıyorum canım başka ne yapabilirimki..
merhaba, uzun zmandır giremiyordum. en son bir önceki aşılamamda girmiştim sayfaya galiba ...
neyse kendimi tekrar hatırlatayım.. yeni gelen arakdaşlar var foruma.. bu forumun ilk açıldığındaki Onliyz açmıştı ve onal ameliyat tarhimiz arasında 1 gün vardı .. o hamile kaldıı .. Eşim 11 ylül 2012 de varikosel ameliyatını oldu.. Nisan 15 te ilk aşılamamızı yaptık amaa tutmadııı((( 9 mayısta 2. aşılamam oldu . Alalah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşllahve hayırlısı ile hamile kalırız.. zorr bir süreçten geçiyoruzz.. amaa buda biizm imtihanımız vee bol bol dua edip bu sınavı geçeceğiz inşallahh.. Allah siteyen herkesin kcuağını doldursunn..
merhaba, uzun zmandır giremiyordum. en son bir önceki aşılamamda girmiştim sayfaya galiba ...
neyse kendimi tekrar hatırlatayım.. yeni gelen arakdaşlar var foruma.. bu forumun ilk açıldığındaki Onliyz açmıştı ve onal ameliyat tarhimiz arasında 1 gün vardı .. o hamile kaldıı .. Eşim 11 ylül 2012 de varikosel ameliyatını oldu.. Nisan 15 te ilk aşılamamızı yaptık amaa tutmadııı((( 9 mayısta 2. aşılamam oldu . Alalah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşllahve hayırlısı ile hamile kalırız.. zorr bir süreçten geçiyoruzz.. amaa buda biizm imtihanımız vee bol bol dua edip bu sınavı geçeceğiz inşallahh.. Allah siteyen herkesin kcuağını doldursunn..
arkadaşım hiç canını sıkma benim eşimdede sayı problemi vardı.. ocak 15te varikosel ameliyatı oldu.. doktor 3 ay snr test için gelin demişti nisan 15te gittik ve sonuç hiç değişmemişti... sayı 16 milyon hareket ve morfoloji iyiydi... testi yaptırdığımızda zaten hamile kalmışım haberim yok :) ve yumurtlama günlerimi çok fazla değerlendirememiştim çünkü tahlil için eşim cinsel perhiz yapmıştı... rabbim isteyince hiç bir şey engel değil.. inşallah en yakın zamanda gelir bebişin hiç takma kafana...
nisancımm canım arkadaşımm senin yazını okuyunca hemen yazayım dedim çok özledim senii ve burdaki kızları bazen bakıyorumm yazılanlara yeni bir haber varmı diye ama göremeyince moralim bozuluyor hep dua ediyorum sizin içinn allahımm rabbim tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah .. bu arada bir kızım oluyor nisan teyzesi haberin varmıydı bilmiyorum:)) topikte ayağımı sürerim inşallah dedim ama olmadı ..herşey kısmet be arkadaşımm dediğin gibi bu bir sınav bende sizin gibi bu sınavdan geçtim biliyosun çok ağladım çok haykırdım özellikle insanlar beni çok yprattı bu süreçte ateş düşüğü yeri yakarmış ..tam ümidimi kaybettiğimde rabbime şükürler olsun ki meleğimi yolladı bana sizinde böyle olucak kızlarr ümidinizi yitirmeyin herşeyin zamanı var kimimizin kısa kimimizin uzun bunun bile bir sebebi var belkide kimbilir ...allah bilir herşeyin en iyisini doğru zamanını bilir siz vazgeçmeyin inanmaktan dua etmekten..birgün hepiniz inşallah yavrularınıza kavuşacaksınız sadece sabır hepinizi çok ama çok öpüyorum güzel haberlerle buluşmak dileğiyle ..sevgiyle kalın....
sorun değil canım,uyku akıodu zaten gözlerımden yattım hemen..
sen arapça okuyabılıyor musun?
canım benım oncelıkle morelını bozma lutfen adet olmussun sanırım bılıyosunkı gun gelıcek ve bızde anne olucaz ınsallah rabbım nasıp ederse lutfen morelını yuksek tut. buarada arapca okuyamıyorumsen karar verebıldınmı hangı duaya baslıcagımızı sanırım ıkımızden baskası da yok dua okuyack olsun katılmak ısteyen olursa katılır bız baslarız senınle ınsallah dualarımızla gelıcek bebıslerımız
canım benım oncelıkle morelını bozma lutfen adet olmussun sanırım bılıyosunkı gun gelıcek ve bızde anne olucaz ınsallah rabbım nasıp ederse lutfen morelını yuksek tut. buarada arapca okuyamıyorumsen karar verebıldınmı hangı duaya baslıcagımızı sanırım ıkımızden baskası da yok dua okuyack olsun katılmak ısteyen olursa katılır bız baslarız senınle ınsallah dualarımızla gelıcek bebıslerımız
meraba kızlar bizimde ameliyat olalı 4 ay oldu bizim degerlerimizde düştü dr lar daha da kötü olabilir bir an önce tüp bebeğe gecelim dediler ve mayıs ın 26 sında allahın izniyle başlayacagız sanırımm inşallah bu sebeple gelir meleğim gecen sene bu zmanlar daha herşey tazeydi ne güzeldi yeni yeni bebek istiodum heyecanlıydımm am asu an yarı ümitli yarı ümitsizim rabbim yardımcımız olsun inşallah
canım ne duası okunuo bende okuyabilirim
canım demekki o zaman değerleri iyiydi zamanla düşüyor değerler çünki..bende 1.5 sene önce korunmayı baıraktığımda hamile kaldım yalnız 6 haftalık düşük oldu..şimdi bu düşüğü ona bağlayabiliyorum tekrar korunmayı bıraktığımda hamile kalamadım ve eşim doktora gittiğinde varikosel olduğunu öğredik.
sizede geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlar en kısa zamanda alırsınız..
.geçmiş olsun cnm...varikosel sabır isteyen bi hastalık maalesef ama 3 ayda sonuc alanlarda var (hamile kalanlar)inşallah seninde güzel haberlerini alırız burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?