Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tüm kalbimle diliyorum. bende bir buçuk yıllık evliyim 30 yaşındayım.yeni üyeyim benimde eşim varikosel ameliyatı oldu. yazdıklarınızı her okuduğumda yeniden ümitleniyorum yaşadıklarımız hep aynı şeyler. bizim ameliyat tarihimizde 18 ocak 2013. hepinize duacıyım ve güzel haberlerinizi almak dileğiyle sevgiler

evet canım ilk siz ameliyat oldunuz bızede aynı şekılde 6 ay dedı ama ben burdakı arkadaşlarımla yanı sizlerle tanıştıktan sonra onun dediğini yapmamaya karar verdım.İlk önce proxeed plus aldım şimdi sabah akşam eşim onu içiyor.ilk ay keçiboynuzu kaynatıp içirdim.sonra izmirde bir aktarda dolaşırken daha öncede yazmıştım hacettepe tıp fak. onaylı keçiboynuzu özü buldum onun bılgılerındede afrodızyak(hareketlılık ve sperm arttırıcı)gıbı bışey yazıyordu.şimdi onu kullanıyoruz.bununla bırlıkte bolbol badem,ceviz,fındık yedırıyorum eşime..ve şerbetlı tatlı:))o dıyet yapıp zayıflıcam dıye uraşıyor spor yapıyor bende ne bulursam denıyorum üstünde:))))valla bıze musa bey 6 ay sonra gelın dedı ama sperm testı içinde 6 ay beklemek istemiyorum 3 ay dolunca yaptıralım dedım eşime oda çok sabırsız benım gıbı tamam dedı.işte dun tam 2 ay doldu,ya bız olayın şokuyla internetten araştırıp hemen şifaya gıttık musa beyınde doçent olduğunu öğrenınce hiç teraddut etmeden amelıyat olduk öğrendiğimizin 2.gunu ama benım özellikle sormama rağmen hiç bişey kullanmayın dedi sanırım o da yaptığı amelıyatın ne kadar işe yaradığını görmek ıstıyor çok ta umrumdaydı benım deneme tahtasımıyız ayol biz:)))benım yaptıklarım bunlar canım yanı dr taktığım söylenemeez ilaç konusunda hiç dınlemedım ya keçiboynuzun ne zararı olur adam onu bıle kullanmayın dedi bize özellikle sordum ayyy bu dr lar benı oldurecek herneyse amma söylendım :)))bızım değerlerde aşağıda canım karşılaştır bakalım ne durumdayız ..,

1 ay arayla 2 testyaptırdık
bu 1. test
normal yapı (kruger-strıct crıterıa) : % 10
anormal yapı(kruger-strıct crıterıa) : % 90
14: normal morfoljı
5-14 G PATTERN-İYİ PROGNOZ
0-4 PATTERN -KÖTÜ PROGNOZ

buda 2.test
normal yapı (who) :%20
anormal yapı(who) :%80

1-2 lokosıt, 3-4 spermiyogenez hücresi , hareketli ve hareketsiz spermatozoidler görüldü.
motılıte grande 2

ya bu arada akmelek bızım senle herşey aynı bu kadar olur eskı yazılarını okuyrumda adet donemımız bıle aynı bende en son 4 aralıkta adet oldum...bukadar olur yanı hadı:)) kızlar bugun çok pozitifım içimde nedenini bilmediğim bir mutluluk var sizlerden güzel haberler bekliyorum iyi enerji gönderelim bütün güzellikler bızımle olsun..mucizlerimiz gelsin artık..

cnm inşallah hamilelik haberlerinide beraber veririz:))benim 4 aralıktı ama bu ay 5-6 gün erken geldi ve 31 aralıkta adet oldum.neden öyle oldu anlamadım ama inşallah yoktur bi problemvalla bende pek mutluyum 1-2 gündür ama neden bilmiyorum:))inşallah hayırlı haberlere çıkar...

cnm sperm sayınız kaç anlayamadım.ama morfolojiniz güzel.bizim % 2 yada 3 çıkıyor.sayımıza gelince ml de 12-19-20-8 milyon olarak değişti.durduğu yerde durmuyor.hareketlilikte a+b:12 idi.ilaç kullandık bi ara proxeed plus % 65 lere çıktı.ama olmayınca ameliyata karar verdik.musa beye gittik.olduk ameliyatımızı.bizimde grade bazı doktorlara göre 1 den fazla ama 2 değil di.bakalım olduk inşallah hayırlısı.musa bey bize ilaç vermedi.bende çok ısrar ettim ama ilaç kullanırsak baskılamış oluruz dedi.onun için tavsiye etmiyorum dedi.keçi boynuzu dedim hayır şu an hiçbirşey önermiyorum dedi.6.ayın sonunda olmazsa o zman bakarız dedi.hakkımızda herşeyin hayırlısı cnm.

ilk testte 9.000.000
ikinci testte 8.000.000 milyon çıktı canım
heralde oda stresten düştü diye düşündük koskaca izmirde gittiğimiz lab. da eşimin çocukluk arkadaşı çıktı doktor oda strese gırdı halıyle bukadar şanssızlık olur yani..
ama her durumda zaten amelıyat olması gerekıyordu.bız daha öncesınde denemedığımz için zaten hiç olup olmadığınıda bılmıyorduk çocuk ıstıyoruz dıye dr gıdınce çıktı herşey dediğim gıbı vallla aynı şeylerı soyledı canım banada ama ben gene kullanın faydası olucaktır dıye düşünuyorum 6 ay beklemek ıstemıyoruz 4 beklıyalım dedık eşimle olmazsa tup bebek denemeyı düşünüyoruz

canım bence takviyelere başlamakla iyi emişsin bende hamile kalana kadar uzun bir süreç yaşadım ve anladım ki takviyesiz olmuyor bu iş beklemek zaman kaybı oluyor bende bu süreçte yaptıklarımı yazayım belki faydası olur. biz ameliyat sonrası ilk 6 ay solgar laaginine ve evicap kullandık yanında keçi boynuzu kürü zeytinyağında bekletilmiş incir sonra üroloğumuz proxseed plus önerdi yanında keçiboynuzu özütü one a day man multivitamin ve haftada en az 3 kez taze sıkılmış havuç suyu kullandık 6. aydan sonra faydasını görmeye başladık ve 1 yıl kullanmaya devam ettik son ay da preseed jel denedik ve meleğimiz geldi çok şükür

dualarım hep sizinle en yakın zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah.....

evet cnm stres çok etkili.bizimde bi ara sayı 4.2 milyona düştü doktor stresten vs.herşey etkileyebilir dedi.cnm ya hızmış sayımış morfolojiymiş......hepsi bir bahane Allahım yeterki ol desin inşallah.o günü sabırsızlıkla bekliyorum hatta bekliyoruz:))umarım çok uzak değildir o zamanlar...

evet burda hamile kalan arkadaşları okudukça çok sevindim hem de morla oldu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben doktoruma gösterdim sonuçları istersen aşılama yapabiliriz bu değerler ile siz bilirsiniz dedi. Aşılama için uygun dedi. Bilmiyorum 1 aşılama mı denesem yoksa önce ameliyat mı? Zaten eşim ameliyata hemen sıcak bakmıyor bankada çalışıyyor nasıl rapor alacağım felan diye söylenip duruyor. Dün de bu sonuçlar hatalı başka 1 hastanede daha yaptıracağım diye tutturdu vakit boşa geçip duruyor moralim çok bozuk

sağol canım verdiğin bilgiler için elimizden gelenı yapıyoruz artık allahın takdırı sabır dıyoruz bakalım allah zamanını bılıyordur..
hayırlısı nezmansa ozaman olsun sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah allah..
sende sağlıkla bebeğini büyütürsün inşallah..

umarım canım umarım çok yakındır..

merhaba kızlar,

ameliyat öncesi varikoselden ve test sonuçlarından emin olmak için 4 kez sperm testi yaptırmıştık. sonuncusunu dikkate alırsak

sayı: 32 mil/ml
hız (a+b) : %32
morfoloji :%9 (kruger)
varikosel derecesi: sol varikoselde grade 1

ameliyat tarihinin üzerinden 3 ay geçmediği için henuz test yaptırmadık ama bizde merak ediyoruz ve en yakın sürede yaptırmayı dusunuyoruz o zaman tekrar yazarım.

Listemizin son hali;

mutluluk84 ocak 2012-ekim 2012
gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2013
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
poyrazmeltem 20 ekim 2012-ocak 2013
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012-ocak 2013
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012-ocak 2013
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2013

ameliyat olucaklar ;

cemrem29 17 ocak 2013
mehel 30 ocak 2013

hamile kalan arkadaşlarımızın eşlerinin önceki sperm parametreleri

poyrazmeltem sayı :32 mil/ml hız (a+b) %32 morfoloji (kuruger ) % 9 sol tip varikosel grade 1

Son düzenleme:

poyrazmeltemcim çok tşkler canımm listenin son haline bilgilerin eklendii öptümm seni

canım benım böyle ay ay sıralasak ıyı olmazmmı sence:))bende bır el atayım dedım sakıncası yoksa tabı:))

canım benım böyle ay ay sıralasak ıyı olmazmmı sence:))bende bır el atayım dedım sakıncası yoksa tabı:))

limonncellommm valla iyi yapmışşsın canım ya elllerine sağlıkk aşkolsun ne sakıncası olabilirki birlikte yapmamız daha iyiolurr benim hem gözden kaçırdığım hemde yetişemediğim anlar oluyor listedeki herkes istediği gibi el atabiilir serbest yaniii bu topikk hepimizin kızlarr öptüm hepinizi:)))))

meraba onlyniz bende sizin aranıza girmeek istedim kzlalr eşim bugün ameliyat oldu doktoru ameliiyatın çok güzel geçtiğini söyledi bizim sperm sayımız güzel 64 milyon ama hızımız düşük kızlar bende bi problem yok başka sormak istediğiniz bişey olursa ben takip edicem sizi inşallah hepimiz meleklerimize kavusuruz

geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldinn eklliyoruz seni hemen listeye eğer senin sormak istediğin birşey olursada biz burdayızz hoşçakal:)

Listemizin son hali;

mutluluk84 ocak 2012-ekim 2012
gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2013
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
poyrazmeltem 20 ekim 2012-ocak 2013
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012-ocak 2013
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012-ocak 2013
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2013
özlem_ahmet 21 ocak 2013

ameliyat olucaklar ;

cemrem29 17 ocak 2013
mehel 30 ocak 2013

hamile kalan arkadaşlarımızın eşlerinin önceki sperm parametreleri

poyrazmeltem sayı :32 mil/ml hız (a+b) %32 morfoloji (kuruger ) % 9 sol tip varikosel grade 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…