Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne yani bizi sevmiyomusun :))))))

olurmuu öyle şeyy hepinizi seviyorummmmmm canlarımm benimmmmmm :)))

heheheehhh:)))espri yaptım işte buranın böyle bir etkısı var bılgısayarı açtığımda ağlıyordum ,yazarkende ağlıyordum kaç dk geçti bilmiyorum gülmeye başladım..sizin aranızda olmak benı mutlu edıyor..allah ta sizlerdi mutlu etsın..hepinizi çok sevıyorum..iyigeceler..

öyle canım öylee allahımm bize hep itikat versinn güç versin selamet versinn dualarımız bize aydınlıklar güzel günler nasip eylesinn ..

aminn canım benimmm allah hepimizi mutlu etsin öpüyorumm iyi geceler :)

canımmm mutluluk 4 aylık hamile bir yanlışlık yok ama neyi yanlış söylersen düzeltirim:))

heee ben onu da ocakta hamile kaldı sandımdı :)) ayy görüyo musun 4 ay saklamış bizden şu riskli ayları bi de ben atlatsam korkuyorum cok bişey olacak diye Allah korusun. dualarımız karsılıklı ve daim olsun inşallah kızlar.

canım mutlulukla onun topiğinde arkadaş olmuştum burayada umut olsun diye yazdım sonuçta onlarda varikoselden ameliyat olmuşlardı bende dedmki nerde yanlış yapıyorum allah allah diyorum:)velhasıl şu an liste tam doğru şekliyle karşınızda dimi başka bişey bulmayın artık aaaaa:))))[/QUOTE]

tamam tamam ne bilim ben sizin münasebetinizi kaynanalık yapıyorum işte:) hadi listemize bereket gelsin inşallahhh...

tamam tamam ne bilim ben sizin münasebetinizi kaynanalık yapıyorum işte:) hadi listemize bereket gelsin inşallahhh...[/QUOTE]

aminn canımmm :)öptüm seni ben kaçtım yarın görşrz iyi geceler ....

canım geçmiş olsun. erkekler ilk başlarda maalesef kabullenmek istemiyorlar. bence eşin bu durumu kabullenmemek için şuçlu aramış. ama yakında düzelir ilk başta böyle tepki verebiliyorlar. sonuçta spermler çok hassas bir teste 100 milyon çıkan bir ay sonraki testte 30 milyon oluveriyor. burda senin durumunu yaşayan pek çok insan var. hepimizin eşleri ameliyat oldu ve Rabbimin vereceği zamanı bekliyoruz. yani tevekkül ediyoruz. çok şükür arkadaşlarımızdan güzel haberler almaye başladık. darısı sana, bana ve burda bekleyen herkese olsun inşallah.
canım Allah şifa versin. doktrun içine sinmiyorsa değiştir ve ilgili birini bulmaya çalış.

olmuş canım ellerine sağlık. listeye baktım da demirbaşı benim galiba. ameliyat tarihi daha eski olan yok. hayırlısı takdir neyse onu yaşayacağız.

saol hayatım beğendiğinize sevindim..hiç üzülme canım ya bence sıra sendeeee:)))sonra bizde:)

Kızlar ben şöyle bir şey düşündüm ne dersiniz ,sizede bir sorayım dedim. Hamile kalan arkadaşların tam karşısına sperm sayısı hızı ve morfolojiyide yazsakmı...Hem insanlar devamlı eski sayfalara dönmek zorunda kalmazlarr hemde en son hangi değerlerle hamile kalmışlar aklımızda kalır !!!yeni gelenler içinde kolaylık olur çünkü hepimizin en çok merak ettiği hangi değerlerle hamile kaldıkları değilmi!!ne dersiniz eğer sizin içinde uygunsa ben yazalım derimm !

bence çok iyi düşünmüşsün cnm.hatta ben diyecektim benden önce davrandın:)çok güzel olur herkes çok rahat görebilir kim kaç ayda hangi değerlerle hamile kalmış!sperm sayısı hareketliliği morfoloji birde varikosel derecesi yazılsa nasıl olur?

günaydınız kızlar:))onlyliz çok güzel düşünmüşsün bencede süper olur sayfa sayfa arıyorum her defasında bende..bu arada akmelek seni yakınen takıp edıyorum hem doktorumuz aynı hemde amelıyat tarıhımız 15 gun arayla yanlış hatırlamıyorum demı canım sizin dr.da musa beydi..güzel haberlerını beklıyorum:))

saol hayatım beğendiğinize sevindim..hiç üzülme canım ya bence sıra sendeeee:)))sonra bizde:)
canım benim iyi dileğin için teşekür ederim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. burdaki bütün arkadaşlar anne olabilmek için mücadele ediyor ve hepiniz 'sıra sende, sonra bizde' diyecek kadar iyi yüreklisiniz. ilk ameliyat olduğunda hemen olacak diye düşünüp kendimi her ay hazırlıyordum ama galiba insan alışıyor. şimdi ilk aylara göre daha rahatım. hepiniz için dua ediyorum inşallah tez vakitte hamilelerimiz artacak.

çok iyi olur canım. zaten insanın aklına gelen ve hamile kalanlara sorulan ilk soru: ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz neydi.

kızlarrrr hemfikir olduğumuza sevindim bu şekilde herşey daha kolaylaşıcak eminim

suveymacım o senin yüreğinin güzelliği arkadaşım saol eksik olma hepimiz tek tek hamile kalalımda kimin önce sonra olduğu hiç önemli değil.amaç o mutlu sona ulaşmak değilmi yüce rabbim inanıyorum ki bize mücadelemizin mükafatını inşallah verecek birgün..

şimdi benim ricam hamile kalan arkadaşlardan

sayı
hız (a+b)
morfoloji

şeklinde değerleri yazmaları .. isimlerinin hemen karşısına ekleriz süper olur:)))))

başka bir önerisi olan varsa paylaşın kızlar değerlerdirelimm öptüm hepinizi muckkss:))))

varikosel dereceside yazılsa olurmu acaba??

evet cnm doktorumuz musa bey.aramız 15 gündü sanırım biz ilk olduk dimi?bu arada musa bey 6 aydan sonra ilaç vereceğini söyledi bize size ilaç verdimi acaba?birde sizin varikosel derecesi ve değerleriniz neydi ?cnm benim inşallah o güzel haberleri vericez birbirimize :))bakarsın aynı anda geliverir meleklerimizde güzel haberleri veririz..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…