ay inşallah canımmm aminnnn allahmı söyletiyorr acabaa keşke olsa dünyalarr benimm olıurrr herhaldeee ...kafam birazdaha rahatlamaya başladı canımm geçen hafta ağlama krizlerim oluyordu ama bu hafta hamiş haberlerinizden sonra dahada iyi oldum allıhıma şükürr eşime çok iyi bakıorum canımm tabiki kendimedeee :)))çok sağol desteğin için gece yolculuğum seviyorum seniiiii:))))
ne yani bizi sevmiyomusun :))))))
olurmuu öyle şeyy hepinizi seviyorummmmmm canlarımm benimmmmmm :)))
canım benim bende buradaki arkadaşlarımızı bu ortamı seni sizi cok seviyorumm senin de mutluluk haberini inşallah alıcaz en yakın zamanda. bıraz da bosver akışına bırak ama dualarından unutma. sen beni evde görmeliydin kendimi kahrediyordum yerlere yatarak hıckırarark aglıyordum ama bıseye yaramıyor. sadece rahatlıyorsun anlık da olsa. Rabbim imanımızdan etmesin inşallah cok sükür Rabbim var iman ediyoruz da hersey hafif kalıyor..
heheheehhh:)))espri yaptım işte buranın böyle bir etkısı var bılgısayarı açtığımda ağlıyordum ,yazarkende ağlıyordum kaç dk geçti bilmiyorum gülmeye başladım..sizin aranızda olmak benı mutlu edıyor..allah ta sizlerdi mutlu etsın..hepinizi çok sevıyorum..iyigeceler..
mutluluk84ü de söylemiyim artık dimi ayıp olur artık:))
canımmm mutluluk 4 aylık hamile bir yanlışlık yok ama neyi yanlış söylersen düzeltirim:))
heee ben onu da ocakta hamile kaldı sandımdı:)) ayy görüyo musun 4 ay saklamış bizden şu riskli ayları bi de ben atlatsam korkuyorum cok bişey olacak diye Allah korusun. dualarımız karsılıklı ve daim olsun inşallah kızlar.[/Q
canım mutlulukla onun topiğinde arkadaş olmuştum burayada umut olsun diye yazdım sonuçta onlarda varikoselden ameliyat olmuşlardı bende dedmki nerde yanlış yapıyorum allah allah diyorum:)velhasıl şu an liste tam doğru şekliyle karşınızda dimi başka bişey bulmayın artık aaaaa:))))
canım mutlulukla onun topiğinde arkadaş olmuştum burayada umut olsun diye yazdım sonuçta onlarda varikoselden ameliyat olmuşlardı bende dedmki nerde yanlış yapıyorum allah allah diyorum:)velhasıl şu an liste tam doğru şekliyle karşınızda dimi başka bişey bulmayın artık aaaaa:))))
canım geçmiş olsun. erkekler ilk başlarda maalesef kabullenmek istemiyorlar. bence eşin bu durumu kabullenmemek için şuçlu aramış. ama yakında düzelir ilk başta böyle tepki verebiliyorlar. sonuçta spermler çok hassas bir teste 100 milyon çıkan bir ay sonraki testte 30 milyon oluveriyor. burda senin durumunu yaşayan pek çok insan var. hepimizin eşleri ameliyat oldu ve Rabbimin vereceği zamanı bekliyoruz. yani tevekkül ediyoruz. çok şükür arkadaşlarımızdan güzel haberler almaye başladık. darısı sana, bana ve burda bekleyen herkese olsun inşallah.herkese merhaba kızlar bu başlığa yeni katıldım.
dünden beri garip duygular içinde ortalıkta dolaşıyorum bir yandan kendi üzüntüm diğer yandan eşime moral vermeye çalışıp onun üzülmesini engellemeye çalışıyorum....
6 ay deneyip bebek sahibi olamayınca acaba 1 sorun mu var diye doktorların yolunu tuttum. kan tahlilleri, rahim filmeri derken ben de 1 sorun olmadığı anlaşıldı. sıra eşime gelmişti zor da olsa eişimi ikna ederek ürologa gittik. spermiyogram ve renkli doppler istedi doktorumuz. renki doppler sonucu solda grade 3 varikosel bulundu ama spermiyogram sonuçlarımız normaldi doktorumuz her şey normal varikosel etkilememiş denemeye devam dedi. ben her ihtimale karşı kaçiboynuzu kürü, l arginin, çinko vb bensin takviyeleri ile sayı ve hareketi daha da artırmak için uğraştım yine olmadı. bu defa yumurtlama takibi yaptırdım, klomen çatlatma iğnesi gibi luzumsuz tedaviler gördüm yine bebek yoktu maalesef 4-5 ay böylece boşuna oyalandık. sonra eşimi zar zor ikna ederek yeni bir speremiyogram yaptırdık ki ne görelim. hem sayı hem de hareket düşmüş. onca küre iyi beslenmeye rağmen. eşim üzüntüsünü ve sinirini benden çıkardı tabiki yedirdiklerin ters etki yaptı diye bu da benim üstüme kaldı anlayacağınız. henüz sonuçları doktora göstermedik ama büyük ihtimal ameliyat diyecek
sonuçlar şöyle: sanırım kruger'e göre bakılmış
Bakılan Bulunan Normal :
Toplam sayı: 25 milyon >15 milyon
Hakeret %35 >%40
İleri hızlı hareket %20 >%32
Normal sperm %50 > %50den fazla
Sonuç: astenospermi.
sanırım sayı ve morfoloji idare eder ama harekette sorun var
ameliyattan sonra da garantisi olmadığını okudum bazı yerlerde yani iyileşeceğinin garantisi yokmuş sanırım direk aşılama mı yapsam diyorum ama hareket yine yetersiz kalabilir ben henüz kendi doktoruma da göstermedim sonuçları. yorumlarınızı bekliyorum kızlar sizler tecrübelisiniz.
canım Allah şifa versin. doktrun içine sinmiyorsa değiştir ve ilgili birini bulmaya çalış.sabah namazında geldii en son böyle cok az bi kanama canım sonra bu vakite kadar gelmedi elhamdulillah. aradım doktorumu ama acmadı malesef değiştirecem yarın son bi gitmem lazım. istanbulda da değilim kıbrıstayız biz eşimin askerlik durumundan dolayı. dua edin inşallah bişey olmaz. ne kadar zormus kızlar bebek olana kadar başka üzüntü olduktan sonra başka üzüntü çok şükür Rabbim bizi seviyor da imtihan ediyor. dualarınızı eksik etmeyin inşallah Rabim cümlemize selamet versin.
Listemizin son hali;
mutluluk84 ocak 2012-ekim 2012
gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2013
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
poyrazmeltem 20 ekim 2012-ocak 2013
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012-ocak 2013
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012-ocak 2013
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2013
ameliyat olucaklar ;
cemrem29 17 ocak 2013
mehel 30 ocak 2013
şimdi inşallahh olmuştur kızlarrr ay ne oldu bana ya ...hep yanlışlıklar yapıyorum listede ...artıkk kusurum affola kızlarrr öptüm hepinizi
canım geçmiş olsun. erkekler ilk başlarda maalesef kabullenmek istemiyorlar. bence eşin bu durumu kabullenmemek için şuçlu aramış. ama yakında düzelir ilk başta böyle tepki verebiliyorlar. sonuçta spermler çok hassas bir teste 100 milyon çıkan bir ay sonraki testte 30 milyon oluveriyor. burda senin durumunu yaşayan pek çok insan var. hepimizin eşleri ameliyat oldu ve Rabbimin vereceği zamanı bekliyoruz. yani tevekkül ediyoruz. çok şükür arkadaşlarımızdan güzel haberler almaye başladık. darısı sana, bana ve burda bekleyen herkese olsun inşallah.
canım Allah şifa versin. doktrun içine sinmiyorsa değiştir ve ilgili birini bulmaya çalış.
olmuş canım ellerine sağlık. listeye baktım da demirbaşı benim galiba. ameliyat tarihi daha eski olan yok. hayırlısı takdir neyse onu yaşayacağız.
Kızlar ben şöyle bir şey düşündüm ne dersiniz ,sizede bir sorayım dedim. Hamile kalan arkadaşların tam karşısına sperm sayısı hızı ve morfolojiyide yazsakmı...Hem insanlar devamlı eski sayfalara dönmek zorunda kalmazlarr hemde en son hangi değerlerle hamile kalmışlar aklımızda kalır !!!yeni gelenler içinde kolaylık olur çünkü hepimizin en çok merak ettiği hangi değerlerle hamile kaldıkları değilmi!!ne dersiniz eğer sizin içinde uygunsa ben yazalım derimm !
bence çok iyi düşünmüşsün cnm.hatta ben diyecektim benden önce davrandın:)çok güzel olur herkes çok rahat görebilir kim kaç ayda hangi değerlerle hamile kalmış!sperm sayısı hareketliliği morfoloji birde varikosel derecesi yazılsa nasıl olur?
canım benim iyi dileğin için teşekür ederim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. burdaki bütün arkadaşlar anne olabilmek için mücadele ediyor ve hepiniz 'sıra sende, sonra bizde' diyecek kadar iyi yüreklisiniz. ilk ameliyat olduğunda hemen olacak diye düşünüp kendimi her ay hazırlıyordum ama galiba insan alışıyor. şimdi ilk aylara göre daha rahatım. hepiniz için dua ediyorum inşallah tez vakitte hamilelerimiz artacak.saol hayatım beğendiğinize sevindim..hiç üzülme canım ya bence sıra sendeeee:)))sonra bizde:)
Kızlar ben şöyle bir şey düşündüm ne dersiniz ,sizede bir sorayım dedim. Hamile kalan arkadaşların tam karşısına sperm sayısı hızı ve morfolojiyide yazsakmı...Hem insanlar devamlı eski sayfalara dönmek zorunda kalmazlarr hemde en son hangi değerlerle hamile kalmışlar aklımızda kalır !!!yeni gelenler içinde kolaylık olur çünkü hepimizin en çok merak ettiği hangi değerlerle hamile kaldıkları değilmi!!ne dersiniz eğer sizin içinde uygunsa ben yazalım derimm !
kızlarrrr hemfikir olduğumuza sevindim bu şekilde herşey daha kolaylaşıcak eminim
suveymacım o senin yüreğinin güzelliği arkadaşım saol eksik olma hepimiz tek tek hamile kalalımda kimin önce sonra olduğu hiç önemli değil.amaç o mutlu sona ulaşmak değilmi yüce rabbim inanıyorum ki bize mücadelemizin mükafatını inşallah verecek birgün..
şimdi benim ricam hamile kalan arkadaşlardan
sayı
hız (a+b)
morfoloji
şeklinde değerleri yazmaları .. isimlerinin hemen karşısına ekleriz süper olur:)))))
başka bir önerisi olan varsa paylaşın kızlar değerlerdirelimm öptüm hepinizi muckkss:))))
varikosel dereceside yazılsa olurmu acaba??
günaydınız kızlar:))onlyliz çok güzel düşünmüşsün bencede süper olur sayfa sayfa arıyorum her defasında bende..bu arada akmelek seni yakınen takıp edıyorum hem doktorumuz aynı hemde amelıyat tarıhımız 15 gun arayla yanlış hatırlamıyorum demı canım sizin dr.da musa beydi..güzel haberlerını beklıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?