canım ben pek değerlerden anlamıom san ayazsam yorumlar mısın
yaz tabiki canım elimden geldiğince yorumlarım
likafaksiyon süresi:45 dk
renk:gri-opak
miktar:2.3 cc
lokosit:8-9
ph:8.0
sperm sayısı:64.000.000
hareket:%(+4+3)%3+%17
+4: %3
+3: %17
+2: %12
+1: %68
ultrasyon sonucu
her iki testis normal boyutlarda olup homojen ekojenitede izlenmektedir.testislerde solid veya kistik kitle lezyonu saptanmamıştır.her iki epididim homojen ekojenitede izlenmektedir.sağdda varikosel ile uyumlu görünüm saptanmamıstır
solda grade II varikosel izlenmektedir.tunika vajinalis yaprakları arasında anlamlı sıvı kolleksiyonu izlenmedi.
CANIM SONUCLAR BU ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ...
slm arkadaşlar bizim ameliyat tarihimiz de 14 ocak..hayırlı haberler dileğiyle
meraba onlyniz bende sizin aranıza girmeek istedim kzlalr eşim bugün ameliyat oldu doktoru ameliiyatın çok güzel geçtiğini söyledi bizim sperm sayımız güzel 64 milyon ama hızımız düşük kızlar bende bi problem yok başka sormak istediğiniz bişey olursa ben takip edicem sizi inşallah hepimiz meleklerimize kavusuruz
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun..
güzel olmuş ellerine sağlık.canım benım böyle ay ay sıralasak ıyı olmazmmı sence:))bende bır el atayım dedım sakıncası yoksa tabı:))
hoşgeldin canım.meraba onlyniz bende sizin aranıza girmeek istedim kzlalr eşim bugün ameliyat oldu doktoru ameliiyatın çok güzel geçtiğini söyledi bizim sperm sayımız güzel 64 milyon ama hızımız düşük kızlar bende bi problem yok başka sormak istediğiniz bişey olursa ben takip edicem sizi inşallah hepimiz meleklerimize kavusuruz
arkadaslar bebeğimi kaybediyorum ne olur dua edin(( çok kötüyüm ağlıyorum sürekli doktor yolunda gitmeyen seyler var dedi. Rabbim taşıyamayacagımız dert vermesin yüreğim yanıyor...
ne demek canım rica ederim
ımm canımm şöyle diyeyim yanlış bilmiyorsam a+ b yani 4 ve 3 sizin toplam % 20 çıkmış normalde en az % 50 olmalı sayınız gayet iyi varikosel derecenizde 2 ıçıkmış yani iki damarda var sorun !!ama morfolojiyi yazmamışsın onuda yaz bakalım o kaçmış???
likafaksiyon süresi:45 dk
renk:gri-opak
miktar:2.3 cc
lokosit:8-9
ph:8.0
sperm sayısı:64.000.000
hareket:%(+4+3)%3+%17
+4: %3
+3: %17
+2: %12
+1: %68
ultrasyon sonucu
her iki testis normal boyutlarda olup homojen ekojenitede izlenmektedir.testislerde solid veya kistik kitle lezyonu saptanmamıştır.her iki epididim homojen ekojenitede izlenmektedir.sağdda varikosel ile uyumlu görünüm saptanmamıstır
solda grade II varikosel izlenmektedir.tunika vajinalis yaprakları arasında anlamlı sıvı kolleksiyonu izlenmedi.
CANIM SONUCLAR BU ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ...
arkadaslar bebeğimi kaybediyorum ne olur dua edin(( çok kötüyüm ağlıyorum sürekli doktor yolunda gitmeyen seyler var dedi. Rabbim taşıyamayacagımız dert vermesin yüreğim yanıyor...
AllahIM şifa versin.inşallah bebeğini sana bağışlasın....
geçmiş olsun cnm.Allah yardımcınız olsun.umarım hepimiz bunları en kısa zmanda atlatıcaz.bu arada sayınız toplamdamı ml demi 64 milyon?cnm değerleriniz kötü değil bence en kısa zamanda düzelir hareketlilik az oda ilaçla takviyelerler düzelecektir.
canım morfoloji yazmıyo testte b,,ide özelde yaptırdık ama işte öle arrtuk 3 ay so nra baska yeyrde yaptırınca öğrencez bide 2 damar değil cnm doktor dün 7 damar tamir etttik dedi 2 si ana damar 5 normal mi artık bilmiorum böle cnm
cnm cokk sağol bilmiorum ki cnm toplamda mı sperm sayısı 64 milyon yazıyo yani dr da pek acıklayıcı değildi gene buna sükür estetik yaptılar ameliyatı dikişleri yok kocamın vemax verdi doktor acaba ii gelir baska ilaç ismi önerebilir misiniz
amin canım benim amin inşallah Rabbim hepimizi sevdiklerimizi bebeklerimizi korusun inşallah. o kadar kötüyüm ki durmadan aglıyorum. bebege iyi gelmiyor biliyorum ama elimden fazlası da gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?