Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaz tabiki canım elimden geldiğince yorumlarım

likafaksiyon süresi:45 dk
renk:gri-opak
miktar:2.3 cc
lokosit:8-9
ph:8.0
sperm sayısı:64.000.000
hareket:%(+4+3)%3+%17
+4: %3
+3: %17
+2: %12
+1: %68

ultrasyon sonucu

her iki testis normal boyutlarda olup homojen ekojenitede izlenmektedir.testislerde solid veya kistik kitle lezyonu saptanmamıştır.her iki epididim homojen ekojenitede izlenmektedir.sağdda varikosel ile uyumlu görünüm saptanmamıstır
solda grade II varikosel izlenmektedir.tunika vajinalis yaprakları arasında anlamlı sıvı kolleksiyonu izlenmedi.

CANIM SONUCLAR BU ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ...

ne demek canım rica ederim
ımm canımm şöyle diyeyim yanlış bilmiyorsam a+ b yani 4 ve 3 sizin toplam % 20 çıkmış normalde en az % 50 olmalı sayınız gayet iyi varikosel derecenizde 2 ıçıkmış yani iki damarda var sorun !!ama morfolojiyi yazmamışsın onuda yaz bakalım o kaçmış???

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun..

canım benım böyle ay ay sıralasak ıyı olmazmmı sence:))bende bır el atayım dedım sakıncası yoksa tabı:))
güzel olmuş ellerine sağlık.
hoşgeldin canım.
arkadaslar bebeğimi kaybediyorum ne olur dua edin(( çok kötüyüm ağlıyorum sürekli doktor yolunda gitmeyen seyler var dedi. Rabbim taşıyamayacagımız dert vermesin yüreğim yanıyor...

canım benim inşallah sorun olmaz. benim arkadaşımın ilk 2 ay kanaması oldu ama şimdi 4 ayını bitiriyor. doktora git ihmal etme. böyle durumlarda iğne ilaç takviyesi yapıyorlar. dualarımız seninle canım Allah ım meleğini sana bağışlasın.

canım morfoloji yazmıyo testte b,,ide özelde yaptırdık ama işte öle arrtuk 3 ay so nra baska yeyrde yaptırınca öğrencez bide 2 damar değil cnm doktor dün 7 damar tamir etttik dedi 2 si ana damar 5 normal mi artık bilmiorum böle cnm

geçmiş olsun cnm.Allah yardımcınız olsun.umarım hepimiz bunları en kısa zmanda atlatıcaz.bu arada sayınız toplamdamı ml demi 64 milyon?cnm değerleriniz kötü değil bence en kısa zamanda düzelir hareketlilik az oda ilaçla takviyelerler düzelecektir.

cnm cokk sağol bilmiorum ki cnm toplamda mı sperm sayısı 64 milyon yazıyo yani dr da pek acıklayıcı değildi gene buna sükür estetik yaptılar ameliyatı dikişleri yok kocamın vemax verdi doktor acaba ii gelir baska ilaç ismi önerebilir misiniz

arkadaslar bebeğimi kaybediyorum ne olur dua edin(( çok kötüyüm ağlıyorum sürekli doktor yolunda gitmeyen seyler var dedi. Rabbim taşıyamayacagımız dert vermesin yüreğim yanıyor...

gece yolcuğuuuu (( dur hemen telaş yapma ne belli öyle olduğu sen dinlen hiç iş yapma benimde arkdaşlarım aynı şeyleri yaşadı ama tutundu bebeklerii ..seninde inş allahın izniyle tutunur ne dediki o salak doktorun seninn beceriksizz bu saate kadar nasıl anlayamamışş ters giden şeyler olduğunu ..dua ediyorum canım sanaa yüreğini ferah tutt ne olurrr bebeğin hissediyorr ağlama güçlü ol dua ett allah büyüük arkadaşımm

oğğ baya çokmuş canımm yaa ama işte iikisi ana damarr inşş en kısa zamanda iyileşirsinniz morfoloji çııkmaması tuaf bence yine yaptırın biraz zaman geçsinn kurugere göre bakılan bir yerde yaptır ok canımm görüşrüz

cnm toplamda bile olsa mlde 20 milyona denk geliyo ve bu normal sayılıyor.yani sayınız ii cnm.ben sadece merak ettim onun için sordum :))ilaç konusunda bi fikrim yok cnm.ama bize daha önce doktorumuz proxeed önermişti.kullandık hareketliliğe çok iyi geldi.ama gebelik olmayınca doktorumuzu değiştirdik ameliyatımızı olduk.şimdi beklemedeyiz.şimdiki doktorumuz 6 ay ilaç yok dedi onu dinliyoruz bakalım işe yarıycakmıyani şunu söyleyebilirim proxeed bizde hareketliliğe iyi geldi.umarım sizinde ilacınız iyi gelir.

ALLAHIM meleğini sana bağışlasın inş. hiç ihmal etme dr.ilaç iğne verirse derhal kullan çok geçmiş olsun dualarımız sizlerle

amin canım benim amin inşallah Rabbim hepimizi sevdiklerimizi bebeklerimizi korusun inşallah. o kadar kötüyüm ki durmadan aglıyorum. bebege iyi gelmiyor biliyorum ama elimden fazlası da gelmiyor..

canım anlıyorum seni aynı şeyi bende yaşadım ama ağlama mümkünse dua oku eline bir tesbih al tesbih çekmeni istiyeceğim ayrıca kanaman ne renk çok mu?geliyor

arkadaşlar yarın MEVLİD KANDİLİ şimdiden HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN hepimiz bir olup bu gece bir saat belirleyip teheccüd(gece namazına)kalkalım biliyorsunuz ki gece yapılan ibadetler gündüz yapılandan daha hayırlıdır ben hepinizi aynı anda, aynı saatte (03:00)rabbimize dua etmeye çağırıyorum katılmak isteyenler katılsın benimkisi sadece vesile olabilmek yanlış anlamayın sakın ALLAHIM hepinizin dualarını kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…