o bahsettiği bildiğim kadarıyla haftada 3 kere içilen bir çay,eşimin macunu bıttı bıtecek almayı bende düşünüyorum,ama bir sorun war tadı nasıl eşim tadı kötü şeylerii pek yemiyo içmiyo yazarsan sewinirim.
bebişin kızmı erkekmi Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.
doğumun yaklaşmış bol bol hurma ye doğumu kolaylaştırıyor.
Ayetlerde geçer meryeme allah buyurmuştur ye diye doğum sancılar ı başlayınca ,tıbbende doğruluğu ıspatlanmıştır baaaaayyyy canımmm
haftada 2 kere içiliyo ama yanında keçiboynuzu kürü de yapılıyo zaten onlar içinde açıklamalı bi kağıt gönderiyo.tadı kötü değil.keçiboynuzndan daha içilebilir bişey diyebilirin.saol canım kzımız olucak inşallah .ben sizlere de dua ediyorum her namaz sonrası çünkü aynı üzüntüleri ben de fazlasıyla yaşadım.hurma yememi ablam da söyledi daha başlamadım.1,5 ay kaldı doğuma.Allahım sizlere de yaşatsın bu duyguları.bize hiç beklemediğimiz bi zamanda bu nimeti tatırdı Rabbim eminim sizlerde 1 sene sonraya kalmadan hamileyimmmmmmmmmm yazıcaksınız çünkü varikosel sonrası çok hamile kalan oluyo.herkesin olur da bizim olmaz diye geçirirdim aklımdan ama oluyo kızlar bol bol sadaka verip dua alın zorda kalmış insanlardan o bütün kürlerden etkili.
mervecım zaten hamılelık belırtılerıyle regl belırtılerı aynıdır.kasıkta batmalar varsa hamılelık olabılırmıs.ama tabı bu gecıkme strestende olabılır.umutlnmayalım ama hamıleysende super olur tabı.ıstersen bıkac gun daha bekle ıstersen hemen test yap.ama onceden hıc bu kadar gecıkmemısse neden olmasın.ınsallah hamılesındr.haberlerı bıze yaz
valla bende öle düşünüyorum en azından hafta sonu geçsin.şimdi yaparım negatif falan çıkar hayal kırıklığına uğrarım o yüzdne beklicem.inş. hamileyimdir.bi gün bi gün atardı her ay ama şimdi 6. gün olcak ondan biraz umutluyum bide rüyamda gördüm kucağımda erkek çocuğu vardı emziriyodum acaba rüyalarımmı çıkıcak diye umutlandım.allah isteyen herkese versin inş...
kızlar bugun test sonucumuzu teoman beye gosterdık.adam amelıyat falan demedı.bır test daha yapalım dedı.cunku arada bu kadar fark garıp geldı.bız dırek amelıyat olsun hatta yarına randevu aldık dedık.adam benım derdım para degılkı.kımse bana para ıcın amelıyat yaptramaz dedı.bır sperm testı daha yapmadanda amelıyat etmıyor.cts bır test daha vercez bu sefer bakırkoyde vercez.maıl atcaz.ona gore karar vercek.ben yıne her ıhtımale karsı haftaya cumaya randevu aldım amelıyata.
kım demıs cok paragoz hemen amelıyat dıyor dıye.hıc alakası yok.bız dıretıyoruz adam emın olmadan asla amelıyat yapmıyor.o kadar teoman bey ıcın yazılan atılıp tutulan seyler yalanmıs.
Canım ben teoman hocaya hiç gitmedim giden samimi olduğum arkadaşlarım war,onlardan duyumlarım.Bu işi paraa için yapmayan doktoruna sorarmısın o zaamaan niye çapada ameliyat yapmam stajerlerim girer ameliyata gibi konuşmalar yapıyor,bana çelişkili geldi eşimde ona gitmek istiyordu ama ben ona randevu almadım .
Senin için rahatsa asıl önemli olan o,güvendiğiniz doktorla çalışın Eminimki sizin sonuçlar da ameliyat öncesi weya sonrası çok iyi olacak bebişinin haberini büyük harflerle buraya yazacaksın.Allaha emanet ol..[/QUOT
sagol canım ıyı dıleklerın ıcın umarım hepımız bır gun buraya guzel haberlerı yazarız.
ben sadece senı hedef almadım.ama burda yazılanlara cok sasırdım.cunku bırebır kendım yasadıgım seylerden yola cıkarak bende bunları yazıyorum.emınım senın arkadaslarım dedıgın kısıler burda yazanlardr.senın kendı arkadsların degıldr.ben ınatla amelıyat dıyorum.esım amelıyat olmak ıstıyorum dıyor.adam sonuc kesınlesmeden yapmam dıyor.hayır dr.un soyledıgı seyler az cok bellı.rısalebal arkadasada hemen hemen aynı seylerı soylemıs.acaba senın arkadaslarına nasıl konusmuskı oyle bır kanıya varmıslar.buna sasırdım.ha bırde ben burda kımseyı savunmak zorunda degılım.savunmak ıcınde yazmıyorum.sadece ılerıde aynı durumda olupta gıtmek sıteyenler olursa boyle seylerle o arkadaslarında onunu tıkamayalım.ısının ehlı bır dr. degılmı aradıgımız.parasını verebılen ıcın de daha ıyısı olamaz heralde.
sunuda soylıyım.ben yasadıklarımı burda anlatıcam yıne.belkı yarar belkıde yaramaz bılemem.yasycaz ve gorcez.ama esı amelıyat olan arkadasların cogu hamıle kalınca umtlandık tabı.rabbım benım ve hepımızın yuzune bakar ınsallah
inşallah canım nşallah.guzel haberler ver inşallah
Rabbim gönlüne göre wersin ,rüyan hayırlı haber demek inşaaaallaaaaaaaaaaah canım
yagmurum bırde capa olayını soylemıssın caınm.sende bılırsınkı unıv hastanelerınde amelıyata dr. lar gırer ama asıstanlar yapar genelde. dr. lar sadece ters bısı olursa dıye yanlarında durur yada onlara yol gosterırler. yada dr.lar amelıyatı yapar ama asıstanlarda onlarla yapar.hem capadada olabılır sonucta yıne teoman bey basında duracak.ters bısı olsa mudahale eder zaten kendı yapar emın ol.ama capada kac ay sonraya tarıh verecegı bellı olmuyor.ozamana kadar bekleme ımkanımız olsaydı bız beklerdık.hem orda bukadar cok para harcamak zorunda kalmazdık.ama bızım degerler dusuk hemen olmak ıstıyoruz.
merhaba arkadaşlar.adetim gecikti bugün 7. gün test yaptım malesef negatif çıktı ama adet belirtiside yok neden hasta olmuyorum ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?