Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bundan once 2 dr.a daha gorundum esım ve oncekı degerlerı gosterdı 1cc 26 mılyon toplam 91 mılyon morfolojı % 75 ti
ona bıle amelıyat dedıler.bırı ozelde bırı devlet hastanesınde ıkı dr. da amelıyat dedı.ve onlar 3. derece dedı.teoman bey 2. derece demıs.e sımdı 2. derece olunca bu degerlerın dusuk olma nedenı varıkosel degılmı kı acaba.teoman bey zaten amelıyat demedı.bır degerlerı gorelım ona gore demıs.ben ıstıyorum amelıyatı duzelsın kurtulalım su varıkoselden dıye.yarın gtcez bakalım ne dıycek.hatta esım yarın dıyın yarın amelıyat layım demıs.adam degerlerı gormeden bısı dıyemem demıs.

haftada 2 kere içiliyo ama yanında keçiboynuzu kürü de yapılıyo zaten onlar içinde açıklamalı bi kağıt gönderiyo.tadı kötü değil.keçiboynuzndan daha içilebilir bişey diyebilirin.saol canım kzımız olucak inşallah .ben sizlere de dua ediyorum her namaz sonrası çünkü aynı üzüntüleri ben de fazlasıyla yaşadım.hurma yememi ablam da söyledi daha başlamadım.1,5 ay kaldı doğuma.Allahım sizlere de yaşatsın bu duyguları.bize hiç beklemediğimiz bi zamanda bu nimeti tatırdı Rabbim eminim sizlerde 1 sene sonraya kalmadan hamileyimmmmmmmmmm yazıcaksınız çünkü varikosel sonrası çok hamile kalan oluyo.herkesin olur da bizim olmaz diye geçirirdim aklımdan ama oluyo kızlar bol bol sadaka verip dua alın zorda kalmış insanlardan o bütün kürlerden etkili.

canım ne guzel allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın .aynen bende oyle dusunuyorum.sankı hıc cocugum olmıycakmıs gıbı gelıyor.lutfen benım ıcın de dua edermısın

merhaba arkadaşlar benim eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyat olalı 2 ay oldu.benimde bu ay adetim 5 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim.ara ara kasık ağrılarım oluyo hamileyken kasık ağrıları olurmu . test yapmayada korkuyorum hayal kırıklığına uğrarım diye ...

mervecım zaten hamılelık belırtılerıyle regl belırtılerı aynıdır.kasıkta batmalar varsa hamılelık olabılırmıs.ama tabı bu gecıkme strestende olabılır.umutlnmayalım ama hamıleysende super olur tabı.ıstersen bıkac gun daha bekle ıstersen hemen test yap.ama onceden hıc bu kadar gecıkmemısse neden olmasın.ınsallah hamılesındr.haberlerı bıze yaz

kızlar bugun test sonucumuzu teoman beye gosterdık.adam amelıyat falan demedı.bır test daha yapalım dedı.cunku arada bu kadar fark garıp geldı.bız dırek amelıyat olsun hatta yarına randevu aldık dedık.adam benım derdım para degılkı.kımse bana para ıcın amelıyat yaptramaz dedı.bır sperm testı daha yapmadanda amelıyat etmıyor.cts bır test daha vercez bu sefer bakırkoyde vercez.maıl atcaz.ona gore karar vercek.ben yıne her ıhtımale karsı haftaya cumaya randevu aldım amelıyata.

kım demıs cok paragoz hemen amelıyat dıyor dıye.hıc alakası yok.bız dıretıyoruz adam emın olmadan asla amelıyat yapmıyor.o kadar teoman bey ıcın yazılan atılıp tutulan seyler yalanmıs.

valla bende öle düşünüyorum en azından hafta sonu geçsin.şimdi yaparım negatif falan çıkar hayal kırıklığına uğrarım o yüzdne beklicem.inş. hamileyimdir.bi gün bi gün atardı her ay ama şimdi 6. gün olcak ondan biraz umutluyum bide rüyamda gördüm kucağımda erkek çocuğu vardı emziriyodum acaba rüyalarımmı çıkıcak diye umutlandım.allah isteyen herkese versin inş...

Rabbim gönlüne göre wersin ,rüyan hayırlı haber demek inşaaaallaaaaaaaaaaah canım

Canım ben teoman hocaya hiç gitmedim giden samimi olduğum arkadaşlarım war,onlardan duyumlarım.Bu işi paraa için yapmayan doktoruna sorarmısın o zaamaan niye çapada ameliyat yapmam stajerlerim girer ameliyata gibi konuşmalar yapıyor,bana çelişkili geldi eşimde ona gitmek istiyordu ama ben ona randevu almadım .
Senin için rahatsa asıl önemli olan o,güvendiğiniz doktorla çalışın Eminimki sizin sonuçlar da ameliyat öncesi weya sonrası çok iyi olacak bebişinin haberini büyük harflerle buraya yazacaksın.Allaha emanet ol..

yagmurum bırde capa olayını soylemıssın caınm.sende bılırsınkı unıv hastanelerınde amelıyata dr. lar gırer ama asıstanlar yapar genelde. dr. lar sadece ters bısı olursa dıye yanlarında durur yada onlara yol gosterırler. yada dr.lar amelıyatı yapar ama asıstanlarda onlarla yapar.hem capadada olabılır sonucta yıne teoman bey basında duracak.ters bısı olsa mudahale eder zaten kendı yapar emın ol.ama capada kac ay sonraya tarıh verecegı bellı olmuyor.ozamana kadar bekleme ımkanımız olsaydı bız beklerdık.hem orda bukadar cok para harcamak zorunda kalmazdık.ama bızım degerler dusuk hemen olmak ıstıyoruz.

Bana bunları anlatan amcamın kızıydı,yabancı değil yani .o kötü elektirik aldı banada tawsiye etmedi sen beğendiysen önemli olan bu ,dediğim gibi doktoruna güvenmen en önemlisi.Rabbim gönlüne göre wersin,yawruny kucağında görmeyi nasip etsin..
eşimi ikna edersem bende yaptıracağım ama bizim ikinci olacağı için pek yanaşmıyor.Kürlerle yükselen değerlerimizz bir anda eski haline döndü ,dertliyim anlıcağın.WE burda şu iyi bu kötü tartışması bana göre değil hepimizin morale ihtiyacı war.
Kendine iyi bak Allaha emanet ol.a.s.

slm arkadaşalra nasılsınız ben iyim eşim daha amelıyat olmadı kürleride içmiyorr

sabah akşam potakal suyu içirsem bide çaksır suyunu duydum bunları içirsdem spremlere faydası olurmu bide arısütü bal polen karısımı yedırsem olur dimi kızlar

Teoman hoca Çapada ameliyat için bize şöyle dedi, Çapa da sosyal güvenceniz ile ameliyat olabilirsiniz, Çapada bıçak parası filan da yoktur, size yazı veririm poliklinikteki asistanım direk randevu verir. Fakat3-4 aydan evvele randevu gelmez ve ben Çapa da özel ameliyat yapmıyorum , yani o gün dersim olabilir, izinli olabilirim, o zaman bizim yetiştirdiğimiz uzman doktor ve asistanlar yapar dedi. Biz de girsek orası eğitim hastanesi, asistanlara yaptırıyoruz, ben yapacağım deseler de aşağıda ameliyatlar asistanlara yaptırılır, bu iş böyledir dedi. Bence de samimiydi bunları anlatırken, yoksa bana şu kadar bıçak parası verin Çapada halledelim filan derdi, hiç o taraklarda bezi yok Teoman beyin. Zaten muayenede de fiş verdiler istemeden ameliyat için de fiyatı kdv li veriyor direk olarak. Negatif elektrik alanların kendi sorunu bence, bizim güvenimizi kazandı, paramızı denkleştirip ameliyatı Teoman hoca ya yaptıracağız bir ay içinde.

merhaba arkadaşlar.adetim gecikti bugün 7. gün test yaptım malesef negatif çıktı ama adet belirtiside yok neden hasta olmuyorum ben(

merhaba arkadaşlar.adetim gecikti bugün 7. gün test yaptım malesef negatif çıktı ama adet belirtiside yok neden hasta olmuyorum ben(

canişim üzülme inşallah bir olumsuzluk yoktur.birşeye sıkıldıysan,ilaç yada herhangi bir otun çayını içtiysen böyle olması normal,biz saat değilizki tıkır tıkır işleyelim olmazsan doktora git söktürücü ilaçlar war onları al canımmm geçmiş olsunnnn...

Warya burası şimdiden senin doktorun iyi yok hayır benim doktorum iyi meydan düellosu oldu:))))kim kimde şifa buluyorsa ona gitsin senin sorunun sana benimki bana kimde dermanını buluyorsanız onda ameliyat olun can caazlarım .:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…