canişim üzülme inşallah bir olumsuzluk yoktur.birşeye sıkıldıysan,ilaç yada herhangi bir otun çayını içtiysen böyle olması normal,biz saat değilizki tıkır tıkır işleyelim olmazsan doktora git söktürücü ilaçlar war onları al canımmm geçmiş olsunnnn...
Warya burası şimdiden senin doktorun iyi yok hayır benim doktorum iyi meydan düellosu oldu:))))kim kimde şifa buluyorsa ona gitsin senin sorunun sana benimki bana kimde dermanını buluyorsanız onda ameliyat olun can caazlarım .:))))
ya arkadasım o dr. a ıyı bu dr. a kotu dıye muhabbetı baslatan sensın.sonrada bız gozlemlerımızı yazınca burası senın dr.un ıyı benım dr.um kotu meydan duellosu oldu dıyorsun.yazdıklarınıda mı unutuyorsun sen anlamadım ben yaaa!!!!
Aman arkadaslar yapmayin gozunuzu seveyim:) Boyle seyler icin kirmayalim birbirimizi . Bu soylediginiz doktorlarin hepsi cok iyi cok basarili doktorlar ama herseyde olan su elektrik olayi malesef doktorlardada oluyor. Onemli olan sifa bulmamiz.
Ama hazel82 Teoman hoca ameliyat diyecek sonunda merak etme canim. Insallah en kisa zamanda sifa bulursunuz.
Aman arkadaslar yapmayin gozunuzu seveyim:) Boyle seyler icin kirmayalim birbirimizi . Bu soylediginiz doktorlarin hepsi cok iyi cok basarili doktorlar ama herseyde olan su elektrik olayi malesef doktorlardada oluyor. Onemli olan sifa bulmamiz.
Ama hazel82 Teoman hoca ameliyat diyecek sonunda merak etme canim. Insallah en kisa zamanda sifa bulursunuz.
canım benım, zaten o demese ben ıstıyorum.cunku DFI diye bır test yaptrdık bu dna fragmantasyonu demekmıs.en cok 15 olmalıymıs .bızım 42 cıktı.yanı spermlerın dna sını felaket bozmus.korktum tabı.bu sekılde zaten sansımız yarı yarıya dusuyor.bu % 50 sansla hamıle kalsam dusuk yapma rıskım ck yuksek.teoman hoca bıle sasrdı.bu kadar yuksek az gorulur dedı.bıran once olsunda kurtulalım.valla teoman hoca ypmam deseydı bıle ben baska yerde yaptrrdım.
bakın ben suan teoman beye ne ıyı ne kotu dıyorum.esım amelıyat olmadı ve 3-4 ay gecmedı daha.ha amelıyat olur 3-4 ay gecer degerlere bakarız duzelme varmı.ben hamıle kalabılcekmıyım ondan sonra ben bır yorum yapabılırım.ama paragoz soylemlerı konusunda para ıcın amelıyat yapmıyor bunu dıyorum.yasadıklarımı burda yazıcam ınsallah fayda gorurum.ınsallah ısteyen herkes en kısa zamanda hamıle kalır.rabbım kımseyı bu guzel duygudan mahrum bırakmasın
Hoşgeldin canım nasılsın ,tatilin nasıldı?
Sensiz buralar çok sıkıcı ve sığdı....Güneş gibi dogdun walla.
İyi niyetle yazdıklarrım yalnış anlaşoldı bidaha o arkadaşlarla ilgilenmeme olur biter.Ben her yazımda iyi niyetleri tüm samimiyetimle yazdım çünki ben buyum ,bundan sonra sadece tanıdıklarımla yazışacağım lütfen kimse de bana hitafen olumsuz şeyler yazmasın zor birdönemyaşıyorum herkes gibi kul hakkı hiçbirşeye benzemez.
canııııııım nasıl yarın teste gidecekmisiniz tüm dualarım seninle yazılarımı okudunmu? bizim değerler iyice düştü ama hareketlilik %23 olmuş ,morfolojide %0 tümlab ta.Eşime yarın doktoa gidelimdiyorum ameliyat diyeceğini bildiği için gitmek istemiyo.Warikosel zaten nüks etmişti ilerlemesinden korkuyorum.rabbim büyüktür ...
sen zaten benim için faklıydın şimdi çok daha iyi anladım farkını ,ne dersin deniz ersewe gidelim mi yine?yoksa ilk ameliyat eden doktoramı gidelim leon sıparto oda mikro yapıyormuş .
şimdiden ilgine saol aşkitom bayyy.Allaha emenet ol..
İyi niyetle yazdıklarrım yalnış anlaşoldı bidaha o arkadaşlarla ilgilenmeme olur biter.Ben her yazımda iyi niyetleri tüm samimiyetimle yazdım çünki ben buyum ,bundan sonra sadece tanıdıklarımla yazışacağım lütfen kimse de bana hitafen olumsuz şeyler yazmasın zor birdönemyaşıyorum herkes gibi kul hakkı hiçbirşeye benzemez.
canııııııım nasıl yarın teste gidecekmisiniz tüm dualarım seninle yazılarımı okudunmu? bizim değerler iyice düştü ama hareketlilik %23 olmuş ,morfolojide %0 tümlab ta.Eşime yarın doktoa gidelimdiyorum ameliyat diyeceğini bildiği için gitmek istemiyo.Warikosel zaten nüks etmişti ilerlemesinden korkuyorum.rabbim büyüktür ...
sen zaten benim için faklıydın şimdi çok daha iyi anladım farkını ,ne dersin deniz ersewe gidelim mi yine?yoksa ilk ameliyat eden doktoramı gidelim leon sıparto oda mikro yapıyormuş .
Yagmurum ben senin yerinde olsam cidden Teoman hoca ile gorusmeyi dusunurdum. Gerçekten varikosel ameliyatınız başarısız olmuşmu bir öğrenin bakalım. Eğer öyle ise bunu düzeltecek en uzman kişi de Teoman hocadır bence. Yani şundan şöyle duydum diye niye şansınızı kullanmayasınızki. Bence sakin ve aklıselim ile düşünmekte fayda var, en azından gidip görüşüp kararınızı sonra verin. Burada hepimiz aynı dertten muzdarip durumdayız ve birbirimize destek olmalıyız.Canim doktoru degistirin bence sonucta duzelme olmamis .
Deniz beyden ameliyat olark memnun kaldik ama ona tedavi olmuyoruz. Bizde cok arastirdik istanbulda zaten bu isin uzmani bilinen birkac doktor var biri teoman bey digeri deniz ersev. Birde capanin ve cerrahpasanin proflari var mesela emre akkus onlarada bakabilirsin.
Deniz bey medical parkta yapiyor ameliyati 2000 tl cift tarafli . Doktordan ve hastaneden cok memnun kaldik. Tavsiye ederiz canim
Seni seviyorum:) Bende seni cok ozledim.
Canim testi yine erteledik cunki bugun ovulasyon donemime girdik bu haftayi degerlendirelim haftaya yaptiririz testi nasilsa acelemiz yok .
Kaan Bey esimin FSH hormonunu arttirmaya calisiyordu ve bu yuzden klomen iciyordu . Kanda baktirdik baya artmis doktorda cok iyi buldu . sanirim bu isi basaracagiz buna artik inaniyorum. Kurlere araverdik sadece klomen ve proxeed plus ile devam ediyoruz. Tabi preseed de deneyecegiz bu ay:)
merhaba arkadaşlar bugün 10. günüm ama hala hasta olmadım ben korkmayada başladım hiçbir belirtide yok.acaba bebiş varda testtemi çıkmadı öle bişey olmuş olabilirmi cumaya kadar beklicem hasta olmazsam doktora gidicem..
merhaba arkadaşlar bugün 10. günüm ama hala hasta olmadım ben korkmayada başladım hiçbir belirtide yok.acaba bebiş varda testtemi çıkmadı öle bişey olmuş olabilirmi cumaya kadar beklicem hasta olmazsam doktora gidicem..
kızlar iyi geceler.
bizim de kısa bir süre önceye kadar aynı sorunumuz vardı.dualarımız ameliyattan 2 ay sonra kabul oldu.
bebğimi kucağıma almama sayılı günler kaldı.
hep geçirdiğim o zor ve bunalımlı günler geliyor aklıma. ve sizler için dua etmeyi hiç ihmal etmiyorum.
insan başına birşey gelmeden karşısındakini anladım desemde anlamıyormuş. onun için dualarım hep sizinle.
Geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur kalbini ferah tut.
Biz kadınların başına herşey gelebiliyo sitresten ondandır canım merak etme ama doktoruda ihmal etme canım.
bizimki burda sadece iyi dilek olmasını isteddğimiz şeyleri yazıyoruz ,Allaha emanet ol iyi geceler...
canım benim ne mutlu sana inşallah bebişin sorunsuz gelir,benim bebişimde ölmeseydi benzetmek gibi olmasın onunda günleriydi.kızlar iyi geceler.
bizim de kısa bir süre önceye kadar aynı sorunumuz vardı.dualarımız ameliyattan 2 ay sonra kabul oldu.
bebğimi kucağıma almama sayılı günler kaldı.
hep geçirdiğim o zor ve bunalımlı günler geliyor aklıma. ve sizler için dua etmeyi hiç ihmal etmiyorum.
insan başına birşey gelmeden karşısındakini anladım desemde anlamıyormuş. onun için dualarım hep sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?