Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim olmuştu bu ameliyatı. yaklaşık bir yıl sonra sayı aşılama için yeterli seviyeye geldi ve bebeğimiz oldu. 2. çocuk için tekrar gittik ve varikosel tekrarlamış. Eşim tekrar ameliyat olmam diye tutturdu ne yapacaz bilmiyorum...

Aynı dert bizde de war bizimkide olmamak için kırk takla atıyor ama nafile değerlerde artış olmazsa olacak kaçışyok.İlkinde bilmiyordu oldu amaikincide biliyo on neler beklediğini.Bizimameliyat lokaldi sadece belden aşağısı uyuşturuldu ama sonra idrarını hissetmediği için mesane doluyordu od dayanılmaz bir ağrı weriyormuş((Her güzelliğin bir zorlıuğu warmış.
allah sanada kolaylık wersin eşinede ...

Böyle yan etkileri olaibliyormu benimde eşim olavakta çok soru işareti var kafasında en çokta iktidarsızlık olursa diye korkuyor ama çoğu kişide olan birşey değil.. Daha bizde kararımızı vermiş değiliz ilaç felan kullanmadık dr direkt ameliyat dedi düşünün dedi bizde gün aldık hemen. %50 hareket var hereketi arttırmak için olacak ama bu sayı normal yolla hamilelik için yeterli mi dr % 70-80 lerde olması lazım dedi ameliyatla ne kadar yükselir değer mi yani yaptırmak için ve ameliyattan ne kadar süre sonra sonuç alırız belkide bir süre bekler eğer bebek olmazsa o zaman yaptırırz bilemiyorum..

Bebişim krishazelim nerdesin ,yoksun ,tatil yordumu seni pek girmiyorsun,bizi sensiz bırakma .
Allaha emanet ol ,ıyı geceler..

Canim buradayim hersey ustuste geliyor testesteron hormonum normalin 20 kati fazla cikti 6.8 . acibadem Hastanesine gittik cok iyi bir endokronoloji uzmanina adam sasirdi bu testin yanlis olmasini diliyorum dedi aksi halde ya yumurtalik yada bobrek ustu bezi kanserisiniz dedi yarin testi tekrarlamami istedi bakalim yarin kan verecegim
Insallah test sonucum hatalidir yoksa durum cok kotu. Cocuk icin ugrasirken neler cikti . Benim icin dua edin ne olur arkadaslar.

ne diyosun ya olabilirmi böyle şey canımın içi.Merak etme Raabbimin izniyle birşeyin yok.Allah yar we yardımcın olsun.Ya aşkitom bir belirtisi olmaz mı bunun ya sen çok sağlıklı bir kadınsın!Yok yok senin bişeyin yok binlerce teste aynısı çıksa genede inanamam.İnanamam!!!!Bak görücen bize yarın terst hatalı diye müjde wericen Arkadaşım.Allaha emanet ol dualarım seninle ....

Kadında erkeklik hormonu testosteron fazlalığı
a) Adet düzensizliği
b) ıstenmeyen bölgelerde kıllanma
c) Sivilce
d) Saç dökülmesi
e) Ciltte yağlanma
f) Ses kalınlaşması
g) Göbek bölgesinde yağlanma
h) Kısırlık
i) Takıntılı, hırçın ruh hali

canım arkadaşım belirtiler bunlarmış ınşalah uyuşan yoktur ,Sıkıntı yapma kendine iyi bak

Bende hicbiri yok bunlarin simdi cikiyorum hastaneye gidiyorum cok korkuyorum

Geldim arkadasim
Kan verdim sonucu yarin alacagiz ve doktora gosterecegiz.
Sen nasilsin neler yaptin?

Canım inşallah iyi sonuçlar alacaksın,merak etme.Rabbim yardımcın olsun..
şu an hiç birşey yapmıyoruz eski kürlere dewam ediyoruz bakalım hayırlısı olsun.
Şimdi en önemli sensin beni boşwer.Arkadaşım Allaha emanet ol..

krıshazel bence senın deger yanlıs.cunku yumurtalık kanserı olsa zaten ultrasonda gorulur.bobrekustu bezı kanserının de bazı belırtılerı varmıs.sen gayet ıyısın bence.uzulme.rabbım saglık versın ınsallah ama ıyı cıkacaktr sonucun dualarımdasın.

Doktorda bu testin yanlis olmasini diliyorum dedi . Insallah dedigin gibidir cunki hicbir belirti yok. Yarin sonucu alinca gorcegiz bakalim.
Siz ne yaptiniz yarin hayirlisiyla ameliyat oluyorsunuz degil mi?

Krishazelim canım bir türlü karşılaşamadık ,canım benim sakın üzülme eşinle birbirinize destel olun manende biz yanınydayız gözlerini kapat we hisset ...ınşallah hiçbişeyin yok şu an ezan okunuyor ,Rabbim herşeyi o güzel gönlüne göre wersin sen benim en değerlimsin,kıymetini bilmeyenler problemi kendilerinde arasınlar,sen herşeyin en güzelini hakediyorsun bu güzelliklerin içinde de ismilazım değil o hastalık yok!!Seni sewiyorum canım arkadaşım ...

Sagol arkadasim benim.
Bugun 14. gunum yani yumurtlama gunum ne yapacagimizi sasirdik denesekmi beklesekmi birsey cikar diye korkuyorum .
Ne yapayim?

Esin ne kullaniyor suan canim? Biz herseyi kestik sadece doktorun dedigi gibi klomen ve proxeed plus ile devam ediyoruz. Bende folibol ile balik yagi kullaniyorum multivitamini biraktim. Sen herhangi birsey kullaniyormusun? Mustafa Bahceci Omega 3 tavsiye etmisti embryonun tutunmasina fayda ediyor demisti kullan istersen sende ama alacagin omega 3 te civa olmasin onu ozellikle belirt mercury free yazan dan al.

Sagol arkadasim benim.
Bugun 14. gunum yani yumurtlama gunum ne yapacagimizi sasirdik denesekmi beklesekmi birsey cikar diye korkuyorum .
Ne yapayim?

Can çıkmayan bedenden umut kesilmezmiş,sen hasta değilsinki zaten canım dewammm:)))Sallayın bakalım istambulu bugün biraz sizin içinde moral olur,o konuya odaklanıp kalmayın..

eşim şu an sadece arginmax we keçi boynuzu kürü kullanıyor,haftaya ibrahim saraçoğlunu arayacağım konucağız biaz azda dertleşiriz:)))Bakalım o ne diyecek.
Hala gelmemişsin canım ara ara girip seni kontrol ediyorum inşallah en kısa zaman da iyi habrlerini weririsin .
Gnc den alarım büyük bir ihtimal omega 3 orda belirtirir,b12 vitaminide alacağımzaten
bende mütiş bir unutkanlık war bu iki ürün iyi geliyormuş.
Belki girersin diye mevzuyu uzatıp duruyorum ama nafile 2 yazıp 5 düşünüyorum.Canımbenim inşallah iyisindirrrr...olumunekankayizsmile:sinifsinif:

canım 15 dkkadır sitede dolanıyorum belki gelmişsindir diye ama ....
Bak korkmaya başladım bir ses wer lütfennnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…