eşim olmuştu bu ameliyatı. yaklaşık bir yıl sonra sayı aşılama için yeterli seviyeye geldi ve bebeğimiz oldu. 2. çocuk için tekrar gittik ve varikosel tekrarlamış. Eşim tekrar ameliyat olmam diye tutturdu ne yapacaz bilmiyorum...
Aynı dert bizde de war bizimkide olmamak için kırk takla atıyor ama nafile değerlerde artış olmazsa olacak kaçışyok.İlkinde bilmiyordu oldu amaikincide biliyo on neler beklediğini.Bizimameliyat lokaldi sadece belden aşağısı uyuşturuldu ama sonra idrarını hissetmediği için mesane doluyordu od dayanılmaz bir ağrı weriyormuş((Her güzelliğin bir zorlıuğu warmış.
allah sanada kolaylık wersin eşinede ...
Bebişim krishazelim nerdesin ,yoksun ,tatil yordumu seni pek girmiyorsun,bizi sensiz bırakma .
Allaha emanet ol ,ıyı geceler..
Canim buradayim hersey ustuste geliyor testesteron hormonum normalin 20 kati fazla cikti 6.8 . acibadem Hastanesine gittik cok iyi bir endokronoloji uzmanina adam sasirdi bu testin yanlis olmasini diliyorum dedi aksi halde ya yumurtalik yada bobrek ustu bezi kanserisiniz dedi yarin testi tekrarlamami istedi bakalim yarin kan verecegim
Insallah test sonucum hatalidir yoksa durum cok kotu. Cocuk icin ugrasirken neler cikti . Benim icin dua edin ne olur arkadaslar.
Kadında erkeklik hormonu testosteron fazlalığı
a) Adet düzensizliği
b) İstenmeyen bölgelerde kıllanma
c) Sivilce
d) Saç dökülmesi
e) Ciltte yağlanma
f) Ses kalınlaşması
g) Göbek bölgesinde yağlanma
h) Kısırlık
i) Takıntılı, hırçın ruh hali
canım arkadaşım belirtiler bunlarmış İnşalah uyuşan yoktur ,Sıkıntı yapma kendine iyi bak
Bende hicbiri yok bunlarin simdi cikiyorum hastaneye gidiyorum cok korkuyorum
Senden çok ben korkuyoum ,bak şu saat olmuş hala girmedin siteye,arkadaşım inşallah iyisindir..
Dualarınm seninle,Allaha emanet ol..
Geldim arkadasim
Kan verdim sonucu yarin alacagiz ve doktora gosterecegiz.
Sen nasilsin neler yaptin?
krıshazel bence senın deger yanlıs.cunku yumurtalık kanserı olsa zaten ultrasonda gorulur.bobrekustu bezı kanserının de bazı belırtılerı varmıs.sen gayet ıyısın bence.uzulme.rabbım saglık versın ınsallah ama ıyı cıkacaktr sonucun dualarımdasın.
evet canım yarın amelıyat var.bakalım . sıkma canını guzel olcak sonucların
Krishazelim canım bir türlü karşılaşamadık ,canım benim sakın üzülme eşinle birbirinize destel olun manende biz yanınydayız gözlerini kapat we hisset ...İnşallah hiçbişeyin yok şu an ezan okunuyor ,Rabbim herşeyi o güzel gönlüne göre wersin sen benim en değerlimsin,kıymetini bilmeyenler problemi kendilerinde arasınlar,sen herşeyin en güzelini hakediyorsun bu güzelliklerin içinde de ismilazım değil o hastalık yok!!Seni sewiyorum canım arkadaşım ...
Krishazelim canım bir türlü karşılaşamadık ,canım benim sakın üzülme eşinle birbirinize destel olun manende biz yanınydayız gözlerini kapat we hisset ...İnşallah hiçbişeyin yok şu an ezan okunuyor ,Rabbim herşeyi o güzel gönlüne göre wersin sen benim en değerlimsin,kıymetini bilmeyenler problemi kendilerinde arasınlar,sen herşeyin en güzelini hakediyorsun bu güzelliklerin içinde de ismilazım değil o hastalık yok!!Seni sewiyorum canım arkadaşım ...
Sagol arkadasim benim.
Bugun 14. gunum yani yumurtlama gunum ne yapacagimizi sasirdik denesekmi beklesekmi birsey cikar diye korkuyorum .
Ne yapayim?
Esin ne kullaniyor suan canim? Biz herseyi kestik sadece doktorun dedigi gibi klomen ve proxeed plus ile devam ediyoruz. Bende folibol ile balik yagi kullaniyorum multivitamini biraktim. Sen herhangi birsey kullaniyormusun? Mustafa Bahceci Omega 3 tavsiye etmisti embryonun tutunmasina fayda ediyor demisti kullan istersen sende ama alacagin omega 3 te civa olmasin onu ozellikle belirt mercury free yazan dan al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?