saat 8 de tekrar gireceğim inşallah bir haber çıkar senden Allha emanet ol...
eşim şu an sadece arginmax we keçi boynuzu kürü kullanıyor,haftaya ibrahim saraçoğlunu arayacağım konucağız biaz azda dertleşiriz:)))Bakalım o ne diyecek.
Hala gelmemişsin canım ara ara girip seni kontrol ediyorum inşallah en kısa zaman da iyi habrlerini weririsin .
Gnc den alarım büyük bir ihtimal omega 3 orda belirtirir,b12 vitaminide alacağımzaten
bende mütiş bir unutkanlık war bu iki ürün iyi geliyormuş.
Belki girersin diye mevzuyu uzatıp duruyorum ama nafile 2 yazıp 5 düşünüyorum.Canımbenim inşallah iyisindirrrr...olumunekankayizsmile:sinifsinif:
krıshazel bence senın deger yanlıs.cunku yumurtalık kanserı olsa zaten ultrasonda gorulur.bobrekustu bezı kanserının de bazı belırtılerı varmıs.sen gayet ıyısın bence.uzulme.rabbım saglık versın ınsallah ama ıyı cıkacaktr sonucun dualarımdasın.
Canim hastaneden direk yazliga gectik . Evimizde de internet yok sirf sana haber v erebilmek icin laptopu aldim ve suan bir kafeteryadan yaziyorum:)
Canim testim hataliymis acibademde yaptirdigim sonuc 0.480 ve cok normal bir deger .
Nedir bu hatali testlerden cektigimiz omrumuzden onur gitti 2 haftadir . Birdaha Tup bebek merkezi harici bir yerde test falan vermem paramla rezil oldum.
Canim seni cok seviyorum.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu başlıkta konuşuluor bu konular kaç kere yazdım ama cevap alamadım. Eşimin hereketli sperm sayısı % 50 ve normal yapılı spermi yani morfoloji % 90 sperm sayısı ise 22 milyon. Üroloji doktoru varikosel olduğunu söyledi, sperm sayısı ve morfolojiye iyi dedi ameliyat tavsiye etti sonra biz randevu aldık temmuz 19 una.. Ancaj ben burada doktora yazdım çok ameliyatlık bir durum yok gibi görünüyor bu değerelere göre dedi. Bugünde benim kendi doktoruma yumurta takibim vardı ona da sorduk iyi dedi ameliyat gerekmez, morfoloji çok iyi ayrıva % 50 hareketli de iyi sayılır kötü değil dedi. Sizin eşlerinizin hareketliliği kaçtı % 50 lere de ameliyat gerekir mi...
tawsiyen için saol yarın artık istinyepark ta bakarm ,birazda alış weriş yapmak istiyorum malum indirimler başlamış bakalım ,çok sewindim ya iyi olmana ,Bak bundan snra kötü bişey yazma bütün günümü etkiliyor ona göre .IYı geceler...Benim esimde de unutkanlik vardi doktor ginko biloba verdi gercekten cok faydasi oldu GNC de var oda onuda sor . B12 vitaminide kullan . oda GNC de var:)
Canım kusurumuza bakma senin yazını okumuştum demekki cevap yazmamışım çok ayıp bana.bilmiyorumkismile
İlk okurkende değerlerinin çok iyi olduğunu düşünmüştüm şimdide ,ileri hızlın warsa aşılama yaptıracaksan senin değerler ballı kaymak,bizim toplamhareketlilik %24 sayımız artar artmaz aşılma yapacağız inşallah.Sen burdan pay çıkar.
Birde testi nerde yaptırdın onuda yazarsan sewinirim çünki çoğu yere güven olmuyo özellikle morfolojide..Allha emanet ol..
canım hayırlısı ..TEsti ya tüp bebek merkezlerin de yada bilindik bir labaratuarda yap canım ben diğer hiç bi yere güvenmiyorum .Allah yardımcın olsun öptüm canımmmCanımm sağol yorumun için valla iki dere yazdım cevap alamadım ümidimi kaybetmiştim. Bizim şöyle bir durumumuz var eşim sperm testini evden götürdü 8 dk da götürdü ama kayıp olmuş olabilirmiş bir de şöyle birşey var morfolojimiz normal sperm % 90 ama hareketlilik %50 ben burda da yazdım çok ameliyatlık bir durum yok gibi gözüküyor dedi bende kendi doktoruma gittim randevuma ona da söyledik hiç ameliyat ettirme dedi normal ilişki için iyidir dedi. Ayrıca %90 normal olup hareketliliğin % 50 olması mantıklı değil burada yapmadığından kayıp olmuştur dedi o yüzden benim şu bir haftalık yumurtlama dönemi bittiğinde tekrar bir de hastanede verecek örnek. Yani biz şu an aşılamaya felan geçmedik. Hareketliliğin %70-80 lerde olması lazımmış ama benim dr göre zaten orada yaparsa bu sayıyı bulurmul morfoloji iyi olduğundan.. Biz şimdilik normal yoldan deniyoruz en azından biliyoruz ki aşılama felan şansımız car ancak varikosel ameliyatlarının da yan etkisi ve tekrarlama olasılığı zaten var ayrıca sadece % 10 en fazla yarar sağlıyor. O yüzden beklemedeyiz bir süre kendimiz deneyeceğiz bakalım hastanede de olunca kaç çıkacak...
benim 6 yıldan sonra bebişim babasının o sperm hareketiniin sonucunda ameliyat çift tafalı oldu 4 ay da geliyo gaaliba şu an çok yeni öğrendim
krıshazel nasıl sevındım bılemezsın canım.ama ben demıstım yanlıstr dıye.o kadar kolay mı hemen o hastalık yaa.mutlaka belırtı verır.bosuna endıselendık.ama neyse cok sevındım sımdı.
ınan daha yarım saat oldu eve gelelı.hemen once sana baktım .ıyı haber aldım.
canım bızım amelıyat dun oldu ıste.teoman bey yaptı.basarılı gectı dedı.suana kadar herhangı bır komplıkasyon olusmadı.amelıyat anestezı ve amelıyattan sonra uyanması ıle bırlıkte tam 1 saat surdu.tek taraflıydı.esımde bır de yarım cay bardagı kadar yag bezesı cıkmıs.dr. dedı oturdum bıre ınceledım dedı.bazı varıkosel vakalarında oluyormus.aslında amelıyat sonrası bıraz cektık.narkozun etkısı vardı tabı.basıt amelıyat dıye okuduk ama hıcte oyle degılmıs.en nıhayetınde amelıyat yani.esım yattı 2-3 saat amelıyat sonrası.sonra avaboya gıtmek ıcın ılk ıdrar ıcın ayag kalkınca tansıyonu dustu sapsarı kesıldı.yatrdık yerıne bıraz yattı snra yavas yavas kademelı olarak kaldırdık once oturdu sonra kalktı.yanı narkoz mahvettı dun.ama ılk ayaga kalktıktan sonra daha ıyı oldu.ıdrararla narkoz atılmya baslayınca daha ıyı olmaya basladı.ayaga kalkınca bası donuyordu mıdesı bulanıyordu.kımısını narkoz cok etkılermıs.bızden baska 3 hasta daha vardı.onlar sankı daha cabuk ayaga alktı.gercı benım esım pek mızmızdır.ondanda kaynaklandı.ama bugun 2 gıbı cıktık araba bıle kullandı o getrdı eve kadar sımdı gayet ıyı.yatarken bıraz dıkkat edıyoruz kalkarken falan ama cok ıyı narkozun etkısı gectı galıba.yanı kısacası dr. sunu dedı.amelıyat basarılıydı.sımdı bakıcaz degerlere nasıl olacak.onemlı olan esının hamıle kalması .ınsallah.ama artık varıkoselden kurtulduk.pzt kontrolu var.bakalım sonra gelın dıycekmı.rabbım herkese yardım etsın.cocuk ıcın nelere katlanıyoruz.
hemsıreler dıyorkı ooo anlayın bakın kadınlar nasıl szeryanla dogum yapıyor.bende dedımkı bızde once esım sezeryana gırdı sıra bende.guluyorlar.ayyy o narkozun etkısını gorunce hamıle kalırsam normal dogum yaparım dedım.yap kalk ayaga.tabı mecbur kalmazsam.
sagol krısahazelcım.ılac vermedı bızde sormadık zaten.4 ay sonra sperm testı yaptırıcaz dedı.sımdılık problem yokmus.belkı 4 ay sonra surprız olur teste bıle gerek kalmaz dedı.garıp geldı bana.hıc kendımı hamıle dusunmemıstım.bu kadar seyden sonra.ama ınsallah yaa ne guzel olur.hepımız hamıle kalalım
Canim biz yarindan sonra tatile cikiyoruz 8 gun yokuz . Cok opuyorum seni kendine iyi bak . Guzel haberler bekliyorum.canım arkadaşlarım nerdesiniz ya sayfalar yerinde duruyo küflenecekler nerdeyse ....
canım benim bende sürekli giriyorum sizden bir haber alırım diye ama pek göremiyorum.ben iyiyim hayatım.bebeğimde umarım iyidir.pazartesi doktora gidicem umarım kalp atışını duyarım şu anda tek endişem bu.10.haftadayım şu an sorunsuz gidiyo umarım sonuna kadar öyle giderduyguyu bende çok merak ediyorum iltahap falan problemleri vardı hastanede kaldım falan demişti en son.umarım kötü birşey yoktur sadece fırsat bulamadığı için giremiyordur.sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor.en son aşılama düşünüyordunuz neye karar verdin nekadar daha bekliyeceksiniz.çook öpüyorum.kendine iyi bakopuyorumnanaktan:1hug:
canım benim senden haber aldığıma çoook sevindim.çok korkuyordum kötü birşey oldu diye ama çok şükür herşey yolundaymış:Saruboceq:bende senin gibi annemdeyim canım yatmaya eve geliyoruz.son 4-5 gündür mide bulantılarımda arttı kusmaya başladım ama geçicek inşallah ben 13. haftadayım canım.yarın ikili tarama testi için gidicem.allahım umarım korktuklarımızla karşılaştırmaz.sen nezaman yaptırmıştın canım testi.nekadar sürüyo sonucu almak.cinsiyet belli oldumu senin.biz bir ümit 3.ayı doldurduk diye yarın belki görürüz diye düşünüyoruz ama içime hiç öyle doğmuyo sanırım göremiycez.boshayallersmileolsun o sağlıklı olsunda varsın göstermesin.bizi habersiz bırakma fırsat buldukça bilgi ver.ben elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.yazmasamda yazılanları okuyorum çoğu kez.kendine çok iyi bak.allaha emanet olun bebeğinde sende.çook öpüyorumopuyorumnanaktancanlarım cok saglun inan vakit bulamıyom cünkü evde kalmıyom annemdeyimgenelde benim sorunum arar ara geciyo bi tekrarlıyo işte efeksiyon var bende ama az genede cok zor geciyo ama cok şükür bebebgim cok iii ben 14 haftaya girmek üzereyim şuan tek endişem 2 li taramalar onların sonuclarıı bekliyorum ya yarın yada öbürgün hayırlı haberlerini alırım inşallah öpüyorum sizi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?