Canim biz yarindan sonra tatile cikiyoruz 8 gun yokuz . Cok opuyorum seni kendine iyi bak . Guzel haberler bekliyorum.
AMİİİNN.çok saol arkadaşım:1hug:allahım şu mübarek günün hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın.hepinizin kandilinide kutluyorum arkadaşlar.rabbim kapısından eli boş çevirmesin tüm dualarınız kabul olsun.amiiiinnnDuygu3583,leylmelekiyi habrrlerinizi aldılya çok şükür.Ne güzel bebekleriniz nerdeyse aynı gidiyor Rabbim kucağınızdada gösteriri inşallah.Allha emanet olun....
selam kızlar
bir varikosel belasıda bizde çıktı biz önce kendimiz gidip test yaptırdık çıkan sonuçtan memnundum ben aslında 1cc de sayı 41 milyon toplam hareketlilik %51 ve morfoloji krugera göre morfoloji%5, sırf hareket artsın diye doktora gidelim vitamin versin dedik dr 3. derece varikosel solda ameliyat dedi(( kafam çok karışık benim ya eşim olayım diyor ben bekleyelim diyorum bizdede durum tam tersi sizin yaptınız kürlerden yapalım diyorum önce sizce nasıl sonuçlar ????
yağmurum bi tane olsa ikinciyi düşünmicem zatende o bir taneyi yapmak şimdi sorun olan( sayfaları okudum hep şu keçiboynuzundan bende alıcam ama bunun bi pekmezi birde suyu oluyormuş hangisini kullanyorsunuz çoğunlukla acaba ?? bunları yapıp biraz daha bekliyim ya zaten dr da bi ilaç vermiş eşime bakayım o neymiş..
balımnur evet kesin çözüm olacak diye birşey yok malesef benim endişemde ondan ya daha kötü olursa diye korkuyorum işte sizin değerler nasıldı ??
balımnur evet kesin çözüm olacak diye birşey yok malesef benim endişemde ondan ya daha kötü olursa diye korkuyorum işte sizin değerler nasıldı ??
mrb incili kaftan ne kadarlık oldu bebegin bizim ameliyat olalı 5 ay olu ama hala tık yok yarın eşim sperm tahlili sonuclarını alcak inş iyi cıkar dua edin gene f.s.m. hastanesine gidiyo herşey ii gidiyo sancısı falan yok cok rahat ama bilmiyorum ii olur inş.ne bebişin sen ne kadar gecince hamile kaldın cinsiyeti .)
slm kızlar varikosel sorunu olan bende varım aranızda.. neredeyse 15 aydır korunmuyoruz ve hala sonuç yokburadaki başarı öykülerini okumak moral oluyor ama beklemek çok zor..eşim ameliyat olalı 4 ay oldu. bizim hareketlilik sorunumuz var.umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama çok sinirli bir insana dönüştüm gibi geliyor bazen..inşallah bu listede kısa zamanda bizlerde oluruz..[/QU
arkadaşım ben 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz benim eşimdede varikosel vardı biizmde ameliyat olalı 3 ay oldu ama gerçekten beklemek zor seni anlıyorum ama yapıcak başka bişey yok sabredip beklicez.ameliyattan sonra hiç sperm testi yaptırdınızmı
slm kızlar neden kimse yok yaz geldi herkes biyerlere gitti galiba bense hala bebeğimin gelmesini bekliyorum
slm kızlar varikosel sorunu olan bende varım aranızda.. neredeyse 15 aydır korunmuyoruz ve hala sonuç yokburadaki başarı öykülerini okumak moral oluyor ama beklemek çok zor..eşim ameliyat olalı 4 ay oldu. bizim hareketlilik sorunumuz var.umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama çok sinirli bir insana dönüştüm gibi geliyor bazen..inşallah bu listede kısa zamanda bizlerde oluruz..[/QU
arkadaşım ben 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz benim eşimdede varikosel vardı biizmde ameliyat olalı 3 ay oldu ama gerçekten beklemek zor seni anlıyorum ama yapıcak başka bişey yok sabredip beklicez.ameliyattan sonra hiç sperm testi yaptırdınızmı
slm canım..biz ameliyattan 10 gün sonra kontrole gittik.sonrasında 6 ay sonra gelin, en doğru netice o zaman belli olur dedi.4 ay bitti 2 ayımız kaldı.Allah sabır ihsan eylesin, beklemek zor
slm canım..biz ameliyattan 10 gün sonra kontrole gittik.sonrasında 6 ay sonra gelin, en doğru netice o zaman belli olur dedi.4 ay bitti 2 ayımız kaldı.Allah sabır ihsan eylesin, beklemek zor
benimde eşimde hareketlilik sorunu var.sizin ameliyattan önce değerler nasıldı.evet beklemek gerçekten zor ama napalım elimizden başka bişey gelmiyo bizimde daha 3 ayımız var.
benimde eşimde hareketlilik sorunu var.sizin ameliyattan önce değerler nasıldı.evet beklemek gerçekten zor ama napalım elimizden başka bişey gelmiyo bizimde daha 3 ayımız var.
ileri hareketli %15 canım, %20 - %25 olması gerekiyormuş, bir de hareketsiz sayısı%50 bizim, onunda normalde %25 -30 olması gerekiyormuş. bu arada bu gün adet oldum, bu ay da yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?