Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Duygu3583,leylmelekiyi habrrlerinizi aldılya çok şükür.Ne güzel bebekleriniz nerdeyse aynı gidiyor Rabbim kucağınızdada gösteriri inşallah.Allha emanet olun....

Canim biz yarindan sonra tatile cikiyoruz 8 gun yokuz . Cok opuyorum seni kendine iyi bak . Guzel haberler bekliyorum.

İyi tatiller canım sen herşeyin en güzeline layıksın çok öpüyoum.Sana güzel haber olrak werceeğim tek şey şu an için canım sağ:))) Adet sancılarım başladı bu gece beni uyutmaz ,kanamamda iyiyce artacak gibi,bu ayda kısmet değilmiş hayırlısı oa.s.lsun.Kendine iyi bak

Duygu3583,leylmelekiyi habrrlerinizi aldılya çok şükür.Ne güzel bebekleriniz nerdeyse aynı gidiyor Rabbim kucağınızdada gösteriri inşallah.Allha emanet olun....
AMİİİNN.çok saol arkadaşım:1hug:allahım şu mübarek günün hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın.hepinizin kandilinide kutluyorum arkadaşlar.rabbim kapısından eli boş çevirmesin tüm dualarınız kabul olsun.amiiiinnn

selam kızlar
bir varikosel belasıda bizde çıktı biz önce kendimiz gidip test yaptırdık çıkan sonuçtan memnundum ben aslında 1cc de sayı 41 milyon toplam hareketlilik %51 ve morfoloji krugera göre morfoloji%5, sırf hareket artsın diye doktora gidelim vitamin versin dedik dr 3. derece varikosel solda ameliyat dedi (( kafam çok karışık benim ya eşim olayım diyor ben bekleyelim diyorum bizdede durum tam tersi sizin yaptınız kürlerden yapalım diyorum önce sizce nasıl sonuçlar ????

Canım sayınız we hareketliliğiniz gayet iyi,gene siz bilisiniz bu değerlerle ilk çocuğunuz oldu ama snra ikinciyi istediğinizde ne olacak ,warikosel ilerlediği için şansınız biraz daha düşük olcak,yani bu ameliyattan kaçış yk.İsterseniz birkaç ay daha deneyin sonra eşinle birlikte karar werin,canım benim kendine iyi bak.

varikosel ameliyatı olunca illaki sayı artacak düzelecek diye bişey yokmuş kızlar. benim eşimde ameliyat oldu o çileyi çekti ama ne yazıkki 2 senedir hiç düzelme olmadı hatta ameliyat öncesi sperm sayısı daha iyiydi. bence beklemeyin ve direk aşılama veya tüp bebek deneyin. geçip giden senelerimize yazık.

yağmurum bi tane olsa ikinciyi düşünmicem zatende o bir taneyi yapmak şimdi sorun olan( sayfaları okudum hep şu keçiboynuzundan bende alıcam ama bunun bi pekmezi birde suyu oluyormuş hangisini kullanyorsunuz çoğunlukla acaba ?? bunları yapıp biraz daha bekliyim ya zaten dr da bi ilaç vermiş eşime bakayım o neymiş..
balımnur evet kesin çözüm olacak diye birşey yok malesef benim endişemde ondan ya daha kötü olursa diye korkuyorum işte sizin değerler nasıldı ??

kızlar ameliyat şart bence 2 yıl korunmadık bizim olmadı ve 3. dereceden varikosel dedi doktorlar %1 morfolojimiz vardı ameliyattan 3 ay sonra sonuç aldık çok şükür hiç beklemeyin

canım taze keçiboynuzunu 7 adet kırıp 2,5 bardak kaynamış suyun içine at,altını kıs 3 dakıka kaynat,altını kapat 20 dakka kapğını açmadan demlendir ,sonra ılık olrak eşine akşamyatmadan önce sabah aç karnına içir bir hafta.sonra günde bidefa yap,bayağı etkili faydasını harekette we de sayda görürüsün.
Aginmax war gnc de satılıyor yada proxeed plus bunlarda çok etkili multivitaminler deneyebilirsin .allah yardımcın olsun.Bir vitamin daha war ama türkiyede satışı yok biraz inceledim galaba bunlardanda etkili ismini hatılayamadım şimdi bulursam ismini yazaın .Allaha emanet ol...:1hug:

mrb incili kaftan ne kadarlık oldu bebegin bizim ameliyat olalı 5 ay olu ama hala tık yok yarın eşim sperm tahlili sonuclarını alcak inş iyi cıkar dua edin gene f.s.m. hastanesine gidiyo herşey ii gidiyo sancısı falan yok cok rahat ama bilmiyorum ii olur inş.ne bebişin sen ne kadar gecince hamile kaldın cinsiyeti .)

balımnur evet kesin çözüm olacak diye birşey yok malesef benim endişemde ondan ya daha kötü olursa diye korkuyorum işte sizin değerler nasıldı ??

cnm ameliyattan önce sayım 40 ml. dı ama hareket sorunu vardı. yinede hamile kalabilirsin dedi drlar 1 sene denedik olmadı. eşimde kasılmalar vardı ameliyat olayım dedi ve oldu. 1 sene yine bekledik sayı 29 ml di. iğnelere başladı ama ne fayda 11ml e düştü. şimdide eşimin doktoru ameliyat oldun diye illaki çocuk olabilecek diye bişey yok dedi ve şok olduk. şimdi başka drlara gideceğiz boşuna senelerdir bekliyoruz. spermi sıfır olanlar bile çocuk sahibi oluyor umudumuzu yitirmiş değiliz ama bu ilaçlar iyi gelmedi sanırım.

nerdesin arkadaşım ya hep seni arıyo gözlerim eşim bile seni soruyo sonuç var mı diye herkes aynı olmuyo biz 3 ayda sonuç aldık ama 1 yıla kadar alanlar var ve sperm sonucuna göre keçibıynuzu filan yapmayı ihmal etme,benim ağustosun 16sında doğumum olcak inşallah kzımız var Allah tez zamanda sana da nasip etsin

slm kızlar varikosel sorunu olan bende varım aranızda.. neredeyse 15 aydır korunmuyoruz ve hala sonuç yok buradaki başarı öykülerini okumak moral oluyor ama beklemek çok zor..eşim ameliyat olalı 4 ay oldu. bizim hareketlilik sorunumuz var.umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama çok sinirli bir insana dönüştüm gibi geliyor bazen..inşallah bu listede kısa zamanda bizlerde oluruz..

slm kızlar neden kimse yok yaz geldi herkes biyerlere gitti galiba bense hala bebeğimin gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…