Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar.bende bu topici yeni görüp umut araryanlardanım.benim eşimde varikosel amelyatı oldu.çift taraflı.3 ayı doldurduk ve 1 yıldır korunmuyoruz.ilk spermografide 2 milyon çıkmıştı.şimdi yeniden test yaptırıcaz.bol bol keçiboynuzu pekmezi yediriorum.bazen hayırlısı deyip geçiştiriorum,bazen deliricek gibi oluorum,çok üzülüorum.neyseki sizler warsınız.biraz olsun moral oluo insana yalnız olmadığını bilmek.RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN...

inşallah canım en kısa zamanda nasip eder Rabbim hepimize..beklemek çok zor, insan değişik ruh hallarine bürünüyor zaman zaman ama umudumuzu kaybetmemeliyiz..seni çok iyi anlıyorum..

evet gerçekten insan kafaya takmak istedimi çok derin duygulara dalıyo gerçekten acı bişey hele bide çevrende birilerinin çocuğu olduğunu görmek dahada üzüyo insanı ama napalım allaha dua edip beklemekten başka yapıcak bişeyimiz yok allah hepimize sabır versin en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin....

inşallah canım en kısa zamanda nasip eder Rabbim hepimize..beklemek çok zor, insan değişik ruh hallarine bürünüyor zaman zaman ama umudumuzu kaybetmemeliyiz..seni çok iyi anlıyorum..
beni anladığınızı biliorum kızlar.en önemlisi özgürce bu konuyu konuşabildiğim tek yer burası.eşim kimseye anlatmak istemediği için içimde tuta tuta patlicak gibi oluorum bazen.neyseki ümidimiz var.

aynen mervecim.çevremde benden sonra evlenen arkadaşlarımın bile çocukları oldu.kimi arkadaşkarım ikinci bebeklerini aldılar kucaklarına.bir tek benim bebeğim olamadı.yinede herşeye rağmen eşimi sevmekten bi an bile vazgeçmedim.Rabbim eğer bu imtahanı verdiyse bize elbet bi sebebi vardır diorum.belkide bu üzüntülerle günahlarımız yıkanıodur ama gerçekten çok ağır bi imtahan.hepimizin bi gün burda mutlu haberleri çınlasın inşallah...

benimde öle valla bütün arkadaşlarımın çocukları var.en iyisini yapmışsın arkadaşım tabikide çocuğumuz olmadı diye eşimizi sevmekten vazgeçmicez bakma erkekler duygularını fazla dışarı belli etmiyolar ama ben kendi eşimden biliyorum onlarda bunun üzüntüsünü yaşıyolar.napalım bu bi imtihan ve bu imtihanı veriyoruz.valla insan aslında öle duygulara kapılıyoki isyan etme noktasına kadar geliyo ama bian olsun isyan etmedim rabbim herşeyin iyisini bilir ama acı bi duygu gerçekten hemde çok ama moralleri yüksek tutup üstesinden geliriz herhalde elbet rabbim bizimde yüzümüzü güldürür

mrb arkadaşlar incili kaftan ne güzel kızın olcakmış rabbim bütün istiyenlerle beraber banada nasip eder inş eşim dktra giitti ve sonuclar cok güzelmiş sayı ve morfoloji süper hareketlilikte ameliyattan sonra biraz daha iyi bekleyin 3 ayda bir kntrle gelin demiş ama artık önceki gibi sperm sonuclarını kagıtla ele vermiymuş araştırma hastaneleri bilgisayardan dktr görüyomuş bnm akıllı kocamda sormamış sayı kac diye yani dktr saece böyle sölemiş ileri hareketi hızlandırmak için kür varmı heee bide incili kaftan sen kür satın almıştın ileri harekete iyi gelirmi bende alsammı acaba saracoglundan...

Yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz ,ne diyeyimki keşke bebekleriniz olsaydıda burda yazmasaydınız ama kısmet bizimde sınawımız bu((
KIymetlim krishazelim nerdesin canım ,topiğe giremiyordum kapalıydı nedense başka yollardan zorla girdim.Tatilin nasıl geçti canım?Bol bol moral we enerji depolamışsındır inşallah.
Saraçoğlunun kürleri geldi kullanıyoruz 3 gündür,Allah büyük hayırlısı olur inşallah.
Seni sewiyorum iyi haberlerini bekliyorum canımmmmm.

Canim benim geldik tatilden cok guzel gecti moral depoladik. Bizde ilaclara devam bakalim yarin benim ovulsayon donemim basliyor .

merhaba arkadaslar kabul edersenız bende durumumu sızınle paylasmak ısterım benımde esım 17gun once 3dereceden sorunlu sol taraflı varıkosel amelıyatı oldu dr umutlu konustu yasınız genc bence bekleyelım olur ınsallah dedı bızde umutluyuz enazından 3senelık evlıyız 3senedır yasadıgımız stres yok oldu cok umutluyuz lıstenıze baktım masallah cogu kısı hamıle kalmıs ınsallah bende bunlardan bırı olurum sıze amelıyat oncesı degerlerımızı yazıcam bılen bır arkadas yorumlayabılırmı cokmu dusuk 3ccdekı sperm sayısı 15 mılyon morfolojı %2 molılıte %40 genel bır test sanırım cok ayrıntı yok yorumlarsanız cok sevınırım

canım cok gecmıs olsun benım esımde sol varıkoselden (2. derece ) amelıyt olalı nerdeyse 1 ay olcak.rabbım yardımcımız olsun kucaklarımızı doldursun ınsallah.

esının 1ccde 5 mılyon spermı var.sınır 20 mılyon.morfolojı de alt sınır % 4 olmalıymıs en kotu ıhtımal.bızımde morfolojı % 2 ((( hareket ılerı ve yavas yoplam en az % 50 olmalıymıs.yanı degerler bıraz dusuk ama moralınnı bozma ınsallah amelıyat ıse yarayıp degerlerınız yukselecek.beklemekten baska yapacak bırseyımız yok.vede bol bol dua etmekten baska.rabbım saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın bıze en yakın zamanda

merhaba arkadaslar bende yenı katılıyorum aranıza benım esımde iki tarafından 2. dereceyle 1.5 ay önce amelıyat oldu merak ediyorum amelıyattan hemen sonra hamile kalan varmı?

Canım değerlerin çok kötü değil inşallah ameliyat şifa olur,çok ıyı sonuçlar alırsın canım.
allahtan umudunu hiç ksme her zaman umutlu ol canım benım .Allaha emanet ol...

merhaba arkadaslar bende yenı katılıyorum aranıza benım esımde iki tarafından 2. dereceyle 1.5 ay önce amelıyat oldu merak ediyorum amelıyattan hemen sonra hamile kalan varmı?

canım 2 ay onra kalanı okudum burda inşallah sende hemen kalanlardan olursun.
Ama sperm değerleinin düzelmesi için 6 ay gerekleymiş en az.Sabret kardeşim İnşllah olcak.Aynı zamanda hoşgeldin aramıza katıldın inşallah sana faydalı oluruz..

inşallah canım hayırlısıyla 3 ay dolduktan sonra sperm sayımı için gidicez bize en az üç ay demişti dr. rabbim aratmasın kimseye başıma gelmeden bukadar zor oldugunu bilmiyordum. allah herkeze hayırlısını nasip etsin

Dimi ya yaşamadan kimse bunun ne demek olduğunu,sözlerin kötü niyet gözetmeden olsun ne kada acı werdiğini bilmezdik.Allahım dert werdin dermanını aratma göz bebeklerimizi bize en kısa zamanda nasip et ,Aminnnnnn

geçmiş olsun arkadaşım.öncelikle şunu söyliyeyim gerçekten değerleriniz ii.yani ameliyat sonrası 6 aya kalmaz inş. düzelicektir.bizde aynı dertten muzdaribiz.umarım burda hepimiz yakın zamanda gebelik haberleri veririz birbirimize.hoşgeldin

aynen yağmurum.birileri içinde bulunduğun hali bilmeden neler söylüyo neler.bi bilseler açtıkları yaraları eminim sölemicekler ama napalım.duadan başka yapıcak bişi yok.rabbim hepimizin yüzünü bir an evvel güldürsün.

hoşgeldin canım.bu öyle bir durumki insanı sabır taşına çeviriyor.bekleyip rabbime sığınmaktan başka çare yok henüz.ama bende burda ameliyat sonrası hamile kalanları okudum ve umut ışığım oldu.inş. 3-5 aya kalmaz ii haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…