aynen yağmurum.birileri içinde bulunduğun hali bilmeden neler söylüyo neler.bi bilseler açtıkları yaraları eminim sölemicekler ama napalım.duadan başka yapıcak bişi yok.rabbim hepimizin yüzünü bir an evvel güldürsün.
AMİNN rabbimin hazinesi çok geniş inşaallah bizede nasip eder...dua edelim arkadaşlar birbirimiz içinDimi ya yaşamadan kimse bunun ne demek olduğunu,sözlerin kötü niyet gözetmeden olsun ne kada acı werdiğini bilmezdik.Allahım dert werdin dermanını aratma göz bebeklerimizi bize en kısa zamanda nasip et ,Aminnnnnn
ben umudumu hiç yitirmiyorum hep dua ediyorum hem kendim için hem benim durumumda olanlar için senin eşin nezaman ameliyat oldu?hoşgeldin canım.bu öyle bir durumki insanı sabır taşına çeviriyor.bekleyip rabbime sığınmaktan başka çare yok henüz.ama bende burda ameliyat sonrası hamile kalanları okudum ve umut ışığım oldu.inş. 3-5 aya kalmaz ii haberlerini alırız.
merhaba arkadaslar bende yenı katılıyorum aranıza benım esımde iki tarafından 2. dereceyle 1.5 ay önce amelıyat oldu merak ediyorum amelıyattan hemen sonra hamile kalan varmı?
kızlar hayırlı geceler hepinize banada yardım edin noolur eşimde morfoloji sorunuvar maalesef %4 ben bu ay klomen kullandım hsg çektirdim temiz çıktı bu ayda olmazsa bi dahaki ay aşılama yapılcak adetim ağustos 10 ama beni şimdiden stres bastı %4 morfolojiyle hamile kalma şansım ne kadar sizce yada hamilelik belirtileri 1 haftada falan oluyomu yoksa hepsi psikolojikmi
kızlar hayırlı geceler hepinize banada yardım edin noolur eşimde morfoloji sorunuvar maalesef %4 ben bu ay klomen kullandım hsg çektirdim temiz çıktı bu ayda olmazsa bi dahaki ay aşılama yapılcak adetim ağustos 10 ama beni şimdiden stres bastı %4 morfolojiyle hamile kalma şansım ne kadar sizce yada hamilelik belirtileri 1 haftada falan oluyomu yoksa hepsi psikolojikmi
Hazel ameliyat olmuştu eşin, ameliyattan sonra doktor tavsiye etti mi preseed ilacını, zararı olmasın sonra ?evet preseedle hamıle kalan ck arkadas var.ben oncelerı ınanmıyordum preseede.ama hamıle kalanları gordukten sonra bende agustosa alıp kullanmayı dusunuyorum.sımdı tatıldeyım.eve gıdınce ılk ısım preseed almak olacak.ınsallah ıse yarar
risalebal canım preseed ıcılen bır ılac degıl.vajınaya dökülüyormus.spermlerı rahme hızlı ulastrmaya yardımcı oluyormus.bırde spermlerı guclendırıyormus.yanı yapay vajınal sıvı gıbı bısıymıs.onun bı zararı yok yanı
ınsallah krıshazel ınsallah ıse yarar hepımızde.ben oncelerı sacma bulmustum ama pcolu arkadaslarda bıle ıse yaradı.hamıle kaldılar.ınsallah bızdede ıse yarar
Canim biz suan kullaniyoruz bakalim preseed i . Sonuc alirsak yazarim:)
Insallah canim ya . Hem kullaniyorum hemde korkuyorum . Ama kullanipta fayda gorenleri okuyunca icim rahatliyor.
Esin nasil oldu hersey yolunda degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?