Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMİNN rabbimin hazinesi çok geniş inşaallah bizede nasip eder...dua edelim arkadaşlar birbirimiz için

ben umudumu hiç yitirmiyorum hep dua ediyorum hem kendim için hem benim durumumda olanlar için senin eşin nezaman ameliyat oldu?

merhaba arkadaslar bende yenı katılıyorum aranıza benım esımde iki tarafından 2. dereceyle 1.5 ay önce amelıyat oldu merak ediyorum amelıyattan hemen sonra hamile kalan varmı?

canım benim eşimde 4 ay önce 2 taraflı ameliyat oldu.. 2ay sonra tekrar test yaptıracağız.inşallah düzelme vardır. doktor 6 aydan önce pek ümit vermedi zaten..beklemek çok zor..hayırlısıyla en kısa zamanda olur umarım..

kızlar hayırlı geceler hepinize banada yardım edin noolur eşimde morfoloji sorunuvar maalesef %4 ben bu ay klomen kullandım hsg çektirdim temiz çıktı bu ayda olmazsa bi dahaki ay aşılama yapılcak adetim ağustos 10 ama beni şimdiden stres bastı %4 morfolojiyle hamile kalma şansım ne kadar sizce yada hamilelik belirtileri 1 haftada falan oluyomu yoksa hepsi psikolojikmi

arkadaşlar ben şimdi pre-seed diye bı krem aldım kullananların yorumlarını okudum eşi varikosal olup bu kremle hamile kalan bayagı ınsan var banada umut oldu rabbim aratmasın kimseye hayırlısını nasıp etsın

canım hamılelık belırtılerın mı var.evet yumurtlamadan sonra 1 hafta ıcınde bellı olabılr.% 4 mrfolojı cok ii.bızımkı malesef % 2 .senınkı alt sınır boyle hamıle kalan cok var.% 1 le bıle hamıle kalan var.bzımde keske % 4 olsa ona bıle razıyım.sıkma canını bence

evet preseedle hamıle kalan ck arkadas var.ben oncelerı ınanmıyordum preseede.ama hamıle kalanları gordukten sonra bende agustosa alıp kullanmayı dusunuyorum.sımdı tatıldeyım.eve gıdınce ılk ısım preseed almak olacak.ınsallah ıse yarar

Arkadaşım öncelikle biraz rahatlayalım sonra %4, 0 dan bin kat daha iyi kendini neden üzüyorsunki eğer değerlerin nolmalse olur inşallah,Rabbim gönlüne göre werir inşallah

amin kızlar inşallah ahhaım isteyen herkese versin çok umutlanmak istemiyorum göğüs uçlarımdaki acı acaba klomen in etkisi olabilirmi ama bittikten 3 4 gün sonra başladı tam saymadım belkide 1 hafta sonra daha önce hiç böle olmamıştı sadece o aklımı karıştırdı yada hamilelik belirtisimi

Hazel ameliyat olmuştu eşin, ameliyattan sonra doktor tavsiye etti mi preseed ilacını, zararı olmasın sonra ?

risalebal canım preseed ıcılen bır ılac degıl.vajınaya dökülüyormus.spermlerı rahme hızlı ulastrmaya yardımcı oluyormus.bırde spermlerı guclendırıyormus.yanı yapay vajınal sıvı gıbı bısıymıs.onun bı zararı yok yanı

Canim biz suan kullaniyoruz bakalim preseed i . Sonuc alirsak yazarim:)

ınsallah krıshazel ınsallah ıse yarar hepımızde.ben oncelerı sacma bulmustum ama pcolu arkadaslarda bıle ıse yaradı.hamıle kaldılar.ınsallah bızdede ıse yarar

ınsallah krıshazel ınsallah ıse yarar hepımızde.ben oncelerı sacma bulmustum ama pcolu arkadaslarda bıle ıse yaradı.hamıle kaldılar.ınsallah bızdede ıse yarar

Insallah canim ya . Hem kullaniyorum hemde korkuyorum . Ama kullanipta fayda gorenleri okuyunca icim rahatliyor.
Esin nasil oldu hersey yolunda degil mi?

herkese merhabalar ben listede de vardım eşim ocak 2010 da çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve ben çok şükür haziran ayında hamile kaldım. Ben bu listeye bakarak umutlanırdım inşallahhh sizler içinde umut olabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah

Insallah canim ya . Hem kullaniyorum hemde korkuyorum . Ama kullanipta fayda gorenleri okuyunca icim rahatliyor.
Esin nasil oldu hersey yolunda degil mi?

cok sukur ıyı sımdı.bu ay hergun calısma yapıyoruz.gun asırı denedık olmadı.bırde hergun deneyelım dedık. .bılıyorumkı bu ayda gelmıycek bebegım cunku daha 1 ay oldu degerlere yansımaz amelıyatın sonucları ama ıste bos gecırmıyoruz ne yapalım.umut dunyası bızımkı.

canım preseed kullanırken nıye korkuyorsun spermlerı guclendırıyormus.rahıme cabuk ulasmasını saglıyormus hıc korkma ınsallah ıyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…