Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım, rabbım bebegını korusun saglıkla gelsın ınsallah.darısı bıze artık

canımmmmm çok sewindim ,inşallah bizde buraya hamileyiz yazarız .Ne mutlu sana ....

Bizde gun asiri calisiyoruz sadece yumurtlama gunu 2 gun ustuste calistik:) Ama preseed i herseferinde kullanmadim 1 kullandim 1 kullanmadim isi garantiye alayim dedim:) Bizim ameliyatin 5. ayina girdik bakalim bu ay umutluyuz.

canım çok sevindim allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin. bende ankaradayımda benim eşimdede solda var 2. dereceden siz acaba hangi hastanede oldunuz doktorunuzun ismi neydi yardımcı olursan sevinirim canım.

ben umudumu hiç yitirmiyorum hep dua ediyorum hem kendim için hem benim durumumda olanlar için senin eşin nezaman ameliyat oldu?
canım kusura bakma biraz geç cevap verdim msjını görmemişim.benim eşim 3 ay önce ameliyat oldu.sperm sayımız 1.5 milyondan 12 milyona yükseldi.ama hareketsiz sperm yüzdesi % 65 o yüzden kürde uygulamaya başladık.keçiboynuzu pekmezi ve kürü bakalım rabbimin göndericeği bi saat vardır elbet.sizin sayınız kaç?

canııımm gözün aydın rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede.hem nasıl umut oldun bizlere bilsen.nolur dua et bizlere sen hamilesin ya rabbim dualarını geri çevirmez...

inşallahhh kıslarr hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucaklıcazz hiç umutsuzluğa kapılmayın çünkü bende sizinle aynı duyguları yaşadım Ameliyattan sonra her ay çok üzüldüm ama 6. ayda rabbim kısmet etti şükürler olsun zaten 6. aya kadar ancak düzeliyo değerler. birde eşim arginmax arı sütü bal polen kullandı düzenli olarak.
Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde Prof. Dr. Aslan beye ameliyat olduk mikrocerrahi yöntemiyle 2. derece çift taraflı başka sormak istediğin olursa yardımcı olmaya çalışırım canım.

canım peki sizin amaliyattan önce degerler nasıldı bide amaliyat için ek bi ücret falan ödedinizmi biz emekli sandıgıyız ödermiyiz acaba.

slm kızlar benm eşimde 1 yıl kadar oldu sol taraftan varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce sayı 0,6milyondu harekette %67 hızlı hareket 0.fakat doktor okadar moralimi bozduki hiç bi faydası olmaz gidin bi tüp bebek merkeziyle görüşün dedi.hala test yaptırmadık ama birazda olsa değişimler fakat bu kadar sayı düşük olupta yükselme şansı varmıdırki.mecbur bikaç ay sonra tüp bebek.ilaç kullanan varmı peki

arkadaşlar benim eşim ameliyetı alanya başkent hastanesinde yaptırdı 1 gecede yattı sadece 5tl çıkış parası aldılar.ssklıyız bu arada

canııımm kıyamam nasıl moralini bozmuş o doktor.bölelerini topa tutmak lazım.arkadaşım zaten ameliyat sonrası 6. ayda spermografi yaptırsan farkı görürdün.sen böle insanlara tıka kulaklarını canım ameliyatın etkisi olmasa benim eşimin 1.5 milyon ve 0 hareketliyken değerleri 3. ayda yaptığımız teste göre sayı 12 milyon hareketli % 15'e yükseldi.benim jinekoloğumda ilk değerleri gördüğünde tüp bebek ama oda zor demişti.biz bide keçiboynuzu pekmezi ve kürüde uyguladık.bak şimdi eşimin doktoru doğal yollada olabilir diyor.sakın moralini bozma.zaten ameliyat olmuşsunuz bide kürleride dene ama ilk önce bi spermografi yaptırın.emin ol rabbime duada edince inşallah bebişin gelicek...

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çok saol zeyn bidahaki aya yaptıracaz inş detaylı bi test alanyada hiç güvendiğim iyi test yapan bi yer yok nasıl bişe anlamadım yani.keçiboynuzunu zaten bi süre içti ameliyat olmadan son bi test daha yapalım dedi ilk 0 çıktı hata var sanırım dediler bikaçgün sonra tekrarladılar keçi boynuzu içirdim bikaç gün 0,6 milyona çıktı bakalım artık hayırlısı.bide fertilaid diye bitkisel kapsül var araştırın isterseniz etkiliymiş.birde yesilex var oda %400 sayıyı artırıyo korkumdan alamadım ikiside bitkisel aslın kullanan varmı aranızda

Canımın içi o doktor resmen tıp ağzıyla konuşmuş,bizim hiç yoktu 3 milyon oldu kürlerle bazen 16 mil kadar bile çoktı .Ama şu an gene düşüşte çünki tekrarlayan warikosel war.Biz şimdi ibrahim saraçoğlunun çaylarını kullanıyoruz bakalım 3 ay sonra test yapacağız faydası olur inşallah.Eşim birdaha tüp yapmayız dedi çok kararlı bu sefer.İkinci kez ameliyatta olmuyo.Benimde fsh 12.83 anlıcan yumurta rezervlerimde azalma war ((Üstw tükürsem bıyık aşağıya tükürsem sakal ,yaşım 31 ama malasef yumurtalıklarım yaşlı(((Rabbim gönlüne göre wersin werici olan Allah onlar sadece wesile,konuşsun dursunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…