herkese merhabalar ben listede de vardım eşim ocak 2010 da çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve ben çok şükür haziran ayında hamile kaldım. Ben bu listeye bakarak umutlanırdım inşallahhh sizler içinde umut olabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah
herkese merhabalar ben listede de vardım eşim ocak 2010 da çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve ben çok şükür haziran ayında hamile kaldım. Ben bu listeye bakarak umutlanırdım inşallahhh sizler içinde umut olabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah
cok sukur ıyı sımdı.bu ay hergun calısma yapıyoruz.gun asırı denedık olmadı.bırde hergun deneyelım dedık. .bılıyorumkı bu ayda gelmıycek bebegım cunku daha 1 ay oldu degerlere yansımaz amelıyatın sonucları ama ıste bos gecırmıyoruz ne yapalım.umut dunyası bızımkı.
canım preseed kullanırken nıye korkuyorsun spermlerı guclendırıyormus.rahıme cabuk ulasmasını saglıyormus hıc korkma ınsallah ıyı gelır
canımmmmm çok sewindim ,inşallah bizde buraya hamileyiz yazarız .Ne mutlu sana ....
canım kusura bakma biraz geç cevap verdim msjını görmemişim.benim eşim 3 ay önce ameliyat oldu.sperm sayımız 1.5 milyondan 12 milyona yükseldi.ama hareketsiz sperm yüzdesi % 65 o yüzden kürde uygulamaya başladık.keçiboynuzu pekmezi ve kürü bakalım rabbimin göndericeği bi saat vardır elbet.sizin sayınız kaç?ben umudumu hiç yitirmiyorum hep dua ediyorum hem kendim için hem benim durumumda olanlar için senin eşin nezaman ameliyat oldu?
canııımm gözün aydın rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede.hem nasıl umut oldun bizlere bilsen.nolur dua et bizlere sen hamilesin ya rabbim dualarını geri çevirmez...herkese merhabalar ben listede de vardım eşim ocak 2010 da çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve ben çok şükür haziran ayında hamile kaldım. Ben bu listeye bakarak umutlanırdım inşallahhh sizler içinde umut olabilirim. Darısı tüm isteyenlere inşallah
canım çok sevindim allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin. bende ankaradayımda benim eşimdede solda var 2. dereceden siz acaba hangi hastanede oldunuz doktorunuzun ismi neydi yardımcı olursan sevinirim canım.
inşallahhh kıslarr hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucaklıcazz hiç umutsuzluğa kapılmayın çünkü bende sizinle aynı duyguları yaşadım Ameliyattan sonra her ay çok üzüldüm ama 6. ayda rabbim kısmet etti şükürler olsun zaten 6. aya kadar ancak düzeliyo değerler. birde eşim arginmax arı sütü bal polen kullandı düzenli olarak.
Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde Prof. Dr. Aslan beye ameliyat olduk mikrocerrahi yöntemiyle 2. derece çift taraflı başka sormak istediğin olursa yardımcı olmaya çalışırım canım.
canım kusura bakma biraz geç cevap verdim msjını görmemişim.benim eşim 3 ay önce ameliyat oldu.sperm sayımız 1.5 milyondan 12 milyona yükseldi.ama hareketsiz sperm yüzdesi % 65 o yüzden kürde uygulamaya başladık.keçiboynuzu pekmezi ve kürü bakalım rabbimin göndericeği bi saat vardır elbet.sizin sayınız kaç?[/QUOTcanım suan sonuçlar yanımda değil hatırlayamıyorum toplam 30 milyon sperm var.ameliyatı 2 ay önce oldu
çok ii bi sayı canım aşılama için 5 milyon yeterliymiş.üstelik en ii sonuç zaten ameliyatın altıncı ayında alınıyomuş.biz şu an preseedi deniyelim dedik.olmazsa aşılamaya geçicez.siz aşılama yaptınızmı ?canım kusura bakma biraz geç cevap verdim msjını görmemişim.benim eşim 3 ay önce ameliyat oldu.sperm sayımız 1.5 milyondan 12 milyona yükseldi.ama hareketsiz sperm yüzdesi % 65 o yüzden kürde uygulamaya başladık.keçiboynuzu pekmezi ve kürü bakalım rabbimin göndericeği bi saat vardır elbet.sizin sayınız kaç?[/QUOTcanım suan sonuçlar yanımda değil hatırlayamıyorum toplam 30 milyon sperm var.ameliyatı 2 ay önce oldu
canım şuanda aşılamayı denemeden preseed ve yakıyı kullanıp normal yolla denıycem 1 ay sonra sperm sayımına gıdıcez siz denedinızmı? dilerım normal yolla kalırız rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinçok ii bi sayı canım aşılama için 5 milyon yeterliymiş.üstelik en ii sonuç zaten ameliyatın altıncı ayında alınıyomuş.biz şu an preseedi deniyelim dedik.olmazsa aşılamaya geçicez.siz aşılama yaptınızmı ?
canım biz denemedik aşılamayı bide eşimin doktoru şu an ki sayıyla normal yollada kalınabilir dedi o yüzden 3 ay kadar böle denicez olmazsa aşılama yaptırın sonuç olumlu olur dedi.havalı kız inşallah normal yolla kalıp burda hamileliklerimiz nasıl gidiyo die konuşuruz arkadaşım :CüvCüv:canım şuanda aşılamayı denemeden preseed ve yakıyı kullanıp normal yolla denıycem 1 ay sonra sperm sayımına gıdıcez siz denedinızmı? dilerım normal yolla kalırız rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
canııımm kıyamam nasıl moralini bozmuş o doktor.bölelerini topa tutmak lazım.arkadaşım zaten ameliyat sonrası 6. ayda spermografi yaptırsan farkı görürdün.sen böle insanlara tıka kulaklarını canım ameliyatın etkisi olmasa benim eşimin 1.5 milyon ve 0 hareketliyken değerleri 3. ayda yaptığımız teste göre sayı 12 milyon hareketli % 15'e yükseldi.benim jinekoloğumda ilk değerleri gördüğünde tüp bebek ama oda zor demişti.biz bide keçiboynuzu pekmezi ve kürüde uyguladık.bak şimdi eşimin doktoru doğal yollada olabilir diyor.sakın moralini bozma.zaten ameliyat olmuşsunuz bide kürleride dene ama ilk önce bi spermografi yaptırın.emin ol rabbime duada edince inşallah bebişin gelicek...slm kızlar benm eşimde 1 yıl kadar oldu sol taraftan varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce sayı 0,6milyondu harekette %67 hızlı hareket 0.fakat doktor okadar moralimi bozduki hiç bi faydası olmaz gidin bi tüp bebek merkeziyle görüşün dedi.hala test yaptırmadık ama birazda olsa değişimler fakat bu kadar sayı düşük olupta yükselme şansı varmıdırki.mecbur bikaç ay sonra tüp bebek.ilaç kullanan varmı peki
inşallah tatlım ya ne kadar güzel olur ama dualarımıza çok dikkat etmemiz lazım dilerim rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder :ecrin_bebek:ben inanıyorum rabbimin izniyle en kısa zamanda konuşacaz. inşaallnormal yolla olur diger yollara gerek kalmaz bu bı sınav dıye düşünüyorum isyan etmeyelim yeter..ALLAH IM sanada banada ve isteyen herkeze o engın hazınesınden bizede evlatlar nasıp etsın:ecrin_bebek:AMİNNcanım biz denemedik aşılamayı bide eşimin doktoru şu an ki sayıyla normal yollada kalınabilir dedi o yüzden 3 ay kadar böle denicez olmazsa aşılama yaptırın sonuç olumlu olur dedi.havalı kız inşallah normal yolla kalıp burda hamileliklerimiz nasıl gidiyo die konuşuruz arkadaşım :CüvCüv:
slm kızlar benm eşimde 1 yıl kadar oldu sol taraftan varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce sayı 0,6milyondu harekette %67 hızlı hareket 0.fakat doktor okadar moralimi bozduki hiç bi faydası olmaz gidin bi tüp bebek merkeziyle görüşün dedi.hala test yaptırmadık ama birazda olsa değişimler fakat bu kadar sayı düşük olupta yükselme şansı varmıdırki.mecbur bikaç ay sonra tüp bebek.ilaç kullanan varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?